Aa biz ayrılmadan 2 gün önce bayağı tartıştık ve ayrılıp ayrılmamaya o karar verecekti, düşünecekti. Bana bir gün boyunca yazmadı, mesajlarıma bakmadı ama gecesinde Instagram'a story attı. Ben de bunun üzerine kudurdum ve hiçbir şey söylemeden ghostlayıp mı ayrılacaksın benden, sonra da ortamda ben karakterliyim diye gezersin, yaşının adamı değilsin dedim ve bir anda beni o çok seven, benim için her şeyi yapabilecek, bana daha bir gün önce sen ayrılmadan ben senden asla ayrılmam, ben seni çok seviyorum diyen bir erkek bir anda bambaşka birisi oldu. Beni gerçekten çok sevdiğini ben biliyorum, gerçekten çok aşıktı ama o laflarım onu çok kötü etkiledi ve bir anda beni asla istememeye başladı. Ben ona 3 saatlik bir ses kaydı attım, ağladım vesaire ama hani ses kayıtlarında ben şey demiştim, eğer benimle buluşmadan benimle ayrılırsan, son kez buluşmadan hakkımı helal etmem demiştim, o da buna alındı ve etme hakkını helal, senin sesinden bile iğrenmeye başladım, engellemek istemediğim tek insandın ama en hak eden kişi senmişsin deyip beni engelledi WhatsApp'tan. Sonra Instagram'dan bir sürü şey yazdım, bu da bitti, her şey bitti dedi, uzatmana gerek yok vesaire dedi. Ben de son bir kapanış olarak güzel bir şey yazdım ama sadece bana sen de deyip sonrasında yine her yerden engelledi beni. Ama ben beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum, hani hiç kimse beni onun kadar sevmedi. Ben de biraz ona süre vermeyi düşünüyorum, hani 14 gün vesaire, o 14 günün sonunda ona gerçekten duygularımı açıklayacağım bir mesaj atacağım ve ondan sonra benimle kalıp kalmamak onun elinde olacak. Nasıl fikir
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer