• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni YılYeni Yıl
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Yıl Yeni Yıl
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Erkeğin hesabı ödememesi prenseslik midir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
613
Yapay Zekaya Sor
Ödeme Soruları Ödeme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 92%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 329 cevap paylaştı.

Bu kelimenin kaç tane tanımı var.
    Türkçemiz lastik gibi olduğu herkes tarafından biliniyor doğru ama artık bir kelimenin birden çok anlamı mantığından uzaklaşıp sadece bir tanımda kalsak sizce nasıl olur.
    Ata erkil bir toplumda yaşıyor ve her şeyi erkeğe yüklenmesi bir yere kadar anlaşılır bir durum.
    Kim ödemek istiyorsa ödesin de konu kapansın çok can sıkıcı hal almaya başladı.
    Eskiden olsa erkek hesap ödediği zaman kadına söz hakkı tanımıyor manasına getirip dışlanırken artık ne durumlara geldik.
    Tabi birde bu durumu erkeği test etmek için bir yol olarak görenleri katmıyorum bile.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Aliahaj
    Aliahaj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

Hayır.
    1. Eğer iki tarafında durumu iyiyse herkes aldığını öder.
    2. Birinin durumu kötüyse , cinsiyet farketmeksizin, hesabı durumu iyi olan öder diğer kişiyi küçük düşürmeden.
    3. Birinin durumu hep kötüyse daha az para harcatacak yerlere gidilir çünkü maddi durumu kötü olan hep zorlanır , çekinir ve kendini ezik biri zanneder.
    4. Birisine prenses demek aslında erkekten çok kadını küçümsemektir, ezmektir.
    5. Hesap ödemek sürekli duygusal sömürü yaparak ödeniyorsa ortada sevgi , saygı yoktur sadece çıkar vardır.

0
    0 Yorumla
  • SUPLEXPOWER
    SUPLEXPOWER Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Böyle prenses gibi saçma tabirleri bir kenara bırakırsak. Erkek bir kadınla bir yere gitmişse hesabı öder. Kendini bilen bir erkek zaten kadını gücünün yettiği yerlere götürür , karşımdaki kadına sükse yapacağım diye kendini abuk subuk durumlara sokmaz. Karşımızdaki kadın bizim imkanlarımızdan memnun olur veya olmaz bu kadının bileceği bir iş erkek olarak bu konuda bizim yapacağımız bir şey yok. Beğenmez ise kendi yoluna gider.

0
    0 Yorumla
  • yalansizolmaz35
    yalansizolmaz35 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 73%
    10 ay

Bu olaya birde dursan bakın milletin parası üstünden geçinen kadın diye okadar erkeğe prenses demek daha zorlasabilir ben şahsen bir kadına hesap odetmemm ama ekonomisi el vermeyen erkeğe destek olmak gerekir hele de ilişki ciddi ise sen ben kavramı ortadan kalkip biz olur olmuyorsa zaten problem var demektir yani konunun öz'ü kimse kimseyi çekmek zorunda değil eşitlikler bahsediliyordu hele hiç

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Bence prenseslik değil 😊, tamamen kişisel tercih meselesi! Hesabı kimin ödediğinden çok, iki tarafın da rahat olması ve mutlu olması önemli. Eşitlik çağındayız ya, bazen sen ödersin, bazen karşı taraf. Bütçe paylaşımını konuşmak ve dengeyi sağlamak mühim. Birinin "kendini prenses hissetmesi" için maddi anlamda bir katkı şart değil, unutma. 😉 Önemli olan karşılık beklemeden, içten gelen bir paylaşım yapmak.

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

118

Cevap

134

Cevap

• psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kadın çalışmıyorsa evet. Ya da karşısında ki kadın denklik arıyorsa sorun yok. Ama karsımdaki kadın erkeğin ve kadının görevleri ve yerleri konusunda bilinç sahibi ise evet yine de prensesliktir...

4
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 20,4b cevap paylaştı.

ben öderim hesabı sürekli

1
    0 Yorumla
  • voiceeee
    voiceeee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 81%
    10 ay

Kadinin cantasini tasimak, yagmurda ona semsiye tutmak, yemekte sandalyesini cekmek, yemek sonrasi hesabi odemek, arabaya binerken kapisini kapatmak... Bunlar biz kadinlarin gozunde centilmenlik ve inceliktir. Biz bunlari yapmaktan aciz degiliz yanlis anlasilmasin, ancak bu davranislar yuksek derece centilmenlik seviyesi. Bence bir erkegin bunlari yapmasi ya da yapmamasi onu eril ya da disil enerjiye sokmaz. Sozun kisasi, benim gozumde hesabi odemeyen erkek prenses degildir, ancak centilmen de degildir.

8
    4 Yorumla
    • bgzicihkkznmdm
      bgzicihkkznmdm
      10 ay

İngiltere prensesi ya da buna layık statüde olmadığınız için yapmak zorunda değil

Yorumla
    • voiceeee
      voiceeee
      10 ay

Bu ne demek simdi?

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      10 ay

:D

Yorumla
    • yaralıdavsan
      yaralıdavsan
      10 ay

boş işler

Yorumla
  • Mali4234
    Mali4234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

İlk buluşmada veya son buluşmada hiç farketmez hesabi her daim erkekk öder ya da şöyle soyleyim TÜRK töresinin icinde yetismis erkek adam asla kıza hesap ödetmez yok alman usulü falan filan açık soyleyim bana ters TÜRK töresinde kadın namustur silah namustur çıktığım kıza ya da evli degilm ama eşim de diyim basina en ufak bisey gelecegine benim basima gelsin ben böyle gördüm boyle bilirim ilk bulusma veya sonraki ya da ondan sonraki hic farketmez ben ödetmem şahsen ama mesela ilk bulusmada nezaketen teklif etmesini de beklerim ama asla kabul etmem soruya gelirsek evet çıktığı kıza masasinda hesap odeten erkek prenses mıdır bilmem ama erkek degildir er kekk diyebilirim anca

2
    0 Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    10 ay

Ödemeyi bilmem de ödetmek istemesi kesin prensesliktir 😂

Ödeme durumu da kişiye göre değişir. Çünkü bazı kadınlar kendi harcamasını kendisi ödemek istiyor ödenmesini sevmiyor ve karşı çıkıyor. Bazıları da mutlaka erkek ödemeli diye düşünüyor. Buralar değişir o yüzden.

Fakat ödettirmek başka seviye jfjdkd

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Niye prenseslik olsun, erkeği kadını mı var bu işin. Eşit haklara sahibiz fiziki olarak onlar bizden güçlü.

Hem eşitiz deyip hem erkeği hesap ödemeye mahkum bırakan kadınlar var bu ülkede.

Erkeği kadını yok doğru 1 tanedir gerisi teferruat. O yüzden kimse kimseye prenses demesin olur mu?

Durum şöyle olsa haklılık payı olabilir. Misal veriyorum seni yemeğe davet etti. Hesabı sana kitledi sen öde diyor. Ödersin belki ama orada sana ayıp yapmış oluyor, davet eden o çünkü

Uzun lafın kısası erkek Hesabı ödemek zorunda değil . Böyle toplum tarafından uygulanan alışılmış daha doğrusu bunu dayatmis şeylere karşıyım...

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Prenseslik bile değildir gerçekten aşırı kalitesiz bir davranış eğer ki kadınla bir yere gidiyorsan hesabı ödemen gerekiyor erkek olarak her şeyi de egemenlik yapmayı biliyorlar hesap ödemeye gelince niye her şeyi yarı yarıya bölünüyor

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Alnı öpülesi bir yorum

Yorumla
    • Muhasebeci1adam
      Muhasebeci1adam
      10 ay

katılıyorum, alnı öpülesi ve gercekçi bir yorum

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 43%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı.

Kendini bilen erilm erkeğe yakışmaz çünkü erkek dediğin kadına hesap ödettirmez ve paranın lafını yapmaz ama tabi ki bu kadını küçümseme anlamına asla gelmez yani sadece erkeğin centilmenlik gereği yapması gereken bir şeydir

Ama sürekli kadınlar para olarak görmesinide karşıyım yani.

1
    0 Yorumla
  • Beyza3
    Beyza3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 64%
    10 ay

Ben kişilerin maddi durumuna göre olması gerektiğini düşünüyorum, tabii ki ödemek istemesi centilmenlik göstermesi güzel bir şey fakat her şey erkeklerden bekleniyor ben buna çok karşıyım. Kimde varsa o öder ya da alman usulü olarak ödenir. Ben üniversite okuyan bir öğrenciye her seferinde yiyip içip hesabı sen öde diyemem mesela. Günümüz şartlarında geçinmek, okumak ve çalışmak çok zorken hem de.

2
    0 Yorumla
  • mervesse_
    mervesse_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    10 ay

Hayır değildir. İlk buluşmada ve ara ara erkek jest yapabilir ama onun haricinde hesabı sürekli erkege kitlemek çok saçma. Adam gece gündüz demeden çalışarak kazandığı maaşı sevgilisine yedirmek için almıyor. Yemeği erkek ödediyse kahveyi kadın ısmarlayabilir ya da tam tersi olur. Ama sürekli hesapları erkeğe ödetmek kadının çıkarcı olduğunu gösterir.

1
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Guru Yaş: 60 , eic 99%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı.

Ulan benim oğlum işinden ayrılmış..
    Cebinde 500 TL bile yokken..
    Yurtdışından gelen kız arkadaşı ile beraber
    Birkaç gün gezmişler..
    Yemişler içmişler..
    Sonra kızı yolcu etmiş yurt dışına..
    Kredi kartına 10.000 TL borç yapmış..

Bütün hesapları kendi ödemiş..
    Sonra da bana gelip baba bu kadar bir kart borcum var diiyen..

Bunu bana ödeten oğlumu tebrik ediyorum

Erkeklik budur..❗😊😂

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 92%
    10 ay

Ne alaka yeter erkekleri sağmal inek gibi sağdığınız hesabı erkek öder, bayanlar önden nesiniz farklı bir türmüsünüz uzaylımısınız avrupada yok böyle bir şey herkes kendi hesabını kendi ödüyor geliştirin kendinizi biraz artık kadınlarda çalışıyor hemde daha kolay iş buluyor evli değilseniz hesabı erkeğin ödemek gibi bir zorunluluğu yok

1
    0 Yorumla
  • Slimgirly
    Slimgirly Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Ya cidden parasında değilim de hesabı ödeyen erkek cok eril enerjili sahiplenici koruyucu oluyor

6
    10 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      10 ay

Erkeğe muhtaç o kadın var ki yazık

Yorumla
    • Slimgirly
      Slimgirly
      10 ay

Bak muhtaclık değil cidden ben de öderim ama bana hesap öde diyen erkek cok samimiyetsiz ve kız gibi geliyor

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      10 ay

Zaten hesap öde demesi yanlış ama yiyip içip sonra erkek ödemek zorunda ve ödemezse adam falan değil diyen zavallılar yok mu ona sinir oluyorum açıkçası

Yorumla
    • Slimgirly
      Slimgirly
      10 ay

Ee o kadar da değil yanii kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil bi gün biriyle buluştum cocuk bana demesin hesaplar sen de diye ayyy bana gelen soğuma hissi sesini cıkarmasa ben zaten kasa da kendim teklif edicem ödemeyi

Yorumla
    • akillandimuslandim
      akillandimuslandim
      10 ay

Sorun sende olmasa sogumazdin

Yorumla
    • Slimgirly
      Slimgirly
      10 ay

Ben de sorun yok hesaplar sende diyen erkek iticidir

Yorumla
    • WITCHKINGGG
      WITCHKINGGG
      10 ay

Hepmi erkek ödemek zorunda peki yanlıs anlama beni kötü manada söylemiyorum hani mesela ay sonu olur adam sıkışır bi seferliğine bile olsa ödemezmisin bana zaten yarı yarıya muhabbeti saçma geliyor ama günümüz ekonomisinde her erkek ya ev bakıyor ya birikim yapıyor hee tüm parayı kumarda ezenlerde var illa ben ilk kategorideyim

Yorumla
    • Slimgirly
      Slimgirly
      10 ay

Ay tabi ben de öderim sürekli erkeğe ödetmek cok kötü biseyyyy o kadar da değil sadece erkek diyor ya ben öderim ben yaparım o cok hoşuma gidiyor hani sahiplenmesi cok iyi

Yorumla
    • WITCHKINGGG
      WITCHKINGGG
      10 ay

Anladım cimri erkek yok değil çok var ama her şeyi erkeğin üstüne yıkan kadınlarda var maalesef kızın kuaförünün fön masrafını bile ibandan gönderen adamlarda var maalesef

Yorumla
    • Slimgirly
      Slimgirly
      10 ay

Hayır ya o zamanda adamı soyarsın. Sevgiliyken ibanına fön masrafını da attırmazsın. Kocan olur öyle atmasını rica edersin. Kimse enayi değil

Yorumla
  • 34revolver
    34revolver Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

bu devırde gerekırse ortak olur erkek olarak parası varsa yanı onuda zorlamıcak sekılde odemelı ama ıkısıde calısıyosa ortak ya da karsılıklı ısmarlamada olmalı neyanı sadece erkeklerinmi sevgılısı kadınlar erkeklerde kadınların sevgılısı dimi yani eşitlik diyip duranlar nerde

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    10 ay

Özellikle ilk buluşmada net ben öderim, onun dışında normal bir buluşmada/ciddi ilişki vs. de partnerim de ödeyebilir ya da yarı yarıya ödeyebiliriz ama teklifin partnerim tarafından gelmesi lazım, böyle bir teklif gelmediği sürece tek kelime bile lafını etmem öderim kalkarız.

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 95%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 884 cevap paylaştı.

Erkek hesabını öderse beklentiye girer çay içersin kahve içersin lafı olmaz ama güzel bir restorana gidip yemek yer hesabı da erkeğe ödetirsen o gece erkek seninle birlikte olmak ister bu beklentiye olumlu cevap verecek kadınlar da çoğu erkeğin gözünde nasıl kadındır herkes bilir.

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

Hayır, değildir. Çünkü prensler ve prensesler eşit yaşar. Prens prensesin hesabını ödemez, evinden almaz, sandalyesini çekmez, kapısını tutmaz. Bunları prensesin hizmetçisi yapar. Bilimle bağdaştırılan eril ve dişil enerji kavramlarını bilim kabul etmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Heyyyyyyyyy36
    Heyyyyyyyyy36 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Erkek illa hesabı ödeyecek diye bir şey yok. O anki durum ne gerektiriyorsa o yapılmalı. Kadın çalışmıyordur erkek çalışıyordur erkek öder ama kadın en pahalı mekanlara gidelim erkek çalışsın ödesin diyorsa bu kullanmaktır. İki taraf da maddi olarak yakınsa bunu karşılıklı anlaşarak ödeyebilirler.

0
    0 Yorumla
  • Müslümpaksu
    Müslümpaksu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 87%
    10 ay

Evlenirken ödeyen biz ev alirken ödeyen biz siz hava atin diye boynunuza künye alan kolunuza bilezik parmağiniza 24 ayar alyans yuzuk yakan biz uğrunuza can veren biz gerektiğinde cocuklara bakip ev islerini yapanda biz ama bi yemeği ödemeyince erkekliği batirilip prenses edasına sokulan gene biz yeter kızlar düşmeyin canımıza kedi değiliz biz 9 canimiz yok bizide yaradan bi allah var yani

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 32
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı.

o ne ya

denişik bi tabir

erkeklerin erkekce olan seyleri yapmasını bekliyor olmaları kızların ok anlasılabilri. ama bu iş karsılıklı. kızda kızca şeyleri yapmalı. toplum da kendi üstüne düşeni yapmalı. bu denklemde bi ayak cokerse diğerleri de biraz biraz yamuluyor. hatta cokuyor. tek boyuttan bakmamak gerek vesselam.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Olaya şöyle bakıyorum , hesabı sürekli erkeğe ödeten (kitleyen) kişi çıkarcıdır net.. kadının parası yoksa da çıkmasın bir yere. Ya da yapsın evinde kek börek çıksın pikniğe erkekle.

9
    1 Yorumla
    • Aşkadamj006
      Aşkadamj006
      10 ay

Çok haklısın arkadaşım

Yorumla
  • Çağatay-Sancaktar
    Çağatay-Sancaktar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    10 ay

Tabii ki, erkeğin ödemesi daha güzel bir jesttir. Ancak, herkesin maddi durumu aynı değil ve bazen hesabı ödemeye parası yetmeyebilir; bu tip durumlarda kadının yardımcı olması güzel bir davranış olur.

4
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    10 ay

Erkek hesabı ödesin parası yoksa davet etmesin. Ama artık kadının istemediği bir şey olunca bunu hemen erkeği prenseslikle suçlaması gerçekten baydı yani

2
    0 Yorumla
  • ZehirliSarmasik0
    ZehirliSarmasik0 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    10 ay

Kendi hesabından başka hesap ödeme mecburiyeti yok.

7
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bak fake hesap 10. Oldu karsima çıkıyorsun. Sen erkek hesabısın. Yeter artık yorumlarıma cevap verme. Erkek olduğunu ele verecek cevaplar veriyorsun birde sürekli. Engelliyorum seni

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

Engelle tatlım da sen fişliden soruyorsan bu senin sorunun😅 Asalak gibi kimse üzerinden geçinemezsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Harun abi gerçek bir kadın olsaydın veya erkek hesabıyla gelen bir erkek olsaydın yorumunu belki dikkate alabilirdim. Senin gibi trvstiye sadece gülüyorum ve acıyorum. Kendi aklını kendine saklayıp erkek olup kadın hesabı açmamakla baslayabilirsin

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

Çok öfkelisin. Sebebini öğrenebilir miyim? Kadın kadına kurt olmamalı öğren bunları.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sen kadın değilsinki sen harun abisin

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

Erkeklere karşı öfkeli ve travman varsa hesabını ödemelerini de beklememelisin tatlım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Erkeklere değil senin gibi erkek olup kadın hesabı açanlara ayar oluyorum harun abi kes ve bildirim kutumu daha fazla kirletme

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

Senin sorunun kadınlar o halde. Kadın düşmanı olan kadınlar sonra boğa bir kadına muhtaç oluveriyorlar. Terapi desteği sağlayabilirim. Kabullen ve barış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benim sorunum senin gibi harun abiler sorunlu oe. defol

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

Bir kadına göre fazla öfkeli ve kabasın. Erkek olabilir misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sen erkek olabilir değilsin sen direkt haşmetli harun Abidin %de 100 erkeksin

Yorumla
    • Bisexual_boy
      Bisexual_boy
      10 ay

Abla kadın ya da erkek ne farkeder fikrini belirtmiş saygı duymayı öğren bence

Yorumla
    • ZehirliSarmasik0
      ZehirliSarmasik0
      10 ay

@Bisexual_boy olur muuu kadınız diye erkekleri sömürmemiz gerektiğini duymak istiyor😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Bisexualboy tamam g*y

Yorumla
    • Bisexual_boy
      Bisexual_boy
      10 ay

Kızgın b*Kire

Yorumla
  • Bukalpp
    Bukalpp Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    10 ay

İlişkiye bağlı. Eğer sadece arkadaşlık ise herkes kendi payını öder veya ortaya bir şeyler atar veya arzu ederse hepsini de öder. Ama bu bir zorunluluk olmamalı erkek diye. Neden ödesin ki? Saçma. Ama eğer duygusal bir ilişki başlayacaksa veya varsa ozaman elbette erkek ödemeli, yoksa dengeler bozulur. Bir erkek verdikçe kendini iyi hisseder daha eril daha güçlü. Aksini söyleyen erkek erilliğini sorgulasın :)

5
    2 Yorumla
    • akillandimuslandim
      akillandimuslandim
      10 ay

Erillik ayağına asalakligi bırakın iki tarafın da maaşı denkse erkek ödemek zorunda değil neyse ki her kadın senin gibi kan emici değil bir suru asalak olmayan kadın var mesela senin paran yoksa erkeğin varsa evet erkek ödesin ama iki tarafın geliri yakınsa bazen erkek bazen kadın öder

Yorumla
    • Bukalpp
      Bukalpp
      10 ay

Beyfendi, kan emici değilim. Ne münasebet? Bu nasıl bir hakaret? Herkes dengi dengine… senin söylediğin okul ve üniversite çağlarında geçerli. Ben bir kadın olarak görüşümü paylaşıyorum. Herkesin bir standartı ve tarzı var. O yüzden herkes iyi hissettiği gibi dengesini kurmakta özgür. Burada kadın erkek ilişkisindeki dengeden bahsediyorum. Bir erkek ilişkisinde sürekli kıza ödetiyorsa bu sağlıksız bir ilişkidir. Ve her kadını da mutsuz eder. Siz hesaplarınızı ödetmeye devam edebilirsiniz….

Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 754 cevap paylaştı.

Prenseslik olmasa bile bir erkeğe yakışmaz çünkü erkek dediğin kadına hesap ödettirmez ve paranın lafını yapmaz ama tabi ki bu kadını küçümseme anlamına asla gelmez yani sadece erkeğin centilmenlik gereği yapması gereken bir şeydir

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Evet öyledir kesinlikle ne kadar erkeğe alttan alırsınız o kadar umursamaz sizi kadınlığınızı size gereken değeri vasıtayı göstermeli kesinlikle eğer gerektiği yerde gerekeni vermiyorsa o insandan bişey olmaz bizzat ben yaşıyorum bu durumu

2
    2 Yorumla
    • Kaan1270011111
      Kaan1270011111
      10 ay

Yavhehe

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      10 ay

Canını yakmışlar bu kadının ama umursamıyorum ve bilinç altı bilgiler erkeği yok etmeye dayalı neredeyse, erkekten her şeyi bekleyen kadından olmaz, engel durumu yoksa eğer

Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 95%
    10 ay

bana göre kadın da ödeyebilir hesabı sürekli erkeğin ödemesi gibi bir durum olamaz mesela yemek yemişsinizdir yemeği o öder sonrasında kahve içersiniz kahveyi sen ödersin gibi her yemeğe çıkışta da hesabı ödemesi saçma geliyor bana😂😂

2
    0 Yorumla
  • QuraniyyunMuslim
    QuraniyyunMuslim Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Eğer erkeğin parası varsa mutlaka erkek ödemelidir bu görgü kuralı gibi bir şeydir.

Erkek çalışmıyorsa ya da parası kısıtlıysa ortak ödenmelidir.

Erkeğin hiçbir şeyi ödememesi Bence doğru değil En azından kendi yediğin ödemeli

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Ödemesine gerek yok benim param var kendi hesabimi öderim. Ve hiç bir zaman eşim bana odetmemistir. Denemisimdir. Hoslanmiyor odememden. Ben bazen çok heyecanla heves edersem hadi ben ödüyorum diye o zaman kiramiyor. Ama devamlı ödemeye çalışmaya çalışırsam ne yapmaya çalışıyorsun diyor erkek misin sen diyor. Galiba bu ahreketim maskulen geliyor ona o yüzden boş ver dedim acıktım ben dışardan istiyorum diyince o alır getirir ve önüme koyar. Bu.

0
    0 Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Biri erkeğim diyorsa hesabı ödeyemeceği ilişkiye başlamasın bence arada kadın da destek atar bazı konularda o ayrı tabii.

1
    0 Yorumla
  • Cokkalmam
    Cokkalmam Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

Hayat müşterektir deyip işine gelmeyen adate ve kültürleri elinin tersi ile itip ama işine gelenlerin dışında birsey olunca yok prenses yok i. bne demekte tamda samimi duruşu olanların sergilediği şeydir

1
    0 Yorumla
  • Estetiiiik
    Estetiiiik Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 32%
    10 ay

İnsanın her an parası olmayabilir gerekirse ben öderim

6
    0 Yorumla
  • Brokenheartedgirl41
    Brokenheartedgirl41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Erkegin ödemesi gerekli bence. Ben erkek olsam kadına hesap ödetmeye utanırdım

2
    6 Yorumla
    • Heyyyyyyyyy36
      Heyyyyyyyyy36
      10 ay

Vay paşama bak biz sizi doyurmak için mı çalışıyoruz.

Yorumla
    • Brokenheartedgirl41
      Brokenheartedgirl41
      10 ay

Sevgiliysek ödemelisiniz. Ha bu herzaman olmak zorunda degil bugünde ben ödicem derim ödetmem erkek arkadaşıma.

Yorumla
    • Heyyyyyyyyy36
      Heyyyyyyyyy36
      10 ay

Siz niye bakılmaya muhtaç gibi takılıyorsunuz. O zaman erkek de kadının üstünde her şey için söz hakkına sahiptir buna katılıyorsan dediğin şeye tamam derim ama pozitif ayrımcılık yaparsın hayır dersen.

Yorumla
    • Brokenheartedgirl41
      Brokenheartedgirl41
      10 ay

Ne gibi söz hakkından bahsediyorsun ki?

Yorumla
    • Heyyyyyyyyy36
      Heyyyyyyyyy36
      10 ay

Her konuda onu yapma bunu yapma şuraya gitme ev işleri sadece kadının göreviymiş gibi davranmaktan

Yorumla
    • Brokenheartedgirl41
      Brokenheartedgirl41
      10 ay

Ev işleri zaten kadına aittir. Adam çalışıp eve para getiriyorsa kadında evi çekip çevirmeli. Hasta olur dogum yapmış olur o ayrı tabi.

Yorumla
  • rozi_7
    rozi_7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 97%
    10 ay

Benim anlamadığım nasıl ödetiyorsunuz? Kızların birşeyler yeyip içtikten sonra karşı taraftan ödemesini istemeleri ya da beklemeleri kendilerini kötü hissettirmiyor mu?

2
    0 Yorumla
  • sheelockholmes
    sheelockholmes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Ben erkek olarak herzaman ödüyorum hep ben öderim benim yanımda kadın asla hesap ödeyemez çünkü rahatsız olurum hesabın lafı ı yapacağım bir kadınla zaten oturmam

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 33%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı.

Hesap ödemekten kaçınan erkek kırsın dizini otursun babasının evinde.
    Erkek kadın eline bakmamalı. Düşünceli ve onurlu bir kadın zaten erkeğe yüklenmez arada elini cüzdanına götürür.

2
    1 Yorumla
    • akillandimuslandim
      akillandimuslandim
      10 ay

Kadınsa onursuzluk yapması hep erkeğe odetmesi normal diyorsun anladım

Yorumla
  • xjyusufxj
    xjyusufxj Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    10 ay

Aydilge’nin dediği gibi, hesabı ödemeyen erkeğe uygulanan muamele aslında kadına hakarettir, ve bu hakareti erkeklerden çok kadınlar kendine yapıyor. Ben hep hesap ödedim fakat bu hesap paylaşılarakta ödenir, kimin durumu o an kötüyse diğeride ödeyebilir. Bunlar normal şeyler feministliği savunacaksanız işin karanlık tarafınada bakmanız lazım çünkü erkek napıyorsa sizinde yapmanız lazım.

2
    0 Yorumla
  • vmcmfm
    vmcmfm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    10 ay

Prensestir ve prenses erkeklere yol verilmelidir kız arkadaşıyla buluşmaya geliyorsa parası bile yoksa insan borca yazdırır eder yine öder hesabı gerçektennseviyor ve değer veriyorsa bunu yapar tam tersini yapıyorsa üzgünüm yok vermeniz gerekiyor

3
    2 Yorumla
    • vmcmfm
      vmcmfm
      10 ay

Ben adamı masrafa sokmadım da noldu beni terk etti iyilik yaramıyor kimseye kızlar haberiniz olsun da

Yorumla
    • vmcmfm
      vmcmfm
      10 ay

Şımarıyorlar

Yorumla
  • buseylee
    buseylee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    10 ay

Bence herkes kendi hesabunı ödesin ya da bir o bir ben ödeyim tek twrafa yük bırakılmamalıdır ama yalan söylemeyim hiç hesap ödemedim ve hep mahçup oldum kimle konuşsam lavoboya giderken ödedi ya da garsondan bir şey isteyeceğim diye kalkıp ödedi hiç ödemedim ödetirmediler ve bu beni çok utandırdı

1
    0 Yorumla
  • DenizinKızı0
    DenizinKızı0 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Kadın çalışmıyorsa ödemeyen erkek prensestir.

1
    0 Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    10 ay

su sorudan o kadar sıkıldım ki ksnin fakir erkek uyeleri yine cirkeflesmistir

1
    3 Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      10 ay

👏👏

Yorumla
    • akillandimuslandim
      akillandimuslandim
      10 ay

Asalak gibi biz hesap odemeyiz diyenler kadınlar ama suçlu senin gibilerin gözünde yine erkekler oluyor

Bireyseniz hesabınızı ödeyin kimsenin parasını ve kanını emmeyin

Yorumla
    • ebraristeben
      ebraristeben
      10 ay

@akillandimuslandim tm ben oderim kahveni uzulme

Yorumla
  • xzywomen
    xzywomen Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 93%
    10 ay

Gerçek erkekler ne yapacağını iyi bilir kekler değil aradaki fark bu anladın mı?

2
    3 Yorumla
    • akillandimuslandim
      akillandimuslandim
      10 ay

Gerçek erkekler kadın parası yiyorlar en iyi seks yapanlar veya en fırlamalar vs

Yorumla
    • xzywomen
      xzywomen
      10 ay

Arkadaşım ben hiç bayana hesap ödeten erkek görmedim ya da öyle bı erkekle karşılaşmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Akillandimuslandim kardeşim trvsti kardeşim benim erkeklikle kadın parası yeme eğlemeni yan yana getirme. Zira bu durum erkeklik değil g*ylik oluyor. Herhangi bir erkeğe hiçbir kadın para yedirmez hayal dünyandan da çık. Ama kafana peruk takarsan erkek parası yiyebilirsin a*k g*yi seni

Yorumla
  • belkus
    belkus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    10 ay

Prenseslik değil ilk buluşmada ama bence öderse bu ne kadar cömert bir insan olduğunu gösterir diğer yemek planlarında veya hesap odeme konularında alman usulü yapılabilir veya kız taraf ödeyebilir 2. bulusmada ama ilk buluşmadan erkek kıza ödetmeye kalkıyorsa kaçın

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    10 ay

artık böyle prenses çağına girdik

0
    0 Yorumla
  • süqşdğwşfğwş
    süqşdğwşfğwş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    10 ay

ilk buluşmada kız teklif etmeli fakat erkek ödemelidir sonraki bulusmalarda biri yemeği alıyorsa biri tatlıyı almalıdır sürekli erkeğin ödemesi de saçma (işler ciddiye bindiyse bu konu tartısılur) kimse kimsenin cüzdanı değil fakat bir erkeğin hesabı kadının ödemesi için hareketler tavırlar sergilemesi de hiç hoş değil böyle birine denk gelsem ilk ve son bulusmam olur

0
    0 Yorumla
  • Doktirin
    Doktirin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Aslında hesap ödemekten çekimser olan erkek prensesdir. Ama başka zaman karşınızdaki habımefendi de hesap ödemeyi tercih ediyorsa orada erkeklik yapmayın onun da alın terine saygı gösterin derim

0
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

İş hayatına girmiş bir kız veya kadın arada bir hesap ödemeli, hatta arada bir hesap ödemek zorundadır.
    Para ödetmeyeceğim tek hanımefendi ev hanımı olandır.

0
    0 Yorumla
  • BODYKARTAL
    BODYKARTAL Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    10 ay

İki taraf da çalışıyosa durmadan erkek ödeyecek diye bı şey yok ama iki taraftan biri çalışmıyor ise karşıdakinin böyle şeyleri düşündürmemesi lazım
    (Vay be ex bu konuda çok düşünceliydi)

0
    0 Yorumla
  • ᑭᗩᔕᔕIOᑎᗩTE
    ᑭᗩᔕᔕIOᑎᗩTE Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    10 ay

Erkeğin olduğu yerde kadın para ödüyorsa yazıklar olsun 😃

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

😍😍😍

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 98%
    10 ay
    Para & Ekonomi konusunda 875 cevap paylaştı.

Delikanlı adam sevdiği kadına hesap ödetmez 😎

2
    2 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      10 ay

Eşitlik var değil mi nede olsa

Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      10 ay

@bayram511 Benim mottom böyle başkasını bilemem

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay

Merhaba,
    Erkek bankamatik ya da ATM değildir. Hesabı ödemesini istiyorsa komidinin üstünden alsın! 😅

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 38%
    10 ay

değildir. zor durum vs olabilir sonuçta. erkekler öyle kadınlar böyle diye diye kafayı yediniz...

0
    0 Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Abi ödesek. Bende ödeyebilirim diye çıkışıyorsunuz. Ödemesek prenses muamelesi yapılıyor. Bu ne arkadaş ya

0
    0 Yorumla
  • Kendihalinde777
    Kendihalinde777 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19 , eic 100%
    10 ay

Hayır alman usulü kim ne yerse kendi yediğini ödesin. Kimse kimseye yük ya da rahatsızlık vermez

0
    1 Yorumla
    • BANDIDOS34
      BANDIDOS34
      10 ay

Teşekkürler

Yorumla
  • küskün1234
    küskün1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 40%
    10 ay

Kadında ödesin erkek sürekli hesap ödemek için varolmadı sonuç olarak ben yemek ısmarlarım kız arkadaşım tarlı ısmarlar çay ısmarlar yani

0
    0 Yorumla
  • meraklı4226
    meraklı4226 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 97%
    10 ay

Yok ne alakası var. Erkek demek banka mi demek. Yeri gelince eşitlik yeri gelince erkek ödesin. Yok öyle

0
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 47%
    10 ay

Değildir hala böyle saçma seyler sormaniz bile saçma, ödemek zorunda değil o zaman yurtdışındaki herkes prenses 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Aynen öyledir hesabı ödemeyecekse beni neden yemeğe çıkarıyor yani

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 61%
    10 ay

Prenseslik diyerek yumuşatmak ve ponçikleştirmek istemiyorum. Cimriliktir net.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Erkeğin hesabı ödememesi prenseslik midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hesabı ödemeyen erkekten olur mu? Erkegin dogum gununde hesabı kız mı ödemeli? Hesap ödemeyen erkekten olur mu? Hesap ödemeyen erkekten olur mu? Hesap ödemeyen erkek ezikliği?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Banyo temizliğine nereden başlanmalı?
  • Ev temizliği yapmadığınız zaman ev üstünüze üstünüze geliyor mu sizin de?
  • Hangi alanı bitirmeden temizlik tam bitmiş sayılmaz sizce?
  • Mutfakta en çok gözden kaçan kir neresi sizce?
  • Evinizde hemen kirlenen yer mutfak mı oluyor banyo mu?
  • Kilonuz boyunuza göre normal mi?
  • Evinizde en çok ortalığı kim dağıtır?
  • Kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir şey var mıdır?
  • Yeni yıl temizliği sizin için eğlence mi işkence mi?
  • Biri seni etkileyince hemen belli eder misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...