Ayrılan bir erkek aradan bir ay gecmesine ragmen hala hayırlısı bizim için bu diyorsa geri döner mi?

ikimizde aynı üniversitede okuyoruz. yazın o memleketine gidiyor ben memleketime. ilişkinin genelini düşününce bu insan aslında bana karsı çok ilgisizmiş. yan yanayken çok iyiydik sorunlar olmuyordu. ama uzaklasınca beni özlemiyordu.2 yıllık ilişkimdi. seni özledim sen beni özlemiyor musun diye sordugumda sen özlenmez misin diye samimiyetsiz bir cevap alıyordum. bu yaz da staj dolayısıyla falan dogru düzgün konusamadık. beni neden aramıyorsun hiç mi özlemiyorsun diye sordum buna. aramak istesem arardım ama aramadım dedi mesajlasıyoruz haberlesiyoruz gerek duymuyorum aramaya dedi. ben haberlesmeyi kastetmemiştim aslında uzaklık yerdeyiz görüşemiyoruz özlem hissedip bir sesimi duymak istememesinden yakınıyordum. ben de delirdim aramak istememen neden dedim demekki sevmiyosun dedim o zaman bitsin bitsin dedim. ne bitsin dedi ne bitmesin. niye bitirmiyosun istediğin bu değil mi dedim. sükut etti. sonra biz böyle tartısırken aileler girdi işin içine. aslında biz okula dönüp yüz yüze konusucaktık. o da tekrar iyi olmayı istiyordu aslında insallah düzeliriz diyodu. sonra aileler işin içine girince bana mesaj attı olmıcak galiba biz iyice sarpa sarıyoruz diye. o sekilde ayrıldık. geri döner mi? ailesinin istememe nedenini sordum. aile olarak görme sorunu dedi senden ve benden dolayı kaynaklandı nolduysa dedi. ve ısrarla hayırlısı demekki buymus ki bitti diyor. kararından döner mi
Ayrılan bir erkek aradan bir ay gecmesine ragmen hala hayırlısı bizim için bu diyorsa geri döner mi?