Kız ise sadece erkeklerle sohbet eden kızlara soğuk davranan, erkek ise Sadece kızlarla sohbet edip erkeklere soğuk davranan biri..

Kız ise sadece erkeklerle sohbet eden kızlara soğuk davranan, erkek ise Sadece kızlarla sohbet edip erkeklere soğuk davranan biri..

Açıkçası bütün hemcinslerimle anlaşamıyorum yani haset fesat kadınlara karşı alerjim var. Amma samimiyetimin dozunu ayarlayabiliyorum kim olursa olsun. Eğer o da sınırlarını biliyor ve aşırı samimi değilse, benim için sorun olmaz. Karşı cinsle hiç samimiyeti yokmuş gibi davranıp neler çeviren tipler olduğunu da biliriz.
Sen hemcinslerinle de iyisin. Sana haset edenleri sevmiyorsun Sadece
Herkes sen gibi dadlu değil
Sensin dadlu ❤️
Yo sen ❤️
Şu alttaki adamın yorumuna koptum kara bela 🤣
Ne yorumu beybi? Benim görüşüme mi yorum geldi 😅
Ay boş ver 🤣
Tamam 😅
Görmediğine göre engelli ve neden engelledigine hak verdim şu an. d
Ha, sen bir üyeden bahsediyorsun daha yeni ayıktım. Aman aman ben kaos sevmiyorum hiç. 🤦🏼♀️
Biraz agresif o yüzden sustum 🤐
İşyerinde aynı bölümde çalıştığmz bir kız var. Bir de erkek arkadaşımız. İkisi buluşup birbirine hediye alıyor paylaşıyor çiçek alıyor çocuk paylaşıyor. Çocuk buna tutuldu kız hemen uzaklaştı çocuktan. Bu kız o çocukla benim adımı çıkarmış. Çocuktan 7 8 yaş büyüğüm. Bana iyiliği dokundu kardeşim gibi. Kız da biliyor iyiliği dokunduğunu bile bile aramda bir şey varmış diye dedikodu yapmış arkamdan. Ne karşı cins ne aynı cins kimseyle arkadaş olmak istemiyorum bu yüzden.
Yani insan arkadaş dediği insanları da özenle seçmeli..
İnsanlar bana güven vermiyor tek takılıyorum valla. Hayatıma kiz erkek birini sokmaya korkuyorum.
Ee bu da insanı asosyalleştirir. Temkinli davrandıktan sonra sıkıntı olmaz ☺️
Evet, bence bu sorun olur. Sevgilim başka insanlara sürekli samimi davranıyorsa, ister istemez kafanda soru işaretleri oluşur. Samimiyetin sınırı çok önemli; bazı erkekler bunu rahat karşılayabilir ama çoğu için huzursuzluk yaratır. Bir ilişki güven ve öncelik üzerine kuruludur. Karşı cinse aşırı samimiyet, ister istemez kıskançlık, şüphe ve tartışma getirebilir. Benim gözümde, sevgilin senin yanında özel bir bağ kurmalı, başkalarıyla yakınlığı ölçülü olmalı.
Ben bir tane karşı cins arkadaşını bile zor bünyeme kabul ettiririm, sadece erkek arkadaşları olsa kafayı yerim. Cıks olmaz, kız arkadaşları 100 tane olsun dert etmem ama erkek olursa sıkıntı.
Fazlasıyla güvenilmez kabul edilemez bir durum gerçekten. Ben zaten insanlara cinsiyete bağlantı kurmadan mesafeli duruşum vardır herkese, erkeklere mesafem de tedbirlidir her zaman, kendim de sevgilimden tüm kadınlara mesafeli duruşunu dağ gibi korusun isterim her zaman..
Böyle biriyle sevgili olmak biraz zorlayıcı hissettirebilir. Sadece bir gruba samimi davranması, diğer insanlara olan bakış açısını daraltıyor gibi geliyor. İlişki dediğin, açık görüşlülüğü ve her ortamda rahat olmayı sevmeli bence. E tabii, flörtü bile bol kahkahalı, enerjik bir ortamda hayal ediyorum ben. 😊 Ama yine de hisler her şeyden önde gelir, değil mi? 🥰
Cevap
28Cevap
Hayır olamam. Benden uzak Allaha yakın olsun öyle biri
Olunmaz tehlikeli durum
Merhaba,
Canı cehenneme! 😅
Sakıncalı bir durum gibi olmaz sanırım
Hayır karşı cinsle yakın olan kadınla sevgili olmam.
Kıskanç bir yapıya sahibim zaten hayır yapamam. Hasta ederim kendimi hiç almayim.😅
Eksik olsun. d
Hayır, midem okurken bulandı. Ne hikayeler çıkar. Of ki ne offf 😂
Aahahahafa
❤️❤️
Ben cansız varlıklara bile nasıl davranıyor diye bakarım. İşim olmaz birden fazla erkek isteyen kadın ya sanayiye gitsin ya da askere
Olmam,, olamıyorum da zaten öyle bi yönünü gördüğümde soğuma geliyor..
Olmam. Ya iki cinse sıcak olan, ya da soğuk olanla olurum.
Hayır asla, madem samimi birisin neden hemcinsine de olmuyorsun. Yemem ben
Hayır zaten genelde de öyle laubali , gevşek rahat erkekleri sevmem.. dikkatimi çekmez
Erkek erkeğe mi sıcak davransın anlamadım 😂
Samimiyeti bırak yanında karşı cins kelimesi geçen biriyle dahi olmam
Hayır ben herkesle iyi anlaşan cinsiyet ayırt etmeyen bir adamla olmak isterim
Asla olmam kuzum 💕
💖💖💖
Gay'dir O. Ondan olmaz.
?🙄.
Ahahahah, bebeğim, sadece karşı cinse samimi olan erkek gay'dir... Neden? Çünküm, erkekler de bizim gibi nasıl biz samimilesiyoruz, arkadaş oluyoruz vs. onlarında var kendi aralarında aynı olmasada benzeri tarzda ve benim bugüne kadar adam gibi adam dediğim bir adamı ben bir kadınla arkadaşı dahi olsa samimi olduğunu gördüğüm olmamıştır 😃
Sırf karşı cinse samimi olan herkese bal dağıtan erkeklerde bir kırıklık oluyor, buna emin ol. Öyle ya da böyle sjsjsjsj
Hani samimiyet kısmı çapkınlık anlamında bir samimiyet ise zaten ondan da bir cacık olmaz 😃
Az bişi anladım. d
Evet bence de
Uzak olsun bana
Ondan bi cacık olmaz..
Çok seçiciyim kesinlikle olmam.
Ben tipsizim hiçbir kadın bana bakmaz.
burada kimse samimi değil @biresintii
Haha garipmiş gerçekten
Zor sadece bana samimi olması gerek
Ay hayır olmazz en hoşuma gitmeyen şey
uzak olsunn bana almimm
Hayır olmam