Ayrı şehirler ve ailesinin istememesine rağmen.. bir gün pişman olsa dönermi? bu şarkıda tüm yalnız bırakılanlara gelsin..
Cevabın nedir?
Ya canım ne kadarlik bir iliskiydi bilmiyorum ama bence tamamen unutmaya odaklan yoksa cok yipranirsin.. inan benim de sana benzer bir hikayem var.. ama ben kavga ettigimizde ozur diledim zaman istedi sonra da ses soluk yok ben de mesaj attm o zaman hakkimizda hayirlisi bu deme tenezulunde bulundu ve ben hicbirsey yazmadimm... direk sildim her yerden de... no sunu bile... asla pesine dusmedim.. sen de, ole yap... kimse vazgecilmez degildir... kendi degerini dusurme kmse icin... istemiyosa sen onu hic isteme... belki solemsei kolay diceksin ama inan tut kendini bak o kadar yazmissin hala donmemis insan sevdigine kiyamaz hemen donerdi ve o bir de ustune gurursuz falan demis... bence burda gururun babasini yapmanin vakti gelmis... bence doner mi diye dusunme insan ister istemez dusunuyor ama donerlerse de dondukleriyle kalirlar insallah
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten değer vermişse ve yağmurdan kaçarken doluya yakalandiysa döner ama dönmesi pek biseyi değiştirmiyor cnkü herkes değişmiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılşu an dönerse değişir bişiler ama dedğin gibi aylar sonrası için bişey diyemem... gerçi 4 ay oldu hala seviyorm 3 buck yıllık ilikiydi. :( şimdi pişman olsa tüm bu olanlara ragmen yüzü olupda pişman oldm dermi gururlu biri :( ..
- +1 yıl
Gurura bakmıyor byle şeyler canım inan
Soran+1 yılözlerse sevgisi depreşirse yazar diyorsun inşallah soglun
+1 yılBak şimdi aşkın en berbat halini yaşayan biri olarak imkânsız demelerine rağmen geri döndü fakat mühim olan onun gelmesi değildi artık ben istiyor muyum? Asıl olay bu kalpte hükmü biten tacını alıp gelse ne gelmese ne yani
17 Yorumla
Soran+1 yılben onu hala çok seviyorum beni terkedip üzmesine rağmen. Bazen ona hak veriyorum uzaktan ilişki umutsuzdu sevdiginn yannda olup dertleşmek ister insan. Çok sebeb vardı bir sebeb degil o artık taşıamadı ve ve aileside istemeynce pes etti.
- +1 yıl
Yüreğin bir gün buz tutacak ona karşı bu yüzden şimdi böyle hissetmen normal aşk katlanmayi gerektirirdi pes etmek acizliktir boşver
Soran+1 yılpeki bu acizliğini bir gün anlıyıp pişman olursa ailesinn istemesine rağmen bana yazar mı?
- +1 yıl
Yazar belki ama vakit çok önemli o yazarda sende kalır mı hisler orası pek bir şüpheli kalpte yorulabiliyor çünkü
Soran+1 yılzaman göstercek bunu şimdi ; herşeyi unutcak kadar kalbım onun ama ozaman yorulur mu Allah biilir lakin 4 bucuk ay oldu hala aynı kalp yorulsada seviyor
- +1 yıl
En çokta ben silemem derdim şu an görsem taniyamayabilirim sabret sadece ve gururlu ol biraz çünkü bunu çok kötü kullanıyorlar sonra
Soran+1 yılgururszluk yapıp peşine düştüm. kullanmak istese kullanırdı. aksi senin üzülmeni istemiyorum artık anla ne gururszn istemiyrm seni demişti. son konuşmalarda fena üstüme gelmişti. haklıydı ne diye ona yazıp durdumki anlarmıyordu benim gibi sevmiyordu ki :( saftım inandırmaadm kendime salak gibi düştüm peşie yazdm :( şimdi yazmasamda aklında gurursz kaldm:(
+1 yılYa pişman olmuştur ya da başka birisini bulamamıştır. Onu sen tanıyosun bunu da konuşmalarından sen anlamalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılpişman olmadı şu an en son 2 haf. önce konuştk bana yazma dedi. 4 ay oldu ayrılalı ailemde bende seni istemiyorz bak yoluna üzülme artık demişti. ama bu 4 ay boyunca hep yazdm yoklugumu hissttirmedim.. işte 2 haftadr yazmıyrm.. :/ pişman olsa ben bu kızı yarı yolsa bıraktım aglattm kız kaç kere aradı yazdı.. yüz vermedm... şimdi kıza yazsam arasam olmaz demez mi.. eger pişman olursa için demi yaşar.. sonçda beni üzdü.. yüzü yoksa?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılaksma erken yat gözlerini iyice kapat rüyanda görürsün.
Allahtan umut kesilmez. ;)12 Yorumla
Soran+1 yıl:) orası öyle ama mesafeler ve ailesi istemiyorsa.. sevgisi depreşirse o kızı yarı yolda bıraksada yazarmı yani o cesareti olur mu yoksa pişmanlıgını içinde mi yaşar :/
- +1 yıl
sana sunu söyleyim ve bunu hic unutma. ailesi istemiyorsa sakin zorlama. evlensen dahi hicbirzaman mutlu olamazsin. Cünkü sadece oglanla degil ailesiylede evleniyorsun.
Tecrübem var ve cevredende cok gördüm. Bu yüzden vazgec bu sevdadan.
+1 yılerkek kadın gibi düşünemez. aklınızdan çıkarın bunu. önünüze bakın
13 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan umut kesilmez.! bu sevda oldukça hala bir umut var demektir.
- +1 yıl
Allah kavuştursun ne diyim
Soran+1 yılamin sağlun inşallah
+1 yılben yıllar sonra bile dönmüştüm çünkü geçmişi özlüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılyıllar sonramı? peki neden yılllar sonra ve bı yıllar sonrada birini aldn mı hayatına?
- +1 yıl
aldım nedenide şu beni seven ve doğru kişi geçmişimdeymiş
Soran+1 yılYani aldin ve seni onun kkadr seven olmadngi analdfn icin geri döndün hmm
Pişman olduğunda değilde "yalnız olduğunda, sevişecek biri olmadığında" döner. Açık ve dürüst Zeb.
01 Yorumla
Soran+1 yılmesafeler var bunun için döncek değil ki bu sebebdende dönmesin zaten. her yerde genel evi kaynıyor.. bunun dönmek ne saçma bir düşüncedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılneden bıraktıgına bagli sen geri dön
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya ayrı şehirlerde olmamaız ve ailesinnin bizi kesinlikle istmemesi. beni istemiyolardı ön yargılılardı istbl kızı bize uymaz diye düşündüler hep ogllarını doldurdular.. O bunu pek dert etmiyordu ama artık ailesine hak verdi ve benden sogğudu söledi uzaktan yıpranıyorz diyip terketmişti.
+1 yılyalnız ve azgınsa döner
140 Yorumla
Soran+1 yılefendi biri lakin çok bencildir. Kendini çok düşünür ve çok gururlu.. ayrılık sonrası ona yazmam üstüne düşmem gözümden düştün ben seninle nasıl bucuk sene geçirdim demişti. çünkü peişnden gidince ağırlıgm kalmadıgı düşşündü oysaki içimdeki aşk ve hala inanamş olmam beni o hala. e biraz azgınlık vardı erkeksiniz hepinizde var.. ama dediğim gibi biri işte..
- +1 yıl
erkekler çocuk gibidir sen onun eski sevdiği bir oyuncaksın değerini ancak oyuncağını başkasının elinde mutlu görürse anlar.. azgınsa zaten ilk yalnız istekli gecesinde aklına sen gelirsin
Soran+1 yılaklına gelsemde vicdanlı biri uckuru için beni üzmek istemez. Lakin sen bana başka biriyle mutlu ol diyorsun.. kalbim onu severken başka birini sevmek hayal gibi.. öyle bişi olursada anlamı kalmz. benm için bitmiş olr. ne yapmalıyım sınavına gün kaldı. sınavlarına hazırlandıgı için beni düşünmediğini kendiyle başbaşa kalmadıgını düşündüm hep?
- +1 yıl
madem öyle düşünüyorsun o zaman rahat bırak sınavına kadar.. aklında sınav olmadan sana nasıl davranacağını görmüş olursun sonrasında.. ama benim dediğim çıkacak bence
Soran+1 yılsenin dediğin derken, bir başkasıyla mutlu olncamı pişman olur diyosunuz? 4 aydır ayrıyız son 2 haftadır yazmıyorum. ona yazmıcagıma söz verdim. çünkü kızdı. istemediğini söledi. senin ailenle benm ailem uyuşmuyor dedi.. bunlara rağmen bir gün dönmek istese yazarmı o cesaret olur mu :( gururlıu biri yazmak istesede yazmaz gibi geliyor :(
- +1 yıl
önce saygısını kazanıp kişişlikli ve gururlu davranıp sabretmelisin.. sonra mutlaka dönecektir.. ama döndüğünde seninisteğin ve duyguların nasıl olur bilemem.. ama bazışeyleri çok zorlamayacaksın.. helede çekici ve güzel değilsen
Soran+1 yılaksi aynaya bak güzelsin benden ne istersin derdi. Çünlkü bilirdi ondan daha iyilerin bana baktıgını.. Mesele güzellik değildi.. mesele dediğim gibi uzaklık ailesi.. ve sogudunu sölemesiydi. uzaktan ilişki zor ama kalbim seviyor sevdiği için o mesafeleri bile hiç ediyordu.. O da öyleydi sonra değişti. yanımdan gidince ailesinn baskısına magruz kaldı pes etti. soğudu bitti.. Dediğin gibi gurursz gözüktüm çok aşagıladı düşüyüm diye yakasından kalbiin sesini dinilip saf gibi yazdm. Pişmanm keşke yazmasaydm aramasaydm düşmeseydm ama o an engel olamadm kendime.. şimdi ona hiç yazmadan aramdan kazanrmıyım aileside biliyor peşine düştügme aileside benim için öyle düşünüyor. :( çok hata yaptımm niye aradm niye peşine düştüm :( gururrsz gözüyorm ailesinnde onun gözünndede.. şimdi hiç bişiy yapmıryak mı o eski saygısını kazanırım yoksa hep olemi kalırım gözünde?
- +1 yıl
bir süre onun senden beklediği gibi yaşa o zaman ama sabırlı olmak sana göre değil gibi
Soran+1 yılsabırlı olmak bana göre değil gibiydi 2 haftafır yazmıyorm.. çok yazmak istedim hep tutum kendimi. çünkü ona son sözlerimde artık istedigin gibi yazmıcam sana Allah affetsin hoşçakal sevdiğim demiştim. Oda bana hoşçakal dedi ve bu konuşma 2 haf. önceki son konuşmamz. Bu saaten sonra yazmam gerek. benim için gurursz diye düşünüyrdu o düşüncesi bir gün biter mi yoksa ben bunu mu sevmişim gururszmuş diye hep böyle mi düşüncek benm için.. artık yazmam aramamda. zaten sınavna 5 gün kaldı. Bende merak ediyrm bu süreçten snra ki hal ve hareketini. Belkide aynı tutumu sergilicek. çünkü en son göznde gururszdum aileside öyle biliyor. ulan sevdimde düştüm. Orosbuluk mu yaptm.. lakin anlatmaazsınki. aileside eski kafa. :(
- +1 yıl
o sınav onun geleceği sen ise onun için belirsizliksin... o yüzden sabret ve seksi olmaya devam et rahatlayınca dönecektir
Soran+1 yılçok güzel ifade ettin aynen böyle.. seksi ol derken? napmalıyım
- +1 yıl
azgınken senden istediklerini ve sevdiiği taraflarını düşün ve döndüğünde bunu kullan
Soran+1 yılama o bunun için mi döncek o öyle biri değil zaten bende sırf zevk i için dönsün istemem. seviyorum onu.. sesksi ol derken ne yapablrm fotolarımı gizledim. zaten engelliym her yerde tek facede engelli degilim..
- +1 yıl
görmeden yorum yapmak yanlış olur onlarca yöntem var.. ilk intiba önemlidir onun için dönmese bile o heyecanı yaratmak önemli..
Soran+1 yılsiz bazı yöntemleri söyleyin ozaman bildiginiz.. ben kendimş tarif editim beyaz tenli kara kaş kara gözlüyüm çıtı pıtıyım :)
- +1 yıl
belki başka bir gece
Soran+1 yıl:((((((((((((((((((((
- +1 yıl
Iliski, ciddiye biner yol kat eder evlilik lafi acilir.. e sevdigine guvenirsin bazi seyler zaten yasanir elbet.. ama donme hesaplarina bole cinselligi karistirmak ne kadar makul... sirf cinsellikle, bir erkegi tutamazsin ki yani baska bir kiz icin terk edilebilirsin sevgisi yoksa... baskalarina da o gozle bakar, cunku benim dusuncem...
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya ne demekbiatedigini anliyorum kendine bak bakimli ol tamam s. ksi ol (abartmadan) anlarim ama hani diyorum ki ben mesela sevgilimle 2 ay ciktik opusme disinda da bisey yasamadim.. ha ben istesem, ileri giderdi ama sanirim zaten bu sebepten terk edildim... simdi benim bu durumda ne ypmam gerekiyor.. ille beni terk etmesin diye, ödün mu verseydim... ciddiyet olur mu oyle
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@_beauty kadın ile erkek farklıdır biz şekle siz hislere göre istersiniz.. elbette kendini basit biri gibi düşünmekten korktun ve onada kendinede güvenemedin.. ama inan bana bişeyler yaşasaydında bişey değişmeyecekti kişiliğin yerinde olduktan sonra.. nihayetinde bu bir bakıma sadece ihtiyaç ötesi yok
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıloff bunları geç seven dokunmadanda sever. yeterli güven olsu ya da bir bakışınla.. ona sarılmanla da hissettirebilirsin.. illa öpüüşük koklaşmakla olmuyor benm dedim ya 3 bucuk yılllık ilişkimdi.. bizde öpüşük koklaştk.. ama bir şekilde bitebiliyo.. bu yani öpüşük koklaşmkla alakası yok.. heycanı taze tut. onunla yeni şeyler yap.. ve ona güzel samimi gülüşün bile inan seven erkege güzel gelir. ama güvenmelisin. de.
- +1 yıl
onları yapmasaydın en fazla 6 ay sürerdi.. bunlar şart siz diğer konularda anlaşamamışsınız birde yeterince istememişsiniz
Soran+1 yılillaki onlarda ilişkiyi sağlam tutmada bir özellik olablir.. ama illa bunlarlada mutluuk olcak yok ilişki yürücek diye bir kaide yok.. evet bizim mesafe ve ailesinin istmemesi gibi sebebler vardı.. lakin seven erkek dokunmadanda sevebilir. 3 bucuk yıl ayrı şehirlerde dokunmadan da sevebilmişti. ama araya farklı olumsz nedenler girince.. bitebiliyor. asla öpüşp koklaşmaya baglamayn evet onlr olnca bir etkisi olr ama öpşmedi koklşmadı diye bir ilişki bitiyors ZATEN SEVMİYORDUUR.
- +1 yıl
peki o zaman sana bir soru 3,5 yıl boyunca seni dokunmadan seven bir erkek neden ayrıldı.. gerçekten sevmiş olduğuna inanıyorsan bunca zaman sence herşeyi göze alması gerekmezmiydi.. eminim ki bu 3,5 yılda kısa ayrılıklar farklı heyecanlar kısa süreli kopukluklar ve çaresiz dönüşlerde olmuştur haksızmıyım
Soran+1 yılHayir yanlz bir kere ayrilikmistik onun disinda pek kopukluk olmado her geldiginde dahada baglaniyorduk lakin son gelmesnde degisri. Cunku demistim babasi ogrendo babaso kesinlikle olmaz feln dems. Buda terketti. Kimi kixlarda ailesnn lafina sevdiğini erkegi terkediyo ornek benm arkadsm onlarda 3 yl cikti. Erkeklerdede aileye duskun olanlr var demekki. Kiz Şu an baskasyla evl ve mutlu. .. soruyorm aona unuttn mu unttm arada aklma gelio ama iyiki ayrlmsm demsti. Bende bu konuma dustum :/ hersey cinsellik değil .
- +1 yıl
tabiki değil ama seninde dediğin gibi kişiden kişiye değişir kimi ailesini bahane eder kimi parayı kimi arkadaşını kimi ise uzaklığı ama sorun her zaman hislerdedir.. arkadaşında bu kadar çabuk bitirip başkasıyla evlendiğine göre oda yeterince hissetmemiş demektir tıpkı senin durumunda olduğu gibi
Soran+1 yılne evlenmesi la biz ayrılaı 5 ay oldu evlenme gibi durum yok hattlar karıştı sanrım:)
- +1 yıl
senden değil arkadaşındanbahsediyorum bir önceki yorumunda bahsetmişsin.. ence sen dediğini unuttun
Dönmüyor...
10 Yorumladöner.
02 Yorumla
Soran+1 yıltüm bu olumsuzluklara rağmen mi? ailesi istemiyor :( sevgisi depreşirse ailesini bile tanımaz döner diyorsn.. inşallah :/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım