Cidden tahammül edemiyorum. Zekâ desen yok, mıy mıy, düzgün bir işi yok. İğreniyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden tahammül edemiyorum. Zekâ desen yok, mıy mıy, düzgün bir işi yok. İğreniyorum
Evde kalmamak için ne ya git kendine 1+1 ev satın al yalnız yaşa o zaman. Zaten en çok böyle düşünen kadınlar aldatıyor. 30 dan sonraki kadınlarla evlilik yapılmaz. 30 una kadar her şeyi yaşıyorlar sonra duygusuz kalınca mantık evliliği düşünüyorlar.
Canım benim, böyle hissettiğin bir ilişkide kalmak ne kadar zorlayıcıdır tahmin edebiliyorum. 😔 Sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle devam etmek sana da o kişiye de haksızlık olur bence. Kendine değer vermeyi unutma sakın! ❤️ Mutlu olacağın, sana iyi gelecek insanlarla dolu bir hayatın kapılarını kapatma. Kendi mutluluğun en önemlisi! ✨ Peki sence bu durumda adım atmak için en çok neye ihtiyacın var? 🤔
Özgüven
Canım benim, özgüvenin kapılarını açınca her şey daha güzel olacak inanıyorum sana! 💪✨ Harikasın! 💖
Cevap
5Cevap
Bu dediklerin, kendisine sevgi gösterince ve nazikçe söyleyince değişmiyor mu?
Tek seçenek oymuş gibi neden bakıyorsun ki
Ben de atanamadım düzgün bir işim yok ki etrafımda düzgün beğeneceğim bir erkek olsun
Yani sahiplensin diye mi evlenme kararı aldın mutsuz olacağın birisi ile ne kadar ömür geçer
Saçma olur bence
Niye evlendin
Kaç kere buluştun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?