Bazen kız öder bazen erkek farketmez gerçekten böyle şeylere takılmamak lazım, adamın o an cebinde yoktur ama sevgilisiyle yemeğe çıkmak istiyordur, kız ödesin kıyamet kopmaz mesela.
Eğer gerçekten durumu sıkışıksa gayet normal bir şeydir, insanlık halidir ama hesap ödetmek için yalan söylüyorsa omurgasızdır. Ayrıca bir erkeğe prenses denilmesini doğru bulmuyorum bu her iki cinsiyete de hakaret bence. Prenses olmak kötü bir şey değil, bir erkekte prenses gibi olabilir davranabilir, bir kadında daha maskülen, prens gibi davranabilir, bu kavramlar hakaret olarak kullanılmamalı. Her insan farklıdır.
Bence gayet normal bi durum 1000 senedir bunu söylüyorum bir ilişkide hesabı kimin ödeyeceğinin hesabı yapılıyorsa o ilişkide ciddi bir şeyler olmaz zira bu gün bunun hesabını yapanla günü geldiğinde ortak ev kredisine giremezsin
İmkanı varken yalan söyleyip hesabı karşı tarafa yıkmak prenseslik değil karakter sorunudur kardeşim İlişkide dürüstlük esastır maddi durum ne olursa olsun samimiyetini kaybeden erkek ciddiyetini de kaybeder.
Burada konu hesap ödetmesi değil, dürüst olmaması bence 🥲 Durumu var ama “sıkışığım” diye yalan söylüyorsa, prenses erkek değil, bildiğin güvensiz erkek olur. Para konusu ilişkide ekip işi, bazen sen ödersin bazen o, bunda sorun yok 💸 Ama yalan işin tadını kaçırır. Senin düşüncen ne, yalan mı daha kırıcı yoksa hesabı ödetmesi mi? 💬🥂
prenses erkek değildir, cok igrenc bi kelime zaten kullananlari anlamıyorum. eger gerçekten durumu sıkışıksa dogru olanı yapıyordur ama hesap odememek icin yalan soyleyerek yapiyorsa karaktersiz erkektir.
Bu onların arasındakı samimiyyete göre değişir.. durumun yoksa zaten aradakı samimiyyet tamsa kız onu restorana götürmez.. birlikde yiyecek bir şey bulurlar.. daha samimi olur.. ben öyle biriyim mesela.. severim öyle şeyleri.. Para ödetmek konusu arada varsa orada bir soğukluk vardır.. daha bir birilerini tam içlerine almadılar demekki. O duygu yok..
Biz öderiz paramız var. Ben kimseden bir şey beklemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Parası yoksa ve bende para varsa öderimde yalan hoş değil ve şu an günümüzde kimseyle konuşulmuyor çocuk benden kredi çekmemi istedi bende çalışmadığımı söyledim böyle birşeyin altına giremem dedim bana baya hakkaret etti pamuk gibi dediğim çocuk sonra konuşmayı kestim direk birine şans vermek istiyorsun diyor ibanını kullana bilirmiyim ne alaka kanka erkekler daha para göz bence kadınları diyorlar ama