Terk eden erkek döner mi?

Arkadaşlar akşam vakti sevgilimle konusyodm kardeşimin instgrmı bende acıktı bende bir elbisenin kerman fotosunu cekmsitim ona attm bu, bu senin fake hesabn dedi bana ne kadar yemin etsem de inanmadı bana beni aldatıyosn dedi , ve ben sana beni aldatırsan seni affetmem demistim dedi, oysa ben aldatmadm ki yemin ederim aldatmadım öyle bişey düşünmedim bile hesabı verdim ona engellenen kisilere mesaj attm msjlarini konusmalarinizi atacak bana dedi, oysa ben kimseyle konuşmadım aldatmadm onu, ve bana hadi ordan git lan aldatıyosn dedi beni yanls anladı herşeyi engelledi beni bıraktı ne yapacam ben masum olduğumu nasl kanıtlayacam ya da ne yapmam gerek 😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 5 gün zor tutum kendimi yazmadm , dün gece instgrmda aktiftm oda aktifti mesaj atti cvp wermedn çıktm instgramdan, bugnde wptn mesaj attmis 2 defa da aramış Henüz cvp wermedm ona çok kırgınım gel ya da git demekte istemiyorm seviyorm hâlâ çünkü ama yaptıklarına bakınca konuşmak dahi istemiyorm kahroluyorm, ben şimdi ona geri dönersem de , beni cepte görür nasl cvp wermeliyim?
Terk eden erkek döner mi?