Karşı cinsle iyi anlaşan birisiyle sevgili olur musunuz?

Olunur la olunur tabi sende karşı cinsi etkileyebiliyorsan kadınlara karşı nasıl davranacağını bilirsen kral sen olursun bu her tanıdığı erkekle konuşacağı anlamına gelmiyor limitli olackak
Olamam. Kanka vb. arkadaşlıklara da karşıyım. Karşı cins olarak bir tek benimle anlaşabilir. Tek kadında ben olurum. Yok derse dekaoi her yerde. O yoluna ben yoluma. Bu şart ve kural benim içinde geçerlidir...
Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum. Sadece sormak istedim. Böyle hayat nasıl geçer? Bunu istemenizin sebebi ya kendinize güvenmemeniz ya da sevgilinize. Çevreye güvenmiyorum demek de aynı şekilde sevgilinize güvenmiyorum ile bağlantılı bir cevap. Güvenmediğinjz birisiyle neden sevgili olursunuz? Veya kendi özgüveninizi ne düşürüyor, bunun için ne yapabilirim diye düşünüp kendinizi geliştirebilirsiniz.
Tekrar kusura bakmayın ama sadece söylemek istedim sormak istedim. Böyle kendinizi birbirinizi kısıtlayarak hayat nasıl geçer hala anlamıyorum. Sizi kesinlikle yargılamıyorum, sadece anlamaya çalışıyorum
@TugbAnas99 arkadaşlık zamanla başka bir şeylere dönüşebiliyor
sık karşılaşılan bir durum
@TugbAnas99 kendime güvenim tam. Ben bir sosyolog ve ayrıca da protokol kadınıyım. Tecrübe diyelim. Kankaların ve karşı cins muhabbetlerin nereye gideceğini iyi bilen biriyim. Sevgili nedir? Paylaşmak, sırdaşlık, güven, dostluk, sevgi vb. her şey ile bütün olmaktır. Çok şükür güzellik, kariyer ve duruşum ile kendime tam not veriyorum. Ancak ne yazık ki, her selam sonrası aşk yaşamaya çalışan kişi çok fazla.. Bu site için de geçerli 🙂 Proaktif olmak her daim iyidir diye düşünenlerdenim. Bazen sadece benim dik durmam yetmiyor ve çoğu erkek kanka dediği kişi ile flörtlesiyor. Belki de çok fazla ilgi odağı olmam sevgilimi rahatsız edebilir. Bu neden ile sevgilimi üzecek bir durum içerisine girmek istemiyorum. Bunu denedim ve ne kadar dik durursaniz durun arkadaşca yaklaşıp ardından teklif acmayani görmedim maalesef. Hatta sadece selam verdiğim kişilerin dahi sonradan niyetinin sevgilim olduğuna şahit oldum. Bu arada asla aldatilmadim ve kişisel hiçbir sorununda olmadim
@Sezen33 her karşı cinsle muhabbeti olan o şekil mi davranıyor? Cümlelerini genelleme dahilinde aksettirmişsin. Sen karşı cinsle muhabbet edip, sonra o muhabbetin farklı noktalara çekildiğini söylüyorsun. Bu site içinde yahut başka platformlarda bayan arkadaşlarım var. Hiç birisine yan gözle bakmadım. Çünkü bana göre hoşlantı sonradan oluşabilecek bir unsur değildir. İlk baş etkilenirsin, açılman gerekirse açılır ve kabul görmeyişinde uzaklaşırsın. Arkadaşım olsun da yanımda dursun düşüncesi olan erkekleri herkese mâl etmen biraz absürt geldi kusura bakma. Diğer yandan senin de takibinde erkekler var. Şahsen şu düşüncede olan bir bayan arkadaşım olsa, anında muhabbeti keserdim. Elbette hayatına birisi girdiği zaman karşı cinsle bir sınır olacaktır. Amma velakin bu sınır kapı dışına konmaksa, ehh biz şimdiden kalkalım der şahıs.. Site içerisinden bahsetmişsin. Burada sıcak bir merhabayı iltifatı bile yürümeyle eş tutan üyeler var. Sen de o sıcak merhaba gördüğüm kadarıyla bolca var. Mevlana niteliğinde; "Gel ne olursan ol, yine gel". Ama durr hopp benim sınırlarım var. Görünen bu
Benim hakkımda ne düşünülürse düşünülsün. Şahsen ekranın öbür ucunda klavyesindeki harfleri mermi sanan kişiler umurumda bile olmaz. Ben bana yakın olana, benimle bir şeyler paylaşan arkadaşlarımın düşüncesine bakarım. Diğer insanların düşünceleri umurunda bile olmaz. Evet, ben o niyetle yaklaşmadım. Bahsi geçen şahsı biliyorum görünen ve görünmeyen var. O şahısa özelden yazdığım zaman özürler diledi. Ben kendimi aklamaya çalışmam. Meselâ sizi tanımıyorum. Sizinle bir muhabbetimiz yok. Benim hakkımda kötü düşünceye sahip olabilirsiniz. şu an için çok umurumda olmaz. Sizi tanırım, kendimi tanıtırım ondan sonra ki her eleştiriyi dikkatle dinlerim.
Hayır ben sizi eleştirmiyorum. Herkesin karşı cins muhabbetine layık olmadığını ve kaldıramadığını düşünüyorum 🙂 Bakın şahıs kaldıramamıs vb. Bu neden ile proaktif davranılmasında fayda var. Mesela birini tanima aşamasında bu tarz bir dengesiz ile karsilasirsam ve birini tanimak uzereysem kişi direk iter ve belki hayatınızdaki insan üzülür gibi, gibi şeyler.
Yalnız anlam olarak olay çok farklı yerlere veriliyor. O bahsi geçen şahıs zamanında benim özelimdi. Yani arkadaşım değildi.
Tek bir hatası vardı. Duygularını kontrol edemeyişiydi. Sinirle kalkıp, öfkeyle oturmasıydı. Neyse, konu ben değilim.. Sizin yazmış olduğunuz cümleleri ele aldım ben. Katıldığım tek nokta, "Herkesin karşı cins arkadaşlığı kaldıramaması." burada erkekler kadar, kadınlarında suçu var. Güneş görmemiş bir erkeğe tebessüm ederse kadın. O erkek o tebessümü hayatının güneşi zanneder.
@UfkunÖtesi çoğu demişim. Ancak genellemeyi hayatımdaki erkek için yapıyorum. Ona göre beni tercih etsin. Kimseye zorla beni hayatına al demiyorum. Herkesin düşüncesi farklı 🙂
evet çoğu erkek yazmışsınız fakat sonraki cümleleri görünce işin rengi biraz değişti
[Bunu denedim ve ne kadar dik durursaniz durun arkadaşca yaklaşıp ardından teklif acmayani görmedim maalesef. Hatta sadece selam verdiğim kişilerin dahi sonradan niyetinin sevgilim olduğuna şahit oldum]
her erkek aynı... demeye geliyor bu laf 😂
@UfkunÖtesi sizinle arkadaş olmadık, siz niye uzerinize alindiniz. Sizin arkadaşça da bir yaklasımıniz da olmadı 🙂 Bu niyetle yaklaşanlar öyle, maalesef.
Şu an yeni olay bu, iyi bir sevgililik arkadaslikla başlar 😂 Neymiş önce arkadaş, sonra de sevgililik olabilirmiş 🙂 Herkesin kendi hayatı ve düşüncesi. Ancak ben bu durumları sevmiyorum 🙂🤷
Olurum niye olması
Görüş
11Görüş
Gözü gönlü tok ve benim güvenimi kazanmışsa neden olmasın
Olur niye olmasın ki
Kafamız, fikirlerimiz, görüşlerimiz bir çok şeyde uyuşuyorsa neden olmasın? Anlaşabilmek ve uzlaşmak önemli.
Sevgilime güveniyorsam tabii ki de istediğiyle arkadaş olabilir. Güvenmediğim kişiyle de sevgili olmam zaten.
Evet ama hareketlerine dikkat etmrli yoksa önce diğer kızı yolup sonra erkek arkadasimi yolarim
Olurum , mesafeyi koruyabildiniz sürece sıkıntı olmaz.
her şey olunur.. 😏
Yaşadığım tecrübelerden dolayı karşı cinsten bir tek benimle anlaşsın yeter 😀
Arasındaki sınırı koruyabilecek kapasitedeyse sorun yok
Samimiyeti yoksa olur aynı şekilde devam ederse olamam
Anlaşsın ne olcak ters durumda cenazeleri kaldırılıe 😎
Olmam. Hatta en yakın kankası erkek olan kızlarla da arkadaş olmam. Onların maceralarını dinlerim ama o kadar, zaten o kızlarda hemcinsleri ile geçinemiyorlar
Elbette. Bu hayatımdaki kişinin insan ilişkilerinde sağlıklı bir tutum sergilediğini gösterir. Yani insanları konumlandırabilme becerisi yüksek kişiler yapabilir anca bunu.
Hayır olmazdım sanırım erkeğimin ne kendi cinsiyle ne de karşı cinsiyle samimi olmasını istemezdim. Bütün vaktini benimle geçirmesini siterim
Emin değilimm bu konuda henüz
Hayır, ben kıskancım çok fazla, yapamam.
Olabilirim ama sınırını bilmeli yani
Cıvıma veya hamurlaşmadığı sürece tabiki olurum
Allah'a dua edeceksin
Karşı cins düzgün aklı başında gevşek değilse evet
En İyi Görüş