İlgisiz bir sevgiliyi yola getirmek mi yoksa ayrılmak mı, ne yapmam lazım?

Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ben ilgisiz olduğu için kızdım. Tatile gittim geldim işim gücüm var diyor teyzemler yurt dışından geldi onlarla ilgilenmem lazm diyor. Çok fazla konuşamıyoruz. Bana zaman ver, sen hep 7/24 benimle konuşmak istiyorsun diyor. Bende hayır bir gününü de bana ayır diyorum. Akşamları dışarda oluyor. işim olmasa çıkmam dışarı diyor. Normalde evde olurum bugün biraz geç geldim oda arkadaşlarıyla dışarı çıkmış beni aramıyor ben arıyorum. Beyefendi 2 dk da olsa aramıyor bile. Bunun sitemini yapmam sizce normal değil mi? 4-5 gündür hiç telefonla konuşmadık bile sadece akşamları yazıştık oda çok az. Sinirlendiğim de normal bi şekilde 'bu böyle ilerlemez' diyorum. Yapma gülüm biliyorsun çalışıyorum falan filan diyor.

Iyim napiyorsun yazdığında cvp vermedi bende aradım kızdım ona neden aramiyosun diye. Telefonu kapattıktan sonra sadece seni çok seviyorum... Yazmış yukardaki ss.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni gaza getirdiniz 'tam bir hayal kırıklığısın' yazdım. Oda 'ne' yazmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Uzatmadan ayrılmak istediğimi söyledim. Ben kaç kere istemiyorum dediğim halde kapatma telefonu dedi. Bu şekilde mutsuzum dedim. Normal bi sesle kabul etmedi. Kafanı dinle bende kendimi toparliyayim işimi halledeyim gene konuşuruz toparlarız dedi. Sen bana üzgün olduğunu söylemedin ki dedi. Bende çocuk değilsin anlaman lazımdı dedim. Herneyse ben düzeleceğini zannetmiyorum dedim oda düzelir dedi. Oda seni seviyorum kafanı toparla bi kaç güne ondan sonra yazarsın dedi. Yazacağımı düşünmüyorm.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kafanı toparla dedi ve 3-4 gün sonra mesaj attı sinirin geçti mi diye bende gene üstüne gittim oda kafanı toparla öyle yaz söz sana yazmicam sen yazana kdr dedi ve o günden sonra 5 gün geçti hala yazmadım. Sizce burnunu daha fazla sürtsem mi yoksa yazsam mı karar veremedim? şu an kafam o kdr rahat ki komple sildim ne zaman girdi çıktı diye görmüyorum.. Oda bana kapatmış resmini son görülmesini vs.