Sebepsiz yere Terkeden erkek geri döner mi?

Tam 44. günümüze girdiğimizde ayrılmak ıstedıgını soyledı. Zaten son 1 haftadır baya soguktu. Nedenını sordugumda işler cok yogun felan diyodu. Hep alttan almaya calıstım. Birde kızlarla konusuyodu sureklı ve canım bebeğim felan yazıyodu. Bazen mesajları siliyodu. Pazar gunu bana ne yapsam ayrılırsın benden dıye sordu bende aldatırsan bna buyuk bır yalan soylersen ayrılırım dedim. o da sen ufak birşeye ayrılırsın ciddi dusunmuyorum artık senle dedi. onun aılesındekı herkes benımde ablalarım onu bılıyodu. ailesiyle tanısmıstım. ciddiydik 44 gun olmasına ragmen. bende kımsenın gozunde 2-3 gunluk olamam dedım baya kavga ettık kızlarla konusmalarını soyledım bende. hepsı kardesım biliyosun onları zaten dedı. bende atar yapınca o ıyıce sınırlendı ayrılalım dedı. 1 saat sonra ozur dıledı bende hemen affettım tabı. pazartesı yıne soguk davranıyodu. çok az ve kısa kısa mesajlar atıyodu ayrıca kızlarla yıne aynı sekılde konusuyodu. sınırlendım hesaplarından cıkcam dedım cık napıyım dedı onceden cıkma falan derdı. sonra bısey konuscam dedı ve ayrılalım dedı. nedenını sorunca da yapamıyorum senle sureklı bulusamıyoruz falan olmuyo bırbırımızı uzuyoruz dedı baskası var mı deyınce de yok dedı. bende pekı kendıne ıyı bak dedım sende dedı. dunde aksam ınstaya kızlarla resım attı. canlarım felan yazıyodu. wp durumunda da kendını onemlı bırı sanma umrumda degılsın yazıyodu en son. Sizce doner mı? Donse affetmem ama pısman olusunu ızlmek ıstıyorum gercrkten cok guzel zamanlar gecırdık sözleri vardı senı bırakırsam en adı pıcım demıstı. bunu ona deyınce de evet oyleyım ne dersen de demişti ayrıldıgımızda. birde soz vermıstık bırbırımıze ayrılırsak en fazla 2 gun ıcınde mesaj atalım dıye gece 12.38 de tam 2 gun olacak. hala birşey yok. Bana gerı gelır mı? pişman olur mu?
Sebepsiz yere Terkeden erkek geri döner mi?