- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Öncelikle, sevgilinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Onunla ilişkinizin durumunu, duygusal ihtiyaçlarınızı ve hayatınızdaki hedefleri paylaşın. İlgisizlik sorununu anlamak ve çözüm yolları aramak için iletişim çok önemlidir. İlgisiz bir sevgiliyle olan ilişkiniz sizi mutlu etmiyorsa ve sizin için tatmin edici değilse, kendi duygularınızı değerlendirin. Kendinizi ihmal etmeyin ve kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun. İlgisizlik sorunu, ilişkinizi düzeltmek için bir fırsat da olabilir. Ancak, karşılıklı çaba göstermeyen bir ilişkiyi tek başınıza düzeltmek zor olabilir. Eğer partneriniz değişime ve ilişkiyi düzeltmeye istekliyse, birlikte çözüm yolları bulabilirsiniz. Kendinizi ihmal etmeden ve saygınlığınızı koruyarak sınırlarınızı belirleyin. İlgisizlik nedeniyle duygusal olarak zarar görmemek için, sınırlarınızı koruyabilir ve kendinizi koruyabilirsiniz. Eğer ilişkinizdeki sorunları çözmek konusunda yalnız hissediyorsanız, profesyonel bir danışmanlık almayı düşünebilirsiniz. Bir ilişki terapisti, size ve partnerinize uygun çözümler bulmanıza yardımcı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Kaç kere dile getirdim ama bana zaman ver diyip duruyor. Gün içerisinde 2 dakika bile aramıyor. Eskiden olsa hergün konuşurduk. Son zamanlarda değişti. Dışarıdayım dedim. Sadece naptin diye soruyor hiç ilgili değil eskisi gibi. Geçiştiriyor sürekli ve bu çok zoruma gidiyor artık.
En İyi Cevaplar
Kızım bu ayaklar belki lazım olur kenarda dursun ayaklarıdır. Kafada tilkiler önünde civcivler vardır ama ham yapmada sorun yaşıyordur hatta bazen yutuyordur bu esnada çantada duran kekliği ne olur ne olmaz diye orada tutmak için güzel sözlerle masallar anlatıyordur tabi bunu sen isyan çıkardığında. Normalde alevli bir aşk varsa ne iş dinler ne arkadaş ne çoluk çocuk! Kör olursun duramazsın konuşmadan yazışmadan bir arada olmak için kendini parçalamadan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bosverin belli ki başka öncelikleri var. Şahsen 3 yıllık sevgilimle haftanın min 4 günü görüşüyoruz. Her gün konuşuruz. O askeri personel telefonu çekmiyor bazen ama müsait olduğu zaman muhakkak arar, yazar, haber verir. İşe geldiğini, işten ciktigini, eve geldiğini, yemek yiyeceğini, lavaboya gideceğini bile haber verir. O gün görüşmüş olsak bile gece görüntülü konuşuruz öyle uyuruz. Yani biri size zaman ayirmiyorsa başka öncelikleri vardır ve üzülerek söylüyorum ki sevgilinizin verdiği yanıtlar sadece sizi yatıştırmak ve yaptığı şeyin üstünü böyle tatlı tatlı konuşarak kapatmaktan başka bir şey değil. Hiç inandırıcı gelmedi, tamamen yapmaciklik... Güncellemenize dayanarak da kesinlikle geri dönüş sağlamayın gerekirse köpek olsun pesinizde ayni haltlari yine yiyecektir. Engelleyin ve hayatınıza devam edin derim bu tür insanla ömür geçmez.
20 Yorumla
+1 yılcok normal senin bu tavrın. olabildignce yazma gerçekten erkekler avcılık yapmayi cok seviyor. soyle yap, sen ona yazma, o sana yazdiginda yine samimi bir sekilde cevap ver ama 2 3 saat sonra cevap ver. neden gec yazdigni sordugunda da isin oldugnu iste arkadasin akraban gelmis vs onun soyledikleri gibi sebepler say ama trip yapar gibi degil, gece yarisi konusurken o sana seni seviyorum desin ama sen uyuyakalmis ol, sabah mesaji gor o zaman cevap ver seni seviyorum diye, sonra o sana gunaydin falan der saat 2 3 gibi yaz gunaydin diye cunku sen cokk mesgul bir kizsin. erkeklere taktik yaparsan adam oluyorlar. ona mesafeli davran ama asla trip atma bu en buyuk hatan olur
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dedin de bizimki anlamıyor
- +1 yıl
canim, erkekler konusmalardan degil tavırlardan anlarlar. bir erkegin bir tavrın sebebini anlamasi icin de en az 15 gun gerekiyor.
Soran+1 yılÖyle de davrandım anlamadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBir de bayıl gizli üye abartma yahu bir kaç gün az konuştun diye ölmezsin
14 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi geniş olmak istemem
- +1 yıl
Köşende ağla bebeğim
Soran+1 yılBoş yapma ya kaç tane kişiyi idare ediyorsan artık senin kdr geniş olamıyoruz kbakma
- +1 yıl
Tamam tatlım
Ne kadar zamandır berabersin bilmiyorum ama kimse bahane uydurması 24 saatten 1-2 saatte sana ayırabilir. Anladığım kadarıyla öyle 7 8 saat gezelim tozalım vs diyen biri değilsin. Senin ilgin karşılığında bu şekil davranıyorsa tekrardan gözden geçir. Boşuna kendini yıpratma. Git ayrıl demiyorum ama iletişim kurmaya çalış. Baktın olmuyor artık sende bir karar vermelisin.
223 Yorumla
Soran+1 yılKac kere dedim zaman ver diyip duruyor. Artık soğumaya başladım.
Soran+1 yılNerden anladın
Soran+1 yılNe alaka 😃
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHe tamam 😂
Soran+1 yılÖyle bisey düşünmedim :)
Soran+1 yılAynen sorma ya.. Neyse az kaldı Tr ye geliyorum tatile ajshajs
Soran+1 yılMemlekete gideceğim. Kafam rahat olur inş.
Soran+1 yılGiresun
Soran+1 yılSiz?
Soran+1 yılGüzel 👍
Soran+1 yılAyni şekilde iyi akşamlar :)))
+1 yılYani bence bıktırma ama eğer 2 hafta ses çıkarma eğer bu sürede daha fazla bu tavra devam ederse onunla konuş neden yaptığını öğren eğer cevap seni tatmin etmezse bilerek ses etmediğini söyle değişiklik olmadiği için ayrılmak istediğini dile getir
Ama sen son güncellemen ile baltayı taşa vurmuşsun. Ya bence ayrılacaksınız ayrılmanıs en hayırlısı seven sevdiğine vakit ayırır iyi günler28 Yorumla- +1 yıl
Yani bence sözünün arkasında dur 3 gün sonra yine aynı şekilde davranacak, değmez
Soran+1 yılYazmicam zaten
- +1 yıl
Tamamdır. O yazarsa istemiyorum artık bitti de
Soran+1 yılÖyle olucak muhtemelen soğudum çünkü
- +1 yıl
Haklısın. Her dakika mı işi olur bir insanın ama haklı sebepleri de olabilir, iyi düşün
Soran+1 yılOlsun olmasın kac kere uyardım onu şaka gibi.. Konuşmak istemiyorum dedim tamam bi kaç gün kafanı dinle diyor zaten bütün gün doğru dürüst arayıp sormuyor kafanı dinle diyor bana
- +1 yıl
Tamam işte bunları artık kendin düşün. Sanki sen suçluymuşsun gibi seni kötü hissettirmiş bende senin tarafındayım ama sert bir yorumumla kararını etkilemek istemiyorum o yüzden iyi düşün dedim her insan tabiki var ama %100 de yüz kötü düşünmüyor onun da az ya da fazla haklılık payı vardır ama genelde sen haklısındır
Soran+1 yılYani doğru diyorsun
+1 yılUzak ilişki olur ama gerçekten yüreğinden seven ve uzak mesafede olsa bile yanındaymış gibi hissettiren insanla.. ilgisizse asla olmaz , zaten sen çabalarsın o bahaneler üretir seven insan aramayı bahane bulmaz iki dakikada olsa arar sesini duyar ya da ara arada olsa yoğun olsada sizi unutmamalı ağızdan çıkan sözlere inanmam davranışlar her zaman önemlidir bu şekilde devam ederse sen üzülürsün sadece.
24 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum
Soran+1 yılAyrılmak en iyi çözüm galiba
- +1 yıl
En iyisini yaparsın bu seni yıpratmaktan başka bir şey olmaz tek taraflı çaba olmuyor telefonun başında yazmasını bekleyecek değilsin kusura bakmasın keyfi geldiğinde yazacaksa hiç yazmasın ve senin hayatında yer almasın derim
Soran+1 yılAYNEN ÖYLE DOĞRU SÖZE NE DENIR.
+1 yılÜzüldüm senin adına :( aynısını yaşıyoruz mesafe ilişkisi ilgisizlik falan derken ben artık dayanamadım toksiklik yapmaya başladım dün ayrıldık :) İnan hafif hissediyorum ya
15 Yorumla
Soran+1 yılBu gidişle bende de aynı şekilde olacak. şu an üzülmek ilerki zamanda üzülmekten iyidir. Ankara da yaşıyor. orada nasıl olsa güzel kız çoktur.
- +1 yıl
Kanka bunun güzel kızla falan alakası yok ben sevgilime güveniyorum aldatmaz beni ama şey kafasındalar abi zaten ben senin hayatındayım zaten seni seviyorum ne var 3-5 gün konuşamadıysak falan kafasında
Soran+1 yılBilmiyorum önceden böyle değildi
- +1 yıl
Bizde önceden böyle değildik :) deli gibi aşıktı bana. Dediki kendi elinde kendinden uzaklaştırdın beni dedi :) eyvallah dedim
Soran+1 yılboş ver seninle olmak isteyen senle kalır. Olmak istemeyen baksın yoluna. Aşk mask gerçek değil. Artık heves var o da bi zaman sonra bitiyor.
+1 yılEğer güveniyorsan biraz okey olabilirsin ama anlattığına göre ben pek güvenemedim beyefendiye madem seviyor arasın duysun sesini, anında yazsın.
15 Yorumla
Soran+1 yılBende son zamanlarda güvenim azaldı
- +1 yıl
Emin ol yazmak isteyen yemek yerken de yazar
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılşu an arayıp ayrılmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Şutla 💁🏻♀️ ömür gecmez bununla
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli sebebi varsa ki ben gerçekten bir insanın sevgilisine günde 45 dk-1 saat ayıramayacağını düşünmüyorum. (Eğer iş adamı değilse)
Hadi diyelim teyzesi vardı 1 hafta gitti, mesajda da böyleyse sen ne diye kendini bu insanla yoruyorsun ki?
21 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bende aynı şekilde düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sana boş vaktinde yazan insanla, sana yazmak için zaman yaratan insan arasında dağlar kadar fark vardır.
Boş vaktinde yazandan hayır gelmez21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok doğru konuştunuz aklımda tutacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi doğru yola sokmak için uğraşma. Kimse kendi yoluna yanlış diyip de değişmiyor. Ayrıl gitsin ne uğraşacaksın başka erkek mi kalmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun sana davrandığı gibi davranmak ne oldu diyince de ayrılmak.
211 Yorumla
Soran+1 yılÖyle davransam da takmıyor ki taksa yazar nerdesin napiyorsun diye
Soran+1 yılSoruyor ama böyle merak ediyormuş gibi sormuyor
- +1 yıl
O halde seni takmayan birini sen de takma ayrıl.
- +1 yıl
Son durum ne
Soran+1 yılProfil fotomu değiştirdim oda bu güzel ama benim beğendiğimi koy yazmış gülücük attı cvp vermedim. Profil fotomu ona kapattım. Şimdi de 'olum fotonu neden kaldırdın' yazmış. Ona da cvp vermicem.
- +1 yıl
Hayal kırıklığısın dedikten sonra ne konuştunuz
- +1 yıl
Bir şey demedi mi cidden
Soran+1 yıl'ne', yazmış cvp vermedim sonra fotomu değiştirdim ona da 'bu foto güzel ama benim sevdiğimi koy 😃' yazmış çok umursamaz baksana konuyu değiştiriyor
- +1 yıl
Evet bence cevabı hak etmiyor hatta görüldü bile atma biraz da o delirsin
Soran+1 yılGörüldü kapalı bende.. Sadece son görülme var girmedim wpe
- +1 yıl
Yarına kadar girme sonra gir bence. Zaten cevap vermezsen belki kendine gelir. Bu da ise yaramazsa unutmaya başla.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın sevdiği kişiye ayıracak 2 dakikası bile yoksa bence o ilişki devam etmemeli.
21 Yorumla
Soran+1 yılBencdde
+1 yılBahane çok çözüm yok! Seven adam zaman yaratır bu kadar basit.
Bende uzak mesafe ilişkisi içindeyim 3 yıl oldu neredeyse en yoğun dönemimizde bile böyle şeyler yaşamadık. Sevmeyen bahane seven çözüm üretir 👍10 YorumlaSevmiyor. Uzatmanın bir manası yok. Eminim ki geri dönecektir.
16 Yorumla
Soran+1 yılNasil dönmek? Hangi anlamda?
Soran+1 yıliyice soğudum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana geç cevap veriyorsa sende o yazdıgında geç cevap ver umursamaz davran öyle bi zoruna gider ki ben denedim ertesi gün kendi bi kaç saat arayla yazdı aradı falan erkekler böyle duvarın köşesi gibi davranıcaksın o zmn at gibi giden it gibi geri döner merak etme eğer hala aynıysa ve 3 den fazla olmuşsa ayrıl gitsin bacım düzeltemezsin kendine eziyet olur boş ver
18 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmiyor ki ona sorsan ben hep ilgi istiyormuşum
Cevap sahibi+1 yılİlgi istemek senin zaten hakkın
Soran+1 yıl7/24 ilgi istiyorsun diyor bende diyorum ki 7/24 istemiyorum bi akşamını sadece bana ayırmanı istiyorum oda işim olmazsa zaten dışarı çıkmam diyor. İsim var ki dışarı çıkmam lazım diyor. Bugün de arkadaşlarıyla buluşmuş. Ben dışardayım yazdım diye oda güya buluşmaya gitmiş arkadaşları ile.
Cevap sahibi+1 yılKesin ve net ol bana yarım saatte olsa ilgi gösteremiyorsan biz neden sevgiliyiz diye sor ona sevgi söylemekle olmaz hissettirmek lazım
Soran+1 yılCevap daha vermiyorum yazdıklarına
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma çocuk oyuncagı mı bu oyun oynar gibi sen haber vermekle doğru olanı yapmışsın onunda sana haber etmesi gerekiyordu umursamaz davran ona
Cevap sahibi+1 yılHayır cevap ver ama o sana ne kadar geç cevap veriyorsa sende ona göre cevap ver kısa tut ve umursamaz şekilde cevabını ver soğuk yap biraz yani
Soran+1 yılSoğuk yapsam da anlamıyor ki bi zaman sonra gene aynı oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılhemcinslerimi anlamıyorum birisini ısıtmak için kendinizi yakmayı bırakın sorman hata artık yazma sorma ayrılık mesajida atma er geç 2 3 haftaya o ayağına gelir bu süreç içerisindede hatalarını vs. düşün iyice soğu geldiğinde kabul etmezsin çünkü gönül almak yerine iyi geceler deyipte kestirip atan birisine başka bişey yaramaz
111 Yorumla
Soran+1 yılO yazıyor akşamları gülüm napiyorsun diye. Isıtmakla alakası yokki başta böyle değildi sonradan böyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılneden sadece akşamları yazıyor sabahları neden yazmıyor çalışıyorsa bile illaki molası vardır 5 dakika aramak zor bişey değil seven insana erkek milleti bu başta herşeye heves için yaklaşırlar sonra soğurlar bu durumunu ilgisizliğinin sebebini bi konuşmaya çalış düzgün bi şekilde terslemeden ondan sonra duruma göre ayrıl
Soran+1 yılYaw konuşmaya çalışıyorum atarlanıyor tatile gittim teyzemler geldi sen hiç anlayışlı değilsin diyor. Teyzen dün gitti arayabilirdin dedim gün içinde de arayabilirdin dedim inşaatın tepesinde seni mi aricaktim diyor bende mola yokmu sanki diyorum oda bir kez yapıyoruz onda da yemek yiyorum diyor. Ben bu adama daha ne diyim. Yarın ararım dedi bende bugün aramıyorsan yarın da arama. Bulursan beni ararsın dedim oda off gülüm yarın konuşuruz dedi. Bende kapattım. Yukardaki mesajı attım oda iyi geceler seni seviyorum yazdı.
Cevap sahibi+1 yılbi çiçeği sulamazsan solar sende aynı şekilde şuanda ne kadar kızsanda özlesende bu ilgisiz tavırları devam ederse soğursun uzak mesafe ilişkisi değilse yan yana geldiğinizde bi konuşun yanındayken konuyu kapatamaz çünkü ama en azından 5 dakikada olsa gönlünü almaya çalışmayıp iyi geceler demesi garibime gitti sen yinede bu ksden çık yoksa kendi kendini dolduruşa getirirsin bişey olmadıysa bile boşu boşuna ilişkiniz biter şuandada düşünme sakin kafayla düşün derim
Soran+1 yılOlmayacak bir ilişki zaten boşuna uzatıyorum ailemin istemeyeceğini bile bile
Cevap sahibi+1 yılolmayacağını düşünüyorsan bu ilişki zaten bitmiştir seviyorsan çabala derim ama bunu yaparkende bi yerlerini kaldırma sevdiğine eminsende anlayış göster herkes azda olsa ilgi görmek ister dile getir bunları konuyu kapatamayacağı bi zamanda ama ondan önce dediğim gibi KS ortamından çık boş dolduruşa gelebilirsin çünkü
Soran+1 yılBoş değil 90% doğru diyor baksana mesaj bile atmıyor son yazdıklarına bakılırsa. Ben birisini sevsem onun mutsuz yatmasına gönlüm razı gelmez.
Cevap sahibi+1 yılher ne kadar davranışı doğruda olmasa seviyor gibi görünüyor bunu sen daha iyi bilirsin tabi ama bitirme şuanlık
Soran+1 yılDile getirdim kaç kere ama anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıluzak mesafe iliskisinde bi erkek kolay kolay yurutemez kadinlar 5 6 yil bile yurutur ama erkeklerde max 2 yil 2 yil surerse yine iyi o bile surmez gozleri disariya kayiyo surekli cunku
Cevap sahibi+1 yıltek tarafli cabaylada yurumez
+1 yılUzak mesafe yakın mesafe hiç fark etmez ilgisiz biriyle uğraşamam ilgisini belli etmeyecekse neden benim sevgilim oluyor belki duvarın da bana ilgisi vardır ama belli etmiyordur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz bir sevgili tabimi de ayrılmayı hallediyor. Arkama bile bakmam. Kadına ilgi gösteremiyorsan o zaman ilişki yapmıcaksın
30 Yorumla Hanım efendi ilişkilerde ilgi önemlidir. Bunu yüz yüze bir konuşun derim ciddi olarak. Ayrıca uzakta olsa erkek gelmek için çaba göstermeli. İşlerinizi kolaylaştırmalı. Yoksa ilişki zor devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılNet ol önce sen böyle bir erkekle ben mutlu olabilirmiyim diye cevap hayırsa böyle devam edersen biter de bak bakalım seni seviyorsa nasıl düzeliyor şekerim bahane bunların hepsi benim sevgilim tarlada çalışıyor güneşin altında beni arıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafeli ilişki ne yazık ki çok zor özellikle güven konusunda çok büyük sıkıntı ve üzülerek söylüyorum ki uzak mesafeli ilişkilerin çoğunda ihanet kaçınılmazdır
10 Yorumla
+1 yılİş güç tamam da insan sevdiğine nolursa olsun vakit ayırır.. komik gelecek ama ben burnumla yazdığımı bilirim yani 😂😂. Güzel bahane diziyor. Sevenin bahanesi olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kimse kimseyi yola getiremez istemedikçe.
Bizim ülkemizde ilişkilerdeki en büyük yanlış bu,
asıl sorun sonrasında karşı tarafı suçlamak,
Peki hiç kendine sordun mu bu kişi o düşündüğün kişi değil niye oldurmaya çalışıyorsun ki...04 Yorumla
Soran+1 yılBaşta böyle değildi sonradan böyle oldu ben anlamadım
Soran+1 yılDogru
+1 yılÜstüne düşme. Yazmazsa, aramazsa sen de arama ve yazma. Biraz adamı sal da kendine gelsin. Seni özlesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYorulmak istemiyorsan ve ilişkide karşılıklı sevgi, emek ve saygı görmediğini hissediyorsan ayrıl tüm bağlantıları kopart, özgür bırak gitsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz her gün mesajlaşır sonra en az yarım saat sesli konuşurduk bu ne siz hiç mi konuşmuyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılIlk tanıştığımızda konuşurduk saatlerce
Cevap sahibi+1 yılKaç aydır sevgilisiniz
Soran+1 yılGeçen sene Aralık
Cevap sahibi+1 yılÇabuk değişmiş garip
+1 yılAyrılmak daha iyi, ilgisiz birinin mutlaka başka ilgilendiği vardır. Eşek adam olmaz. Bırakın eşek kalsın şal ipini gitsin ugraşma enerjine yazık.
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmeyen net olmayan farkındalığı gelişmemiş adamlardan uzak durmak gerekir
20 YorumlaAyrılmak en doğrusu. Bu ilerde de bunu devam ettirecektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ayrılmaktadır tabi bazı erkekler varki sevdiğini uzaktayken bile hissettirdi uzun vadede seni üzer.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseyi değiştiremezsin benim çabamla bir şeyler olacaksa hiç olmasın kafasındayım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl çok uzatma. Seven insanlar birbiriyle olmalı. Zorlama ilişkiler yaşamayın lütfen.
10 Yorumla
+1 yılBöyle ilişki mi olur be abi, biri yazmaz aramaz bir durmadan yazar arar şikayet eder bi dengeleyin be abi bi kendinize gelin be abla
04 Yorumla
Soran+1 yılBunun çözümü belli
- +1 yıl
Daha neler, yok artık
- +1 yıl
Keşke şu telefon teknolojiler olmasaydı bu sorunlar olmazdı, biz de öğrenip üzülmezdik hem, herşeyde bir hayır var
- +1 yıl
Ayrılık çanları çalıyor
Aynı kişiyle mi sevgiliyiz acaba çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz vee mesajı bile aynısı...
11 Yorumla
Soran+1 yılIsmi ne?
Sana gerçekten değer verseydi hep senle ilgilenmek konuşmak isterdi önceliği her zaman sen olurdun ve uzak mesafe ilişikleride aslında iyidir belki orada beğendiği biri vardır:( ilerde o senle yapamıyorum diye bitirir bence:((
10 Yorumla
+1 yıl7 24 konuşmak isteyen kadın kadar itici bir varlık yok 😀
06 Yorumla
Soran+1 yılDogru oku istersen hanzo 7/24 konuşasım yok zaten kendim çalışan bir bayanım. Anlama kapasiten mi yok?
Soran+1 yılBoş yapma ya. Işinize gelmeyince çamur atmayı çok iyi biliyorsunuz.
Soran+1 yılHala bekar olmana şaşırmamak lazım.
- +1 yıl
35 inde bekar adam mı olur ya🤦🏽
Soran+1 yılBelli oluyor boş vaktini burada harcadığına göre 😂
- +1 yıl
Tüh 🤦🏽 bilseydim açmazdım hesabı
+1 yılYola getirmek için ne yapabilirsin ki en büyük ceza sevişmemektir anca öyle yola gelebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapmıyoruz. Konusmuyoruz bile.
+1 yılGerçekten işi varsa idare edilebilir ama yorulursun
011 Yorumla
Soran+1 yılSorun o değil ki ne kadar işi olursa olsun o mesaj attığı 5 dakika içerisinde bile 2 dakika da olsa arayabilir. Ben de ararım sorun değil ama ne zaman müsait ne zaman değil onu bilmiyorum. Önceki gün ariyim mi diyorum çay içiyoruz diyor. Ben bu adama daha ne diyeyim?
- +1 yıl
Ama sen 2 dk da olsa arayamıyor musun dediğinde müsaitsizliğini öne sürmüyor mu
Soran+1 yılMüsait değilim gün içinde çalışıyorum bi kere mola veriyoruz onda da yemek yiyorum akşamları da işim çıkıyor işim olmasa ben çıkmam diyor. Önceden arayan adam gitti yerine başka biri geldi. Bana sürekli zaman ver diyip duruyor. Tartışmaya girmiyor. Dün dün de kaldı artık değiştiremem diyor.
- +1 yıl
E tamam madem akşamları müsait demekki akşamları arasın o zaman ya yapmak isteyen yapar ben hep bu felsefedeyim bir şey bahane edince sevgilime de söylüyorum yapmak isteyen yapar diye. Ama tahminimce siz çok yeni birliktesiniz yani 1 yıl dahi olmamıştır doğru mu?
Soran+1 yılDogru
- +1 yıl
Bazı şeylerin oturması zaman alır. İlgi alaka düzeyi düzelirse ona göre karar verirsin. Belli ki ayrılmak da istemiyor ancak şu an seninle pek de uğraşabilecek gibi değil ki birkaç gün sonra toparlayalım diyor. Muhtemelen birkaç gün sonra daha müsait olacak
Soran+1 yılFark etmez artık numarasını da sildim resimleri de sildim gözümün göresi yok. Normalde sinirlenince yüksek sesle konuşan adam şimdi sakin sesle bana düşün diyor. Bide sırıtıyor. Çok mutsuzum böyle diyorum. Oda tamam kafanı dinle bi kaç gün sonra konuşuruz düzeltiriz eminim diyor. Nesini düzeltecekse.
Soran+1 yılAyni sizin gibi dedim 24 saatin içine beni 2 dk sığdıramadın mı dedim oda vaktim yok çalışıyorum bilmem ne. Bende boş yapma sanki annenle babanla telefonda konuşmuyorsun dedi. Sonra sen tatile gittiğin de beni aradın mı dedi. Ben de aynı şey değil dedim.
- +1 yıl
Artık dikkat edeceğini seni mutlu etmeye çalışacağını söylese daha iyi olurdu ancak söyledi de ikna edemediyse ondan biraz kafanı dinlemen için bırakmıştır. Ancak biz kızlarda zaman erkeklerin aleyhine işler bunu atlamış. Zamana bırakmayacak toparlayabiliyorsa o an toparlayacaktı
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Umudu kalmadı da vaz mı geçti acaba o yüzden mi profilini sana kapadı
Ederinden fazla deger soytariyi kral Eder. Yorulmaktan önüne cikan dogru insanlari göremezsin. Hayat kisa zamanini seni haketmeyenler icin harcama.😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılBeş dakikayı bile sana çok görüyorsa olmaz ya
10 Yorumla
+1 yılmeşgül olabilirde olmayabilirde ciddi bir şeylet varsa mesafeyi bir an önce azaltmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bu hangisiydi
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kim
Cevap sahibi+1 yılbu da sana ait bir konusma
Soran+1 yılBana ait? Ben bu değilim yalnız
Cevap sahibi+1 yıl@lazfu61 sana ait hesap degilmi
Soran+1 yılHayir
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenelde bu tür şeylerde baskasına zaman ayrıyorlar sana gelince bahane sıralıyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oyaliyor bu seven insan sorgular o cümleyi
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Kimseyi yola getirmekle ugrasma, ayril.
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten gidişatı böyle kaç kere uyardım ciddiye almıyor beni
Soran+1 yılSürekli zaman ver diyor
Soran+1 yılBencede
+1 yılilgisix sevgili sevmiyordur bence ayrıl yola gelmez askim
10 Yorumla
+1 yılBence kendini yorma sana ilgisi olsa kendisi düşünürdü araması gerektiğini falan, ya sen kendini bu ilişkiye layık görüyo musun onu düşün ona göre karar ver
10 Yorumla
+1 yılBenim nacizane fikrim, uzak mesafe iliskisinden fayda gelmez
10 Yorumlabişey diyeyim mi hiç uğraşma bak kafanı yormana bile değmez yol ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılAyrıomaktan çözüm drğil kaybettiğini görür ve hiasederse o gelir seviyosa
016 Yorumla- +1 yıl
Ama arkasında dur onun geleceği varsagelir zaten kimse onuçekemez
Soran+1 yılGelmesin bin kez uyardım
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun acı çekeceksin ama dayabırsan sen kazanırsın
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Geliime var mı
Soran+1 yılYazismiyorum
- +1 yıl
Engelledin mş
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Cevsp vermedi mi
Soran+1 yılSadece ne yazmış bende cvp vermedim
- +1 yıl
Herhangi bir arama vs? Ondan?
Soran+1 yılYok maalesef
- +1 yıl
Üzgünüm ama seni sevmemiş ve bi daha dönme gelmez heralde maalesef
- +1 yıl
Çok sinirlendim ona
Soran+1 yılBende ayni şekilde düşünüyorum
- +1 yıl
İyi yapmışsın kendini ve duygularını hep koru bazen olabiliyo böyle şeyler maleef
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe zor olur kırmadan bitsin bari
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi zor gerçekten..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin önceliği değilsen ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılİlişkide uzak mesafe çok sıkıntılı bana göre
10 YorumlaKesinlikle uzak durulur
10 Yorumla
+1 yılIlgisiz bir sevgiliye , ilgisiz davranmali.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Arkana bakmadan uzaklaş
10 YorumlaSeni aramayan birine zaman ayırma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisiz sevgili bunca yaptığın emeklerin ve sevginin boşa gitmesi demektir gururunu hiçe sayma direkt engelle
00 Yorumlaher şey olacağına varır uğraşma
04 Yorumla
Soran+1 yılYani? Ayrilim mi ayrilmim mi yoksa yorum yapmadan hayatıma yaşamaya devam mi ediyim
Soran+1 yılÖyle de yürümüyor ki artık soğumaya başladım
+1 yılMesajlaşmak ilgi midir?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil işde
- +1 yıl
Kesinlikle. Uzun mesafe ilişki zor ama imkansız değil tabiki. Sorunlar ya özlemden çıkar ya da ilgisizlikten
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat