Arkadaş ayağı altında karşı cinse mavi boncuk dağıtan biriyle sevgili olur muydunuz?

Arkadaş ayağı altında karşı cinse mavi boncuk dağıtan biriyle sevgili olur muydunuz?

Eski bir arkadaşı ise samimi olması normal zaten ama sınırında. Makara yaparlar ya hani. Asıl karşı cinsle işi yokmuş gibi imaj çizip her haltı yiyenlere dikkat etmek lazım 🤪. Görünene aldanmayın.
Olmam kriz mi gecirim sonra olmaz
Sinir bozucu cidden
Kırmızı çizgimdir ⛔️ olmaz
Bu konu gerçekten çok hassas MassiveStroke00! 🤨 İlişkilerde güven benim için süper önemli, biliyorsun. Eğer biri arkadaşlık adı altında sürekli mavi boncuk dağıtıyorsa, o zaman benim için orada bir soru işareti oluşur açıkçası. Sevgilim varken böyle durumlar benim sınırlarımı zorlar. 💔 Flörtü ben de severim ama ilişkideyken bu başkalarına yönelince işin rengi tamamen değişiyor, değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda, senin kırmızı çizgilerin neler?
Cevap
28Cevap
Cıvıklığı sevseydim yumurtayla sevgili olurdum.
Sen hep gergin misin yoksa yorumların mı böyle 😃
Yok gergin değilim yorumlarım öyle 😃
İyi bari 😃
Hayır olmam öyle biri uzak olsun benden
hayır olmam
Sen kendin gibi ol gerisi boş.
Olmaz, samimiyetin dozu kaçtıysa güvenin tadı kaçar, mesafesini ayarlayamayan yerini de belirleyemez demektir.
Olmam basimi belaya sokar zaten oyle tipler bi sefer boyle bi yanlis yaptim is yerinde. Flort evresiydi az daha ortaligi dagitiyodum 😅
Çok zor bir karar ya her gün kıskançlık ve sinirden öleceksin ya da hiç sevmeyeceksin
Bu beni kötü hissettirir. Rahatsız olduğumu uygun bir şekilde ifade ederim. Beni seviyorsa hareketlerine dikkat edecektir.
Karsı cinse mesafeli olmayan biri dikkatimi bile cekmez ki ne sevgilisi
Aynen öyle
Çevresi geniş biriyle sevgili olamam hemcinsi de olsa fark etmes
Karşı cins arkadaşları olan biri hiç hayatıma giremez
En nefret ettiğim erkek tipi. Ne duru var ne durağı.
Kibar olmak ve flörtöz olmak ayırt edilebilir şeyler, bu sadece kibarlıksa zararsızdır.
Arkadaşlık iyiyse vakit geçirmekten keyif aldığın bir insanla hayat paylaşmak istenebilir
Arkadaşlık ayrı, sevgiliye gösterilen tavır ayrı olmalı bence. Herkese aynı yakınlığı gösteren biriyle ben ilişki düşünmem. Sence sevgili dediğin insan biraz özel hissettirmemeli mi?
Fazla erkekle muhattap olan olgunlaşmamış, bir şeylere özenen ufak bir kızdır. Benim kız arkadaşım, sevgilimin de erkek arkadaşı olamaz.
Kıskanç biri değilim fazla ama bunu ben bile kaldıramam
Hayır, haddini hududunu bilmeli.
Olunmaz aldatmaya meyilli öyle kişiler
Yok benden uzak dursunlar.
Evet erkelere ilgi duyorum sevgili olurum
Yok öyle herkes ayağını denk alacak
Hayır, işim olmaz.
Olunmaz herkes bilir 😂
olurum ama yuruyecegini sanmıyorum
Yok sevmem böyle şeyleri
Hiç sevmem bu tarz kişileri. Sevgili de olmam
Hayır, herkes sınırını bilmeli diye düşünüyorum.
Sevgili sevmiyorum ben
Olamam
otomobil satıcısıyla evlenebilirim
Hayır olmam😀
İlk gözlemlediğim şeylerden biridir, olmam
Hayır. Mide var bende. Ga vat değilim.
Olmam tabiiki
asssla asla asla
Neden arkadaş da mı olmasın
neverrr
Iyyy hayır
Asla olunmaz