Merhaba sevgilimle bu ay 8. ayımıza girecektik fakat Instagram hesabında bir erkekle konuşmasını yakaladım. Çocuk sevgilime kız ayarlamaya çalışıyordu, sevgilim de “Diğerlerine de yaz bakalım, dönecek mi?” tarzı bir şeyler söylüyordu. Sevgilim çoğu kızdan red yemiş, bunu da yeni öğrendim, kızlar dönmüyor bile kendisine. Bunlar biz sevgiliyken yaşandı, bu aldatma oluyor değil mi? Kaynatıyorduk, kızlara istek bile atmadım dedi ama sürekli aklı başka kızlarda, arkadaşlarının hikayelerinde kız görünce hemen “Ayarla.” falan diyor ama o sırada ben de varım yani. Instagram hesabını temizlemişti, kızları falan, her şeyi çıkarmıştı. Çok seviyorum, napmalıyım bana bir akıl verin, çocuk da değil 24 yaşında adam, bir de utanmadan “Senin sevgin bu kadar, bu kadarsın.” falan dedi bana. Yarın konuşmaya geleceğim diye zorluyor, evimi bildiği için bir şey yapamıyorum, ayrılacaksak da “Beni böyle bilme, açıklayacağım.” falan diyor. Gitmek istemiyorum ama kapı önünde bekliyor, gidip nasıl bitirmeliyim intikam falan istemiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer