Olmam tabikide zaten öyle biri benim yanımda olamaz arkadaşları olur ama samimiyet farklıdır. İşin kısası ben böyle birini ne yanıma alırım nede muhattap olurum ucuz malın alıcısı çok olur..😌
@Cendere1910 şimdi canımın içi 🥰 sen yüreği çok güzel bir adamsın ama acıyacak durum olur acımayacak durum olur oyuzden bu tamamen karsindaki insana göre şekillenir herkesin bir kırmızı çizgisi vardır o çizgiyi geçtiği an ne hal kalır ne hatır kalır
@r_engarenkyollar yani orasida var benim kırmızı cizgin çok kötüdur egerki bir insana iyi diyosam iyidir ama o insan o iyiliğimi azitiyorsa ve kişiliği farklı kişilere burunuyorsa o insanı sevmem nefret ederim bu tip insanlardan çok var çözmek kolay olmuyor
hayatıma alacağım insanda aradığım kriterlerden biri de bu.. Özellikle nasıl bir karakter ve kişilik yapısının olduğu herkesçe malum olan insanlarla herhangi bir iletişim kuruyorsa, benim için o insanı hayatıma alma ihtimalim kalmamıştır..
Sevgili olana kadar bu yönünü gördüysem elbette olmam. Ama esas sorun sevgili olduktan sonra açığa çıkarsa ayrılmaya çalışınca ortaya dökülür.
Ne yapıyorum ki sanki , bana bir şey soracakmış, sevgilisiyle arası kötüymüş, yok şurada eğlence parti varmış davet etti gibi çileden çıkaran bahanelerle bir de kendini savununca otur ayıkla pirincin taşını.
Bir şarkıda geçiyor ya "Sevdiğim kızın olamaz erkek kankası" diye tam olarak öyle düşünüyorum. Şayet mesafe koymasını isterim mesafe koymuyorsa da güle güle derim.
Ya bu direkt no frost buzdolabı gibi soğutuyor beni ya o saatten sonra ağzıyla kuş yakalasa kendisine olan fikrim değişmiyor. Bir kere çapkınmış algısı beynime mıhlanıyor çünkü
Ben gün içinde tanımadığım teyzeyle, amcayla, kızlarla, erkeklerle, çocuklarla, köpeklerle, kedilerle samimi olur konuşurum. Ne olacak hepsi bir birey gözümde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Olmam tabikide zaten öyle biri benim yanımda olamaz arkadaşları olur ama samimiyet farklıdır. İşin kısası ben böyle birini ne yanıma alırım nede muhattap olurum ucuz malın alıcısı çok olur..😌
Lafı soktu ve gitti. d
Ama öyle prenses 😂
😇🙏
@Cendere1910 haklı isyan destekliyorum 🤣
@r_engarenkyollar yani maviş bende acıma olur mu bir insana 😂
@Cendere1910 şimdi canımın içi 🥰 sen yüreği çok güzel bir adamsın ama acıyacak durum olur acımayacak durum olur oyuzden bu tamamen karsindaki insana göre şekillenir herkesin bir kırmızı çizgisi vardır o çizgiyi geçtiği an ne hal kalır ne hatır kalır
@r_engarenkyollar yani orasida var benim kırmızı cizgin çok kötüdur egerki bir insana iyi diyosam iyidir ama o insan o iyiliğimi azitiyorsa ve kişiliği farklı kişilere burunuyorsa o insanı sevmem nefret ederim bu tip insanlardan çok var çözmek kolay olmuyor
Kesinlikle öyle canım haklısın 👍👍
@r_engarenkyollar yani işin kısası iyisiniz siz iyi maviş 😌 @bosvergitsinn35 sende iyisin benim diğer cins versiyonum 😂
Senin erkek versiyonun🤣
Ay kızz
Yani benim erkek veriyosunu birden parliyan bende öyle 😂
Evet, hic iyi değil
Hiçmi iyi değil kötü yani ama arada parlamak lazım 😌
Evett
Fazla samimiyse onla sevgili olabilir mesela 😂
Evet🤣
Kırmızı çizgimdir , karşı cins ile samimi olan zaafı olan biriyle sevsem dahi sevgili olmam. 💪 Benim sevgim ondan büyüktür
👏👏
Hayır hiç bir şekilde etrafında kadın olamaz.
hayatıma alacağım insanda aradığım kriterlerden biri de bu.. Özellikle nasıl bir karakter ve kişilik yapısının olduğu herkesçe malum olan insanlarla herhangi bir iletişim kuruyorsa, benim için o insanı hayatıma alma ihtimalim kalmamıştır..
😇👏
Sevgili olana kadar bu yönünü gördüysem elbette olmam. Ama esas sorun sevgili olduktan sonra açığa çıkarsa ayrılmaya çalışınca ortaya dökülür.
Ne yapıyorum ki sanki , bana bir şey soracakmış, sevgilisiyle arası kötüymüş, yok şurada eğlence parti varmış davet etti gibi çileden çıkaran bahanelerle bir de kendini savununca otur ayıkla pirincin taşını.
Ben varken gözü başkalarına kayıyorsa göz doktoruna görünsün. Nereden bulacak benim gibi güzel, seksi, cilveli kadını. 💅🏻
Tabikisii❤️ senden iyisini bulamaz⚘️
Yaa teşekkür ederim güzelim ❤️
Gerçekler😇
Bir şarkıda geçiyor ya "Sevdiğim kızın olamaz erkek kankası" diye tam olarak öyle düşünüyorum. Şayet mesafe koymasını isterim mesafe koymuyorsa da güle güle derim.
Evet
Olmam asla ne o öyle ayrıca böyle soru sorma Bebek sorusu sor EG😂😂
Eg nedir abişs😃
Sen bilirsin 😂😂😂
Böyle bir şey yapmadı mümkün mü ,? ağzının üstüne terlikle vurarım 😂 😂
Vurursun sen🤣
Hı hııı 😂 tersim çok pistir 😂
😁👑
Gerekli gereksiz fark etmez benden km öteye gitsin öyle biri 😃
Emrin olur gülüm baş üstüne.😃
Ne şarkıydı ya haha 😃
Evet. sdssj
Ya bu direkt no frost buzdolabı gibi soğutuyor beni ya o saatten sonra ağzıyla kuş yakalasa kendisine olan fikrim değişmiyor. Bir kere çapkınmış algısı beynime mıhlanıyor çünkü
Ben gün içinde tanımadığım teyzeyle, amcayla, kızlarla, erkeklerle, çocuklarla, köpeklerle, kedilerle samimi olur konuşurum. Ne olacak hepsi bir birey gözümde
🙄 büyük konuşmuyorum da. O el kol rahat durmazsa bana gelir dellenmeler. Konuşması da keza öyle. Herkes kendini bilmeli.
Hayır, olmam. Ne münasebet? Çocuk kreşinde miyiz gereksiz samimîyet kuruyor? Gönder oğlum, next.
Hayır olmam. Benim öyle arkadaşlıklarım yok , karşımdaki kızdan da beklerim.
Olurum ama arkadaşca sadece yahi olunurmu hiç a aaa sfafas
Mesafelerini ayarlayamıyorsa rest çektiğim olmuştur olacaktır
Sevgili olmayı bırak tanışmak için mesaj bile atmam
Hiç sevmem o tipte insanları. kardeşim deniyor bizim orada
33dk da 30 cevap gelmiş ne güzel
Evet😇
Yakın kız kankası da olamaz mağaramda mutluyum
Karsi cinse degil bana göre tavrina bakarim
Aman kalsın. Cıvık oluyor öylesi
samimi olduğuyla sevgili olsun
Çorapta bile insan kalite arıyorken...
Olamam karakterim kaldırmaz
Olmam ne işim var
Hayır olmam
Temas falan eden biriyse asla asla 😅
Ben öyleyim o öyle olmasın
Olmam başa bela olur böyle ilişkiler
sokak lambası sevmiim
Büyük konuşmayım ama olmak istemem.
olmam öyle kişilerden uzak dururum
Olurum ciddi düşünmem değer vermem
Olmam cıvık biri benlik değil
Tabi ki hayır
Resmi kiskandim 👿
Niyee
Kiz cok guzel o erkegin yerinde ben olmaliydim 😒
Bu zekâyı başka şeye harcasan simdiye türkiye kalkınmış olucaktı
İltifat mi hakaret mi belli degil 😂 tesekkur edeyim bari
Hayır.
Bir laf vardı o geldi aklıma ☺
Bana kalbimdesin deme sakın! Kalabalık yerleri sevmem bilirsin ☺
Kesinliklee
☺☺
@kalkkizcayydemlee ne güzel dedin 2. yorumda.
@DedektifMinnie eyvAllah alıntı bir söz dü 😌
Büyük konuşmayayim Uzak dururm
Uzak durmak en iyisi
Olmam olursam da bitiririm
Aa en sevdiğim
😳😳
Hayırlı olsun gözünüz aydın 😀
Asla olmam
Gerek yok öylesine.
olamam
Önemli değil ya
Yokkk