Eski sevgilim peşimi bırakmıyor, zor durumdayım, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 sene önce erkek arkadasımdan ayrılmıstım.Güzel zamanlarımız gectı ama çok tartısmalar kavgalarda oldu küfür eden beni üzen birisiydi sonucunda 2seneye yakın süren ilişkimiz bitti.Benim peşimi bırakmadı ben kurtulmak için hattımı degstrdım arkadslarımı arayıp rahatsız edıodu numaramı ögrenmek için ama numaramı öğrenemedı. bi kaç ay önce 118li numaralardan benim numaramı öğrenmiş aradı ve ben çok korktum arkadas olmak istedi ama ben istemıorum çunku eskiden beni çok tehdit edıodu seni öldürürüm yaşadıklarımızı ailene anlatrım gibi... Benim peşimi bıraksın diye konustugum bi arkadasım var dedım daha çok kızdı ne hakla beni kıskanıyosa tehdit etmeye yıne basladı 118li numaradan hem ev numaramı hemde babamın numarasını da almıs evi aradı Allahtan ben açtım bi kaç gun ev telefonun fişini çektim. Babamada çağrı atmıs babam onu aramıs ama konusmamıslar sanırım. Babam hiç bişey demedı çünkü. Şimdi benımle evlenmek istedgını söyluyor ama babam beni ona vermez zaten bnde istemıorum çok korkuorum ondan ona karsı hissettıgım tek sey korku seni sevmıorum istemıorum diıorum zorla seveceksın dıo yoksa babanı ararım gittigimiz yerleri anlatırım resımlerımzıı videolarımzıı gosterrırım ben seni seviyorum diyo. ailemin bu çocuktan hiç haberı olmadı ve biz çok farklı sehirlerede gitmiştik ünide okurken yaptıklarıma çok pişman oldum ve ben zorla evlenmek istemıorum ailemede bu durumu açıklayamıorum ne yapmayalım ? ayrıca o doğunun bi ucunda bende batının bi ucundayım işi gücü yok ama hayal dunyasında oraya gelırım çalısırım yasarım dıo lütfen kurtulmak için tavsiyesı olan ?
Eski sevgilim peşimi bırakmıyor, zor durumdayım, ne yapmalıyım?