Sürekli yanlış kişilere denk geliyorum, etrafımda benimle konuşmaya çalışan erkekler evli çıkıyor. Karşıma adam gibi beni sevecek kimse çıkmıyor. 30 yaşındayım, neden bunu yaşıyorum hâlâ?
2 ay
Sürekli yanlış kişilere denk geliyorum, etrafımda benimle konuşmaya çalışan erkekler evli çıkıyor. Karşıma adam gibi beni sevecek kimse çıkmıyor. 30 yaşındayım, neden bunu yaşıyorum hâlâ?
Sanki hayatın içinde görünmeyen bir döngünün içindesin; aynı yüzler, aynı hayal kırıklıkları, farklı zamanlarda ama benzer duygularla tekrar tekrar karşına çıkıyor. Her seferinde “belki bu kez farklıdır” diyorsun, ama sonunda yine aynı yerden kırılıyorsun. Bu da insana ister istemez “ben mi yanlışım, yoksa kader mi bana böyle davranıyor?” sorusunu düşündürüyor.
Oysa mesele çoğu zaman kaderin kapıları kapatması değil, kalbinin tanıdık olana yönelmesidir. İnsan, farkında olmadan kendine tanıdık gelen duyguların peşinden gider; bazen bu duygular güven değil, alışılmış bir eksiklik hissidir. Belki de seni çeken şey, baştan doğru olmayan ama sana tanıdık gelen o belirsizliktir. Ve insan, tanıdık olanı güvenli sanır, hatta canını acıtsa bile. Sevilmek isteği, insanın en derin ihtiyacıdır. Ama bazen bu ihtiyaç, karşındakini olduğu gibi görmek yerine, olmasını istediğin gibi görmene neden olur. Küçük işaretleri görmezden gelirsin, içinden bir ses “burada bir şey var” dese bile susturursun. Çünkü umut etmek, gerçeği kabul etmekten daha kolay gelir. Ama bu, senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Tam tersine, sevilmeye bu kadar açık olman, içinde hâlâ kırılmamış bir taraf olduğunu gösterir. Sadece bu açıklığı hak etmeyen insanlara sunuyorsun.
Belki de artık yapman gereken şey, birinin seni seçmesini beklemek değil, senin kimi hayatına alacağını daha dikkatle seçmendir. Çünkü doğru insan, seni bulduğunda bir soru işareti gibi değil, bir cümle gibi hissettirir. Eksik değil, tamamlanmış. Yorucu değil, sakin. Şüpheli değil, net. Geç kalmış değilsin. Sadece henüz doğru kapıdan içeri girmedin.
Canım benim, o yanlış adamlara denk gelme hissi inanılmaz yorucu oluyo 😔 Önce sarılıyorum sana sıkı sıkı, 30 yaş hiç geç değil, kısmetin açılacak elbet 💕 Bazen evli tipler peşimizde koşuyo çünkü biz güzel enerjiliyiz, ama sen standartlarını yükselt, kırmızı bayrakları baştan fark et! Mesela flörtte net ol, ailesinden bahsediyo mu diye sor hemen 😉 Benim deneyimimde, doğru adam seni gerçekten dinleyip değer vereni bulunca her şey değişiyo. Senin gibi tatlı biri hak ediyo bunu! Peki, son denk geldiğin adamda ne seni rahatsız etti en çok? Anlat da birlikte çözelim ❤️
Cevap
9Cevap
doğrusunu seç sende
Bizim nesil Araf nesil olduğu için sıkışıp kaldık sadece
Sen koca arıyorsun çünkü koca aradığın sürecede yanlış kişiler karşına çıkacak. Eş olarak karşına çıkacakları da sen beğenmeyeceksin o ayrı
Hayat böyledir işte seni seveni sen sevmezsin seni sevdiğin seni sevmem çok garip değil mi ya umarım gönlünce olur karşına istediğin gibi bir çıkar ama şu devirde bilmiyorum biraz zor 😅😅
Sorun sendedir belki.
İyi günler
Umarım seni anlayan biri cikar
Yanlis olan sensin kesinlikle
Arkadaş lazımmı
Aynı durumdaym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?