Arkadaslar merhaba. Daha once bircok kez ayrilip barisan ve en son "Bu sefer digerleri gibi degil" diyen erkek kesin birirmis midir, tekrar arar mi?
Arar
Aramaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz zaten joker olmuşsunuz adama adam bunu biliyor ve rahat rahat sizi zayıf yönlerinizden kullanıyor. Merak etme başka ilişkileri vardır boşluğa düşünce arar tekrar birini bulunca yine ayrılır bu şekilde mutlu mesut gidersiniz. Sen beklemeyi zaten öğrenmişsin oda senin ondan vazgeçmeyeceğini biliyor zaten kapıdan kovar iki güzel lafa sen pencereden girersin
Ancak "bu sefer digerleri gibi degil" dedi ayrilirken bu ne manaya gelir?
Yani kesin bitirdigi icin oyle demiyor ilgincmis
Bu yeni birini mi bulmak eskiye donmek vs ne acayip ya insanin sevdigi yok mudur onunla olmak istemez mi anlayamiyorum
Evet bekleyecegimden emin cunku cok ayrilip baristik hep onu bekledigimi de soylemistim zamaninda
Evet aynn o isterse barisiyoruz o isterse auriliyoruz gecen ben ayrilayip dedim bir olayi bahane etti arkadasimla olan bir krizi cozuyomus gibi bir baktim devam ediyoruz
Sizin ilişki laşkalaşmış kesin döner. Gel git buda bir yaşam darzı olmuş gibi. Ara ara ayrılık ve özlem ilişkinin yeniden başlamasına fırsat verir eğer iki taraftan biri başka birini bulmazsa tabiki
Ben bulamam bulmam
Bu sefer baska demesi korkuttu beni
Onu seviyorum cunku
Evet care yok
Istemedigini dusunmuorim elinde olsa sonuna kadar giderdi
Dönmez gibi
deme öyle :D döner belki...
Niye oyle yazdin ya yoksa beni teselli mi ediyosun
moralini bozma diye :) dönmücek diye düşünürsen üzülüp panik yapıcaksın. sonra bunu adama yansıtacaksın. o da bunu görüp dönmeyecek veya seni garanti görüp oyalıyacak felan.
Yok yansitir miyim ok sen bilirsin dedim aramicam dedim ve aramiyorum hic aramicam da
Evet bence dönmez.. eski sevgilim polisti ama beni bırakıp başkasıyla sözlenmiş. Ben bana geri dönmeyeceğini sanmıyorum hatta
Cevap
6Cevap
kızlar 10 aylık sevgilimden ayrıldım ben onun ilk aşkıydım herseyin ilkiydim ama bi anda çok kısıtlandım evden okula okuldan eve dedş çocuğuz unuturuz dedi sizce bana geri döner mi
Yaşadığınız şeylere bağlı ve sana olan sevgisine bağlı bu geri dönüp donmeyecegi
her şey güzel olur umarım adına
@Zevkli_Temas ona çok fazla alıştım biz bir kaç kez ayrıldık ama her seferinde birbirimize geri dönüyorduk mesafeden zorlanıyorum dedi hayatımı bi telefona bağlı geçiremem ben kalamam de ve hergün senin için dua ediyorum dedi
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler... 👍
@Zevkli_Temas onsuz olmaz ki
Seven ve sevilen yoksa boş dünya ve anlamsız oluyor
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
Çünkü artık vida yalama yapmış. Tekrar döner
Bu sefer digerleri gibi degil dedi ama.. neden boyle soyledi
Tesekkurler insallah
ayrılma durumuna baglı olarak döner.
Aslinda kendi kabahatliydi uste cikip terk etti
sen arama döner ozaman. ararsan uzar daha.
Insallah
Başkasını bulamazsa arar..
Döndürmek kadının maharetine bakar
Ne gibi
Birbirinizi tanımışsınızdır
Nasıl olacağını sen daha iyi bilirsin
Ne yapilirsa yapilsin daha cok kacmasina neden olur
Yeni olduysa aradan biraz zaman geçsin
Bunalmış ilişkide yaşadıklarından belli ki
1 hafta olucak
O zaman önce mesaj at nasılsın iyi misin neler yapıyorsun...
Sonra vaktin olduğunda konuşabilşr miyiz de ara
Hataların varsa alttan al özür dile
Kalbini kazanmaya çalıl
Ama o terk etti ayrica kabahatliydi beni kirmisti ben kirginligimi dile getiriyordum ki eskileri acip uste cikti terk etti benim aramam iyi olmaz
O zaman sen onun aramasını bekle. Aramazsa aramayacaksın. Haksızlık eden oymuş.
Evet tam kirilmisim rencide olmusum onun alttan alip gonlumu alacagina horozlandi birden
O zaman zaten ayrılmak istiyordu
Eskileri konuşarak gitmeyi tercih etti
Bunalmış ilişkide demek ki
Yaş kaç?
Hep bunu yapiodu ma daha onceki ayriliklardda eskileri acip ayriliodu sonra barisioduk
Yas 36
Bu sefer kararlıymış gitmekte. Mazeret arıyormuş. Sen de yavaş yavaş unutmalısın
Nasil anladin
Anlatıyorsun canm:)
Hakbuki yaşın da olgun ama gönül işi olunca olgunluk çare gelmiyor heralde. O kaç yaşındaydı
O 34 yasindaydi. Hyir aslinda anliyorum ama daha oncede bunlar cok oldugu icin acaba doner mi diye umut oluyor icimde
Dönerse döner
Senin için rahat mı önemli olan o.
Sen ne yaparsan yap karşı taraf gitmeye kafayı koyduysa giderdi zaten. O da gitmeye kafayı koymuş
Icim rahat sadece kaybetmek istemiodum onla mutluydum ben
Canını sıkma bence
Gitmeye kafayı koyanı durduramazsın
Aynn oyle
Sen de bu süreçte kafanı dinle
Geri gelse bile eskisi gibi olmamış olursun
Kafami dinleyemiyorum ki surekli aklima takiliyor niye noe yapti niye oyle dedi doner mi vs bosluk hissi
Kendi kendine kötülük yapıyorsun
Farkindayim napim yapim bu
Yapcak bir şey yok. Bir süre bu acıyı yaşayacaksın
Evet
Allah yardımcın olsun
Ben 1.5 sene çektim o acıyı. Sen o kadar çekme
Ben unutmaya karar verirssm hmn unuturum ama o dondugunde unutmus olmaktan korkuyorum o yuzden donup donmeywcegi kafami kurcalio
Korkma
Sen unut gerisini düşünme k düşünsün
O düşünsün
Ben de oyle dusunuorum pesinden kostukca degersiz olucm ve surundurucek
Aynen öyle oluyor
dönmez o yoluna sen yoluna
Alıskanlık olmus doner ama yine gider
Bu sefer baska demesi?
Dönerse senindir 😀
Onu ben de biliyorum da bu sefer digerleri hibi degil diye belirtmesindeki amaci anlayamadim
döndü müü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar