Yani ben kızlara hepsi aynı demiyorum ama bir kız erkeklere hepsi ayni diyebiliyor. Bu veriyi nereden aldın tam olarak? Mesela benim nasıl biri olduğumu bilmeden neye göre beni bu kefeye koyuyorsun merak ediyorum cidden :)
Adam olmak zorunda değiliz sizin bu zırlamalarınızda ki amaç ne yani. Sana veya başka bir kıza sapsadık kalsak bizim elimize ne geçecek mesela ne verceniz bize ne kazancaz 1 tane mantıklı bişi söyle hadi de hepimiz adam ve sadık olalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
1 olabilir haksızlık etmeyelim🤣
100 kadının içinde kaç kadın gibi kadın varsa o kadar
kadınlar ile erkekler denk değil kaç kadın bir erkeği taciz etti/kaç erkek bir kadını taciz etti sorun bu soru ile aynı
Ne alakası var kardeşim senin bizi koyduğun kefeye biz seni koyunca neden gocunuyorsun 😄
Zoruna gidiyorsa vardır bir kuyruk acın 😄
Zoruma neden gitsin paylaşimimdan bunu mu anladın al işte bir tane daha cahil
Gelmişsin 100 erkeğin içinde kaç adam çıkar diye erkeklere sallıyorsun ben sana kaç kadın çıkar deyince mabadına batıyor 😄😄
Demek ki zamanında yıpratılmışsın baya bu düşmanlık ordan ağlamaca gücenmece yok her şey eşit adil 😄
Kk beni kimse yipratamaz
Ondan mı bu düşmanlık kankam 😄
Artık herkesi aynı kefeye koymaktan vazgeçin rica ediyorum :)
Çünkü hepsi aynı
Yani ben kızlara hepsi aynı demiyorum ama bir kız erkeklere hepsi ayni diyebiliyor. Bu veriyi nereden aldın tam olarak? Mesela benim nasıl biri olduğumu bilmeden neye göre beni bu kefeye koyuyorsun merak ediyorum cidden :)
olm feminist, niye geldin la buraya?1 levelsin bide
Sanane helelele
korkak real de karşıma çıkamazsın ses e bile gelemezsin, burdan havla dur.
Ben realde de böyleyim kk
realde böyleysen seni 3-5 kişi çok kapatıyolardır biryerlere. normal erkek kabul etmez böyle şeyleri.
Normal erkek mi var aq
sen denk gelmemişin bizim ortama gelsen uçururuz seni.
Ayn karsim
seni biz normal kız yaparız da dua et normal erkekler yok sizin orada.
@erkekdüşmanıhelelele baya yaran var belli git seni uzenlere zirla
Hele siz kadinlar evli erkekler ile olmayı bir birakin da
Namaz kuranvar sigaram yok sapık değilim işime bakarım
Yüz kız içinde kaç tane meme yalatmamış varsa o kadar vardır.
Burada ben erkeğim diye geçinen çok bitik var. Birde utanmadan kızlara sallarlar
Adam olmak zorunda değiliz sizin bu zırlamalarınızda ki amaç ne yani. Sana veya başka bir kıza sapsadık kalsak bizim elimize ne geçecek mesela ne verceniz bize ne kazancaz 1 tane mantıklı bişi söyle hadi de hepimiz adam ve sadık olalım
Sen once duzgun bir kiz ol sonra erkeklere laf at
Ya siz sanki çok şeysiniz daha ne istediğinizi bilmiyorsunuz
Tamam erkek dusmani
Senin gibi otistik olmktan iyidir
Kadin gibi kadınlara denk gelir
Helele yaparım bak sana bize hakaret etme sjduhd
Türk kadınları kapatılsın
Heleleleci Erkekler kapatılsın
aynı kızlar gibi :D
2 tane onları da kapalı kızlar almıştır 😅
NSSNJSJSJSJ
Abart