Sevgilim beni aldattı 3 hafta önce bitirdim ayrıldım.1 yıllık ilişkimiz vardı. Instagram'da tanımadığı kızları ekledi neden?

Sevgilim ile zor şartlar altında çıktık aynı yerde çalıştık hep baski oldu bizim sevgili olmamızı cekemediler. Patronum bile anneme yetiştirdi işten çıkmam gerekti o kadın yüzünden beni anneme kotuledi sevgilimede baya yuklendiler o kadın yüzünden. Sevgilimle biz tekrardan konuştuk aileme rağmen hep yazdı sevdiğini biliyordum o kadını hiç sevmiyorduk çünkü onun yüzünden bu hale geldik 8 ay görüşemedik ama hep iletişim halindeydik sabah akşam. Aldattığını ogrneince bitirdim yazma artık sakın bitti dedim. Takipten çıktı ve çıkarttı beni. Ayrılmadan önce erkek arkadaşımın hesabı bendeydi. Hiç kız yoktu ben çıkarttım akrabalarini. Benden öncede hiç kız eklemezdi. Ayrılınca tanımadığı kızları ekledi neden yapar bunu? inadına mi yapıyor? Onuda geçtim bizi vaktinde zor duruma düşüren o kadını neden takip etemeye başladı şu an takiolesiolar aklı başında bi insan takip eder mi sonuçta sevgilinizin işten çıkmasına sebep olmuştu ve dizide kötü duruma dusurumustu herkesin gözünde. Neden yapar nlbi insan bunu sinirlerim çok bozuk

Sevgilim beni aldattı 3 hafta önce bitirdim ayrıldım.1 yıllık ilişkimiz vardı. Instagram'da tanımadığı kızları ekledi neden?