Sevgilim'in Instagram'dan tanımadığı bir kızla konuşmasını gördüm, ne yapmalıyım?

1 yıldır beraberiz normalde oturaklı aklı başında bir adam ikimizde ayni yerde çalışıyoruz çevreden bir şey duymadım. Kendimde görmedim bu zamana kadar daha geçen hafta ailemle tanışmaya memlekete geldi. Dün güzel bir yerde arkadaşlarımızla oturduk her şey iyi. Bu sabah telefona bakmak geldi içimden ki hiç huyum değildir. İnsta da bir yazışma gördüm.

Tanımadığı bir kız bunu ekleyip merhaba yazmış bizimkide merhaba demiş.

Sonra kız tanışma için yazdım falan filan İstanbul'da yaşıyorum hiç buralara geliyor musun? Normalde yarı İspanyolum filan demiş?

Bu da İstanbula pek gelmiyorum uzak ama senin için bile gelinir. Yalnız gezerken sıkılırsın tarzı bir şey yazmış kızda wp geçelim demiş bizimkinden numara istemiş. Bizimki olur diyip numarasini atmıs konuşma orada bitiyor. Sonra bizimki kızı engellemiş.

Wp bir konuşma yok büyük ihtimal bir şey konuşuldu sildi. Ya da kız hiç yazmadı bu engelledi bilmiyorum.

Bugün mecbur aynı ortamda çalışmamız gerektiği için sesimi çıkarmadım zaten olayın sokundayım ama yarın ayrılmayı düşünüyorum. Ben mi abartılı tepki veriyorum bilemedim.

Bunun dışında adam o kadar iyi ki sürekli iltifat ilgi yanımda aslında bende ona karşı öyleyim her konuda tatmin eden bir ilişki şimdi bu konuyu açarsam kesin bitirmek lazım. Ya da ufak bir şey diyip devam etmek mantıklı mı böyle bir konuşma olan kişi devamını getirir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlarda yorum yapabilir mi? Lutfen
Düşündükce sinirr oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah yüzleştim. Önce inkar sonra açıklayabilirim dedi.
Bu yazanla wp goruntulu konuşma olmuş sonra bu kişi ben erkegim diyip santaj yapmis bizimki engelleyip polise gitmiş filan kisacasi ilahi adalet resmen.
Ben seni seviyorum ilk kez yaptim sanal ortam gercek degil gibu hissettim seni kaybetmek istemiyorum her seyin siftesini al özür dilerim gibi bir ton şey söyledi. Herkes olmasi gereken yerde artık bitti diyip kalkıp gittim. Cevap veren herkese teşekkür ederim iyi ki yüzleştim
Sevgilim'in Instagram'dan tanımadığı bir kızla konuşmasını gördüm, ne yapmalıyım?