Bunalıp terk eden erkek döner mi?

Merhaba, umarım okuyup yanıt veren birileri olur. Ben 21 yaşındayım ve 15 yaşından beri birlikte olduğum bir çocuk vardı. Dile kolay 6 sene. Ben ondan öncesini hatırlamıyorum arkadaşlar. Aşırı ilgiliydi, çok güzel anılarımız yıllarımız oldu. Birlikte olgunlaştık, her şeyiydik birbirimizin. Her şey güzel giderken onun bazı hatalarından dolayı ben değiştim arkadaşlar ve maalesef çoğu tartışmayı ayrılığa götürmekle tehdit ediyordum. Aslında bunun amacı assla ayrılmak değildi beni anlasın üzüldüğümü görsün bırakamasın diye yapıyordum bunu. Ve son zamanlarda ilgisinin azaldığını hissediyordum yani seviyordu ama ilişkide kendimi kız gibi hissedemiyordum bunu da ona çok yansıtıyordum o da bıkmıştı artık eleştirilerimden. Bide benim kendi içimde yaşadığım sıkıntılarım vardı anksiyete panik atak derken sürekli gergin kalıyordum yanında ona çok yansıtıyordum hastalık hastalığımı panik atağımı vesaire. Çok mutlu edemiyordum yani. Kavgalarımız çoğaldı, her tartışmada uzun uzun paragraflar gönderdim beni anlamasını bekledim bazen can yakıcı konuştum. Günden güne verdiği cevaplar kısaldı derken ben üniversiteye gittim ve ilk tartışmamızda düşünmek istediğini söyleyip beni terk etti. Bunaldığını, beni çok sevdiğini ama özgüveninin düştüğünü ve biz evlenirsek çok sorun yaşayacağımızı söyledi durdu. Düzeltebiliriz dedim hatalarımı anladım sana sevgimden hepsini düzeltmeye hazırım dedim ağladı ama istemedi. Çok kötü oldum hastaneye gittim, bilmesine rağmen sadece görüldü attı. Aramalarımı açmadı. Bir baktım instagramda 1 hafta sonra kızları eklemeye başladı. Bunun için aradım bana beni unutamadığını ama sosyalleşmeye çalıştığını söyledi. Tabi yemedim. Bu tarz şeyler olmasına rağmen yine de uğraşmaya devam ettim arkadaşlar dün buluşmak istedim aşırı soğuk bir şekilde haberleşiriz dedi sonrasında seni görmeye hazır değilim dedi ben de görüldü attım. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar, bunalmış ama yemin ederim seviyorduk birbirimizi. Çok tartışsakta ben gidemezdim ondan.. şimdi ne yapmam gerekiyor ve sizce pişman olur mu?

Bunalıp terk eden erkek döner mi?