- Para & Ekonomi konusunda 329 cevap paylaştı.
10 ayBu kelimenin kaç tane tanımı var.
Türkçemiz lastik gibi olduğu herkes tarafından biliniyor doğru ama artık bir kelimenin birden çok anlamı mantığından uzaklaşıp sadece bir tanımda kalsak sizce nasıl olur.
Ata erkil bir toplumda yaşıyor ve her şeyi erkeğe yüklenmesi bir yere kadar anlaşılır bir durum.
Kim ödemek istiyorsa ödesin de konu kapansın çok can sıkıcı hal almaya başladı.
Eskiden olsa erkek hesap ödediği zaman kadına söz hakkı tanımıyor manasına getirip dışlanırken artık ne durumlara geldik.
Tabi birde bu durumu erkeği test etmek için bir yol olarak görenleri katmıyorum bile.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır.
1. Eğer iki tarafında durumu iyiyse herkes aldığını öder.
2. Birinin durumu kötüyse , cinsiyet farketmeksizin, hesabı durumu iyi olan öder diğer kişiyi küçük düşürmeden.
3. Birinin durumu hep kötüyse daha az para harcatacak yerlere gidilir çünkü maddi durumu kötü olan hep zorlanır , çekinir ve kendini ezik biri zanneder.
4. Birisine prenses demek aslında erkekten çok kadını küçümsemektir, ezmektir.
5. Hesap ödemek sürekli duygusal sömürü yaparak ödeniyorsa ortada sevgi , saygı yoktur sadece çıkar vardır.00 Yorumla
10 ayBöyle prenses gibi saçma tabirleri bir kenara bırakırsak. Erkek bir kadınla bir yere gitmişse hesabı öder. Kendini bilen bir erkek zaten kadını gücünün yettiği yerlere götürür , karşımdaki kadına sükse yapacağım diye kendini abuk subuk durumlara sokmaz. Karşımızdaki kadın bizim imkanlarımızdan memnun olur veya olmaz bu kadının bileceği bir iş erkek olarak bu konuda bizim yapacağımız bir şey yok. Beğenmez ise kendi yoluna gider.
00 Yorumla
10 ayBu olaya birde dursan bakın milletin parası üstünden geçinen kadın diye okadar erkeğe prenses demek daha zorlasabilir ben şahsen bir kadına hesap odetmemm ama ekonomisi el vermeyen erkeğe destek olmak gerekir hele de ilişki ciddi ise sen ben kavramı ortadan kalkip biz olur olmuyorsa zaten problem var demektir yani konunun öz'ü kimse kimseyi çekmek zorunda değil eşitlikler bahsediliyordu hele hiç
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence prenseslik değil 😊, tamamen kişisel tercih meselesi! Hesabı kimin ödediğinden çok, iki tarafın da rahat olması ve mutlu olması önemli. Eşitlik çağındayız ya, bazen sen ödersin, bazen karşı taraf. Bütçe paylaşımını konuşmak ve dengeyi sağlamak mühim. Birinin "kendini prenses hissetmesi" için maddi anlamda bir katkı şart değil, unutma. 😉 Önemli olan karşılık beklemeden, içten gelen bir paylaşım yapmak.
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayKadın çalışmıyorsa evet. Ya da karşısında ki kadın denklik arıyorsa sorun yok. Ama karsımdaki kadın erkeğin ve kadının görevleri ve yerleri konusunda bilinç sahibi ise evet yine de prensesliktir...
40 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 10 ayben öderim hesabı sürekli
10 Yorumla Kadinin cantasini tasimak, yagmurda ona semsiye tutmak, yemekte sandalyesini cekmek, yemek sonrasi hesabi odemek, arabaya binerken kapisini kapatmak... Bunlar biz kadinlarin gozunde centilmenlik ve inceliktir. Biz bunlari yapmaktan aciz degiliz yanlis anlasilmasin, ancak bu davranislar yuksek derece centilmenlik seviyesi. Bence bir erkegin bunlari yapmasi ya da yapmamasi onu eril ya da disil enerjiye sokmaz. Sozun kisasi, benim gozumde hesabi odemeyen erkek prenses degildir, ancak centilmen de degildir.
84 Yorumla- 10 ay
İngiltere prensesi ya da buna layık statüde olmadığınız için yapmak zorunda değil
- 10 ay
:D
- 10 ay
boş işler
İlk buluşmada veya son buluşmada hiç farketmez hesabi her daim erkekk öder ya da şöyle soyleyim TÜRK töresinin icinde yetismis erkek adam asla kıza hesap ödetmez yok alman usulü falan filan açık soyleyim bana ters TÜRK töresinde kadın namustur silah namustur çıktığım kıza ya da evli degilm ama eşim de diyim basina en ufak bisey gelecegine benim basima gelsin ben böyle gördüm boyle bilirim ilk bulusma veya sonraki ya da ondan sonraki hic farketmez ben ödetmem şahsen ama mesela ilk bulusmada nezaketen teklif etmesini de beklerim ama asla kabul etmem soruya gelirsek evet çıktığı kıza masasinda hesap odeten erkek prenses mıdır bilmem ama erkek degildir er kekk diyebilirim anca
20 YorumlaÖdemeyi bilmem de ödetmek istemesi kesin prensesliktir 😂
Ödeme durumu da kişiye göre değişir. Çünkü bazı kadınlar kendi harcamasını kendisi ödemek istiyor ödenmesini sevmiyor ve karşı çıkıyor. Bazıları da mutlaka erkek ödemeli diye düşünüyor. Buralar değişir o yüzden.
Fakat ödettirmek başka seviye jfjdkd
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNiye prenseslik olsun, erkeği kadını mı var bu işin. Eşit haklara sahibiz fiziki olarak onlar bizden güçlü.
Hem eşitiz deyip hem erkeği hesap ödemeye mahkum bırakan kadınlar var bu ülkede.
Erkeği kadını yok doğru 1 tanedir gerisi teferruat. O yüzden kimse kimseye prenses demesin olur mu?
Durum şöyle olsa haklılık payı olabilir. Misal veriyorum seni yemeğe davet etti. Hesabı sana kitledi sen öde diyor. Ödersin belki ama orada sana ayıp yapmış oluyor, davet eden o çünkü
Uzun lafın kısası erkek Hesabı ödemek zorunda değil . Böyle toplum tarafından uygulanan alışılmış daha doğrusu bunu dayatmis şeylere karşıyım...20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayPrenseslik bile değildir gerçekten aşırı kalitesiz bir davranış eğer ki kadınla bir yere gidiyorsan hesabı ödemen gerekiyor erkek olarak her şeyi de egemenlik yapmayı biliyorlar hesap ödemeye gelince niye her şeyi yarı yarıya bölünüyor
12 Yorumla
Soran10 ayAlnı öpülesi bir yorum
- 10 ay
katılıyorum, alnı öpülesi ve gercekçi bir yorum
- Para & Ekonomi konusunda 375 cevap paylaştı.
10 ayKendini bilen erilm erkeğe yakışmaz çünkü erkek dediğin kadına hesap ödettirmez ve paranın lafını yapmaz ama tabi ki bu kadını küçümseme anlamına asla gelmez yani sadece erkeğin centilmenlik gereği yapması gereken bir şeydir
Ama sürekli kadınlar para olarak görmesinide karşıyım yani.10 Yorumla Ben kişilerin maddi durumuna göre olması gerektiğini düşünüyorum, tabii ki ödemek istemesi centilmenlik göstermesi güzel bir şey fakat her şey erkeklerden bekleniyor ben buna çok karşıyım. Kimde varsa o öder ya da alman usulü olarak ödenir. Ben üniversite okuyan bir öğrenciye her seferinde yiyip içip hesabı sen öde diyemem mesela. Günümüz şartlarında geçinmek, okumak ve çalışmak çok zorken hem de.
20 YorumlaHayır değildir. İlk buluşmada ve ara ara erkek jest yapabilir ama onun haricinde hesabı sürekli erkege kitlemek çok saçma. Adam gece gündüz demeden çalışarak kazandığı maaşı sevgilisine yedirmek için almıyor. Yemeği erkek ödediyse kahveyi kadın ısmarlayabilir ya da tam tersi olur. Ama sürekli hesapları erkeğe ödetmek kadının çıkarcı olduğunu gösterir.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 376 cevap paylaştı. Ulan benim oğlum işinden ayrılmış..
Cebinde 500 TL bile yokken..
Yurtdışından gelen kız arkadaşı ile beraber
Birkaç gün gezmişler..
Yemişler içmişler..
Sonra kızı yolcu etmiş yurt dışına..
Kredi kartına 10.000 TL borç yapmış..
Bütün hesapları kendi ödemiş..
Sonra da bana gelip baba bu kadar bir kart borcum var diiyen..
Bunu bana ödeten oğlumu tebrik ediyorum
Erkeklik budur..❗😊😂10 Yorumla
10 ayNe alaka yeter erkekleri sağmal inek gibi sağdığınız hesabı erkek öder, bayanlar önden nesiniz farklı bir türmüsünüz uzaylımısınız avrupada yok böyle bir şey herkes kendi hesabını kendi ödüyor geliştirin kendinizi biraz artık kadınlarda çalışıyor hemde daha kolay iş buluyor evli değilseniz hesabı erkeğin ödemek gibi bir zorunluluğu yok
10 YorumlaYa cidden parasında değilim de hesabı ödeyen erkek cok eril enerjili sahiplenici koruyucu oluyor
610 Yorumla- 10 ay
Sorun sende olmasa sogumazdin
- 10 ay
Hepmi erkek ödemek zorunda peki yanlıs anlama beni kötü manada söylemiyorum hani mesela ay sonu olur adam sıkışır bi seferliğine bile olsa ödemezmisin bana zaten yarı yarıya muhabbeti saçma geliyor ama günümüz ekonomisinde her erkek ya ev bakıyor ya birikim yapıyor hee tüm parayı kumarda ezenlerde var illa ben ilk kategorideyim
- 10 ay
Anladım cimri erkek yok değil çok var ama her şeyi erkeğin üstüne yıkan kadınlarda var maalesef kızın kuaförünün fön masrafını bile ibandan gönderen adamlarda var maalesef
10 aybu devırde gerekırse ortak olur erkek olarak parası varsa yanı onuda zorlamıcak sekılde odemelı ama ıkısıde calısıyosa ortak ya da karsılıklı ısmarlamada olmalı neyanı sadece erkeklerinmi sevgılısı kadınlar erkeklerde kadınların sevgılısı dimi yani eşitlik diyip duranlar nerde
00 Yorumla
10 ayÖzellikle ilk buluşmada net ben öderim, onun dışında normal bir buluşmada/ciddi ilişki vs. de partnerim de ödeyebilir ya da yarı yarıya ödeyebiliriz ama teklifin partnerim tarafından gelmesi lazım, böyle bir teklif gelmediği sürece tek kelime bile lafını etmem öderim kalkarız.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 884 cevap paylaştı. Erkek hesabını öderse beklentiye girer çay içersin kahve içersin lafı olmaz ama güzel bir restorana gidip yemek yer hesabı da erkeğe ödetirsen o gece erkek seninle birlikte olmak ister bu beklentiye olumlu cevap verecek kadınlar da çoğu erkeğin gözünde nasıl kadındır herkes bilir.
00 Yorumla
10 ayHayır, değildir. Çünkü prensler ve prensesler eşit yaşar. Prens prensesin hesabını ödemez, evinden almaz, sandalyesini çekmez, kapısını tutmaz. Bunları prensesin hizmetçisi yapar. Bilimle bağdaştırılan eril ve dişil enerji kavramlarını bilim kabul etmiyor.
10 Yorumla
10 ayErkek illa hesabı ödeyecek diye bir şey yok. O anki durum ne gerektiriyorsa o yapılmalı. Kadın çalışmıyordur erkek çalışıyordur erkek öder ama kadın en pahalı mekanlara gidelim erkek çalışsın ödesin diyorsa bu kullanmaktır. İki taraf da maddi olarak yakınsa bunu karşılıklı anlaşarak ödeyebilirler.
00 Yorumla
10 ayEvlenirken ödeyen biz ev alirken ödeyen biz siz hava atin diye boynunuza künye alan kolunuza bilezik parmağiniza 24 ayar alyans yuzuk yakan biz uğrunuza can veren biz gerektiğinde cocuklara bakip ev islerini yapanda biz ama bi yemeği ödemeyince erkekliği batirilip prenses edasına sokulan gene biz yeter kızlar düşmeyin canımıza kedi değiliz biz 9 canimiz yok bizide yaradan bi allah var yani
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı. o ne ya
denişik bi tabir
erkeklerin erkekce olan seyleri yapmasını bekliyor olmaları kızların ok anlasılabilri. ama bu iş karsılıklı. kızda kızca şeyleri yapmalı. toplum da kendi üstüne düşeni yapmalı. bu denklemde bi ayak cokerse diğerleri de biraz biraz yamuluyor. hatta cokuyor. tek boyuttan bakmamak gerek vesselam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayOlaya şöyle bakıyorum , hesabı sürekli erkeğe ödeten (kitleyen) kişi çıkarcıdır net.. kadının parası yoksa da çıkmasın bir yere. Ya da yapsın evinde kek börek çıksın pikniğe erkekle.
91 Yorumla- 10 ay
Çok haklısın arkadaşım
10 ayTabii ki, erkeğin ödemesi daha güzel bir jesttir. Ancak, herkesin maddi durumu aynı değil ve bazen hesabı ödemeye parası yetmeyebilir; bu tip durumlarda kadının yardımcı olması güzel bir davranış olur.
40 Yorumla
10 ayErkek hesabı ödesin parası yoksa davet etmesin. Ama artık kadının istemediği bir şey olunca bunu hemen erkeği prenseslikle suçlaması gerçekten baydı yani
20 Yorumla
10 ayKendi hesabından başka hesap ödeme mecburiyeti yok.
715 Yorumla
Soran10 ayBak fake hesap 10. Oldu karsima çıkıyorsun. Sen erkek hesabısın. Yeter artık yorumlarıma cevap verme. Erkek olduğunu ele verecek cevaplar veriyorsun birde sürekli. Engelliyorum seni
- 10 ay
Engelle tatlım da sen fişliden soruyorsan bu senin sorunun😅 Asalak gibi kimse üzerinden geçinemezsiniz.
Soran10 ayHarun abi gerçek bir kadın olsaydın veya erkek hesabıyla gelen bir erkek olsaydın yorumunu belki dikkate alabilirdim. Senin gibi trvstiye sadece gülüyorum ve acıyorum. Kendi aklını kendine saklayıp erkek olup kadın hesabı açmamakla baslayabilirsin
- 10 ay
Çok öfkelisin. Sebebini öğrenebilir miyim? Kadın kadına kurt olmamalı öğren bunları.
Soran10 aySen kadın değilsinki sen harun abisin
- 10 ay
Erkeklere karşı öfkeli ve travman varsa hesabını ödemelerini de beklememelisin tatlım.
Soran10 ayErkeklere değil senin gibi erkek olup kadın hesabı açanlara ayar oluyorum harun abi kes ve bildirim kutumu daha fazla kirletme
- 10 ay
Senin sorunun kadınlar o halde. Kadın düşmanı olan kadınlar sonra boğa bir kadına muhtaç oluveriyorlar. Terapi desteği sağlayabilirim. Kabullen ve barış.
Soran10 ayBenim sorunum senin gibi harun abiler sorunlu oe. defol
- 10 ay
Bir kadına göre fazla öfkeli ve kabasın. Erkek olabilir misin?
Soran10 aySen erkek olabilir değilsin sen direkt haşmetli harun Abidin %de 100 erkeksin
- 10 ay
Abla kadın ya da erkek ne farkeder fikrini belirtmiş saygı duymayı öğren bence
- 10 ay
@Bisexual_boy olur muuu kadınız diye erkekleri sömürmemiz gerektiğini duymak istiyor😅
Soran10 ayBisexualboy tamam g*y
- 10 ay
Kızgın b*Kire
İlişkiye bağlı. Eğer sadece arkadaşlık ise herkes kendi payını öder veya ortaya bir şeyler atar veya arzu ederse hepsini de öder. Ama bu bir zorunluluk olmamalı erkek diye. Neden ödesin ki? Saçma. Ama eğer duygusal bir ilişki başlayacaksa veya varsa ozaman elbette erkek ödemeli, yoksa dengeler bozulur. Bir erkek verdikçe kendini iyi hisseder daha eril daha güçlü. Aksini söyleyen erkek erilliğini sorgulasın :)
52 Yorumla- 10 ay
Erillik ayağına asalakligi bırakın iki tarafın da maaşı denkse erkek ödemek zorunda değil neyse ki her kadın senin gibi kan emici değil bir suru asalak olmayan kadın var mesela senin paran yoksa erkeğin varsa evet erkek ödesin ama iki tarafın geliri yakınsa bazen erkek bazen kadın öder
- 10 ay
Beyfendi, kan emici değilim. Ne münasebet? Bu nasıl bir hakaret? Herkes dengi dengine… senin söylediğin okul ve üniversite çağlarında geçerli. Ben bir kadın olarak görüşümü paylaşıyorum. Herkesin bir standartı ve tarzı var. O yüzden herkes iyi hissettiği gibi dengesini kurmakta özgür. Burada kadın erkek ilişkisindeki dengeden bahsediyorum. Bir erkek ilişkisinde sürekli kıza ödetiyorsa bu sağlıksız bir ilişkidir. Ve her kadını da mutsuz eder. Siz hesaplarınızı ödetmeye devam edebilirsiniz….
Para & Ekonomi konusunda 754 cevap paylaştı. Prenseslik olmasa bile bir erkeğe yakışmaz çünkü erkek dediğin kadına hesap ödettirmez ve paranın lafını yapmaz ama tabi ki bu kadını küçümseme anlamına asla gelmez yani sadece erkeğin centilmenlik gereği yapması gereken bir şeydir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet öyledir kesinlikle ne kadar erkeğe alttan alırsınız o kadar umursamaz sizi kadınlığınızı size gereken değeri vasıtayı göstermeli kesinlikle eğer gerektiği yerde gerekeni vermiyorsa o insandan bişey olmaz bizzat ben yaşıyorum bu durumu
22 Yorumla- 10 ay
Yavhehe
10 aybana göre kadın da ödeyebilir hesabı sürekli erkeğin ödemesi gibi bir durum olamaz mesela yemek yemişsinizdir yemeği o öder sonrasında kahve içersiniz kahveyi sen ödersin gibi her yemeğe çıkışta da hesabı ödemesi saçma geliyor bana😂😂
20 Yorumla
10 ayEğer erkeğin parası varsa mutlaka erkek ödemelidir bu görgü kuralı gibi bir şeydir.
Erkek çalışmıyorsa ya da parası kısıtlıysa ortak ödenmelidir.
Erkeğin hiçbir şeyi ödememesi Bence doğru değil En azından kendi yediğin ödemeli20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖdemesine gerek yok benim param var kendi hesabimi öderim. Ve hiç bir zaman eşim bana odetmemistir. Denemisimdir. Hoslanmiyor odememden. Ben bazen çok heyecanla heves edersem hadi ben ödüyorum diye o zaman kiramiyor. Ama devamlı ödemeye çalışmaya çalışırsam ne yapmaya çalışıyorsun diyor erkek misin sen diyor. Galiba bu ahreketim maskulen geliyor ona o yüzden boş ver dedim acıktım ben dışardan istiyorum diyince o alır getirir ve önüme koyar. Bu.
00 Yorumla
10 ayBiri erkeğim diyorsa hesabı ödeyemeceği ilişkiye başlamasın bence arada kadın da destek atar bazı konularda o ayrı tabii.
10 YorumlaHayat müşterektir deyip işine gelmeyen adate ve kültürleri elinin tersi ile itip ama işine gelenlerin dışında birsey olunca yok prenses yok i. bne demekte tamda samimi duruşu olanların sergilediği şeydir
10 Yorumla
10 ayİnsanın her an parası olmayabilir gerekirse ben öderim
60 Yorumla
10 ayErkegin ödemesi gerekli bence. Ben erkek olsam kadına hesap ödetmeye utanırdım
26 Yorumla- 10 ay
Vay paşama bak biz sizi doyurmak için mı çalışıyoruz.
- 10 ay
Sevgiliysek ödemelisiniz. Ha bu herzaman olmak zorunda degil bugünde ben ödicem derim ödetmem erkek arkadaşıma.
- 10 ay
Siz niye bakılmaya muhtaç gibi takılıyorsunuz. O zaman erkek de kadının üstünde her şey için söz hakkına sahiptir buna katılıyorsan dediğin şeye tamam derim ama pozitif ayrımcılık yaparsın hayır dersen.
- 10 ay
Ne gibi söz hakkından bahsediyorsun ki?
- 10 ay
Her konuda onu yapma bunu yapma şuraya gitme ev işleri sadece kadının göreviymiş gibi davranmaktan
- 10 ay
Ev işleri zaten kadına aittir. Adam çalışıp eve para getiriyorsa kadında evi çekip çevirmeli. Hasta olur dogum yapmış olur o ayrı tabi.
Benim anlamadığım nasıl ödetiyorsunuz? Kızların birşeyler yeyip içtikten sonra karşı taraftan ödemesini istemeleri ya da beklemeleri kendilerini kötü hissettirmiyor mu?
20 Yorumla
10 ayBen erkek olarak herzaman ödüyorum hep ben öderim benim yanımda kadın asla hesap ödeyemez çünkü rahatsız olurum hesabın lafı ı yapacağım bir kadınla zaten oturmam
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı. Hesap ödemekten kaçınan erkek kırsın dizini otursun babasının evinde.
Erkek kadın eline bakmamalı. Düşünceli ve onurlu bir kadın zaten erkeğe yüklenmez arada elini cüzdanına götürür.21 Yorumla- 10 ay
Kadınsa onursuzluk yapması hep erkeğe odetmesi normal diyorsun anladım
Aydilge’nin dediği gibi, hesabı ödemeyen erkeğe uygulanan muamele aslında kadına hakarettir, ve bu hakareti erkeklerden çok kadınlar kendine yapıyor. Ben hep hesap ödedim fakat bu hesap paylaşılarakta ödenir, kimin durumu o an kötüyse diğeride ödeyebilir. Bunlar normal şeyler feministliği savunacaksanız işin karanlık tarafınada bakmanız lazım çünkü erkek napıyorsa sizinde yapmanız lazım.
20 YorumlaPrensestir ve prenses erkeklere yol verilmelidir kız arkadaşıyla buluşmaya geliyorsa parası bile yoksa insan borca yazdırır eder yine öder hesabı gerçektennseviyor ve değer veriyorsa bunu yapar tam tersini yapıyorsa üzgünüm yok vermeniz gerekiyor
32 YorumlaBence herkes kendi hesabunı ödesin ya da bir o bir ben ödeyim tek twrafa yük bırakılmamalıdır ama yalan söylemeyim hiç hesap ödemedim ve hep mahçup oldum kimle konuşsam lavoboya giderken ödedi ya da garsondan bir şey isteyeceğim diye kalkıp ödedi hiç ödemedim ödetirmediler ve bu beni çok utandırdı
10 Yorumla
10 ayKadın çalışmıyorsa ödemeyen erkek prensestir.
10 Yorumla
10 aysu sorudan o kadar sıkıldım ki ksnin fakir erkek uyeleri yine cirkeflesmistir
13 Yorumla- 10 ay
Asalak gibi biz hesap odemeyiz diyenler kadınlar ama suçlu senin gibilerin gözünde yine erkekler oluyor
Bireyseniz hesabınızı ödeyin kimsenin parasını ve kanını emmeyin - 10 ay
@akillandimuslandim tm ben oderim kahveni uzulme
Gerçek erkekler ne yapacağını iyi bilir kekler değil aradaki fark bu anladın mı?
23 Yorumla- 10 ay
Gerçek erkekler kadın parası yiyorlar en iyi seks yapanlar veya en fırlamalar vs
Soran10 ayAkillandimuslandim kardeşim trvsti kardeşim benim erkeklikle kadın parası yeme eğlemeni yan yana getirme. Zira bu durum erkeklik değil g*ylik oluyor. Herhangi bir erkeğe hiçbir kadın para yedirmez hayal dünyandan da çık. Ama kafana peruk takarsan erkek parası yiyebilirsin a*k g*yi seni
Prenseslik değil ilk buluşmada ama bence öderse bu ne kadar cömert bir insan olduğunu gösterir diğer yemek planlarında veya hesap odeme konularında alman usulü yapılabilir veya kız taraf ödeyebilir 2. bulusmada ama ilk buluşmadan erkek kıza ödetmeye kalkıyorsa kaçın
00 Yorumla
10 ayartık böyle prenses çağına girdik
00 Yorumla
10 ayilk buluşmada kız teklif etmeli fakat erkek ödemelidir sonraki bulusmalarda biri yemeği alıyorsa biri tatlıyı almalıdır sürekli erkeğin ödemesi de saçma (işler ciddiye bindiyse bu konu tartısılur) kimse kimsenin cüzdanı değil fakat bir erkeğin hesabı kadının ödemesi için hareketler tavırlar sergilemesi de hiç hoş değil böyle birine denk gelsem ilk ve son bulusmam olur
00 YorumlaAslında hesap ödemekten çekimser olan erkek prensesdir. Ama başka zaman karşınızdaki habımefendi de hesap ödemeyi tercih ediyorsa orada erkeklik yapmayın onun da alın terine saygı gösterin derim
00 Yorumla
10 ayİş hayatına girmiş bir kız veya kadın arada bir hesap ödemeli, hatta arada bir hesap ödemek zorundadır.
Para ödetmeyeceğim tek hanımefendi ev hanımı olandır.00 Yorumla
10 ayİki taraf da çalışıyosa durmadan erkek ödeyecek diye bı şey yok ama iki taraftan biri çalışmıyor ise karşıdakinin böyle şeyleri düşündürmemesi lazım
(Vay be ex bu konuda çok düşünceliydi)00 Yorumla
10 ayErkeğin olduğu yerde kadın para ödüyorsa yazıklar olsun 😃
11 Yorumla
Soran10 ay😍😍😍
- Para & Ekonomi konusunda 875 cevap paylaştı.
10 ayDelikanlı adam sevdiği kadına hesap ödetmez 😎
22 Yorumla- 10 ay
@bayram511 Benim mottom böyle başkasını bilemem
10 ayMerhaba,
Erkek bankamatik ya da ATM değildir. Hesabı ödemesini istiyorsa komidinin üstünden alsın! 😅00 Yorumla
10 aydeğildir. zor durum vs olabilir sonuçta. erkekler öyle kadınlar böyle diye diye kafayı yediniz...
00 Yorumla
10 ayAbi ödesek. Bende ödeyebilirim diye çıkışıyorsunuz. Ödemesek prenses muamelesi yapılıyor. Bu ne arkadaş ya
00 Yorumla
10 ayHayır alman usulü kim ne yerse kendi yediğini ödesin. Kimse kimseye yük ya da rahatsızlık vermez
01 Yorumla- 10 ay
Teşekkürler
10 ayKadında ödesin erkek sürekli hesap ödemek için varolmadı sonuç olarak ben yemek ısmarlarım kız arkadaşım tarlı ısmarlar çay ısmarlar yani
00 Yorumla
10 ayYok ne alakası var. Erkek demek banka mi demek. Yeri gelince eşitlik yeri gelince erkek ödesin. Yok öyle
00 YorumlaDeğildir hala böyle saçma seyler sormaniz bile saçma, ödemek zorunda değil o zaman yurtdışındaki herkes prenses 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAynen öyledir hesabı ödemeyecekse beni neden yemeğe çıkarıyor yani
10 YorumlaPrenseslik diyerek yumuşatmak ve ponçikleştirmek istemiyorum. Cimriliktir net.
10 Yorumla- Devamını Gör (192)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat