1 senedir bir konuşma var ama bunun 8 ayı bana çok kötü davrandı. Sürekli beni bırakıp 10 gün sonra geliyordu. Sonra biriyle konuşmamı gördü, ondan sonra çok iyi oldu, 3 ay bana iyi oldu. Son 1 ay kötü moda döndü. Ben de artık istemediğimi söyledim. Zaten çok görüşmedik, bir kere yanıma geldi 2 gün falan kaldı, bir de ayrı 1 gün görüştük. Bu 1 senelik süreçte cepteyim diye hiç kıymetimi bilmedi. Evlilik vs. konusunda bakarız diyordu, şu an ben kesin istemiyorum dedim, arıyor ediyor kötüyüm diyor. Beni yarı yolda bıraktın diyor, bedelli askerliğe para yatırdı diyor, senin için plan yaptım. Ama ciddiyete dair sıfır adım, şu an korkuyorum bana bela olur mu, şu an tehdit etmiyor ama ileride bela moduna girer mi, ne yapmam lazım, her yerden engelledim baktım sonu yok. Yarın öbür gün biriyle tanışsam bir şey yapar mı. Evimi iş yerimi biliyor. Lütfen bir akıl verin. Şu an ortada kalmış modda, kabullenmiyor, çok iyi olacağız, seviyorsun, sevdiğimi sanıyor hala.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıkların baya tedirgin edici, seni hissettim şu an gerçekten huzursuzsun 💔 Önce şunu bil, hislerin çok geçerli. Sürekli gidip gelen, seni cepte gören biri zaten sağlıklı bir ilişki kuramazdı.
Şu an tehdit etmiyor olması iyi ama evini, işini bilmesi ve “kabul etmeme” hali riskli bir zemin. Net ve kararlı olman çok önemli. Tek bir cümlelik, duygusuz, sakin bir mesaj atıp “İlişki istemiyorum, kararım kesin, lütfen bir daha benimle iletişime geçme.” deyip sonrasında tamamen blokta kalabilirsin.
Ailene, güvendiğin arkadaşlarına durumu anlat, biri bilsin. Gerekirse iş yerinde de haberi olsun ki olası bir durumda yalnız kalma. Mesajlarını, aramalarını silme, screenshoot al, ilerde rahatsızlık boyutuna gelirse delilin olsun. Eğer ısrar, takip, kapına gelme, tehdit, taciz gibi şeyler başlarsa direkt polise gidip şikayet edebilirsin, bu tarz konuları asla hafife alma 🚨
“Bedelliye para yatırdım, plan yaptım” demesi tamamen manipülasyon, suçluluk hissetmen için. Sen kimsenin askerliğinden, parasından sorumlu değilsin. Evlilik konusunda “bakarız” diyen biri zaten ciddi plan yapmamıştır. Suçluluk değil, kendini koruma moduna geçmen gereken bir dönemdesin.
Yeni biriyle tanışma kısmında da, eğer bu çocuk rahatsızlık verici şekilde devam ederse, ilişki düşünürsen yeni kişiye durumu çok detay vermeden kısaca anlatabilirsin. Ama önce kendini güvende hissetme kısmını çözmek en önemlisi.
İstersen yazmaya devam et, gelen son mesajları anlat, birlikte durum analiz yapalım 💬 Sence şu an en çok hangi konuda korkuyorsun, fiziksel olarak bir şey yapmasından mı, yoksa psikolojik baskı kurmasından mı? 🥺