Erkeklerin nasıl oldukların kızlardan en iyi onlar bildikleri için ne kadar her erkek alfa olmasa bile bir alfanın özelliğini taşır. Onunda getirdiği his var aslında. Burası benim bölgem, benim kadınım yanına erkek sinek bile gelemez diye düşünülür. 😃
Ben kendime alfa demem ama alfa değilim de demem, buna bence beni bilen kişiler karar vermeli. Zaten bir erkek alfanın kralı benim diye iddiası varsa diyecek söz yok o arkadaşa kendi kendine alfa olsun 😂 ama nadiren de olsa erkeklerin bir kısmı işte alfanın bir özelliğini istemeden de olsa taşır. Bencen çok güzel bu arada eline sağlık buradan söylemiş olayım. Okudum hepsini meraktan 😂
Eskiden bende bence yazardım çok eskiden 😂 9 bence ile editör olmuştum. Ah ah o eski yıllar neyse derinlere girmeyelim 😂 yorumun için teşekkürler, güzel tartışmalı sohbetti. :)
10 yıllık ve en yakın arkadaşım kız ve hemcinsleri konusunda çok yardımcı oluyor. Zamanla saçma sapan şeylere dönüşmediği sürecek mutlaka yakın bir karşı cins arkadaşınız olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olurum, oldum. Karşı cins kankası olan erkeklerin, sevgililerine bu konuda asla katlanamaması gerçeği.. :D
Evet öyle gerçekten 😂
Ama neden öyle, varsa bir açıklaması olan yazsın :D
Erkeklerin nasıl oldukların kızlardan en iyi onlar bildikleri için ne kadar her erkek alfa olmasa bile bir alfanın özelliğini taşır. Onunda getirdiği his var aslında. Burası benim bölgem, benim kadınım yanına erkek sinek bile gelemez diye düşünülür. 😃
Eh iyide, tam terside bizim için geçerli. Benim adamım, benim sevgilim, benim bölgem vs. O zaman onunda karşı cins kankası olmamalı. :D
Ama kadınların alfa olma özelliği yok onu diyorum 😂 doğuştan gelen bir şey işte, içgüdüsel olarak erkekler böyle düşünüyor.
Bence de olmamalı. Ben öyle düşünüyorum mesela sevgilim olursa ne onun, ne benim karşı cins kankam olmamalı. Karşılıklı bir ilişki sonuçta bu
Kim demişşşş;
Kadın Kişilik Tiplerine Bir Göz Atalım; Alfa, Beta ve Daha Dahası ↗
Hadi ya 😂😂😂
ama sokakta mikrofon uzatsam erkeklere ve sorsam; kadın alfa var mıdır diye o ne nedir? Diye cevaplar gelir gibi sanki 😂
Erkekler acaba kendileri alfa, beta, gamma bunları ayırt edebiliyor mu :D kime sorarsan sor “alfayım ben” diye atlar hemen
Ben kendime alfa demem ama alfa değilim de demem, buna bence beni bilen kişiler karar vermeli. Zaten bir erkek alfanın kralı benim diye iddiası varsa diyecek söz yok o arkadaşa kendi kendine alfa olsun 😂 ama nadiren de olsa erkeklerin bir kısmı işte alfanın bir özelliğini istemeden de olsa taşır. Bencen çok güzel bu arada eline sağlık buradan söylemiş olayım. Okudum hepsini meraktan 😂
Güzel tabii emek var emek.. :D aynen seni tanıyanlar bilir, ben mikrofonu tutarsan erkek kişilerinden muhtemelen duyacağın cevabı söyledim sadece :D
Eskiden bende bence yazardım çok eskiden 😂 9 bence ile editör olmuştum. Ah ah o eski yıllar neyse derinlere girmeyelim 😂 yorumun için teşekkürler, güzel tartışmalı sohbetti. :)
✌️😌
Eğer ki gerçekten duygusal bi bağı yoksa ve sadece sohbetini sevdiği için “kanka”olarak konuşuyorsa bir sorun yok bence
Niye bu işaret sadece bana:)
Aslında 3 kişiye attım baktım şimdi 😂 her görüş benim için çok kıymetli bu daha açıklayıcı olduğu için:)
Bende yorum yaparken nerde haya yaptım diye düşünüyordum
"Yardımcı" emojisi koydum belki siz katılmıyorum olarak algıladınız sanırım :)
Aynen öyle algıladım :) pardon 🙈
Önemli değil:)
Olurum sevdiğimde toleransım çok. Karşıdaki mal değilse anlar
Bu güzeldi abi 😂
olurum, oldum. bana guven vermesiyle alakali. ben hic kovalamadigim halde icim rahatsa sorun yok. icim rahat degilse bitiririm
Karşı cins arkadaşı olabilir bunu sıkıntı etmem. Arkadaşlarıyla arasındaki mesafeyi koruyabilecek zekaya sahiptir
Olurum da kankalığı benimki gibiyse , kucağına atlayacak tarzda , el kol şakaları yapılıyor , birbirine küfürlü konuşuluyorsa mümkün değil.
Kısıtlanamaz bir durum elbette ölçekli olunmalı rahatsızlık duyuluyorsa buna bir kısıtlama ya da çözüm getirilmeli ama bu konu + yönde olmalı.
Erkekten kıza kızdan erkeğe kanka arkadaş olmaz hep bunu savunucam
abartma ya, sevgilimin kocası var, aramız gayet iyi
@Aise255 kesinlikle. Ben de hep bunu dedim ve arkasındayim. İçgüdüsel olarak mümkün değil, olsalar bile öyle kalamazlar.
@engnnnnlyda tamam
@Kafkas001 herkes işine geleni anlıyor işte. Herkes herşeyin farkında da işte 😂👌
@Aise255 fazlasıyla biliyorlar, menfaat düşünüyorlar 👌
Şu kanka ayaklarını geçelim artık. Hayatındaki tek hatun ben olmalıyım. Nokta 🙃
Olurdum. Karşısindaki cinsi taniyorsam sorun yoktu.
Tu bak. artik olmam kimseyle
Evet olurum kendisinin sınırlarını ve mesafesini koruyacak bilinçte olduğunu düşünüyorum
Ben hem onun knksı hem sevgilisi olurum zaten güven vermez böyle ayrı ayrı ilişkiler
Kızla erkekten kanka olmaz en fazla arada engel olduğu için sevişemeyen 2 insan olur
Dün biriyle konuşurken sordu sordum benim var dedim sana güveniyorum dedi benim yok dedi içime su serpildi😂
Tabikide sevgili falan olmam zaten kıskanç biriyim bide onunla uğraşamam
Erkek kankasının olmasını da istemiyorum kaldı ki karşı cins
O zaman yaşamasın dışarıya falanda çıkmasın
Yok canım o kadar da değil benimle yaşayıp benimle çıkabilir
Nefret ediyorum ya. Karşı cins kankası olabilir tabiki. Sevgili, nisanlı, evli oldun diye, karşındaki cinsin hayatını kısıtlayamazsın
Olmam olamam, kıskanç adamım ben bana gelmez ona hiç gelmez kankasınada çok geçmiş olsun refakatçisini ayarlasın hastane için
Eğer güveniyorsam sevdiğime sorun etmem bunu.
Benim vardı eşimin de vardı. Kalmadı hiçbiri
Olurmuyu olman ya ahesten barut nasıl arkadaş olur canım ya
Olunur neden olmasın. Hatta var. Bunda ne sorun olacak ki
Olurum benimde çok yakın kız arkadaşım var bence arkadaş olunabilir kız erkek
Olabilir tabi ama benimle de kankalik yapacak 😄
Neden olmasın birbirinizi gerçekten seviyorsanız. Arkadaşında gerçek bir arkadaş ise sizin mutlu olmanız için çabalar
Olurum
Hayır ben kanka manka sevmem.
Bahane hazır neymiş kankasıymış 🙄 asla olmam..
Olmam gidip onunla olsun
olmam çünkü soğurum ondan
Sıkıntılı bir durum istemezdim olmasını..
Olurum sonuçta bunda kötü bir şey yok ki
Kız arkadaşı bile olamaz.
Olabilir
10 yıllık ve en yakın arkadaşım kız ve hemcinsleri konusunda çok yardımcı oluyor. Zamanla saçma sapan şeylere dönüşmediği sürecek mutlaka yakın bir karşı cins arkadaşınız olsun.
Olmam..
Beni rahatsiz ederdi
Olmam. Uğraşamam onun kankalarıyla.
Sevgilimin kız kankası olamaz
olurum çünkü benim de var shs
Olmam
hayır kankalık diye birsey yok
Olmam
olurum
Olurum
Olabilir sorun yok.
Olurum