Ayrıldığım sevgilimi ve en yakın kız arkadaşını Instagramdan silersem yanlış mı yapmış olurum, ne yapmalıyım?

2 aydır sevgiliydik ve sevgili olduğumuz süre boyunca bana bi kere bile telefonunu vermedi istediğimde kızdı bağırdı. Kavga ettiğimiz zamanlar bana kaç kez görüldü attı sonra kendisi yazdı. Biz sevgiliyken sevgili olmamızı asla istemeyen en yakın kız arkadaşı biz sevgiliyken onunla konuşmadı ama biz ayrılınca ondan hoşlanmadığımı bildiği halde kızla tekrar konuşmaya başladı. Biz konuşuyorken iş yerindeyken kız kafasına takıyor diye benle sohbet bile etmeyen sen gel konuş diyen benle gizli takılan o kişi şu an o kızla rahat rahat konuşuyor. Biz sevgiliyken başka kızların (arkadaşlarıymış) hikâye gönderi beğendi ve bahane olarak tanıyorum dedi istemediğim şeylere saygı duymadı. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığında gerçi o da artık meçhul, saatlerce mesaja bakmadı aradım telefonu kapattı ve bahane olarak alkollüydüm baya konuşamazdım dedi. Şimdi ayrıldık yine görüldüyle bitirdi yapıcı değilsin falan dedi aradan 2 hafta geçti neredeyse onunla sevgililiğin tek iyi yanı bana çiçekler aldı hediye aldı bana kendimi iyi hissettirdi ama ben onu silmek istiyorum instadan falan yakın kız arkadaşını da silmek istiyorum aynı şekilde ama işte sıkıntı olur mu bilmiyorum? Ne yapmalıyım

Ayrıldığım sevgilimi ve en yakın kız arkadaşını Instagramdan silersem yanlış mı yapmış olurum, ne yapmalıyım?