Arkadaşlar kavgalardan sıkılıp net bitti diyen erkek döner mi?

Arkadaşlar bizim en başından berri ciddi giden ve ailelerimizin bildiği bir ilişkimiz vardı. Her şey o kadar güzel ilerliyordu ki anlatamam. Ara ara her ilişkide olabileceği gibi boş şeylerden kavgalar çıkabiliyordu ve genellikle benim tarafımdan çıkıyordu bu kavgalar. Sevgilim her defasında beni uyarırdı “ bak böyle boş şeylerden kavga etmeyelim, gereksiz uzuyor, böyle olunca sorguluyorum her şeyi, ileride de mi böyle olucak” vs gibi şeyler söylüyordu. Beni bi çok kez uyardı ama biz bundan 2 hafta önce yine bir kavga ettik ve bu sefer artık lastik gibi patladık. O güzel giden 5 gün öncesinde ailesinin gidip isteyelim kızı ciddisiniz siz dedikleri ilişki birden çöp olup gitti. Ve konuda ne biliyor musunuz arkadaşlar benimde yakın erkek arkadaşlarım var olabilir ben kimsenin karşı cinsten arkadaşı olmasına karşı birisi değilim. Yakın arkadaşının doğum gününü story atarak paylaşmak istedi ve ben karşı gelir gibi cümle kurdum. Aslında karşı gelmek değildi amacım sadece hani ne alaka demekti ama sonrasında ki muhabbetle konu uzayıp gitti kavgaya döndü. Tabi sevgilimde bi inatla gitti paylaştı ki paylaşımda da bi şey yok. Altına kocaman en iyi dostum doğum günün kutlu olsun yazmış zaten yani olayım kıskançlık değil buda karşı geleceğim bi şey değil. Sadece ben neden dediğimde verdiği tepkilerden kavga çıkardık. .” Aynı konular ve benzer şeylerden boş kavgalar ediyoruz, yoruldum artık bende insanım, ayda bir gereksiz kavgalar gürültüler, ileride daha büyük sorunlar olacağını düşünüyorum” dedi. Bittiğini söyledi ve ayrıldık. O günün akşamına bana bi mesaj attı “ seni seviyorum, hiç bi şey senden önemli değil ama benide anla” diye bende olayları yanlış anlaşılmış olmayı ve haksızlığa geldiğimi düşündüğüm için konuyu uzattım. Koptu gitti, ertesi gün görüşmek istedim görüşmedi, “sen artık bi şeylerin düzeleceğine inansanda düzelmezsin ben inanmıyorum. Aşırı kıskançsın ben bi arkadaşım şehir dışından geldiğinde sırf kadın diye kahve mi içemeyeceğim, kaç senelik arkadaşım kardeşim yani bu kıskançlıkla zor ben devam edemem. İleride daha büyük sorunlar yaşamaktansa şimdi bitmesi daha iyi” dedi ve gitti. Ben bana olan sevgisindende eminim bu adamın ve yanlış yapmayacağındanda. Ama inanılmaz bir dolmuşluk vardı ve patladı çünkü beni uyardığı şeyleri bende istemsizce tekrarladım. Şimdi yakın arkadaşıyla konuştum yakın arkadaşına bile bi şey anlatmamış sadece bitti demiş geçmiş. Arkadaşlar sizde dönee mi

Arkadaşlar kavgalardan sıkılıp net bitti diyen erkek döner mi?