Göndermeli şeyler paylaşıyordu çık aklımdan şarkısı gibi full şarkılı sonra ben de biraz yaptım dün hesaplarımın hepsini kapattım hemen yine göndermeli paylaşım yapmış fakeden baktım yani böyle kalırsam biraz döner mi
3 ay
Cevap
3Cevap
dönmez senden adım bekler yani ben öyleyim. Çok özlesem de dönmüyorum yazmasını bekliyorum
ben ağzına tkürdüm biraz
ama haklıydım yani sence adım atmalı mıyım beklemeli miyim
ben ortak oyunumuza girdim o da bi kaç dakika sonra girdi en son 7 gün önce konuştuk o zaman girmişti sonra profilimi görüntülemiş
Evet bir erkek/kadın kaybetmeye başladığını anda yazar.
yükselenini Öğren Bu arada Yengeç erkeği Onun için Savaşılmasını sever Biraz feminen erkeklerdir.
ben çaba gösterdim ama en son tkürdüm ağzına koç burcuyum ben de
3 temmuzda doğmui
of cidden öyle abi ya
ne yapmam lazım bilmiyorum bana kalsa full beklerim böyle yani
Zaten Sen Koç burcusun O yengeç , Bu ikili bir arada Olamaz ; Neden diye sorucak Olursan Koç Dobradır yengeç hassas , Koç fazla duygusal değil Genellikle soğuk Kanlı , Bu da Yengeci Soyutur ilişkiden Kisacası senin Onu sevmediğini düşünüyor canım
EVET ÇOK DOĞRU ALLAH KAHRETMESİN
çocuk beni seviyordu sürekli görmek istiyordu hediyeler alıyordu yemeğe çıkartıyordu
ve dedim ki istihor musun istemiyor musun net bi şey wöyle
sonra konuşuruz dedi hep ısrar ettim aynı spnra öyle göndermelere geçti ben çok çabalayan bi insan değilim
ama konuşsun diye çabaladım
HMMM İkinizden birisi deli gibi seviyor ama Bu sen değilsin , )) Buna Adım gibi eminim , Sendeki Çekim O senin Belkide Ne zamansa Eqonu Tatmin etti vs Bilemem artık Orasını Şiddetli anlaşmazlık var ilişkide Hall Olursa Ortak yol bulursaniz Muhteşem Bir Evlilikde ola bilir Nasip kısmet )
ilk kopuş şöyle oldu brn rüyamda bi kız gördüm beni kovalıyordu ve beni yakalayıp şey dedi seni seviyor ama beni unutamadı. yarınsı günü bunu ona anlattım şok oldu kızın dış görüşünüde anlattım dedi ki bu benim exim ama çok şaşırdı ve kolpa sıktığımı düşündü sonra tanımıyorum nasıl sıkıcam dedi ben de şey dedim şu an o kız yazsa döner misin bana şey dedi sen varken mi yoksa sen yokken mi dedim yazsa döner misin?
hayatımda sen varsın dönmem ve 2,5 sene kimseyle görüşmedim ilk görüştüğüm sensin gerçekten seviyorum dedi ve ben 1 gün soğuk yaptım o da yaptı sonra toparlanmadı işte sürekli sosyal medyadan stalklıyprdu snapten snap atıyordu ben de dayanamadım bi kaç gün sonra şey yazdım bana net bi cevap vermedin o soğuk yapınca dur ben de şumu yazmıştım pardon yağız ben tamamiyle seninle olan defteri kapatıyorum çünkğ ben kimsenin ilacı olamam ve zaten bunu yapmamalısın kimseyede yapma yani ve bana göre değilsin umarım her şey gönlünce olur bays
hiçbir şey yazmadı işte istiyorum istemiyorumda demedi sonra konuşuruz dedi hep sonra her yerden çıkarttım götü tutuştu
ay yani o daha çok seviyor diyorsun evet haklısın ama zamanla sevgimi göaterdim alışınca of ya NAPICAM
Dengesizin Birisiymiş zaten , Biraz Erkek Gibi davransın, Senin davranışlarında Bir sorun Bulmadım , O sadece Kirildiğinda orada Kalıyor Çıkamıyor kırqınlığın etkisinden , Zor Yürür Ya bu ilişki Önce Biraz Büyüsün o ( Pikolojik açıdan)
evet doğru ben hesabımı açtım gönderme yapayım mı yapmayayım mı ya anlamıyprum gerçekten
maksat adım atsın konuşalım belirsizliği svemme
sevmem
ya Yok brak Aklı Başına Gelsin , Sen Onun Duygusal Oyun Arkadaşı değilsin , Zamanını Almasın boş yere ,
sevmiyordu di mi😔
SEviyor ama O sevgiyi İlerlete bilecek Besleye bilecek Cesareti , Piskolojik gücü Vs Yok , Aşk cesaret ister canım
haklısın gerçekten elimden bir şey gelmez benim
ben ortak oyunumuza girdim o da bi kaç dakika sonra girdi en son 7 gün önce konuştuk o zaman girmişti sonra profilimi görüntülemiş
Yengeç erkeği ilk aşkı değilsen dönmez.
çocuk beni seviyordu sürekli görmek istiyordu hediyeler alıyordu yemeğe çıkartıyordu
@aknnh67_ Akrep etkisi vardır haritada, Venüs akrep özellikle. Harici Yengeç burcu pek de takıntılı olmaz. İlk aşk hariç umursamaz.
3 Temmuz benim bahsettiğim
Yıl ve doğum yeri neresi bakayım.
@aknnh67_ yılı nedir?
@aknnh67_ Güneş yengeçsin ama haritanda Aslan stelyumu var yani 3 ana gezegenin Aslan yerleşimi. Dediğin durum normal, klasik Yengeç olmaktan uzaksın.
Sadece arzuladiginda gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko bak şimdi, Yengeç erkeği duygudan beslenir ama egosu da minnoş minnoş çalışır 🥹🌊 Sen kaybolunca merak olur, “nereye gitti?” diye düşünür. Ama karşılıklı gönderme olunca da dramayı sevip romantik film moduna geçebilir 🎬💿 Hesapları kapatman onda boşluk hissi yaratmış olabilir, ondan hemen paylaşım yapmış. Bence amaç dönmekten çok dikkat çekmek. Sen gerçekten ne istiyorsun, dönsün mü yoksa gurur savaşı mı? 💭💖
dönsün
Aşko o zaman biraz gizem iyidir 😏🌊
Kayboluşun merakını kaşıyor, sabret biraz 💙✨