Eski sevgilim peşimi bırakmıyor, ne yapmalıyım?

benim ilk sevgilimle ayrılma sebebimiz onun eski sevgilisini özlediğini bana soylemesiydi evet fiyasko gibi tamamen ama gerçekten yarım yıllık ilişkimizde en sonunda gelip bana eski sevgilimi özledim ayrılmak istediğini söylemişti ve bende neden bana umut verdiğini ve bana neden bunu yaptığını soramadan engel yemiştim kendisinden üstünden yaklaşık 1 yıl geçti ve bana tekrar yazdı yazdığı sırada sevgilim olduğu için muhatap olmadım engelledim daha sonra ayrıldığımızı duyunca geri yazdı tekrar engelliyordum tekrar fake açıp tekrar yazıyordu arıyordu sms atıyordu farklı farklı uygulamalardan ulaşmaya çalışıyordu en sonunda ona kendim yazdim beni rahat bırakmasını söyledim ama kime ne en son kabullendim ve pek takmadan konuşmaya başladım sürekli sevgi dolu ifadeler söylüyordu ve hâlâ da böyle üstünden 5-6 ay geçti hala konuşuyoruz ama artık o böyle olmayı bırakmayı ve eskisi gibi tekrar birlikte olmamız için can atıyor ve ne yapsam ne etsem de güvenmediğimi kendisine söyledim ve ben güvenmediğim biriyle çıkmak istemediğimi söyledim ama o kaç aydan beri istediğini tekrar yapmayacağını söyleyip duruyor gerçekten üstünden baya geçti ama ben onu tekrar sevemiyorum önemseyemiyorum tamamen kafamda bitmiş durumda ama engellesem bile yine aynılarını yapicak biliyorum ama ben artık ona kendim söyledim ilişkimizin olmasını istemediğimi asla dinlemiyor ne yapmam lazım çıksam onun beni zamanında üzdüğü gibi üzebilirim ama ben onun gibi karaktersizlik yapmam reddetsem yine her şey başa Sarıcak sürekli bakarız diye erteleyip duruyorum inanın ne yapacağımı bilmiyorum
Eski sevgilim peşimi bırakmıyor, ne yapmalıyım?