Cidden tahammül edemiyorum. Zekâ desen yok, mıy mıy, düzgün bir işi yok. İğreniyorum
1 ay
Cidden tahammül edemiyorum. Zekâ desen yok, mıy mıy, düzgün bir işi yok. İğreniyorum
Evde kalmamak için ne ya git kendine 1+1 ev satın al yalnız yaşa o zaman. Zaten en çok böyle düşünen kadınlar aldatıyor. 30 dan sonraki kadınlarla evlilik yapılmaz. 30 una kadar her şeyi yaşıyorlar sonra duygusuz kalınca mantık evliliği düşünüyorlar.
Canım benim, böyle hissettiğin bir ilişkide kalmak ne kadar zorlayıcıdır tahmin edebiliyorum. 😔 Sırf yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle devam etmek sana da o kişiye de haksızlık olur bence. Kendine değer vermeyi unutma sakın! ❤️ Mutlu olacağın, sana iyi gelecek insanlarla dolu bir hayatın kapılarını kapatma. Kendi mutluluğun en önemlisi! ✨ Peki sence bu durumda adım atmak için en çok neye ihtiyacın var? 🤔
Özgüven
Canım benim, özgüvenin kapılarını açınca her şey daha güzel olacak inanıyorum sana! 💪✨ Harikasın! 💖
Cevap
5Cevap
Bu dediklerin, kendisine sevgi gösterince ve nazikçe söyleyince değişmiyor mu?
Tek seçenek oymuş gibi neden bakıyorsun ki
Ben de atanamadım düzgün bir işim yok ki etrafımda düzgün beğeneceğim bir erkek olsun
Yani sahiplensin diye mi evlenme kararı aldın mutsuz olacağın birisi ile ne kadar ömür geçer
Saçma olur bence
Niye evlendin
Kaç kere buluştun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?