Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Olmam. Ben ilişkide belli bir sınır ve denge olmasını isterim. Karşı cinsle saygılı olmak başka, fazla samimi olmak başka geliyor bana. Böyle bir durumda insanın içi rahat etmiyor ve zamanla güven de zorlanıyor. Kıskançlık meselesi gibi görünse de aslında konu netlik ve ölçü. Ben sevgililikte kendimi huzurlu hissetmek isterim, kafamı kurcalayan bir şeyle yürümem.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayHer şey yerinde ve mesafe ile güzeldir fazla kaşı gözle içli dışlı olan birisi beni rahatsız eder iş dolayısıyla zorunlu mecburiyet dolayısıyla olmasına bir şey diyemem ama dakika başı mesajlaşmak emoji göndermek iletişim içinde olan birisi beni rahatsız eder kendisi ile konuşurum güzelce anlar çözüm yolu bulursa kabul ederim ama anlamazsa uzak durmayı tercih ederim
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bir insani seviyorsa karşı cinse mesafesini korumak zorunda insan. Herkese mavi boncuk dağıtan insanlar güven vermez.
Insan sevdiği insana o güveni vermeli. Yoksa o ilişkide akılda hep soru işareti olur.
Insan sevdiğini üzmez.45 Yorumla- 4 ay
XD Çok doğru ya ben olsam kesinlikle olmaz
- 4 ay
Cok
Dogru yazmissinjz
4 ayHayır, olamam karşı cinsle fazla samimi olan biriyle ilişkide kendimi rahatsız ve güvensiz hissederim, bu durum benim sınırlarıma ve beklentilerime hiç uygun değil..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Cholecanım, karşı cinsle çok samimi olan biriyle sevgili olmak bence sınırlara saygı meselesi 💕 Benim sevgilim var ya, o da arkadaş canlısı ama kıskançlık patlaması yaşatmaz, net sınır çizeriz 😏 Eğer samimiyet flört havasına kaymıyorsa ve güven veriyorsa neden olmasın? Senin sınırların ne, anlat bakalım, olur mu öyle biriyle? 🔥❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmam. Kendine sınır koyamayan, önüne gelenle samimi olan birinde sorumluluk hissi yoktur, sorumluluk alamayan biriyle de olmaz zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 4 ay'Çok samimi, orta samimi, az samimi' olamaz. Herkese nasılsa öyle olsun, o seviyede işte.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır olmam. Benden uzak Allaha yakın olsun öyle biri.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
4 ayYok ben sevmem öyle fazla samimi tipleri benden uzak mümkünse
10 Yorumla Yok olmam çok itici gelir bana
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 4 ayAsla olmam. Özellikle buna dikkat ederim.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kırmızı çizgim anında terk ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır sevgili olmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayOlmam tabi.. ama birşeyi merak ettim..
Geçen görüşüne yaptığım yorumlarımı kim sildi senmi başkasımı12 Yorumla- 4 ay
Haşin erkeği kim niye kıskandıysa 🤭. Ne güzel çay içiyordum
4 ayFazla samimi mi yoksa flörtöz mü? Bu ayrım önemli. Karşı cinsle fazla samimi olan biriyle yapamazdim. İlişkinin başlarında flörtöz olan biriyle olur ama. Zamanla dengeye gelmesi gerekir, saygı açısından.
10 Yorumla
4 ayHerşeyin bir dozu olmalı hayır fazla samimi olamaz
16 Yorumla- 4 ay
Sizin gözler. lens mi
- 4 ay
Ruslara benzeten oluyor mu sizi masallah diyelim
- 4 ay
Rica ederim, iyi akşamlar..
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır, mesafeliyim diyip işli dışlı olanlar itici geliyor.
13 Yorumlabenim sevgilim karşı cinsle çok samimi oluyorsa artık eski sevgilim olur. güle , güle , kimsenin kaprisini çekemem. flörtöz hayatını, davranışını çekemem. bbb , aynen böyle güle , güle ,
266 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. İnsanlarla münasebetin ateş ve buz gibi olmalı. Çok yaklaşırsan yanarsın çok uzaklaşırsan donarsin demiş sözde. İnsan sosyal bir varlıktir tabi ki arkadaşi olacak gayet normal ama herkes yerini sınırını haddini bilecek şekilde olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
4 ayGerici biri asla değilim eskiden sorun olarak görmüyodum bu konuyu kadın kendini biliyorsa problem yok diye düşünüyodum lajin fikrim değişti aşırı samimiyetten illaki sorun çıkıyor
10 Yorumla Bu konu en kilit noktamdi okul zamanı filan birini beğendim kızlarla cokmu samimi canım aşkım mı diyo uzaklaşırım hemen
10 YorumlaOlamam.. Kırmızı çizgilerimden biri.. Benden önce samimidir, eywallah ama ben hayatına girdikten sonra bu mümkün değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayGenel olarak herkesle samimi olan insanları sevmem, kaypak olurlar. Öyle biriyle değil sevgili, arkadaş da olmam. Mesafeli olmak iyidir
10 Yorumla
4 ayHayır.
Arada bir birilerini takibe alıp sonra takipten çıkan biri var mesela onun o hâlleri de güven vermiyor artık bana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 4 ayErkeklere zaten zor güveniyorum, birde karşı cinsle sürekli samimiyet kuran erkeğe hiç güvenemem
10 Yorumla ÇOK kelimesi FAZLA kelimesi zaten direkt hayır dedirtir :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayBen hayatına girdikten sonra nasıl olacağına ve o samimiyeti ne seviyede tuttuğuna bağlı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
4 aykafamda şüpheler oluşur, kafam rahat olmaz. kıskanırım
10 Yorumla
4 ayGelsin benimle samimi olsun yeterim ben ona ahahaha
10 YorumlaBenden sonra da samimi olmaya devam edecekse hayır
10 YorumlaCokk samimi olamaz rahatsız edici şekilde yoksa normal konuşma olur abartmadan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı. Aradaki çizgiyi koruyamayan insanla işim olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 4 ayİmkansız bu konu yüzünden asla kız arkadaş bile edinmiyorum
10 Yorumla Hayir herkesle samimi olabilen insanlar korkunc gercek duygusal bağ beslemelerinden şüphe ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayZor ya hele ben varken bile hala samimiyse güven sorunu yaratır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBen fazla samimiyet seven bir insan değilim o yüzden bana gelmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayHayır. Kaç yıllık erkek tanıdıklarım var ben bile aşırı samimi değilim.
10 Yorumla
4 ayAz ağır adam dediğin yerine göre şakacı ama samimi degıl
19 Yorumla- 4 ay
Güzel olmanın suç teşkilisin
- 4 ay
Eyvallah))) 🔪
- 4 ay
Keskinim diyorsun 😅
- 4 ay
*
- 4 ay
🤷🤷
- 4 ay
Yanlış oldu yıldız pıçah olacaktı)))
- 4 ay
😂😂 korkutuyorsun beni
- 4 ay
Ahaha korku iyidir
- 4 ay
Böylede güzel bir kadından korkmak iyi değil bence
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
4 ayKarşı cinse sevgilim selam veremez
Ne samimiyeti10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Benle olmalı diğerleriyle fazla yakin olmamalidir
10 YorumlaHayır red flag. Direkt kapı dışarı hem de tekmeleyerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sınırını belirlemeyi bilmeyen birisi ile olmam.. sınırını bilen de benimle olmaz 🤦🏻😂
10 YorumlaOlunma tabi ki arkadaşlar. Ateşle barut yan yana duramaz. Merhaba merhaba bu kadar olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 4 ayAsla olamam. Özellikle vazgeçemedikleri olursa.
10 Yorumla
4 ayBu güvenle alakali bir durum insan her konuştugunla ya da çevresinle aşk yaşamiyor sonuçta aktif çevresi arkadaş gurubunu bilip görüp sevgili olduktan sonra çevreden kopmasini istemek saçmaliktir bence
10 Yorumla
4 ayBen şahsen sevgili olmam ama şu sıralar toplumu yozlaşması sebebiyle sanki kimin sevgilisi varsa popüler wow kız/erkek diye bakiliyor. Hic benlik degil. Herkesin arasinda belli bir sinir olmali. Fiziksel temas ozellikle asla...
10 YorumlaAsla olmam asla karşı cinsle sürekli konuşuluyorsa arkadaşlık olmaz onların arasında ikisinden birinin ilgisi vardır bu nettir ya insanoğlunun doğuşundan beri böyledir inanmam samimi arkadaş olayına hikaye o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır kıskanırım ben😒
20 YorumlaAyy hayır asla ya bazen düşünüyorum belki herkese potansiyel sevgili olarak bakmamasi iyidir ama ben kıskanırım ya
10 Yorumla
4 ayHayir aala olamam çünkü kiskançlık ilişkiyi ayakta tutmaz yıkar bana gore bu kötü bişey baziları kabul ediyorsa saygım sonsuz.
10 Yorumla
4 ayyok ya askısı sanırım kriterlerimin arasında dunyadaki tek kızmıs gibi hissettiren erkek var ahdjwnxksn💕
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ayBen kimseyle sevgili olamıyorum
17 Yorumla- 4 ay
Psikopat olduğum için olsa sevgili olmak isteyen olmaz değil mi?
- 4 ay
Sadece aşk işleri benlik değil
- 4 ay
Biliyorum biliyorum sadece şu an ciddi modumdayım 😂😂
- 4 ay
😂😂 teşekkür ederim
4 ayBaşkalarına müsait olan beni meşgul etmesin başkan
12 Yorumla- 4 ay
Elhamdülillah her daim sjf
4 ayHayır. Ateşle barut çok fazla yakın durursa bir süre sonra ortam alev alır.
10 Yorumla
4 ayHayır olmam
Çünkü öyleleri bildiğin köpek gibi beklemekte sadece
10 Yorumlakendinden emin olanb biri icin sorun olmamali
10 YorumlaOlmam asla sevdiğii varken karşı cinsle çok samimi olmasını kabul edemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
4 aySamimi ise gönlü ondadır zaten.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayKesinlikle bana uygun değil. olmak istemem
10 Yorumla
4 ayOlmam öyle şeyler bana uygun değil
10 YorumlaOlmam hiç sevmediğim şeyler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yok olmam asla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayyok hiç sevmem o hareketleri
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. tercih etmiyorum maalesef
10 Yorumla
4 ayGereksiz fazla samimiyet sevmem.
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım