AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Adaptan uzak denilebilir
Tabii ki ilk ve ikinci buluşma da hesabı erkek ödemeli ama ondan sonra ya yarı yarıya ya da mesela yemeği ben kahveyi o veya tam tersi şekilde.
Niye bi kere de sen karşılıksız ısmarla. Altından mı
Ne alakası var primat ilk buluşma da ısmarlar biz ee sonra ismarlariz açlıktan nefesin kokuyor hadi uza
Şuana kadar hiç hesap ödetmedim bundan sonra da ödetmem sadece şu konu var senin gibi erkeği cüzdan olarak gören kadınlara hakkettiği gibi değer verilmeli
Kadınlar artık haşin olmaya can attığı için bir tarafın prenses rolunu doldurması gerek
Evet prenses ila hesap erkek ödeyecek diye kural mı var hayır öyle bir KURAL YOK
zor durumdaysa alman hesabı olmalı bence ama hep erkek ödemiyorsa sıkıntı vardır ya
genelleme olmuş... nasıl bir durumda ödemedi
işinize geldinde eşitlik işinize gelmesinde pernses uzaylimisiniz mk
İlla ödeyecek diye bir şey yok tabi kızda ödeyebilir ama erkeğin ödemesi daha hoş oluyor
Aga bu kadar da açgözlü olmayın
Evinizde zıkkımlanın biraz da
Gecenin gidişatına bağlı. Ben de bişeyler almıycaksam biye hesabını ödeyim. Babası ödesin.
Bence orenseslik değil de açlık olabilir. Yoksa kadına hesap ödetilmez yaaa
Hayır alakası yok arada kızlar da ödesin kafa gelince eşitlik diyorlar
Bence artık hesabı kızlar da ödesin artık yeter
Yooo
Erkekler genel olarak prensestir
Aynen aynen eşitlik varya sonuçta değil mi, işinize gelmeyince prenses aq
Rahat bırakın adamları pis boğazlar
Bana fark etmez gerekirse öderim
Bence erkekler öder hesabı
Kimse ödemek zorunda değil
Prenses bile olamaz bence.
ilk buluşmada ödemiyorsa evet
İlk buluşmada ödemesi abes, henüz bir bağ yok arada doğal olarak ödemesi gibi bir durumda söz konusu değil, İlk buluşmada hesap ödertlrmek bencillikten başka bir şey değil alman usulü olmalı İlk buluşmada neden İlk buluşmada erkeğin ödemesi gerekiyor her iki tarafta aynı amaç için burada tek taraflı bir durum yok ortada
öncesinde mesajlaşılmıssa tabii ki bir bağ oluşmuştur artık, yoksa neden buluşulsun? bizim kahve alacak paramız yok mu, var ama hesabı erkeğin ödemesi jesttir yani neden yokuşa sürüyorsunuz anlamıyorum. sen bir erkek olarak bencillik dersin bazıları da ödemek için can atar...
Yokuşa sürme değil koşullar değişti çünkü kadınların %80, i para avcısı artık lk buluşmada kötü bir izlenim oldu bu artık, eskiden jestti devir değişti artık bir çok şey değişti eskiden erkek çalışır kadın evde çalışırdı doğal olarak kadının parası sınırlıydı o dönem hep öyleydi para erkekte olduğu için erkek öderdi kadındada para var çalıştığı için eskiden erkek eve ekmek getirir kadın doğrar sofraya koyardı şimdi erkek ev işinde eşine yardım ediyor hatta ev işini yapan hem çalışıp hem yemek yapan erkekler var her geçen günde artıyor. Benim rahmetli bile 70, inden sonra eşine yardım etmeye evi temizlemeye başladı hayat müşterek diyorsak bu heryerde böyle olmalı artık
Jest ayrı bir şey içimden gelir ısmarlarım hayır der İtiraz eder ben öderim, karşı taraftan beklemek ayrı bir şey ilk buluşmada hesabı erkek öder diye bir şey yok artık o tarih oldu kadın hazırlıklı gelmeli beş parasız gelmemeli hesabı erkek ödeyecek diye
Öncesinde bir bağ oluşmuşsa bu bağ tek taraflı değildir
e zaten ama çok katısınız kusura bakmayın. ben ilk buluşmadan bahsediyorum, sevgili olmuşsak harika biriyse alsın ömrümü hesabı ödemek ne ki 😃 başınız sağ olsun. hee kadınlara para avcısı diyorsunuz ya nasıl kadınlarla takılıyorsunuz bilmiyorum. devir değişmedi hala bir jest ama siz ödemeyin sakın
Katımı🤔 yazdıklarımı bir daha okuyun bence tamamını😄
Bence yazdıklarım gayet makul😊
Dediğim gibi jest ayrı bir şey seviyorsam öderim gocunmam seven kadın olsun erkek olsun gocunmamalı
Teşekkür ederim
Denk gelme meselesi değil neyse boşverin yazdıklarımı anlayabilseydiniz keşke neyse size iyi günler ✋️
ben anlamadım tamam sensinnn 😃 sizi cüzdan gibi kullanan kadınlarla iyi günler
🤣🤣🤣🤣
Sizede jest adı altında cüzdan gibi kullanabileceğiınız erkeklerle mutluluklar😀
cüzdan meselesi değil neyse boşverin yazdıklarımı anlayabilseydiniz keşke size iyi günler ✋🏻
Ben gayet iyi anladım gereken yorumuda yaptım siz anlasaydınız katısınız, nasıl kadınlara denk geldiyseniz, neyse size para cüzdanı kadınlarla iyi günler, her kadınlara para avcısı diyorsunuz öyle bir şey dememiştim halbuki çoğunluğu demiştim oysaki, bunun gibi gaflar yapmazdınız ama dert değil ülkenin %80ide okuma, okuduğunu anlama konusunda yetersiz cüzdan avcısı kadın karşılaştığım bir durum değil gerıel bir durum ama okuduğunu anlamayan bir insan çok sık karşılaştığım bir durum sizede iyi günler
her yazdığınıza alıntılayarak mı karşılık vereceğim? tamam %80 demişsiniz, polemiğe bayılıyorsunuz 😃 bağlaç olan de ayrı olacak sevgiler 🫶🏻
jest olup olmamasına bir zahmet erkekler değil kadınlar karar versin 🤧
Evet erkek hesap odemek zorunda valla o yuzden fakirle cikmam
aynen öyledir...
Yok be ne alaka
Her ikiside ödeyebilir
Eğer sevgilin ise ve ilk buluşmada böyleyse evet
Hesabı size ödetince öylemi oluyo
Prensesler gibiydim ben baba evinde🤣👑
Lokumlu kektir
Aldığını ödemeyen prenses bile değildir
Ne alakası var ikiside ödeyebilir
Ulan hep ben odedim aq bulusmalarda