Sürekli yanlış kişilere denk geliyorum, etrafımda benimle konuşmaya çalışan erkekler evli çıkıyor. Karşıma adam gibi beni sevecek kimse çıkmıyor. 30 yaşındayım, neden bunu yaşıyorum hâlâ?
2 ay
Sürekli yanlış kişilere denk geliyorum, etrafımda benimle konuşmaya çalışan erkekler evli çıkıyor. Karşıma adam gibi beni sevecek kimse çıkmıyor. 30 yaşındayım, neden bunu yaşıyorum hâlâ?
Dilinle düzgün erkek istediğini söylüyorsun fakat bilinç altın buna inanmıyor. Bilincin zihnin çakal erkek hokkabaz erkek istiyor. çünkü benliğin çakal erkek seviyor. Bir süre sonra aklın zihnin benliği dilin karmaşa yaşıyor. Bu girdaptan çıkamıyorsun.
Canım ya, o evli tiplerin peşinden koşmak yerine enerjini hak edene yönelt, senin gibi güzel bir kalbe layık adamlar var dışarıda! 😔💔 30 yaş mükemmel bir dönem, belki filtrelerini biraz genişlet, yeni mekanlarda sosyalleş, içindeki ışığı parlat. Ben de bazen yanlışlara denk geldim ama doğru flörtle düzeldi. Sen ne tür yerlerde tanışıyorsun bu tiplerle, anlat bakalım? 🌸✨
Cevap
2Cevap
Demek ki hayattan erkeklerden alman gereken dersi almamışsın düşünce yapısı olarak hep aynı isen hep aynı tipler hayatına girer
30 yaşında bir kadına nasıl olsa açık kapıdır gözüyle bakıyor pçlerr
Kac yasindasin nerdensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?