Güzel, akıllı ve olgun olmama rağmen neden hep yanlış erkekleri çekiyorum, yalnız kalıyorum?

Çok güzel bir kızım ego vesaire bir şeyler için söylemiyorum gerçekten, görünüşüme de dikkat eden biriyim, akıllıyım, uyumluyum, olgun davranırım her zaman ama romantik ilişkilerimde hep sorun yaşadım, hep terk edilen ya da yanlış insanlara denk gelen biri oldum. Şu an mesela bazen diyorum birileriyle tanışmaya çalışsam, bir ilişkiye başlasam, sonra hemen gözüm korkup vazgeçiyorum, sürekli aynı şeyleri yaşayacağım korkusuna kapılıyorum. Hiç kendi kafamdan bir erkekle tanışmadım, muhabbet, sohbet etmeyi dahi bilmiyorlardı, en basit şeyleri bile bilmiyorlardı hayata dair. Bir de buna rağmen ben hep bir şekilde ya zaman geçsin diye ya da yalnız hissetmemek için onlar kendileri gidene kadar hayatımda tutuyordum ama şu an da kimseyi alamıyorum, almak da istemiyorum, yalnızlık çok tatlı gelmeye başladı ama bi yandan uyum sağlayabileceğim, anlaşabileceğim biri istiyorum, çok garip bir döngüdeyim

Güzel, akıllı ve olgun olmama rağmen neden hep yanlış erkekleri çekiyorum, yalnız kalıyorum?