Baylarr ve bayanlarrr!!!?
Terk eden erkek. Başkasından yüz bulamayınca geri döner mi? Eski sevgilim beni seviyordu der mi?
Terk eden erkek. Başkasından yüz bulamayınca geri döner mi? Eski sevgilim beni seviyordu der mi?
şimdi şahsi tanimadigimzdan bsy diyemem ama bak ibretlik tespitini dinle unutma bir erkek (istisnalar hariç) eğer kıza geri dönüyorsa kimseyi bulamayıp cinsellik ihtiyacının birikmesi sonucu geri doner
Eğer senden yana açık bir kapı varsa sana sarılmaya çalışır, fakat o limanda geçici olarak kalır.
cut.
Evet der bence. Senin gibisini bulamayınca başkasının ona senin gibi bakmayacağını anlayınca pişman olup tekrar senle olmak isteyecektir.
İlişki kötü bittiyse bile mi
Başta cabalamistim sonra iki gün konusmadim pişman oldu döndü ertesi gün yapamıyorum diyip tekrar ayrıldi. Sonra bida mesaj atmadim konuşmadım
Evet haklısın teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
niye terk etmiş? bir şans daha hak edecek karakterdemi? bence iyi düşün kendine değer ver onurlu davran
şahsen ben, gitmeden önce sakin bir yere geçerim saatlerce düşünürüm. tam karar veririm geri adımda atmam. bugüne kadar hep öyle oldu.
allah zor durumda koymasın yinede. büyük konuşmayalım.
yani geri dönmeme ihtimalide vardır. biliniz.
Eski sevgiliye olan ten bağı güçlüyse sevdanın son vuruşunu yapmaya geri dönebilir.
eski sevgilim beni seviyordu demez.. onu anlayacak kapasite barındırmıyor çünküü. .. ama geri döner.. iki yüzlüdür çünkü.. başkasını bulamaz..
der tabi bazı aptallarda kanar buna lafım meclisten dısarı
canı sıkıllmıştır eskiye bir dönem demiştr nadirende bu tür dönüşler evlilikle neticelenir ama nadiren
der boşta kalan erkek eski sevgiliye hemen geri döner kendimden biliyorum hacı
İlişki biterken farklı farklı bahaneler sunanda dönme ihtimali var mı
var ben sevgilimden bakımsız diye ayrılmıştım boşta kalınca kız bana bir güzel geldi geri döndüm ona
Kız barışmak için bişey yaptı mı hala çıkıyormuaunuz peki
çıkıyoruz şu an bigün moralim kötü sevgili bulamadım diye bu mesaj attı seni seviyorum biliyomusun diye ulan bir sevindim bende seni seviyorum senden başkasıyla olmuyor beni affet dedim çıkıyoruz şu an kızın kıymetini bildim d::D:D
Şu an aklımı karıştırdın mesaj atmak için pay çıkardım kendime :D
yani ara sıra kızların erkeklerin elinden tutması lazım hacı. herşeyi bizden beklemeyin
Başta çok çabaladim her seferinde başka bir bahane sundu ve en son yapamıyorum diyip gitti
bahaneleri neymiş
bir soğudum dedi bir ilerimiz yok dedi bir eski sevgilimi unutamadim dedi bir konusurken eglenemiyorum sıkıcıyz dedi :D
bence gurur yapma son kez şey yaz bak son kez deneyelimmi yaz hayır derse tamam ben son kez söyledim arkadaşımsın artık ozaman de gururunda ezilmez :D:D
1 haftadır konuşmuyoruz bana onca bahane soyleyen insana mesaj atmam saçma olmaz mi o pişman olup dönme ihtimali yok mu
beklerim diyosan kendi bildiğini yap ama bekleyemem beklemek sıkıcı diyosan benim dediğimi yap benim dediklerimi aynı şekilde yazarsan ezilmezsin bana güven genç
o sıralarda yasadıgı yerde kız bakımında yokluk varsa döner
Baktı sag eline kaldı döner tabi :ddd
Der ama neden terk ettigine bagli
nedn terk ettiğine bağlı kanka
Yuzsuzlugune bağlı
Hala sapsa der...
! der!
der.
Ben demem
döner..
kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?