Resmi olarak evli ama kocasıyla ayrı yaşayan bir kızla flört ediyorum, sizce ilişkiye dönüştürmeli miyim yoksa uzak mı durmalıyım?

Sevgili olmak istersem anında olurum kız ilgisini çok fazla belli ediyor artık ama benim kafam karışık oldugu için adım atmıyorum kız 21 yaşında zorla evlendirilmiş ve 1 çocuğu var 2 yaşında kocası bunu aldatmış ve buda bağını kopartmış şu an eşinin yeni sevgilisi varmış birlikte yaşıyolarmış kızda çocuğuyla ve ailesiyle birlikte yaşıyolarmış 3 gündür tanışıyoruz ve 2. Buluşmamızda herşeyi anlattı ama çok kararsızım sizce ne yapmalıyım, duygusal olaylara girmemem lazım bunun mutlaka farkındayım ama kız çok güzel ve kızla vakit geçirmekten aşırı keyif alıyorum şuanda flörtleşmemize rağmen onunla birlikteyken vakit su gibi geçiyor yarın bi gün adım atıp sevgili olduğumda herşeyin çok daha güzel o vakitlerin çok daha hızlı geçiceğini düşünüyorum ama çok kararsızım hiç o toplara girmeyip kaçsammı yoksa devammı etsem sizce?

Resmi olarak evli ama kocasıyla ayrı yaşayan bir kızla flört ediyorum, sizce ilişkiye dönüştürmeli miyim yoksa uzak mı durmalıyım?