ne yaparsam kudurur mesela
gerçi kudurmaz böyle yaptığına göre dee
gerçi kudurmaz böyle yaptığına göre dee
İnan şu an ne desem bilemedim dediğin durum üzücü. Ama şöyle de bir şey var ki insanlar artık bir sürü insanla flörtleşip birini seçip devam ediyor. Bu normalleşme durumuna geldi kimse bir kişiye tüm vaktini harcamak istemiyor. Ve sana şunu söyleyim bu kişi seçimini yapmış bu saatten sonra senin bir şey yapmana gerek yok. Sen de önüne bak. Seni istemeyen birine neden daha fazla emek ve vakit harcayacaksın ki? Açıklamada kendin bile söylemişsin. Durum aynen o şekil.
Helal hemcinsim olarak iç sesimi yazmışsın 👋🏻👋🏻
Çok etkili bir taktik söyleyeyim ancak bunun için sabır gerekiyor. hiçbir şey olmamış gibi etkilenmemiş gibi hayatına devam et başka şeylere odaklan. Yıllar bile geçse eninde sonunda tıpış tıpış dönüyorlar. İşte o döndüğü vakit ona dünyanın en değersiz varlığı gibi davranacaksın. İletişimi kısa ve konsolosluk düzeyinde tutarak..
Sevgili olduğu kişi eski sevgilisi olabilir. Senide kıskandırmak için vs kullanmış belliki. Böyle değilse de onu seçmiş. Tercihini ondan yana kullanmış. Sadece flört olan birini bu kadar önemseme. Yapacağın hiçbir şey umrunda olmaz, olsaydı zaten seni seçerdi. Boşuna kendini küçük düşürme derim.
Gerçekten pişman olmasını istiyorsan hiçbir şey yapma. Kıskandırayım kudursun falan bunlar boş işler. Onu sil aklından ve hayatını yaşa. Mesela daha bakımlı ol, tarzını yenile , kendini mutlu et. Garanti veriyorum senin mutluluğun ona dokunacaktır. Unutma zaman herkese tükürdüğünü yuturur.
Cevap
27Cevap
Çok saçma ve tutarsız bir hareket
Onun için herhangi bir hamle yapmak için uğraşırsan havalara girer. Kendini bişey zanneder ve *ötü kalkar.
O hiç yokmuş gibi hatta hiç olmamış gibi davranmak en iyi intikam şeklidir
Hiç bozuntuya vermezsen taktığını göstermezsen oda kudurur şu an senin üzüldüğünü kafama taktığını bilse mutlu olur ona hiç bir şey belli etme
Acı gerçekle hep beraber yüzleşelim o artık seni tanımıyor hatta muhtemelen hiç tanımadı öyle bir durum.
neden öyle dedin
Neden öyle demişimdir? Sevgilisi sorsa teknik olarak sen hiç varolmadın olacak onun için çünkü
doğru
Geçmiş olsun bacım olsun yolumuza devam edelim bir sürüngenden kurtulmuşsun buna şükretmek lazım.
Flört ettiğin kişi , kızları cinsel obje olarak gördüğü için başka bir kızla flört etmesi normal.
Çünkü bu tip erkekler cinsellikten başka bir şey düşünmez.
Seni gönülden sevmeyen birisini düşünerek kendine eziyet etme
Tek şansı var umursamayıp hayatına bakarsan emin ol ilerleyen zamanda o seni takip etmeye baslayacak ve seni bir yıkık değil de mutlu görürse kudurur. Unutma her katil olay yerine bir daha gelir.
Kudurur kudurur hiç tepki vermeden onu silip hayatına aktif devam edersen ve bunu paylaşırsan muhakkak dönüp bakacak ve bozulacaktır
Bir insana en büyük saygısızlık umursamamak saymamaktır😁😁
Onu yok sayarak zaten ona en iyi cevabı verirsin.
Ama kalkıp garip davranışlar sergileyip onun dikkatini çekmeye çalışırsan komik duruma düşebilirsin. O yüzden dikkat et.
Seni hayatından tamamen çıkarmış silmiş atmış neden onu kafandan atıp önüne bakmiyosun sence delircek olsa seni siler. miydi eli bile gitmezdi gözümüzü açalım biraz canım kizlar
Kudurtmanın bir yolu yok gibi görünüyor. Demek ki aynı anda o kızla da flört ediyordu.
hiçbir şey yapma kanka gül geç böyle karaktersiz insanları
Ondan daha iyisini bulursan mevki ve dış görünüş vs. Ama belki, belki de gr sallamaz
hiçbişe aşko. kendi kendine patlarsın max. ona bişe olmaz
Aman bırak şimdi sevgilisi olacak o kız düşünsün, onuda aynı sebepten bırakır yakında
Umrunda olmasın bence sonuçta sen onun umrunda değilsin
Aynı ortamda bulunduğun biriyse görmezden gel yokmuş gibi davran. Tersi ise yapabileceğin bir şey yok gibi
Hiç iletisime geçme arama sorma yazma yokmuş gibi davran kudurur
boş ver hiçbir şey yapma gereksiz biri için zaman kaybı
Böyle karaktersize yol vereceksin napicak hep aldatılan birisi olmak istiyorsan bekle yani
Onu yok sayarak kudurtursın anca
Hiçbişey yani umursama. Bu en iyi intikam
aynısını yaşadım yalnız o beni değil ben onu takipten çıktım ve kendi yoluma baktım, döndü ben yüz vermedim iyi ki de öyle yapmışım
Takılabiliriz 🤣🤣😎🖤
Kendine başka birini bul açıksa profilini kapat
La olm çocuk seçimini yapmış. Ne kudurcak
Seni antreman olarak kullanıp tercübe kazandı.
hadi ordan etmelisin
Karaktersizin biriymiş s. ktir et
engelle her yerden..
ulaşamasın sana..
Benimki naptı onuda bilmiyorum
boş ver ya erkek çok, seni istemeyeni isteme 😉
Uğraşma bence çünkü kudurmaz.
Kudurtma, hayatına bak
Cikarttiysa hiç bişey s,,,, nde olmaz
Ağzını burnunu kır
Yaş 15 sanırım.
Yoluna bak kimler gelir kimler gecer