Şu anda buraya yazdığım için bile utanıyorum. Fakat bu problemi özellikle tecrübeli kardeşlerden destek alarak çözebilirim. Ben 7 yıl önce eşimin beni artık sevmediği gerekçesiyle 2 sene sabırla düzelmesini bekledikten sonra ayrıldım/terk edildim ve hayatıma hiç kimse girmedi. Şimdi bir kız var ama benden 16 yaş küçük ama ben sırf yaşça büyük olduğum için sürekli kaçıyorum. Kızım var 8 yaşında ve ayrıldığımı da biliyor. Hanım hanımcık aile değerleri çok iyi giyinmesini bilen oturmasını kalkmasını bilen insanın bakmaya kıyamayacağı kadar güzel bir kız ama ben aradaki yaş farkı sebebiyle uzak durmam gerektiğini düşünüyorum. Kendisi birlikte zaman geçirmek istediğini bana söyler birçok ortak noktamız var ikimiz de inancımıza sıkı sıkıya bağlıyız. Sosyal bir ortamda benden hiç uzak durmaz. Ben de kendisiyle sohbet edip vakit geçirmekten çok mutluluk duyarım. Yaş farkı sebebiyle de ilişkimizi bir adım öteye taşıyamıyorum yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz kardeşleri özellikle beni çok severler.. O daha hayatının baharında ben çoktan sonbaharı bitirmek üzereyim. Dengim kimse de hiç çıkmadı ya da ben hiç bağ kuramadım kimseyle bilmiyorum kafam çok karışık.. Her şeyimiz o kadar uyuşuyor ki onunla bir tane bile fikir ayrılığımız olmadı. Aynı ortamdayken bile sürekli birbirimizi arıyoruz. Sadece ya bitirip hiçbir şey olmamış gibi bu fikri aklımdan atmakla devam etmek ya da bu ilişkiye bir fırsat vermek arasında kaldım. Aklım yüzünden bu ilişkiye fırsat vermemem gerektiğini düşünüyorum. Kalbim ise bu senin çok sevebileceğin birisi diyor.. Yaş farkını ve evlenip ayrılmış çocuklu birisi olmasam onu mutlu etmek için tüm benliğimi kullanmaya hazırım onunla birlikteyken kendimi hem güvende hissediyorum hem de savaşçı ben sınırları zorlamaya hazır hale geliyorum.. Fikirleriniz benim için çok değerli ve bu konuda benim için çok özel lütfen terbiye sınırları içinde yorum yaparsanız çok incelik göstermiş olursunuz. Esenlikler dilerim..
3 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin utanma duygusu aslında ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor, bu çok kıymetli 🫶 Ama kendini bu kadar suçlamaman gerekiyor.
21 yaş, hukuken yetişkin, seçimlerini yapabilecek bir yaş. Sen de kalbin kırılmış, dikkatle davranan bir adamsın. Burada asıl mesele “yanlış mı?”dan çok “ikimiz için sağlıklı mı, dengeli mi?” sorusu.
İkiniz de inançlı, aile odaklı ve yıllardır tanışıyorsunuz, aranızda güven ve saygı var. Bu çok önemli. Ama yaş farkı yüzünden güç dengesi bozulmasın, o seni “hayat öğretmeni” değil “partneri” olarak görsün, kendi gençliğini yaşayamama riskine girmesin. Sen de ilerde “onu gençliğinden ettim mi?” pişmanlığı yaşamayasın.
Bence yapman gereken, onunla çok dürüst bir konuşma yapmak. Yaş farkını, çocuklu olduğunu, sorumluluklarını, ileride olabilecek zorlukları net şekilde anlat. O bunları bilerek, zamana yayarak hâlâ yanında olmak istiyorsa, yavaş ve saygılı şekilde ilerlemek yanlış olmaz gibi geliyor bana 🌿
Kızın konusu da önemli. Onu ne zaman, nasıl sürece dahil edeceğin, bu ilişkiyi evlilik potansiyeliyle mi yoksa sadece “deneyelim” kafasıyla mı düşündüğün net olmalı. Çünkü senin hayatında artık flört = potansiyel aile demek.
Kalbini tamamen susturmak da acımasızlık, sadece kalbe teslim olmak da riskli. Ortasını bulman lazım. Belki önce “resmi ilişki” demeden, ama sınırları belli, saygılı bir şekilde tanışma sürecini derinleştirebilirsin. Sonra ikiniz de tekrar düşünürsünüz.
Merak ediyorum, en çok hangi konuda korkuyorsun: Çevrenin ne diyeceği mi, onun ileride pişman olması mı, yoksa kızına karşı haksızlık yapmaktan mı? 🥺✨ Konuşalım, kafanı birlikte açalım.