Sevgilimden ayrılalı 5 ay oldu, sevgilim Instagramdan sana güvenmiştim ama sen güvenimi kırdın gibi şeyler atıyor saçma değil mi?

Bunu yapan bide 40 yaşında bir adam yani ben 25 yaşındayım ondan daha olgun davranıyorum bu nedir ya bide gölgede çektiğimiz fotoğrafı da profil yapmış, sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim neden bana göndermeli videolar atıyorsun habire dedim sana atmıyorum ben eski sevdiğim kadın için yazıyorum kırgınlıklarımı diyor bana ve bunu derken bile bana göndermeli cevap veriyor neymiş eski tanıdığım aşık oldum kadın diyor utanmadan, ben benim benim için yazıyorsun ayrıldık çocukça şeyleri bırak artık diyorum seni ilgilendirmiyor diyor, bide görseniz çok seviyor sanki 3 yıldır sevgiliyiz evlencez diyip hiç bir gelecek için bişi yapmayan bir insandı zaten beni deli ediyor şu halleri ya 40 yaşında adamsın bilmem sana güvenmiştim seni sevmiştim sen kalbimi kırdın paramparça ettin gibi saçma sapan arkaya da üzücü şarkı koyup video atiyor

Sevgilimden ayrılalı 5 ay oldu, sevgilim Instagramdan sana güvenmiştim ama sen güvenimi kırdın gibi şeyler atıyor saçma değil mi?