konuştuğum erkeklerin çoğu kötü ve amacı farklıydı yeni konuştuğum erkek de kalcalarimin fotoğrafını istiyor neden hayalimdeki erkeği bulamıyorum

konuştuğum erkeklerin çoğu kötü ve amacı farklıydı yeni konuştuğum erkek de kalcalarimin fotoğrafını istiyor neden hayalimdeki erkeği bulamıyorum

Serefsiz olan dikkatini çekiyor demekki ve veremedigin bir sinav var hayatta ilk seçerken yakışıklı dikkat çeken ama p. c olanlar yerine daha silik ama efendi olanları secsen belki böyle olmaz veyya bu konuyu açtıklarında hemen terslesen taviz vermeden sert konuşsan. Demekki sende bunu yapamıyorsun
Cevap
9Cevap
troll denemeleri yapan ergenler lütfen kitap okuyun böyle olmuyo
çok yavan!
ne trollu?
bandrol
Yeni konuşmada istiyorsa sıkıntı ama ilişki ilerlemişse isteyebilir yani
yeni değil konusali da çok olmadı 3 hafta falan olucak
flört
abaza gibi arkadaşı çoğu kızdan istediğini söyledi bende ona sordum tek senden istiyorum dedi ve çok çekicisin dedi kalçalarımı neden bu kadar görmek istediğini sordum güzel çünkü dedi 🤷♀️
bencede kendisi de attiyor bana kendi vücudunu gösteriyor öyle onu engellemeli miyim?
her zaman yapmıyor ama kendisi oldukça istekli biri hatta onun kadar azginini görmedim diyebilirim ama mesela ona sarılmak istediğimi söylediğimde kalça fotoğrafını atarsan sarilabilirsin diyor
evet
açıkçası ben kalcalarimin o kadar olduğunu düşünmüyorum ve fotoğrafı attıktan sonra benimle ilişkiyi kesmesinden korkuyorum sence bu korkuda haklı miyim?
Hep yanlış insan tanımaktan geliyor aynı kaderi paylaşıyoruz
Hayalindeki kişi benim
Belki bedeviden kalmışsındır
Kim bulabiliyor ki hayalindeki insanı
Hepimiz aynıyız
Ben de aynı 😶
Hayir. Fazla safsin.
Bulunca bırakma
İnşallah kavuşuruz
İnşallah canım
ciddiydiimm
😂😂