AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Krallıktır. Krallar asildir. Asil olanın da eli cebinde değil ellerimdedir. Puhahaha 🤣
Ahaha nasıl enerjik bir inş şaşırdım
İnş hocam inş 🤣
İnşallah ne alaka nasıl enerjik bir kız yazdım inş diye çevirmiş 😀😀😀
Ödemek zorunda değil ama ödüyorsam o erkeğe saygı duymam
Senin saygına ihtiyaç yok
İlişkilerde saygı esastır
Çok sevdiğin erkek olsa gene aynısını mı yaparsın
Hesabı erkek ödemeli doğrusu ve olması gereken doğal olarak bu.
Erkek adam hesabı öder kız odese de erkeğin cebinden çıkar olay bu kadar ne eksik ne fazla
Siz kadınlar ne kadar cimri para göz oldunuz. Benim sevgilimde öder bende. Aramızda para lafı yok.
Erkek hesabı ödemelidir yeni yeni icatlar eskiden boyle degildi alman usulu yok baska seyler yanindaki kadına el attırılmaz bize boyle ogretildi
Krallık yapar hayırdır hani eşittik hani kadınlar Kendi ayakları üzerinde duruyordu siz ödeyin lan hesabı aq
Bence hesabı ödeyemeyecekse date e hiç çıkmamalı. Demek ki onun için uygun koşullar yok. Özellikle ilk date, erkeğin ödemesi bence bir kibarlıktir. Alt tarafı iki kahve parası. Bu kadar da pinti olmayın yaaaa
Alt tarafı kahveyse kadın ödesin
Buna böyle cevap veren erkek kadını evden alıp eve de bırakmaz o zaman diye düşünüyorum zira kibarliktan yoksun. Paranız yoksa ayrıca kadın öder. Çünkü kadınlar her zaman hazırlıklilardir böyle durumlara 😉
bence önemli olan denge sürekli bir tarafın ödeme yapması saçma olur ama ilk buluşmada ya da ara ara jest yapması hoş bir şey eğer adam her seferinde ben ödemem modundaysa o zaman gerçekten prensesliği ilan etmiş olabilir
Ben eski kafayım o konuda erkek ödemeli hesabı
İlk buluşmada ödememesi doğal ama belli bir süreden sonra ödeyebilmeli bence de
Devamlı ödüyorum bilmiyorum öyle bir durumla karşılaşmadım.🤔
şimdide erkeklere manipülasyon yapıyorlar böyle düşmeyin olm bırak ayrılıyorsalarda ayrılsınlar
Arada karşılıklı jestler olsa da ben Alman usulünden yanayım
Birlikte olduğun kıza göre değişir bazısı kabul etmez bazısı eder nabza göre şerbet
Herkes yediğini, içtiğini ödemeli. kimse kimseye hesap kitlememeli.
Kim davet ettiyse o ödemeli bence ya da herkes kendinkini
Ödemeli ödemiyorsa centilmen değildir yani prenses olur
#Hükümdar
Evet hesabı her zaman erkek öder ödemezse erkek değildir zaten
Senin gibi düşünenlerin aklını mantığını si.
Ben senin gibi düşenenlerin aklını mantığını beynini si zaten sen ve senin gibiler yüzünden boşanmalar oluyor
Banane aq evlenirken bana mı soruyorlar, ayrıldıktan sonra suç bende oluyor, senin düşüncen yanlış zaten aq
senin düşüncen yanlış aq doğru düşünebilseydin öyle konuşmazdın
Sen sanki çok doğru düşünüyorsun ya aq, bildiğin kıza ben soy diyorsun, senin gibiler yüzünden ülke ilerlemiyor aq, hangi devirde yaşıyorsun bilmiyorum seni
senin beynin olsaydı öyle konuşmazdın aq senin gibiler yüzünden ülke ilerlemiyor benim çağım yakın çağ ama senin çağının eski çağ olduğu belli
Bir erkek ancak 1 sene sonra kadının hesap ödemesini kabul etmeli
Yoo ilk buluşmada veya ilk birkaç buluşmada erkek öder. Daha sonrasında ortak ödenir veya yemek erkekten tatlı kizdandir. Cüzdan olarak görürse kiz beni ben de onu obje olarak görürüm.
İlk hesabı erkek öder. Bu kaide değişmemeli fakat sonra ki hesaplar ortak şekilde ödenmeli erkektir öder ödemezse prensestir diye bir şey kesinlikleee olmamalıdır. Bu düşünceyi kınıyorum
Yahu ne cinssiniz valla öder prenses olur ödemez odun olur hani eşitlik nerede olur valla ne istiyorsunuz anlamadım. Ben bile hemcinslerimi anlamıyorum erkekler nasıl anlasın sizi
Vallahi yorumun için tebrik ettim seni helal olsun demek ki böyle kızlar da kalmış
Teşekkür ederim 💐 gerçekten fikrim bu yönde.
Bak nedicem parti kurda oy verelim kendi cinsini ayırt etmeden haklı bir şekilde yorumlamışsın
Helal kız👍👏👏👏
Estağfurullah olması gereken şahsen bana yapılsa ben mâlmiyim derim
Hesabı ödeyelim ödeyelim ödeyelim. Sonrada sen çok iyi bir insansın olalım. Valla ilk buluşmada bile kıza ödettiğimi bilirim
Ay kanka ben bu aralar kendimi erkek zann ediyorum ha onun dogum gunu oldu dogum gununde ona pasta Yaptim pahali hediyye aldım o mutlu olsun dige ama bu hayvan 14 subat olucak yarin hic bir sey almak nede ki gelip beni gormek fikri var
Yakın mı oturuyorsunuz
Evet yakin arabaya binse 5 dakika ya bizde
Yani emin misin sürpriz falan olmadığına
Yani emin misin bir sürpriz falan olmadığına
Hayır, yeri geldiğinde eşitlik nidaları atarken hesap ödemeye gelince neden prenses oluyoruz?
Ben şahsen yanımdaki kadına ister normal arkadaşım dostum olsun isterse sevdiğim aşık olduğum kadın olsun hiçbir şekilde hesap ödetmem
Yedik doyduk kalktık olmasın diye ödememiştir. Ya da o kişiye para harcayacak kadar ileriyi görmemiştir. İşinize gelince kadın erkek eşit. İşinize gelmeyince erkek ya Meriç olur ya da prenses. Kusura bakmayın kızlar.
kaç aylık sevgili olduğuna bağlı +6 ay dan sonra falan erkek yemeği ödediyse kız tatlıyı daha ucuz olan tarafı ödemelidiri erkek dışarı çıktığınızda 1.5-2k harcıyorsa kızda 600 tl falan harcamalıdır (kızın durumu varsa tabiki)
Erkek kız fark etmez hesabını karşı tarafa ödetmeye çalışan beleşcidir
Kimse kimsenin hesabini odemek zorunda değildir o yüzden ödemeyen erkek prenses değildir maddi durumu iyi olmayabilir anlayışla karşılanmadı gerekiyor.
Evet altı üstü alacakları bir kola ya da dürüm bunun lafını yapan da kendini evine kapatsın bi zahmet
Mesele kolye ve durum değil yeğen asıl mesele, yüklü alışverişi erkeğe kitlemekte yeğen ahaha
@bayram511 seven gocunmaz sevgi fedakarlık gerektirir.
Aynen ekmek elden su gölden, erkek para basıyor ya değil mi, birde eşitlik adı altında erkeğin herşeyi alınıyor, nafaka saçmalığı var birde çocuk yok ortada
@bayram511 sanki paranız varmış gibi konuşuyorsunuz kadınlara çamur atıyorsunuz
Bulaşıkları yıkamam, evi temizlemem çocuğa bakmayan kadın kadın mıdır, ufacık hesap mı korkutacak gözümü kadın olun biraz.
Bu kızlar kendini ne sanıyor tamam hesabı erkek öder ama haddinizi çok aştınız arabanız yok arabalı erkek istiyonuz
kardeşim senin alman lazım zaten ya kızmı alsın
Kanka ben almam demiyorum hesap ödemeyen erkek erkek değildir zaten ama bak mesele hesap meselesi değil artık her şey para olmuş paran yoksa yanında bi kızda yoktur anladınmı
Hayır değildir. Prenses olmak denizdeki en güzel
Balık olsa gerekir. 😊
Bence bambaşka durumlarda prensesler bu normal gibi param yoksa onunla oturmam zaten ve benim yedigim şeyi ödemesi beni kötü duruma sokuyor trip atması prenseslik hesap bi şekil hallolur
yani zaten parası yoksa yemeğe ya da kahve içmeye davet etmemeli eğer sevgilimse o erkek ve hani benim ödemem gereken bi durum varsa ben öderim duruma göre değişir yani
Bir kadının hesap ödemesinde hiç bir sakınca görmüyorum. Maddi gücü bulunan bir kadının böyle bir jest yapması karşısındaki insana değer ve kıymet verdiği anlamına gelir.
Ya kız çok zengindir. Ya da erkek çok pintidir. Eşler arasında paranın lafı olmaması gereklidir
hesabın tamamını ödetmek evet, prensesliktir. ama kadının da hesabın tamamını erkeğin ödemesini istemesi doğru değildir. eşit bölüşüp ödenmelidir
Bir kere AVM bir lise öğrencisi iki genç gördüm yemek alicaklardi çocuk fiyatlara bakıp neyse kalsın diyip durdu ama çocuğun kızı kullandığını fark ettim çünkü kızda inanılmaz bir saflık vardı ısrarla ben alırım falan diyordu
Çocuk ne diyordu
Çocuk tam emin değilim almayalım falan diyorlardı ikidebir gidip geliyorlardi belliydi çocuk fenaydı kız çok saftı kız bir şey ben alırım diyordu çocuk prenses gibi trip atıyordu
Kimde para varsa o ödesin hesabı bence böyle daha iyi
Bence o başka bir boyut
Abicim gidip ne gerseniz onu kendiniz ödeyin allah allah paraniz yoksa da bulusmayin hesap ödenecek yerde
Alman usulü kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil, sizde erkeklere maddiyat gözüyle bakıyonuz çıkın şu kafadan.
ben kendi adımdan konuşayım hesabı ödemeyen erkek arkadaşımdır,. Hiçbir ilişki gözüyle bakmadığım erkekle hesabı öderim asla onun hesabımı ödemesine izin vermem ama ilişki düşündüğüm biriyse ona bırakırım. Tabiki bende ısmarlıycam ara sıra
Neden öyle olsun seni çağırmış diye ve buluşmuşsunuz diye senin yiyip içtiğini ödemek zorunda değil ki
Cömert efendi biri olur kibarlık yapar hesabı öder
Ben kendim bir bayanla buluşmuş olsam asla hesap ödetmem o erkeğin centilmenliğine kalmış
Erkek her zaman ve her şartta öncelikli davranmalı. Kişiler arasındaki ilişki ve bağa göre kadında ödeyebilir.
Ödetmeye çalışması prensesliktir.
sürekli kadın erkek ortak ödememeli, ağırlıklı erkek ödemeli
Bence hayır yani genelden erkek öder zaten bir kere hani ne biliyim kız odese ölmeyiz yani ama öbür türlü direk bu tarz şeyleri erkekler yapmalı.
Ekmek elden su gölden nede olsa erkek para basıyor değil mi, her konuda erkek ödeyecek kadınlar sadece yiyip içecek oh ne ala memleket
İlk bulusmaysa hele bi de erkek cagirdiysa bi zahmet erkek odesin. onun disinda surekli erkeklerin odemesini dogru bulmuyorum ben
Eğer o çağırdı ise ödemeli eğer ilk buluşma ise de erkek odesin ama kız eğer rahatsız olacaksa yarı yarıya ödesinler bu duruma göre değişir
Hesap işi ilk buluşmada ortak olmali daha sonraki günlerde ise paranın lafı geçmemeli. Erkekte kadın da ödemeli
Ya erkeğin parası olupta kız hesap ödesin diye bekliyosa bıraksın yaşamayı falan
Hee kız arkadaşım hevesle ödemek istediginde kırmam
Aralarında özel bir ilişki varsa erkeğin ödemesi daha doğru fakat kadının erkeği cüzdan olarak kullanıp sürekli birseyler kitlemesi yanlış.
Cimridir nefret sebebidir
Fakirdir , tembeldir.
Bence bu benim düşüncem tabii ilk bulusmada erkek ödemeli ama sürekli bizim yediğimizde ödemek zorunda değil bizde onun yediğini ödemek zorunda değiliz herkes kendi yediğini ödemeli
Adaptan uzak denilebilir
Tabii ki ilk ve ikinci buluşma da hesabı erkek ödemeli ama ondan sonra ya yarı yarıya ya da mesela yemeği ben kahveyi o veya tam tersi şekilde.
Niye bi kere de sen karşılıksız ısmarla. Altından mı
Ne alakası var primat ilk buluşma da ısmarlar biz ee sonra ismarlariz açlıktan nefesin kokuyor hadi uza