🌸 Samimi olduğunuz kişinin aslında karşı cins meraklısı biri olduğunu öğrendiğiniz anda ki gelen o kusma hissi. Biraz uzun oldu 😄

Karşı cins meraklısından kastın bazı insanların yaptığı gibi hemcinselerine ön yargılı olup, karşı cinsinden birini daha görmeden kaynaşıyorsa; arkadaş bile olunur mu muallakta.
Yani karşımdaki ki kadın bellir bir zaman sonra bana gelipte kendi cinslerimden hoşlanıyorum derse ufak bir şok geçiririm sonra ne yapacağıma bakarım ayrılıkla bitebilir çünkü bunu diyen kadın kendi cinsine daha çok düşecektir
Cevap
17Cevap
Olduktan sonra öğrenmek çarpı 10 gücünde berbat
Hayır olmam
En sevmediğim insan figürü.. Üzerine kusasım gelir..
Karşı cins benimleyken ne yaptığına bakarım
karşı cins meraklısı olmak heterosexuel olmak değil mi? homofobi değilim ama heteroseksüellik de normal bir şey değil mi? tabi ki sevgili olurdum
Kendime köle aradığım için sadece bana merakı olabilir, başkasına merakı olan birinin yüzüne bile bakmam iyggggg
Hayır, boynuz yemeyi bile isteye seçecek değilim. Direkt geri basarım.
olamam ya tahammül edemediğim şeylerden biri arkadaş bile olunmaz böylesiyle.
Oyle şey olmamalı ya, düşünsene için rahat bir yere gidemezsin , bir yerde birakamazsin. Çok zor bir durum. Ben böyle bir ilişki yurutemezdim
Bilmeden oldum valla, insanlar gerçek kimliklerini iyi gizliyor sözde kadınlardan doyduğunu söyler ama görünce ağızlarına düşüyor😄
Bu konuda açlığım yok.. Karşımdakinin de olmasını istemiyorum..
Flörtöz kadın ilgisinden hoşlanan adamla işim olmaz
Yani elindekini yeterli görmeyip hepsini isteme durumunda biri ile sevgili olmam
Olamam en irtite olduğum erkek tiplerinden
Asla olamam
Bana meraklı olmasını sağlarım
Harbi en iyisi olun ya
Hayır olamam, direk terkederdim.
sevgilim sadece bana meraklı olabilir.
Hayır ya sinir bozucu.
Hayır, anında soğurum.
Hayır tabii ki
Asla olamam.
olamam ama oldum
Olamam