Bu adamla 1 yıl öncesi bit ilişki yaşadım ve beni unutamadı. Tekrardan bir araya gelmek istiyor.
Ben yalnız yaşıyorum ve bir çocuk annesiyim, oda yalnız ve bir çocuk babası.
Beni çok istediği özlediği belli. Sevgisinde hissediyorum. Benimle ilgili içinde kalan şeyler var, kahvaltı yemek diyip duruyor. Yemediğinden değil annesiyle aynı evde yaşıyorlar zaten, benden bunu istiyor.
Sorun şu ki o hep hayatımda ol diyor ama evlenmeden. Bende tabiki sıcak bakmıyorum.
Görüşmeleride kabul etmiyorum.
Bunu değiştirmek için ne yapabilirim? Evlilik hemen olmasa niyet önemli, dost hayatı istemiyorum onada söyledim.
Ben yalnız yaşıyorum ve bir çocuk annesiyim, oda yalnız ve bir çocuk babası.
Beni çok istediği özlediği belli. Sevgisinde hissediyorum. Benimle ilgili içinde kalan şeyler var, kahvaltı yemek diyip duruyor. Yemediğinden değil annesiyle aynı evde yaşıyorlar zaten, benden bunu istiyor.
Sorun şu ki o hep hayatımda ol diyor ama evlenmeden. Bende tabiki sıcak bakmıyorum.
Görüşmeleride kabul etmiyorum.
Bunu değiştirmek için ne yapabilirim? Evlilik hemen olmasa niyet önemli, dost hayatı istemiyorum onada söyledim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
İlişkilerin oluşumunda ortak gelecek planları önemlidir. Ortak olmasa bile orta noktada buluşabilmek kıymetlidir.
Sizin durumunuzda sanki evlenmeden beraber olmak ya da annesiyle yaşaması kabul edilebilir. Gelmese de bu kişiyle birlikte olmak konusu sizin de aklınızda kalmış.
Genellikle karşımıza çıkan partnerler bir paket halinde gelirler. Kim gelirse gelsin mutlaka uğraşılacak bir zorluk, paket olarak seçtiğimiz kişinin yanında gelen bir problem olacaktır. Fakat anlıyorum ki evlenmeden beraber yaşamak sizin kabul edebileceğiniz bir durum değil.
Öncelikle karşınızdaki kişiyi sonrasında ikna ederim, belki sonra düzelir, fikri değişir gibi handikaplara takılmadan, en başından tolerasyon gösterebileceğiniz ve gösteremeyeceğiniz konulara karar vererek ilişki ile ilgili o şekilde sağlam ve samimi adım atmanızı öneririm.
Karşı tarafın ikna olma kısmı ise sizin yapacağınız şeyler dışında onun bu durumda ne kadar esneyebileceği ile ilgili olacaktır.
Şu anda karşı taraf sizin sınırlarınızı esnetmeye çalışıyor. Eğer esnemeden pozisyonunuzu koruyabilirseniz karşı tarafın da sizinle ortak payda bulabilmek için ne kadar fedakarlık yapmaya gönüllü olacağına dair karar vermesi gerekecektir.
Kararının pozitif ya da negatif olması ise tamamen partnerinize bağlı. Umarım gönlünüze göre olur.
Sevgilerimle,
Yorumunuz icin çok teşekkürler ederim.
Bu soruyu sorduğum gün hayatımdan çıkarttım, dost hayatı istemediğimi kararımın değişmeyeceğini söyledim. Bunra rağmen arıyor ulaşmaya çalışıyor, sessizliğimi korumayı düşünüyorum.
Dediğiniz gibi ikna etme çabasında galiba hala.
Kendince kaldırabileceğini düşünüyor galiba.
Bu süreçte kararlılığımı anlaması icin ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba,
Karşınızdaki kişiyle iletişim içinde olarak neyi neden yaptığınızı ve karşı tarafın da sizin sınırlarınızı bildiği halde neden ısrarcı olduğunu ne beklediğini öğrenmek ve bu konuda açık iletişimde olmak önemlidir.
Bol şans,
Sevgilerimle,