Soğuk davranıyorum genelde. Ama sıcak davranınca kolay gibi algılanıyorum. İki türlü de uzak duruyorlar. Ben anlamıyorum nerede hata yapıyorum? Güzel kızım hatta şaka gibi ama bunu erkekler bile söylüyor iş ilişkiye gelince ya ciddi değiller, ya da ciddi olan benden uzak duruyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 aySoru başlığında ''Güzel olmama rağmen'' girizgahın bile baştan kaybetme ihtimalini yükselten düşünce ve bakış açındır. Esas doğrular var'dır aksi iddia edilsede doğru değişmez. Ayna yansıtır fakat karşısına hangi görselle çıkarsan onu yansıtır... Hani derler ya sen doğru ol eğri olan kendi düşünsün. İnsancıl ve orantılı samimi bir yüz ifadesi bakış ve muhattaplık üzeri cümleler ile anlamı karşıya senin niyet ve kişiliğini hissel ve düşünsel olarak yansıtır. Fikrin ne ise zikrinde odur. Kendini bilen ve salih niyetli olup esas doğruları baz alıp uygulayan ve de empatili olan bir insan, kendine yakın veya denk bir insanı kendi gibi bakışı konuşması beden dili hareketleri sözleri hatta yürüyüşü ve giyinişin'den bile ayırt edip anlayabilir. Şu önemli püf nokta misali konuyu açmak istemiyorum fakat tedbir amaçlıda diyeyim düşünülmesi adına : Dar, mini, dekolte vb. giyimle kamuya açık alanlar'da gezen ve mekanlarda bulunansan?, sana yönelecek bazı erkekler genellemesiz : Cinsellik ve aşamalarını senle yaşamak amacı ile muhattap olabilir. Bazen hem cinsim 2 insan bir mekanda veya durakta ya da parkta vb. yakın mesafede oturan ya da bulunan bay ve bayanların duyacağı şekilde şunları diyor : Dar, mini, dekolte vb. giyen bayandan fiziken ve üzerine simayen hoşlansam bile , giyimi cinsel istek üzeri dikkatimi çektiği ve bir çok erkek içinde aynı şeylerin söz konusu olacağı için, belkide o bayanın erkeklerin dikkatini çekip kendine bakılmasının onu değerli iltifatı hak eden peşinden koşulacak vb. sanması üzeri kasten giyinmesi ihtimali aklıma geliyor ve beni itiyor yuva kurma adına ondan. Ancak kişilik, karakter ve kendine saygısı üzeri erkeklerin dikkatini çekmeyecek bol veya vücud hatlarını vurgulamayan giyimleri tercih eden bayan benim için saygı duyulacak merak uyandıran aklıma cinsel düşünce getirtmeyen zeki olduğunu düşündürttüren yuva kurma adına güvenerek ciddiyet ile onla tanışılacak bir insan olduğu hissiyatı ve düşüncesi veriyor bana vb. diyorlar. Şimdi'ki örneğimi bayanlar yanlış anlamasın : Dar, mini, dekolte, bikini vb. giyimler neden p*rno ve erotik filimler ile genel evlerde bayanlar tarafından giyilmekte? Allah bayana neden örtünmeyi emrediyor ve evli olup kendi evinde eşinin yanında bayana dar, mini, dekolte vb. giymesine müsade ediyor? Ayrıca seviyeli ve orantılı tebessüm mütevazilik saygılı ve samimi bir duruş ile konuşa olunca vb. karşındaki sana rahatça niyetini açar akabi onun samimi olup olmadığını'da anlayabilirsin bayan olarak. Tabi sevgili ve ya nişanlı olunsa'da karşı cins ile resmi nikah kıymadan el ele tutuşmak yanak veya dudaktan öpmek öptürmek sevişme cinsellik vb. asla yaşanmamalı... Saygılarımla.
04 Yorumla- 4 ay
@daisyy26 İyi niyet ve ince düşünce ile bana tavsiyeli öneride bulunma nezaketin için teşekkür ederim. Bu yorumumu okuyanlar var. Sadece herkes yorum yazma taraftarı olmayabilir, taraf olurda yorumla destek sunarsan? genellemesiz karşıt taraf olanlar çıkıp konuyu tartışma zeminine çekebilir diye okuyup geçen veya beğenip geçen olabilmektedir. Bencil bir insan değilim esas doğruları anlayıp düşünen veya gördüğünü araştıran insan için faydalı açıklamalarım var. Aksi yönde düşünce ve bakış açısı olan insana da saygım var. Çeşitli bir çok değişik konu üzeri hayat tecrübem var, ayrıca araştırmacı bir insanım vb. Bazı konularda detaylar çok önemlidir ve işin püf noktası ve dip notluk kısımlarıda detaylarda gizlidir :). Bazı konularda illa birileri beğensin cevap yazsın hatta iltifat etsin üstüne'de en iyi görüş seçsin vb. derdim yok :). Bende bir çok değişik konuda yaşça büyüğüm olan hem cinsim ile karşı cinsten insanlar ile hayat tecrübeleri ve de tavsiyeleri üzeri muhattap olup istişare ederim, bu sayede ilerki yaşlarda bilinçlenip'te geçmiş yaşlarda şunları yapıp şunlarla vakit kaybetmeseydim vb. pişmanlığım olmuyor :). Saygılarımla.
- 4 ay
@Dxtroyzr İyi niyetli, ince düşünceli ve yapıcı önerili yorumun için teşekkür ederim. Dediğinin ve çok daha fazlasının da bilincinde ve de farkındayım. Lokanta vb. bir ortamda : Ortaya büyük bir tabak karışık salata sipariş edildiğini düşün, arkadaş çevreni davet etmiş ve sipariş vermişsin. Salatayı isteyen yer istemeyen yemez, isteyen'de içeriğinde sevmediği ekleri ayırıp diğerlerinden yer vb. Detay'dan faydalanan, üstün körü bakan, işine geldiği tarafını baz alan vb. olabilir diye detaylı yazdım. Ancak kısaltıp kenarda tutup, yeri denk geldiğinde copy-paste yapıp geçicem. Saygılarımla.
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. canım dünya değişti. erkek cinsi ürkekleşti son on yıldır belki 20. erlik duyguları zedelendi tırpanlandı. artık kızın aktif olması gerekiyor erkeği oyola sokmak icin. bu bir tespit bu arada. kişisel algılama. bence böyle. erkek olmak zor artık. erkeklik yaşamalı erkekler. erkek gibi hissetmeliler. bunun icinde karsı cinsle iletişimden cekinmemeliler. ama şimdi yanlıs bi şey yaptınmı yandın seklinde bi algı var erkeklerde. denge bozuldu erkek kız arasında. kızdan bariz işaret almadıkca toplumsal tepkiden cekiniyorlar. erkekler misal eskiden övülürdü. gurur duyulurdu. analar dogurdugunda misal oglum oldu derdi gururla. bu kızları aşagılama değildi. ailede erkeğin yeri ayrı görülürdü. son yıllarda kadın erkek ilişkilerinde bozulmalar oldu. ben buna bağlıyorum. bilmiyorum dogrumudur senin fikrin nedir ama bence temelde yatan sebep bu. ayrıca bi fotonu koysa idin az cok fikir edinirdi insanlar. neyse şimdi tepki almayım. vay ben güzellik temsilimiyim her şey fizikmi. bana bakmak sen kimsin ki vs ler gelmesin. kızız diye işte vucudumuzla mı iş yapacaz vs vs. bak bi ornek oldu. misal sana yorum olarak sadece foto koysaydın keske diye yazsa idim bu düşünceler olusurdu eminim insanlarda.
229 Yorumla- 4 ay
@Yasmin997 abi mi neyse iyi bakalım. sen en iyisini bence bilirsin ablam
- 4 ay
Adam çok doğru yorum yazmış, @Yasmin997 ise bu yorumdan nedense rahatsız olmuş.
- 4 ay
@xgökkuşağıx rahatsız olmadım katılmıyorum sadece çünkü erkekler artık daha hazırcı neden bir kıza adım atıp sözümona tehlikeye girsinler ki kendilerine yalakalık yapan ya da cilve yapanlarla olmak daha iyi ama onlara kötü gözle de bakamıyorsunuz çünkü daha iyi karakterdeki bir kıza adım atmak istemiyorsunuz
- 4 ay
@Yasmin997 Kusura bakmayın, yorumunuz genelleme içeriyor ve hatalı bir yorum. Pek çok kadın erkekleri ezmeye çalışıyor, dahası pek çok kadın ailesinden geçinme konusunda maalesef eksik eğitim alıyor ve öyle evlenmeye çalışıyor. Bu liste uzar gider.
- 4 ay
@xgökkuşağıx yorum genelleme içerebilir ama böyle bence ayrıca kadın erkeği ezme peşinde değil bence ama erkeğin onu ezme ihtimalini düşünerek o yapmadan ben yapayım düşüncesinde bence ayrıca aile kız ya da erkek çocuğunu bir yere kadar eğitir gerisi o bireyin karakterindendir demek ki erkekler kız arkadaş seçerken işte karaktere de bakmalılar ki böyle şeyler konuşulmasın
- 4 ay
@Yasmin997 Amma boş konuşuyorsun
- 4 ay
@Yasmin997 Konuşmalarında katıldığım yerler var; ama genel tablo günümüzde daha farklı.
- 4 ay
Ne yazmışsın mk bu kadar mı boş zamanınız var
- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
Boyle erkeklerden uzak durun isteyen erkek adım atıyor bu arada böylelerinden uzak durun ki eril olabilmeyi öğrensinler sizde dişil enerjide kalin
- 4 ay
@Anonimgirl1166 Adam doğruyu söylüyor.
- 4 ay
İsteyen erkek adım atar demek artık pek gerçekçi bir yaklaşım değil. Kadının bir lafıyla adamın hayatı kararabilirken, isteyen erkek adım atar diye bir beklentiye girmeyin.
- 4 ay
@xgökkuşağıx neden erkelerin beyni yok mu kadınların lafiyla ha raket ediyor? Erkekler rahatlığa alıştığı için bu tarz bahaneler uyduruyor adım bile atacak sorumlulugu olmayan erkekle de beraber olmayız zaten Allah korusun.
- 4 ay
@Anonimgirl1166 Sen öyle zannet. Ortalıkta bir sorun arıyorsan bunun nedenini erkeklerden ziyade kendi hemcinslerinde aramalısın. Kadınlarla aynı asansöre binmek istemeyen erkekler var. Neden acaba?
- 4 ay
@Anonimgirl1166 Erkekler rahatlığa alışmadı, kadınlar çok değişti. Siz bu gerçeği ister kabul edin ister reddedin, siz bilirsiniz; ama asıl konu bu.
- 4 ay
@Anonimgirl1166 beni neden engelliyorlar saçma sapan anlamadım insan gibi tartışmayı kaldıramıyorsanız lütfen cevap vermeyin xgökkuşağımı her ne bksan 🤣
- 4 ay
@Anonimgirl1166 Gördüğünüz gibi kadınlar erkeklerden dert yanıyor, erkekler ise kadınlardan dert yanıyor. Allah herkese hayırlı bir nasip versin.
- 4 ay
@xgökkuşağıx evet kadınlarda da sorun var ben yok demiyorum umarım karşısıniza kalbiniz gibi insanlar çıkar umarım benim de amin
- 4 ay
@Anonimgirl1166 Aslında sizin beklentileriniz çok normal olan bir beklenti.
- 4 ay
@Anonimgirl1166 canım çocuk başka bişey diyo sen başka bişey diyosun demek istediği erkekler artık adım atmaya bile korkuyor çünkü kadınların bir lafıyla hayatları kararabiliyor ve evet gerçekten de öyle bu meseleler yüzünden kaç erkek öldü şu ana kadar biliyor musun kadın rahatsız olduğunu söyler başkalarına söyler veya erkek kadın acaba bana sapik gözüyle mi bakınıyo tacizci mi felan diye dusunuyo gibisinden düşünür kadına yaklasmaz neyse çok boş farklı yerlerden tartisiyosunuz yaa
- 4 ay
@daisyy26 Durum bu işte
- 4 ay
Yaş 26
Gizli Üye(30-35)4 ayHerkes saçma cevaplar vermiş. Ben bir psikolog olarak sana doğru düzgün tavsiye vereceğim. Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, 29 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı diyince kimse inanmıyor. Arkamdan dedi kodu bile eden olmuş bu kadar güzel kızın kesin 10 tane sevgilisi olmuştur yalan söylüyodur diye. Güzelliğin erkeklere seni ulaşılmaz gösterebilir, bu kesinlikle nedenlerden biri. Ama etrafına bak, çok güzel, soğuk davranan ve havalı görünen ama yine de hemen evlenen yüzlerce kız var. Yani neymiş, bu nasip işiymiş. Allah seni şu an kalbinin kırılmasından, eşin olmayacak erkeklerden koruyor. Sana da ruh eşini ayırdı ama şu an ikinizde hazırlık aşamasındasınız. Ikiniz de yeterince tecrübe ve olgunluğa eriştiğinzde Allah sizi karşılaştıracak bundan emin olabilirsin. Nasibin seni bulur ve senden gitmez, sadece doğru zaman için bekletiliyorsun. Biliyorum üzülüyorsun, ama tevekkül et, o karşına çıkınca neden senin kader planının bu şekilde olduğunu daha iyi anlayacaksın.
84 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Yasmin997 teşekkür ederim 😊
Soran4 ayçok güzel konuştunuz. En sevdiğim yorum bu oldu çok teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim, Rabbim bunları duymanızı istedi ben de aracı oldum :)
Gizli Üye(30-35)4 ayBu coğrafya ne yazık ki Araplaştı. Türk erkekleri hem kadınlar güzel sevişmiyor derler hem de kadınlarının özgür yetişmesini istemezler. Yabancı kadınlar tanrıça derler, sen iyi sevişince demek ki daha önce bir şeyler yaşamış derler. İslam onları erkek ilan eder gibi davranır, namus günah kadına özgüdür gibi davranırlar. Günün sonunda ne Türk olurlar, ne Arap, ne müslüman, ne de başka bir şey... Onlar Türk kadınları evden çıkmasın, cinsellik öğrenmesin, bir tek okula gitsin, hiç arkadaşı olmasın ama evlenince deli gibi sevişsin, hiç para harcamasın, hizmet etsin, anasının ve onun istediği gibi olsun ister. Ama yabancı bir kadın olunca ne din, ne annesi, ne Türklük, ne toplumsal tabu, ne namus ne edep hepsi önemsiz olur. Çünkü Türk erkekleri yabancı kadınlara tapar.
72 Yorumla
Soran4 ayyarı yabancıyım aslında
Soran4 ayama bu demek değil ki bana tapacaklar Çok auralı harika Türk kadınları var herkesin dikkatiniçekiyorlar hiçbir şey yapmasalar bile maşallahları var ama ben neyi uyanlış yapıyorum bir türlü anlamıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 🌸
İnan bana yalnız değilsin, çok kişi bu dengeyi kurmakta zorlanıyor.
Soğuk olduğunda “ulaşılmaz”, fazla sıcak olduğunda “herkese böyle” gibi algılanabiliyorsun. Burada minik ipucu: Nazik, güler yüzlü ama sınırları net bir tavır. İlgi gördüğünde hemen her şeyini verme, ama gülüşünü, sohbetini de esirgeme 💕
Erkekleri seçerken de sadece sana olan ilgisine değil, davranış tutarlılığına bak. Ciddi olmayanlar zaten zamanla elenecek. Sorun sende değil, uyumlu kişiyi bulmakta canım ✨💋00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
108Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Karakterin, duruşun, beden dilin, tavırların iticidir. Dişil enerjin, auran zayıf olabilir. Güzellik çekicilik demek değil.
Ortalama bir kadın senden çok daha fazla ilgi görebilir, çekicidir çünkü.34 Yorumla- 4 ay
sen bilmiyosun bana güven
- 4 ay
@PlutoandHades sen ne biliyosun
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 4 aydemek ki güzel bulmuyorlar.
60 Yorumla
4 ayErkekleri intikam alınacak nefret unsuru olarak gormenizden dolayı ve hep test edip denek gibi davranmanızdan dolayı hayıflanıyorsunuz kusura bakmayin.
Erkekler de bıkmış usanmis durumda. Zaten erkeği anlayacak insan çok az, bir de kadınlarin egolarıyla, testleriyle uğraşmak istemiyorlar, deney faresi olmak istemiyorlar.
Soğuk davran, test et, erkeği ezmeye calis sonra bu erkekler niye uzak duruyor
35 Yorumla- 4 ay
@Yasmin997 o onların problemi. Kendini bilen kadın da erkek de düzgün insanı sever. Ben onları kastetmedim.
Soran4 ayBeni anlattın...
- 4 ay
Sana bir şey diyim mi konuştuğum bir çocuk vardı o kadar saygılıydım ki ona karşı direkt karakterini tanımaya odaklandım işini bile kendisi söyledi (ki o bana babamın mesleğini bile sormuştu) gayette efendi bir çocuktu sonra ne oldu biliyor musun? Beni cepte görmeye başladı saçma sapan kıskandırmaya başladı ve o kadar pişman oldum ki direkt konuşmayı kestim ve maleseff saygıyı hak etmediğiniz ve saygılı kızları değil saygısız kızlara daha değer verip kirmaktan korktuğunuzu fark ettim herkes için değil tabi ama geneli için bu böyle
Soran4 ay@Anonimgirl1166 kesinlikle
4 ayBilmem bakımına dikkat et ben bir kızla konuşuyordum çok fena ter kokuyordu ağzı kokuyordu kız güzeldi ama bunlar olunca soğudum direkt ve bunlar sen de olmak zorunda değil zaten bakımlıysan bakımdan dolayı değildir ve Nasreddin Hoca hikayesi vardı bir tane eşek üzerinde oğluyla giderken milletin tepkisine göre eşeğe binip iniyorlardı herkes farklı bir şey diyordu sonda anladıklarki milleti değil kendilerini dinlemeliler ve bence soğuk yapma erkeklere ben şahsen nefret ederim bu durumdan, direkt elerim yani, kız dediğin kaçmayacak sevdiğini hissettirecek öyle taktik yaparak. Soğuk yaparak sadece erkeği soğutursun. Kolay lokma diye bir saçmalık yok kim uydurduysa bunlara göre hareket etme, erkek kolay elde edebildiğini daha çok sahiplenir şahsen
03 Yorumla
Soran4 ayçok çok bakımlı kızım. Ama kolay lokma olmak istemiyorum
- 4 ay
Kolay lokma safsatası çok boş bir şey vallahi açıkçası ben bir insan dini yüzünden cinsellik yaşamıyorsa evlenene kadar ona saygı duyarım ama bakireliğimi bozmak istemiyorum Kolay lokma olmak istemiyorum diyorsa açıkçası bana saçma geliyor. Başka insanlara göre hareket ediyor çünkü ve erkek hemen kendini belli edince erkek neden kolay lokma olmuyor. Bunlar seni kontrol etmek için üretilmiş saçma sapan halk inançları kültürleri ve böyle buyurdu zerdüşt nietzsche yi oku. Özgürleşme bu konuda
- 4 ay
*Özgürleş bu konuda
- Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı.
4 ayİş sadece güzellikte bitmiyor. Kimisi yatağa atma peşindedir. Baktı ki çok uğraştıracak ya da öyle bir enerji alamadıysa senden bırakır gider. Kimisi soğuk davrandığın için uzak duruyordur. Birden aşırı sıcak davranmakta flortoz biriymissin gibi bir algı oluşturabilir. Normal arkadaşlarınla nasıl zaman geçiriyor davranıyorsan öyle davran
10 Yorumla Fazla naz aşık usandirir demişler. Hep taktik yaparsınız, kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanırsınız ve yalnız kalirsiniz.
21 Yorumla
Soran4 ayaynısı soğumasın diye soğuk yapıyorum, kaçmasın diye sıcak yapıyorum ama nafile
İstediğin kadar güzel ol soğuk davrandıktan sonra kimse yaklasmicak ki güzel bir kız olduğunu söylüyorsun toplumda erkekler arasında artık şöyle bir algı da var kadınlara yaklasamıyorlar korkuyorlar işte kadın bu tacizci der erkek acaba kız beni sapik olarak goruyo mu diye düşünür çekinir yaklaşmaz gibisinden örnekler veriyorum sadece böyle bir algı var soğuk olduğun için kimse ilişki de istemiyo en fazla takilmalik olabilirler uzun süreli bir ilişki olmaz erkekler tatlı samimi sempatik güler yüzlü kızlardan hoşlanır açıkçası kız olarak soğuk insanları bende sevmiyorum ne kadar güzel veya yakışıklı olmaları umrumda değil ego yapıyormuş gibi geliyo bana sevmiyorum hatta bazen ben böyle iyiyken samimiyken felan soğuk yapanlar olabilir ya en gıcık kaptigim şey sıcak davranınca kolay gibi algılanıyorum gibi bir şey yok sen herkes değilsin sen sensin doğal olarak kal şöyle böyle olmana gerek yok akışına göre yaşa insanlar seni kendin olduğun gibi sever zaten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı.
4 aySeni kolay ya da zor gibi algılamaları umrunda olmasın. Kendi istediğin gibi doğal davran. Davranışlarını kendini çok fazla izleme, kontrol etmeye çalışma. O zaman doğallıktan uzaklaşmış oluyorsun, bu da karşı cinsi çekmiyordur. Kolay algılayan kendi yanılır çünkü kolay olmadığını görür. Bir de günümüzde kimse ilişki kurmuyor yani sadece seninle ilgili değil bu. Maymunlar arasında nasıl aşk yok sadece seks var, insanlar da öyle olmaya başladı belki de.. 😂
00 Yorumla
4 aySorun sende değil, sadece doğru enerjiyi yansıtmakta. Soğuk davranmak 'ulaşılmaz', aşırı sıcak davranmak ise 'yanlış anlaşılma' riski taşır. En sağlıklısı; güler yüzlü ama sınırları net bir duruş sergilemek. Kendin olduğun sürece, seni sadece dış görünüşün için değil, karakterin için tanımak isteyen 'doğru kişi' zaten o mesafeyi aşacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBiz o tiplere kezban diyoruz. başımızı ağrıtmak istemiyoruz. Bu tipler sıkıntılı oluyor. 9 milyar insanı bu kızımız kendi vajınasıyla doğrmuş olmanın egosunu yaşıyorlar kendi içlerinde. Bırakalım egolarıyla kalsınlar bize balşmayan yılan bin yaşasın tarzı.
218 Yorumla
Cevap sahibi4 ayDüzgün kız erkeğin ihtiyacını karşılamaz. cinsel fantezileri doyurmalı aynı kadınlar nasıl parasız, işsiz erkek sevmez ise erkeklerde cinselliksiz erkek sevmez. Hala anlıyamamışsın. Daha kaç erkekten kazık yemen gerek... yeterli gelmemiş anlaşılan sana. olgun ve düzgün olmıyan kadınlar elinden almalı ki. Sadece düzgünlük kuru kuruya erkeğin işine yaramadığını anla.
Cevap sahibi4 ayYaşın 26 daha hala erkeklerin ne istediğini anlamadıysan daha anlamazsın merak etme
Cevap sahibi4 ayAnlamazsın tabi. anlıyasın olmaz ise anlaşılmaz böyle şeyler. Anlatırlar sana dert etme...
Cevap sahibi4 ay😂 acıdım sana ama acınıcak tipte değilsin. Bol bol aldatılması gereken tip sensin.
Cevap sahibi4 aySeni tanıyorum.😉
Soran4 ayNe dediniz anlayamadım. Ben sadece beni cidden sevecek, onu aldatmayacağımı bilecek, benim de ona güvenebileceğim zeki ve nazik bir erkek istiyorum bir de yakışıklı olacak. Çok garip şeyler istediğimi sanmıyorum
Cevap sahibi4 ay@Yasmin997 karaktersizsin. Sırf aynı fikirde biri değil diye kaldırılmalı mı? nazilerden ne farkın var? ya da tumpın kafasından ne farkın var 😄 Birisi senden daha farklı düşünüyor diye ortadan kaldırılmasını düşünüyorsan. ne olmuş oluyorsun sen? Diktatör
Cevap sahibi4 ay@soran karşılıklı empati olmadan yürümez pek ilişkiler. kadın da erkekte bir şeyler istiyor. Bir taraf "anlamak istemiyorum seni" dediği zaman aldatma başlıyor.
Gizli Üye(25-29)4 ayŞu ana kadar hiç sevgilim olmadı ama benden hoşlananlar oldu, bunu itiraf edenler de oldu. Kendi gözlemlerime göre söylüyorum; genelde güzel ve davranışı olgun hanımefendi görünen kızlarla konuşmaya çekiniyorlar. Ya beni terslerse gibi düşünüyorlar. Kendi fikrim değil, bunu bizzat bana söyleyenler oldu. Konuşman düzgün, aklı başında ve kibar biri olduğunda çoğu ürkütücü görüyor. O yüzden çok fazla umursama bence bu durumu, bazen de nasip işidir. Doğru kişiyle kaderinde tanıştığınızda anlayacaksın o kişi olduğunu.
20 Yorumla
4 ay"Soğuk davranıyorum genelde"
Sorunuzun cevabı bu. 2026 yılındayız kimsenin kimseye 5 dakika sabrı yok sizi de enayi değilse kimse çekmez.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzellik tek başına yeterli bir kritier değil ki? Biz bir kızda ilk başta ne bekleriz;
- Saygı
- Zeka
- Samimiyet
- Güler yüz
- Pozitiflik
- Nezaket
- Zerafet
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayYa gereğinden fazla soğuk davranıyorsun ve kimse bununla uğraşmak istemiyor ya da çevrendeki erkekler genellikle senden faydalanmak isteyen tipler veya farkında olmadan yaptığın bazı davranışlar itici geliyor mesela güzel olabilirsin ama ben güzelim diye aşırı özgüvenli konuşan kişi bana itici gelir.
00 Yorumla
4 ayBenim çok güzel bir arkadaş vardı. Erkekler onun hakkında "dövecek gibi bakıyor" diye düşündüğü için yaklaşmıyorlarmış onu öğrenmiştim. Halbuki bana karşı hep güler yüzlüydü. Bazen aura veya enerji, insanların sana yaklaşıp yaklaşmamasını etkiliyor
02 Yorumla
Soran4 ayBEN
Ama erkeklerde özgüvensiz mi yani daha sert kadın daha iyi değil midir en azından ağır ve aldatmaz- 4 ay
Evet
Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Sen olduğun gibi davranacaksın karşındakinin ne düşündüğüne göre değil. Karşında ki seni farklı tanımlıyorsa eleyeceksin bu kadar.
10 Yorumla
4 ayBen de öyle canım adam güzelden etkileniyor iki hafta bana iyi davranıyor sonra ben çirkin adama sırf iyi davrandı diye aşık oluyorum adam ikinci haftada değişiyor kendimi çok güzel bulup çirkin erkekle çıkmama rağmen bir anda o adam bana kendimi çirkin hissettiriyor
22 Yorumla
4 ay"Ama sıcak davranınca kolay gibi algılanıyorum." Böyle bir saçmalık kez... ların uydurmasıdır, böyle bir şey yok.. Soruna gelince güzel kızların zaten sevgilisi vardır diye birçok erkek yazmıyor, ilişkiye de başlamıyor.
00 YorumlaNasıl bir şey istiyorsun mesela? Çok yakışıklı ve karizmatik, zeki ve olgun olsun. Ona cevap vermezsen bile sürekli bir yol yapmaya çalışsın. Öyle mi? Belki de sen hiç şans vermiyorsundur.
01 Yorumla
Soran4 ayEVET ÖYLE OLSUN QWKLSASDKAOASDNAO
Soğuk durmak zaten başlı başına problem.
Bir de kız hem güzel hem soğuk duruyorsa hem erkeğe çekici gelmez hem de erkeği ürkütür. İşi diğer yanı ;
Erkeğin gözünde ulaşılması imkansız ütopik ve şuh bir kadın imajı oluşabilir.
00 Yorumla
4 ayÇok anlıyorum seni, bu ikilem insanı gerçekten yorabilir. Bence önemli olan bir kalıp içinde davranmak yerine, kendine en yakın ve doğal halinle olmak. Doğru kişi seni olduğun gibi sever zaten, buna inanıyorum ben.
00 YorumlaÇok asik suratlı olma devamlı neşeli görün karşındaki erkeğe konuşur iken ona dokun onunla şakalaş eğer bir erkeği çok beğendiğsen onun çok iyi dinle ve gözünü gözünden ayırma her sözünü onayla göz göze geldiğinde saçınla oyna dudağını ısır ve em
10 YorumlaSen buradaki erkeklerin cevaplarına inanma alayı yalancı.
Çok düzgün biri gibi duruyorsundur. Çok fazla ciddi ilişki insanı gibi duruyosundur.
Erkekler sevmez o kadar düzgün hanimefendi kadin. Biraz oynak ol çılgın ol bak nasıl geliyolar gör
12 Yorumla- 4 ay
kız ciddi ilişki istiyor, ciddi düşünen erkek zaten düzgün kadınlara bakar. Oynak olsa yine ilişki istemeyen erkekleri çeker
4 aySosyal mecradamı dıyor isen salla güzel cırkın herkıza yszıyılar reel dıyorsan ya sert gorunıyorsun ya da ortamın yoktur belkıde ya da kısmetın kapalıdır guzellerın şansı pek yaver gıtmezdı genelde nadırı iyi olur
20 YorumlaBu kız bana bakmaz izlenimi uyandiriyorsundur güzelse kriteri çoktur seçiciligi Nazi Niyazi tribi fazladır diye düşündürüyor olabilirsin soğuk davranıyorum demişsin bunu bir düşün derim
00 Yorumlaboş ver sen soğuk olmaya devam et kolay olma makbul olmazsın erkeğe en değerli olan kız zor elde ettikleri ve peşinden koştuklarıdır yoksa Tayland lı kızlardan bir farkın kalmaz
00 Yorumla
4 ayNerden çıkardın bunu. Demekki adam akıllı birisine denk gelememişsin. Güzel kız olabilirsin. Kendinde hata arama bu devirdeki bir çok erkek ciddi ilişkiye hazır hissetmiyor ekonomik vs şartlardan dolayı bence. Sıcak davranınca kolay gibi algılanıyorum demişsin mesela bu kanıya nerden vardın belkide sıcaklığını iyi sıcak bi arkadaş olarak algılıyor olabilirler. Romantik algılanmııyorda olabilirler. Erkekler kızlar gibi davranışları anlayamayabiliyoruz.
00 YorumlaGüzel sin soğuk davranıyor sun.
Zaten bu herşeyi açıklıyor. Erkekler sana yaklaştıkları zaman red edilecekkerini düşünüyor lar dir. Ki zaten sizde soğuk davranmakla bunu gösteriyor sunuz
00 YorumlaHerkese sıcak davranmak iyi değil. Yaşam artık bir maskeli balo olmuş maalesef. Kötü dar zamaninizda yanınızda olana yaklasmaniz en iyisi. Çevrenizdeki erkekler iş yerindekiler mi okuldakiler mi bilemiyorum ama size yaklaşacak kadar cesur değiller ise sanslisiniz
00 Yorumla
4 ayMuhtemelen dominant (maskülen) davrandığın için ya da erkeklerin isteklerine zamanında ve düzgün karşılık vermediğin içindir.
02 Yorumla
Soran4 aykendimi kullandırtmam tabii ki. Genel olarak yöneten kişi olmaya çalışıyorum
- 4 ay
Kendini kullandırtmakla ne alakası var bunun :) Yöneten kişi olmaya çalışırsan istersen Rihanna ol aşırı itici ve anti patik gelirsin erkeklere. Sebebi anlaşıldı. Böyle yapmak istiyorsan devam et. Hep yalnız kalırsın. Yaşlanırsın. Değerin düşer. Zamanında yaşaman gereken çoğu şeyi yaşayamazsın. Sen kadınsın. Kadın yönetmez. Kendi kimliğine dönmen lazım. Beta erkek ne ise sen de kadın tarafında aynı tip kadın olmuş oluyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayKendine güzelim deyip bunu cümle aleme yayanların çoğu çirkin oluyor.
12 Yorumla
Soran4 ayEskiden bu konu da özgüvensizdim. Ama ben bana söylenen iltifatlara dayanarak söylüyorum. Yoksa egolu olduğumdan değil kendimde beğenmediğim yerlerim var ama genel olarak güzel ve tatlı olduğumu söylüyorlar tip açısından. Beyaz tenli yumuşak yüz hatlarına sahibim. Annem Kafkas-Slav kadını
- 4 ay
Slavlık varsa iyidir (çiçek)
Gizli Üye(25-29)4 aySen benmissin 🙂 nedeni gerçekten soğuk durmamız ortamda cıvıl cıvıl olanlar her zaman daha çok dikkat çekiyor güzel olanlar değil enerji meselesi bu iş biraz soğuk durunca kibirli bu bana pas vermez diye düşünüyorlar
10 Yorumla
4 ayKeşke Tanışsak Keşke benim de duygularım onunla ilgili size Keşke ben de bir kadına dokunabilsem Keşke işime olsa
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı.
4 ayErkek ler de sıkıntı var bu aralar dikkat ediyom video oyun bağımlısı olmuşlar etraflarında ki güzellikleri gormuyorlar
00 Yorumla Senin karakterini kaldıramayacak insanlara denk gelmişsin hep. Ayrıca sıcak kanlı olmakta kolay elde edilmek anlamına gelmez
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben de yakışıklı olmama rağmen bazı kızlar beni görünce sanki şeytan görmüş gibi yollarını değiştiriyor
02 Yorumla- 4 ay
Sende de keko tipi var o nasıl duruş haklılar gibi dkmdkdks
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayCevabı kendin vermişsin detayda. Kestirmeden dalmak varken uzun yoldan gitmekle vakit kaybetmek istemiyolar.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı.
u 4 ayYa siz sitedeki kadınlar anlamıyorsun her şey güzellik değil ilk izlenim için evet sonrası için karakter, sadakat gelir. 😌
01 Yorumla- 4 ay
Anlamıyorsunuz*
4 ayGüzel olduğun için olabilir mi çok garip ama çok güzel buldukları kadından da uzak duruyorlarmış bu bana fazla beni aldatır vs düşünceleriyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayE seni belli bir seviyenin ustunde goruyorlar aslinda iyi bisey. Eger gercekten dengeli davranan biriysen sirf sevgilin olsun diye olmayacak insana evet deme. Kalite nadirdir.
05 Yorumla
Cevap sahibi4 ayYa ama goz temasi kurup ustune hafiften ego yapiyorsan ulasilmaz gorunursun o skntı. Hani guzelsin zaten normal olsan bile bir ust segmenttesin, davranislarinla iyice ulasilmaz olmuyorsun demi bunu farkette.
Soran4 ayulaşılmaz kadın için neden uğraşmıyorsunuz? Sonra ulaştığınız kadından hızlı sıkılıyorsunuz
Cevap sahibi4 ayYa ulasilmaz davranan kisinin kozu zaten ulasilmazlikya hani o yuzden ulasildigi an kozu gidiyor. İste bir yaris bir rekabete girmedin erkek seninle. Bu iki cins icinde geçerli.
Ozguven sorunun yok degilmi sosyal fobi gibi.
Soran4 ayÇok sosyalim ama konu aşka gelince hiççç güvenemiyorum
Cevap sahibi4 ayGuvenmedigin icin geri cekiliyorsun ya da hic sans vermiyorsun. Gecmiste guvenin zedelendiyse olur. Guvensizsin o zaman. Sorunu dogru tespit etmen lazim
4 aySıcak davranmayı kolay olmak sanmak senin yanlışın o yüzden yalnızsın
08 Yorumla
Soran4 ayOSET MİSİN?
- 4 ay
Oset ne
- 4 ay
Osetyalı mı hayır Azeriyim
Soran4 ayha anladım ben Osetim ondan sordum
- 4 ay
Profilde kapakta bayrak bile var 👍
Soran4 ayşimdi gördüm sorry
Soran4 ayAMA SİZ GERÇEK KAFKAS DEĞİLSİNİZ
- 4 ay
Kim belirledi bunu? Kuzey veya güney Kafkasya yok mu?
4 ayboş ver öyle algilqsinlar ben artık peşimden gelmesin millet diye kaşık catla dolaşıyorum alnımda iz çıktı kaşları catmaktan
01 Yorumla- 4 ay
çatık kaş ya
4 ayBazı erkekler güzel kızlara karşı özgüvensiz oluyor bazıları da güzel olduğu için kesin sevgilisi vardır diyorlar
00 YorumlaValla benimde çok capkınlıgım tutuyo arada ben önemsemiyorum sıkılıyorum o yiyici bakısları her zaman hissediyorum 😂umrunda olmuyo
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 701 cevap paylaştı. Güzelliğin tek başına yeterli olmadığını ne zaman öğreneceksiniz siz :) Dışardan nasıl vibe verdiğiniz önemli.
00 Yorumla
4 ayGüzel olduğun için sevgilin felan var sanıyorlardır
04 Yorumla
Soran4 ayYok alakası yok zor kadınsın hoş ksdınsın deyip uzaklaşıyorlar. Evet sert ve noş öaf yapmayan bir kadınım ama arada setliğimden ödün verince de geri dönüş alamıyorum
- 4 ay
Demekki bi orta ayarın yok
Soran4 ayOrta ayar ne ki ne yapmam lazım
- 4 ay
Karşılıklı konuşup iki tarafında anlayacagı tarz olmalı iki taraf da dediğim dedik olursa zaten anlaşılmaz
4 ayGüzel olup olmadığını kendin mi karar veriyorsun?
10 YorumlaÇekici olmak farklı bir seviye. Sen bakıp ne çirkin dersin ama millet etrafında pervane olur.
10 Yorumla
4 ayCanı yanmıştır bu tiplerden onlarda bize bakmaz diyerek uzak dururlar
10 Yorumla
4 ayBu kız bana bakmaz die düşünüyor olabilr hep sorunu kendjnde arama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayArtık. pas vermiyor erkekler. Eskiden onlar kız tavlama peşindeydi şimdi biz onlara ulaşamıyoruz ilginç
23 Yorumla- 4 ay
Çünkü neden akıllandilar canım değiller artıkhHJ sizlerin para makinesi olmayı bıraktılar hele hele herşeyi yapıp sonra yedekte tütulmayida göze almıyorlar adamlar uyandı artık siz onlara prenses erkek sıfatını taktınız ama erkekler artık sizin köleniz değil 😁
- 4 ay
Neden öyle oldu ya
- 4 ay
Sence neden öyle bu oldu kızlar hem erkekleri kullandı hemde aynı anda 5-6 erkekle konuştu eee çocuklards s... Böyle işi dedi kendi başıma kaliteli zaman geçiriririm dedi eee çokta iyi yaptılar hahhaa
4 ayBende gayet güzelim cıvıl cıvıl neşeli birazcık sinirli azcık huysuz suratsız meymenetsiz çok tatlı bi kızım bende hala bilmiyorum canım
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
4 ayCiddi ilişki isteyen kız tipi yoktur belki sende hissi sezgiyi almayınca öyle olur
00 Yorumla
4 ayBazı insanların nasibi kapalı oluyor Allah'ın sevgili kulusun demekki
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güleç sen şakrak olacaksın ama cinsellik düşünüyorsa keseceksin evlenmeden vermeyeceksiniz
00 YorumlaKendinde demişsin soğuk nevale gibi olunca erkekleri pek çekmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAşkım erkekler ezikdir güzel kadına yaklaşamaz çünki aşağılık komplesleri vardır kuzum, o yüzden yabancı erkekler daha iyi özgüvenli, genel olarak çokkk yakılıklı ve zengin erkekler güzel kadınları seçer, geri kalanları kendine uygun olanı seçer zaten erkoların yüzde 90ı kısa çirkin göbekli, bazıları da uzun ama kaslı değil aynı zargana gibi yani sipsi:) o yüzden kendine uygun olan erkeklerle takıl aşkısı
00 YorumlaSoğuk yaparsan kim seni napsın ak. dozunda bırak ne çok açıl ne çok kapan.
00 Yorumla
4 ayHepsi eplenmelik takılmalık baktığı için ciddi ilişkiye gelemiyorlardır
00 YorumlaBen ciddi düşünüyorum ama etrafa bakıyorum ciddi olan yok
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel olmama rağmen erkekler benden neden uzak duruyor, nerede hata yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım