+1 yılHayır, bu yaptığını görmezden gelme. Senden sakladığı bir şey olduğu için sana hesabını vermek istemiyordu ve sende onun senden sakladığı şeyi öğrendin. Bunu eğer ki umursamazsan ve görmezden gelirsen, sevgilin konuştuğu kız veya kızlarla sohbetini daha çok ilerletecek ve sen hep onun cebinde olacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatım ben normalde çok fevri bir insanım böyle durumda karşımdaki kişinin fizki temas olmadan canını çok yakarım ama hiç neden sorusunu sormadım böyle bir olayla karşılaşmadım ama fevri çıkmak yerine ya da direkt bitirmek yerine ilk önce neden diye sorardım ki bilimsel olarak da açıklanmış erkekler böyle konular yüzlerine vurulunca ya da konuşunca diyeyim kendilerini hem kötü hissediyor hemde istemeden de olsa empati kuruyor bence sende al karşına konuş açık açık hissettiklerini seni ne kadar etkilediğini anlat eğer ki tavırları aynıysa vurdum duymaz davranırsa üzülerek söylüyorum ama bırakman gerek bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir şey olmamış gibi davranıyorum uygun zamanda söyleyecem , ama gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni,
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm :(
Sakın böyle bir hataya düşme sakın ayrıl gitsin çok pişman olursa zaten peşinden sürüncektir ama diğer bırak gitsin sadakatsizliğe asla izin verme gül gibi kızsındır eminim seni el üstünde tutucak erkeklere ihtiyacın var hem yalan söylüyor hem ihanet ediyor çok sevsen de ayrıl gitsin gururunu ayaklar altına alma
00 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lan siz ne yiyip ne içiyorsunuz anlamadım ki. Senin kafayla bizim her dakika ayrılmamiz lazım. Biz iş gereği günde onlarca tanımadığımız kişilerle yazisiriz ki bundan çok daha samimi olur yazismalar😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılİş gereği bir konuşma değil ve kız arkadaşı da sayılmaz. Normal flört bunun nesini anlamadın
Soran+1 yılBenden gizli saklı konuşması doğru mu peki, ben nasıl başka erkeklerle muhabbet etmiyorsam oda etmemeli.
Soran+1 yılSildi belkide eski konuştuklarını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba artık yavaşça ayrılma vakti gelmiş
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan ve düzeleceğine inanıyorsan bir şans tanı. Çünkü sevdiğini söyledin. Benim şahsi fikrim hayatım da olan biri arkadaşları dışın da tanımadığı biri ile mesajlasiyorsa bu tanışma istediğinden kaynaklıdır ve sonu hiç iyiye gitmez. Bir nevi ihanete girer. Benim işim olmaz öyle insandan uzak dururum
17 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce böyle bir şeyi olmadı ve bana gerçekten değer veren biriydi yinede kafam çok karışık
- +1 yıl
Sen daha iyisini bilirsin. Hissettigin gibi davran
Soran+1 yılGörmezden gelmeyi düşünüyorum şimdilik,
Soran+1 yılÇünkü o benim birçok hatamı alttan Almayı bildi
- +1 yıl
Güzel bu şekil de düzene girebilir
Soran+1 yılSence macera mi arıyordur, benden sıkıldığı için mi bu kızla konuşuyordur, bir erkek olarak fikrin ne?
- +1 yıl
İlk görüşüm de fikri mi söylemiştim
sen gormezden gelirsen oda seni gormezden gelir git ona soyle evet hareketlerinden suphelendim sende instegram sifreni verseydin bende denedim ve girdim o kiz kim diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİyide yuzlesmeniz gerekmiyor mu ondan sonra sana kalmış affedip affetmemek bende yaşadım bunu yüzleşip affettim oda hatasını anladı
012 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu nasıl açayım, hatasını anlaması için neler demeliyim
Soran+1 yılLütfen cevap verir misin?
- +1 yıl
Hesabına girdiğini söyleyebilir misin
- +1 yıl
ya da başka türlü ispat edebilir misin bunu
Soran+1 yılBiliyor girdiğimi, ve söyledim girdim diye ama kızla konuştuğunu gördüğümü söylemedim, daha
- +1 yıl
Madem biliyor bunu söylemelisin
- +1 yıl
Nasıl söyleyeceğimi mi var açık açık söyle işte
Soran+1 yılGörmezden gelmeyi düşünüyorum şimdilik,😐
Soran+1 yılAma yinede soracam o kızla neden konuştun diye
- +1 yıl
Onada görmezden gelicem deme tamam affett ama biraz ağırdan al en azından özür dilet Evet açıklasın bakalım kızla neden konuşmuş ben sana hiç güvenemeyecek miyim demiştim
Soran+1 yılTeşekkür ederim, dediklerini uygulayacam🙏🌼
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHesabında olduğunu nereden bildi ve sen şifresini nasıl bildin neye göre düşündün yani nasıl akıl yürüttün
02 Yorumla
Soran+1 yılSon günlerde Instagram da sürekli aktif görüyordum, kuşkulandım , ve şifreyi denemeye başladım, genelde basit şifreler koyar , iki hesabına girdim birinde bir kızla konuşması vardı, zaten ona bildirim gidiyor şu cihaz hadabiniza giriş yaptı diye 😥 sonra hemen değiştirdi
- +1 yıl
Anladım bildirimin gitmesi kötü olmuş şimdi sana güvenmeyecek ve kızla konuşmasında o hatalı hayatında sen varken başkasına yazmamalı şifresini de bilerek söylememiş
İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Zaten senden gizlemiş. Görmezden de gelsen tekrarlayacaktr..
Zaten senin sevginden emin
Sınırların olmalı...10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Neden böyle yaptın de ama gerçekten ben o an bitirirdim o ilişkiyi sen varsın ve başka kıza günaydın yazıyor öyle mi
00 YorumlaAffettiğin hataların tekrarı mutlaka olur. İhanetin büyüğü küçüğü olmaz. Aynı şeyi sen yapsan o devam eder mi?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 397 cevap paylaştı. başkasına da iş atıyor anladıgım kadarıyla. aldatılmayı hazmedebileceksen affet.
00 Yorumla
+1 yılNe tür yazışmalar vardı ve profil sahibi gerçekk mi yoksa fake hesap mı?
00 Yorumla
+1 yılYa deli misin kizim Allah aşkına seviyorsun diye böyle bir şeyi görmezden gelemezsin her şey affedilebilir belki ama ihanetmis aldatmaymış aslaa saçmalama ne olduğunu gördün ayrıl gitsin inan bana alışırsın hatta iyi ki ayrıldım dersin 😘
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ihanetin affı olmaz ama iki yıldır öyle güzel günler geçirdik ki onla, onun yanında iken cenneti yaşıyordum resmen, bir anda silip atmak kolay olmuyor
- +1 yıl
Benimde bir buçuk yıllık ilişkim vardı hemde ilk sevdiğim çocuktu aylarca kendime gelemedim ama ihanetin affı olmaz bende alıştım ve iyiiki dedim inan daha güzeli çıkar karşına herşeyin hayırlısı olur bak Allah' ta sana bı hatasını göstermişki bunu göresin ve ayrilasin kendine bunu yapma o sana sifryei vermemesine rağmen sen kendin görmüşsün herşeyi bunlar işaret canım boş ver
Soran+1 yılÖncelikle adına üzüldüm o kadar sevmişsin ve ihanet etmiş ama sen mutluysan önemi yok, benim kafam çok karışık, bana hep değer veren birisi oldu. Ani karar verip pişman da olmak istemiyorum.
Soran+1 yılTavsiyen için yinede çok teşekkür ederim, içimi ferahlattın
Söyle ya nasıl söylemezsin sen seviyosun ama o sevmiyo demekki bide küçük bi kıza demişsin şerefsizlik yapmış ve sen üstünü örtmeyemi çalışıyosun allh aşkına direk yüzüne vur çünkü söylemezsen sonunuda getirmez bil ona göre önlemini al
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadakatsizliğini şimdiden gördüğün için şükretmelisin. Bu hep tekrarlanır, bunu unutma ona göre affet
00 Yorumla
+1 yılgirmedim de ve devam et bakalım ne çıkacak altından..
00 YorumlaBir arkadaşım erkek arkadaşınin konuşmasını görmüştü bu şekilde
Şu an evli af etti canım...10 Yorumla
+1 yılBence gelme bugün yürüyen yarın daha kötüsünü yapar
00 Yorumla
+1 yılSor yani bu nedir diye? Neden görmezden geleceksin ki?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kral helal olsun deneyerek bulmuş shhs
01 Yorumla
Soran+1 yılBuldum bulmasına ama acı bir gerçekle karşılaştım aynı zamanda
Bir şeyleri kurcaliyosaniz sonucuna katlanın
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından gerçekleri gördüm
Soran+1 yılKurcalayarak
- İnternet & Teknoloji konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın demede ne var ki
015 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan günaydın demesi değil '' sevgilisi varken tanımadığı bir kıza günaydın demesi veya karşı tarafın demesi ilk olarak samimiyet kurulmaya başlamış ikinci olarak ilerliyecek demek '' buda bilmiyorum biliyormusun ama ihanete girer fiziki temas olmadan da ihanet edile bilir
- +1 yıl
Saçma özgüvenin yok senin
- +1 yıl
Sana göre evet saçma ola bilir özgüveni olmayan Ben miyim güldürme beni vurdum duymaz tepki veren sensin benim açıkladığım gayet açık ve özgüvensiz bir konu eğer sevgilinin gözü dışarıda olursa istediğin kadar özgüvenli ol elden bir şey gelmez
- +1 yıl
Evet sensin birini kısıtlarsan ne olacak yapan her türlü yapar. Normal günaydın mesajından bile nem kapıyorsunuz. Birinin günaydın mesajına günaydın demek gözü dışarda yapmıyor. Vurdum duymazım doğrudur
- +1 yıl
Ahahaha
- +1 yıl
Sen, beni yanlış anlamışsın
- +1 yıl
Kanka ne diyorsun Allah aşkına fghhj
- +1 yıl
Bak dostum evet biz kızlar olarak çok kıskanç kısıtlayıcı vs vs ola biliriz ama hepimiz değil ben yazdıgı yazıya göre bir mesaj attım benim 5 yıllık bir birlikteliğim var ve birinin ona yazmasından ya da bir kızın etrafında olmasından rahatsızlık duymuyorum çünkü özgüvenim var ama kızın da konuşma uslübü ve şekline göre neyin ne oldugu anlaşılır ben orada açık bir şekilde de söylemişim neden diye sor eğer senin dediğin düşüncede biri olsaydım o iş yaş aldatır eder yapar gibi cümleler kurardım fakat yıkıcı olmak yerine yapıcı olmaya çalıştım 1 kere yaptı diye birdaha yapıcak değil ama bu da senin elinde olan bir şey ama içinde varsa hep yapar dediğim gibi istediğin gibi öz güvenin olsun o zaman bir şey değişmez inşallah açık ola bilmişimdir
Soran+1 yılSenin sevgilin de, başka erkeklere GÜNAYDIN dediğinde yine böyle konuş olur mu, benim gördüğüm kısım sadece oydu belki daha neler kazandırır konuştular kim bilir ben görmeden, kız arkadaşı felan da değil yani ,
- +1 yıl
Güvenmiyorsanız sevgili olmayın.
- +1 yıl
Ben sana birşeyi kanıtlamaya çalışmıyorum sadece cahil düşüncelere kapılma diye açıklamaya yapmıştım ama görüyorum ki beyin vücudu terk etmiş ne anlatsam da boş
- +1 yıl
Kendin yorumumun altına gelip salçalık yapıyorsun. Kanıtlamaya çalışmadığın için destan yazmışsın bana ne senin 5 yıllık ilişkiden demi ama fghj hadi naş naş
- +1 yıl
Ya ahahahahahaha evet beyinin tanesi olmayan kişinin o konuşmadan anladığı tek şey benim ilişkim yazık kafana git biraz kitap falan oku cahil düşüncelerinden arın sen
- +1 yıl
Kezban susacak mısın?
+1 yılağzına sıçç affetme sakın gt lalesine bak ya
117 Yorumla- +1 yıl
Senin profil mük 😅
- +1 yıl
biliyorum 😌
- +1 yıl
Keşke kutu da açık olsa 😅😅
- +1 yıl
Takibe alsana
- +1 yıl
no
- +1 yıl
lütfen
- +1 yıl
napcan ki
- +1 yıl
İng yazdım Türkçe ye çevirdi jdjsjwjweiw
- +1 yıl
Çalışıyor mu diye bakicam 🤣
- +1 yıl
neye ya
- +1 yıl
Mesaj kutuna 🤣
- +1 yıl
Yaw takibe başla sen gerisi bende
- +1 yıl
aman istemez ya
- +1 yıl
Kızım iki dk ni almaz
- +1 yıl
Sana bişey dicem istemezsen yazmam zaten hadi at takibi
- +1 yıl
ne inatçı çıktın haa
- +1 yıl
Jdjejjejw🤣
+1 yılya bu erkekler ne cibilliyetsizler ya
10 YorumlaGörmezden gelirsen aldatılırsın iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılAklına takıldıysa sor neden konuştunuz vs diye
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇarp suratına kim bu neden konuştun diye
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet girdim canın cehenneme yaz
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaları SS al ve ayrıl yüzüne vurarak
00 Yorumla
+1 yılHayır sen bana şifreni vermedin de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok panık olsun ben girmedım de
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanır mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bana hesap ver boş onu bunu de soruyu kaynatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBatırmışsın bari yalan söyleme. Doğruyu söyle
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de kıza yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazayım meselâ
- +1 yıl
Uzak durmasını söyle sevgilinden inşallah anlayışlı bir kızdır
- İnternet & Teknoloji konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılcok uzucu
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef, sevmediğim bir insanın bile yaşamasını istemem böyle bir durumu
- +1 yıl
kesinlikle ya
Aynisi yasandi kardesim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sizce onu çok seviyorum
Soran+1 yılPeki
+1 yılNiye giriyon ve yazabilir abartma
00 YorumlaGirmedim de
00 Yorumla
+1 yılBence kıza yaz ve kızla beraber çocuğu işlet 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın