Karşı cinsi tarafından çok ilgi gören biriyle sevgili olur muydunuz?

Karşı cinsi tarafından çok ilgi gören biriyle sevgili olur muydunuz?
Kadınlar, hemcinsleri tarafından arzulanan ve geçmişinde çok sayıda kadınla ilişkisi olmuş erkeği seçer. Çünkü o erkek değerli erkektir.
Erkekler ise etrafında kaliteli ve iyi niyetli erkeklerin olduğu, geçmişinde az sayıda ve seçkin insanlarla ilişkisi olmuş kadınları değerli bulur ve sever. Ama çevresinde hanım evladı beta karakterli simplerin ya da elinde şangur şungur tespih sallayan, yere tüküren, ayakkabının ökçesine basarak yürüyen Beyoğlu g.. atı gibi serseri tiplerle ilişkisi olmuş, hayatı boyunca onlarca sevgili olmuş kadınları görsel olarak beğense bile onlara saygı duymaz, güven de duymaz.
Guzel bir kadina olan ilgi ne kadar olabilir ki. Yani cogu erkek eger arsiz degilse bir iki bakiyor sonra kizin yakindakini görünce ustelemiyor, armudun iyisini ayilar yiyor deyip devam ediyor. Ustelese bile kadin bizim ulkede o isterse olur istemezse olmaz kafasinda oldugu icin kadin yanasmaz ise zaten sorun yok bazilarina gore. Kadin bastan çıkarılmış olsa da kadin sucludur zaten bu ulkede.
Ama is yakisikli erkege gelince oyle olmuyor. Ilk olarak erkeklerin cogu bence yesil isik halinde zaten. Yanindaki kizi ne kadar sevse de nefisleri bazen daha agir basabiliyor.
Hani kizlarda bu cocugun sevgilisi var bulasmayayim demiyor. Bu cocugun yanina bu kiz olmus mu ben daha iyi olurdum. Belki de olurum, neyim eksik diyerek hareket edebiliyorlar. Bu noktada artik ne varsa sergileme durumu olabiliyor.
Kizlar yakisikli erkege olan ilgiyi yaninda kiz varsa da kesmiyor ne yazik ki. Hatta kendince rekabete de giriyor o kizla. O erkek ugruna.
Yani erkek isterse dunyanin en sadik erkegi olsun, kizlardan gelen bu tavir zaten sinir etmeye, o iliskide sorun cikarmaya sebebiyet verip iliskiyi catirdatir bir sure sonra. Erkekler ve kizlar arasinda bu durum var yani.
Erkekler bu kiza ben sahip olmaliyim, yaninda ki hoduk degil, bu kadin daha iyi erkeklere layik rekabetine kizlar kadar cok girmiyor. Ama bu kizlarda cok var. O yuzden yakisikli erkek ve cevresinde cok kiz olmasi daha sıkıntı gibi geliyor. Bence bu yuzden cogu kadin da cirkin ve tipsiz erkek isteyebiliyor. Bir ömür ya da iliski boyunca bu adamin yanindaki arılarla ugrasamam diye.
Bir de erkegin de belli yerde karsilik verme olasılığı kadina gore bence daha yuksek. Hani derler ya kadinda 9 nefis var, erkekte 1 diye.
Yani bir erkek kizlardan gelen tum bu ilgiye, bastan cikarmalara, gordugu gorsellere, kizlardan gelen her turlu davranis, ince dusunce vs bir yerde karsilik verir gibi. Vermemesi icin gercekten muthis iradeli, ahlakli, dinine duskun, Allah'tan korkan falan biri olmasi gerekiyor yani.
İmzayı attım. Süper açıklama yapmışsın. :) Her şey o kadar doğru ki
Eic icin tesekkurler🙂
Ricalar:)
Görüşünüzün bir çoğuna katılıyorum fakat güzel kızların yanında tabiri caizse çirkin erkeklerin bulunmasının sebebi yalnızca kadının ben yakışıklı bir erkeğin çevresindeki kızlarla yarışamam diyip köşesine çekilmesi değildir. Evet bazen nadirde olsa böyle durumlara rastlanır ama çok nadirdir. Çünkü kadındaki rekabet duygusu erkeğe göre çok ama çok yüksektir. Dediğiniz gibi kadının 9 nefsi erkeğin 1 nefsi vardır ve bu nedenle rekabetten kaçmaz. Asıl neden eril ya da disil enerjidir. Erkek mütevazi ama bir o kadarda kendinden emin gururlu kadınlardan hoşlanırken, kadın ise ilgili ve özgüvenli erkeklerden hoşlanır. Yani güzellikten çok kişinin davranışları önemlidir aslında birçok kişi bunun farkında değildir. Bundan dolayıdır ki güzel kızların yanında çirkin erkekler bulunduğu gibi çirkin kızların yanında da yakışıklı erkekler bulunabilir. Soru sahibine gelince bir kadının karşı cinsleri tarafından ilgi görmesinden çok neden ilgi gördüğüne odaklanın
@Cocukgelisimci96 yorumunuzun bircoguna katiliyorum. Benim de demek istedigim cirkin kizlar kosesine cekilsin vs degil. Ama su bir gercek ki bizim toplumda turk erkekleri cirkin kiza pek bakmiyorlar, kendi fenotipleri iyi olmasa da.
Guzel kiz tipsiz erkek ornegi cok gorurken, yakisikli erkek cirkin kiz ornegi o kadar da yaygin degil. Bu da erkeklerin kadinda fazlasiyla dis gorunuse onem verdigini gosteriyor ne yazik ki. Bu ozellikle turk erkeklerinde daha da fazla.
Bakildigi zamanda gupse ozay baris arduc ciftinde oldugu gibi surekli yargilamalar oluyor. Cunku bizim ulkede kadin bircok seye layik degil olmamali gibi bir durum var.
Gupse ozaya kocaniz yakisikli zor olmuyor mu bile diyor muhabirler. Bunun psikolojik baskisi fazlasiyla zordur diye tahmin ediyorum.
Sosyal medya yorumlarinda yillarca gupseyi dis gorunusunden vuran cok yorum oldu. Ki bunu da ne yazik ki bazen kadinlar daha fazla yapiyor.
Ama tam tersi gupse cok guzel bir kadin, baris tipsiz biri olsaydi bu kadar psikolojik baski olmazdi, bu kadar yorum da olmazdi.
Ha yakisikli erkek cirkin orta kadin mutluysa kimseye laf dusmez. Ama bu durum sadece lafta kaliyor ne yazik ki en azindan bu ulkede
Evet çok haklısınız cinsiyetçi bir toplumda yaşıyoruz ve kadınlar bir çok şeye laik görülmüyor ne yazık ki
Kadınlar bunu yaparlar. Çünkü zeka seviyeleri düşüktür. Bir erkeğin yanında çok kız olunca onu kıymetli sanırlar. Halbuki adam boş muhabbet yapan biridir. Kendini geliştirmeye ayıracak vakti çok azdır.
Yalnız adam kendini geliştirir, uzun ilişki gibi şeylerde gözü olmaz.
Bir kadın sırf yanında kızlar var diye bir erkeği değerli görüyorsa maldır. Ömür boyu "onu ben elde ettim" egosuyla o adamın yanında olacaktır, onu sevdiği için değil.
Seni yalnızken seven kadın daha kıymetlidir. Ama yine boş işler bunlar.
Benim sezgilerim çok güçlü, o kadının içindeki kötü niyeti olmamışlığı net olarak görüyorum, direkt gidiyorum ordan.
Kadınlar özünde kötüdür. Onlarla uzun ilişki peşinde koşmayın yıpranırsınız.
O kadar çok ilgi gören biriyle ilgileneceğimi sanmıyorum en baştan😂
Teşekkürler 💫
Ricalar :)
Cevap
19Cevap
Evet olurdum. başkasının ilgisi değil sevdiğim kadının bana olan ilgisi benim için önemlidir.. zaten bir kişi ilgilendiği zaman ben gereken cevabı verirdim. ama sürekli başkalarına ilgi veren biriyle olmaz
Kendini, yerini bildikten sonra pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yoksa fikri bozuk olanın ilgi görmediği halde farklı eylemlerde bulunabileceğini de biliyoruz.
Tatlıya üşüşen karıncalarla uğraşamam, namussavarlığım bir yere kadar.
Çok ilgi görene de sinir oluyorum, çok ilgi gösterene de sinir oluyorum. Herkese aynı muameleyi yapacaksa benim nşr ayrıcalığım kalmıyor zaten; olmam.
:D :D Sinir olunmayacak bir durum değil hehe
Sorun yok sevgilim olduktan sonra göremez zaten. 🤨
Karşı cins tarafından ilgi görmesi değil kendi duruşu önemlidir benim için. Bir tarafı kalkıyor bazı insanların ilgi gördükçe, işte öyle tiplerle işim olmaz o ayrı konu.
Oldum bu arada çok tanıdığı olan sürekli insanların yanına gidip geldibi biri aslında ilk başta sorun değildi hatta şey kafasındaydım herkesin istediğine ben sahibim ve hani gözü dılarda birde değil herkese mesafeli falan ama zaman geçtikçe ilişkimiz ciddileştikçe Allahım yok böyle kıskançlık sürekli kızlar ona gülümsüyo yanaşmaya çalışıyo o ne kadar istemesede ısrar edenler oluyo krizzz
yani her şeyin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ben nasıl ki ona ilgi gösteriyorsam o da bana ilgi gösterecek
İkimiz de öyleyiz... bu sorun teşkil eden bir şey değil. Zira istediği kadar ilgi görsün insanda karakter olunca sorun olmuyor
Uğraşmak istemem açıkçası. Kendimde çok göz önünde olmayı tercih eden biri değilim. Sakinlik ve özlülük severim.
Adamın duruşu belirler bu durumu. Adamin duruşu net ise gevşek. değilse , sadık ise gerisinin önemi yok.
Tabii ki olurlar knk etrafında kız olmayan erkekleri istemezler , ama ben istemezdim öyle bir kızın rekabet daha zorlu
Birisinin ilgi görüp görmemesine değil benim ilgimin olup olmamasına bakarım. Herkese mavi boncuk dağıtması benim sorunum değil.
🤔🤔söyle eğer sadece bana değer verip ve o ilgiyi umursamıyor ve onları değilde beni seçiyor olsa belki
O da karşı cinsiyle çok ilgiliyse, henüz delirmedim, olmam 😄
Resim olmasa sorun değil diyecektim ama bu görsel vaz geçirdi beni 😂😂😂
Yok tahammül edemem derim ki bu adam beni sevmiyor bitireyim bari.
O düzgün birisi ise evet. Düzgün ise umrunda olmaz zaten ilgi görmesi
Hayır olmam sonra başımın ağırmasını istemem çünkü:(
Onun ilgisi sadece bana ise evt olurum başkalarının önemi yok
Neden olmayayım demekki bende ona ilgi duymuşum ve eğer olursam onun popon sahibinin ben olduğunu herkes bilir çünkü görünür yerlere işaret bırakırım
Oldum, herkesin ilgisi ona olsa ne olur onun ilgisi bana olduktan sonra
Bilmeden oldum. Bilseydim kesinlikle merhaba bile demezdim
tabi ki olurum, herkesin sahip olmak istediği benimle birlikte ve bana ait 👌🏽👌🏽
Olurdum.. O'nun nasıl davrandığı önemli..
Iyy hayır o gif ne öyle fkgkfg
Olurdum ve o zaman uzak durmasını bilirlerdi 😂😎
Olmazdım herhalde
Tavrına bağlı o da onlara ilgi gösteriyorsa hayır
Olurdum onun tavrı önemli
Olunmasa iyi olurmuş jdjdhdjdjd
Olmam elimden kaza çıkabilir 😀
Hayır, onlarla mutluluklar diler, çekilirim..
oldum maalesef ama istemem
Onun bana olayı önemli.
ya katil olurdum ya da hastanelik
Ben dikkat çeken biriyle birlikte olmak istemem.
yok tahammül edemem
Sağı solu belli olmayan tiptir
Karşı cinsin ilgisi kime o önemli
Tatlı olmak genlerinde var. sdsds olurdum tabikisi
Kendisini iyi tanımam gerek
Ben soğurum o kişiden.
Hepsi öyleydi hala da öyle.
Etrafında onlarca kadın var hepsi muhteşem güzel. Kendisi yakışıklı ve hepsinin de ilgisini çekecek mesleği var. Bir de üstüne yurt dışına gidiyor ve orada yine güzel kadın ilgileri bilmem ne vs
karşı cinsin tavrına bağlı değişir
Hayır kısa süreli eğlence için ideal.
Muhtemelen olmazdım, kıskanç biriyim çünkü
Yok yok hiç gerek yok.
Evet hoşuma giderdi
Bence millet soruyu yanlış anladı ya da ben açıklasana bana ya sen karşı taraf ilgi gösterirse diyorsun bunlar ilgiyi sadece bana versin diyor ne alaka
Mesela bir erkekle sevgili olacaksın. Ama erkeğin etrafındaki onlarca kız, bu çocuğa ilgi gösteriyor. Böyle biriyle sevgili olur musunuz? dedim. :D
Yorumlardakiler de, eğer onlara ilgi göstermeyip sadece bana gösterecekse sıkıntı yok demek istemişler. :D
E tamam baksınlar ilgi göstersinler hoşuma gider doğru anlamışım insanlar ne kadar korkak 😂😂
Hiç bilmiyorum
Olurum
Olmam.
Hayırr
Hayır. olmazdim
Kıskanırım hem
Olurdum.
Olmam
Olmazdım
Olmazdim
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?