Eski sevgilim peşimi bırakmıyor ne yapabilirim?

Eski sevgilimle ayrılalı 1 yıldan fazla oldu olay şöyle başladı. İnternet ortamında tanıştık arkadaşımın arkadaşıydı çok yıklışık birşeydi diye samimi olmamıştım ama nasıl baydı anlatamam ben faceye girer girmez sanki beni bekliyormuş gibi enter tuşuna bastiktan 10 saniye sonra anında mesaj atıyordu cevap vermiyordum tekrar atıyordu alınır darılırda yazmaz belki diye bilerek görüldü atıyordum yine yazıyordu benden hoşlanıyordu. Aradan 3-4 ay falan geçti arkadaş olduk iyice yazmaya başladı hediyeler gönderiyordu sürekli el emeği bir ton şey yapıyordu bana diye bende bir şans veriyim dedim hep sevene mi gidicem birazda mantık ilişkisi deniyim diye. aradan zaman geçtikçe ben buna bağlanmaya başladım ama klasik erkek olayı elde ettikten sonra umursamamaya falan başladı beni sonra bana hiçbir suçum yokken or*spu dedi hatta ortak arkadaşlarımızada or*spu bu falan dedi beni sildi engelledi şok oldum aylarca etkisinden çıkamadım yemeden içmeden kesildim çok kötü oldum. Sonra pişman olup bana yazdı defalarca cevap vermedim eskisi gibi yılışmaya başladı tekrar bende yeni biriyle çıkmaya başladım onu da heryerden engelledim sonra yeni hesap açıp yazmaya başladı sürekli engelliyodum yeni hesap açıp geliyordu rahatsız ediyordu acayip derece de annesine mesaj attım durumu anlattım ben konuşucam onunla dedi bir süre kesildi mesajlar sonra tekrar atmaya başladı ve bilgisayar kurduydu erkeklerle oyun falan oynadığımı görünce IP adresimden internetimi kesiyordu o derece mahkemeye vereceğimi söyledim bilişim suçundan dolayı yine korkmadı abime anlattım durumu abim aradı tam 2 kere onu yine korkmadı sevgilim aradı küfürler etti yine korkmadı artık ilişkimede zarar veriyordu ama sevgilim o kadar alıştı ki bir süre sonra artık gülüp geçiyordu o derece komik duruma düşmüştü . Arkadaşlarıma mesaj atıyor onlarıda rahatsız ediyor sürekli beni soruyor sağda solda okul değişicekti dedim yeni ortam yeni kız bulunca unutur beni yok yine yazıyor napıcam?
Eski sevgilim peşimi bırakmıyor ne yapabilirim?