1 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Vay arkadaş iyice pinpon topuna dönmüşsün sen shdhdh
Şimdi mutluysan niye sana daha önce şrzk yapmış birine dönüceksin ki bırak şimdi ki huzurunu sakın bozma
Zaten kendi kendine cevap vermişsin de bunca şeye rağmen eski eşin nasıl aklını karıştırabiliyor
Çocuk oyucağı değilki bu, bir öyle bir böyle, yeni eşini seviyorsun devam et, sorun yoksa niye eskiye gideceksin.
Ama farklı bir düşüncen varsa o senin durumun, ilgin varsa farklı yöntemlerle dene, ne diyeyim başka.
Qmaç ne yani ondan ayrılacaksın madem neden evlendin birde diğerine dönmek istiyorsun yazıyı okumadım bile sadece başlık için söylüyorum bunları
Artık aşk ilişkileri iğrenç bir hal almış. Biz içten içe uzaktan sevdiğimiz varken bile başkasını kabul etmiyoruz. Millet üç beş kişiyi idare ediyor
Bence kesinlikle boşanıp ona dönmelisin. Çünkü bu adamı hak etmiyorsun senden kurtulmalı
Ya ayar olduğum şey ne biliyor musunuz, iyi adamların böyle kadınların karşısına çıkması...
İş arkadaşım da böyle aklı karışık bir kızdı. 7 yıllık sevgilisnden ayrıldı. İşyerinde başka çocukla flört ederken aklı hala eskideydi. Sordum hangisini seviyorsun ikisini de dedi. Sonra ikinciden ayrıldı başkasıyla nişanlandı. Çocuğu yüz üstü bıraktı. Gitti benim arkadaşımla evlendi. Çocuk tecrübesiz sadece okuldan kısa süre konuştuğu kız olmuş. Sevgili olmamış. Bu çocukla bir ara ayrıldı evlenmeden önce akrabası şehir dışından birini bulmuş zengin. Onu kabul etsem mı diye sordu bana. Sonra arkadaşıma gerı döndü ve evlendi işte
Hey maşallah bu nedir ya, Allah hidayet etsin ne diyelim
Senin gibilerin karakterine küfür edince şikayet yiyoruz
Kıymet bilse Zaten Boşanmazdın.. denenmişi deneme önüne yoluna evliliğine bak
Kadın milleti acı çekmeyi çok seviyor. Bundan anlaşılan bu.
Acı çekmek istiyorsan eskiye dön.
Aklın hala eski eşinde yoksa bu soruyu sormazdın ki zaten?
Aklım eski eşimde doğru dedin ondan kin nefret duyuyorum
Eski Eşine Döneceksen Neden Evlendin Evllik Oyuncak Değil
Bir Ömür Sürer.
Eski Eskide Kaldı Eskiyi
Unut Bence.
Dönmek ne kelime engellemelisin. Daha önce o seni engelledi, sende onu engelle şimdi. Ayrica neden halen muhattap oluyorsunuz ortada çocuğunuz mu var?
İşte bu yüzden boşanmış çocuklu biriyle evlenmeyin beyler. Okuyanlara teşekkürler
yaa diyorsunuz zaten hatalarını kabul etmiyor v. s neden dönuyorsun
KADINlar ne olur biraz mamtıkla larar kabul edin
Abla kendin bile söylüyorsun, ilgilenmedi falan ve ihamer ederim diyorsun bunu bildiğin hâlde ona dönmen mantıklı değil.
Cevabı açıklamanda yazmış sın zaten şimdiki eşim daha ağır basıyor demekki şimdiki eşinle devam edeceksin. Sormana gerek kalmamış aslında.
Yeni eşini okadar öv sonra seni üzrn eskiye dönmelimiyim diyon bide sen iyimisin niye dönüyon engelle heryerden
Geçmiş zaten sana cevabı vermiş… değer gördüğün yerde kal, ısrar sevgi değil huzursuzluk getirir.. yaz istersen konslm
Allahim bu toprak bu insanlari nasil taşıyor
Bekar insanların, dullarla evlenmemesi gerektiğini savunmamın yegane sebebinin örnekli anlatımı. Dul dulla evlensin. Bekar bekarla. Eski eşlerini düşünürken en azından ödeşmiş olurlar
Döndüğünde eskisinden çok da farklı şeyler yaşamayacaksin
Şanslısin yeni ve iyi birini hemen bulmuşsun
ESKI ESINE DONERSEN YENI OLANUN AHINI ALIRSIN ALLAH SANA SANS VERMIS SANSINI KAYBETME.
boşan kurtar kendini adamdan eski kocanın canı sıkılınca tekrar tekmeyi koyar sana
Sana deger veren el üstünde tutan birini hiç deger vermeyen seni boşayan yok sayan birine tercih etme düşüncesini taşıyıp birde bunu soruyorsan kusura bakma ama sen basına gelicek herseyi hak ediyorsun.
Kadınların erkeklerden netlik bekleyip kendilerinin net olmaması tuhaf
abi oksijen niyetine ne soluyorsunuz gerçekten anlamış değilim..
Hayır yeni eşinle devam et bir hikaye vardır; sen kürkçü dükkanına geri dönen tilki olma 🦊 🦊
Sen şakamısın bu nasıl soru Allah aşkına tevbe yarabbim ya
Umarım dördüncü eşine gider oradada huzur bulamazsın
Eskisi seni mutlu etseydi şu anda yenisi yanında olmazdi ki,😉
Eski eşine dönersen cidden mlsn. 30 yaşını geçmiş ve akıllanmamışsın diyeceklerim bu kadar
dön, şu an kini sevsen böyle bi soru sormak aklına bile gelmezdi.
Siz tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz
Al yazmalımdaki İlyas ve Cemşit gibi olmuş. Sevgi emektir. Emek veren tarafı seçin🩷
Dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı
Eski eşinle diyalog kurman bile şuanki eşine haksızlık. Kendine gel.
E biraz da ona dön sonra geri buna dönersin. Olmadı ikisini de bırak üçüncüyü bul
Suanki evlendigin adam keske bazi seyletin daha cok garkinda olsada senin bu ikilemde oldugunu anlasada ona gore hareket etse. Eski esinle konusman aldatmaktir
eski eşini boş ver unut gitsin. şimdiki esinle mutluluguna odaklan
Şuanki iyi. Diğeri narnist gibi duruyor. Kıskandığı için dön diyor sadece.
3. birini bul, ikisi arasında seçim yapma baskısından kurtul. 😉
Şimdiki evliliğine yazık edersin Sonunu bildiğin kitabı tekrar tekrar okumaya gerek yok
Bu kadınların kafa yapısı çok ilginç tuhaf
Ne istediğini bilemedigin müddetçe var olan durumu bozma.
Kıskanıyor mutluluğunu. Hata yaparsın boşanırsan ve ortada kalırsın.
Eski eşini çok sevsen böyle kararsız kalmaz kestirip atardın. Neden bu kadar çabuk birini tam anlamıyla unutmadan başka birisini hayatınıza aldınız ki?
Yeni eşini bırakmayı nasıl düşünebilirsin aklım almıyor.
Midesiz kızım o. Şuanki eşinle devam et. Herşeyini sil ulaşamasın sana
Ikisi ile de birlikte olmamalisin bunu sorman bile Şu an ki esini sevmedigini saymadigini gosterir
Ağzına etmiş eski eşin ama hala unutamıyorum dönsem mi ihtimalini söylüyorsun. Allah akıl fikir versin
Çift yrak yemek daha iyi demekki bi onu bi onu istiyon
Bu ne ya okurken midem bulandı. Bir de çarşaf çarşaf yazmış. İkisinden de ayrıl, kendi pisliğinde yaşa.
canım arkadaşım hani evli olmasan neyse olmus bitmis çocuk da yok anladığım kadari ile esini aldatma iyi biri ise
Bitmiş dönme
Bende boşandım geçmişi unutmak daha iyi
Evleneceksen iyi anlaşacağın birini bul
Geçmişe bağlı kalma yani
çoğu erkek boşanmış bi kadınla evlenmez sırf hazmedemediğinden boşanmanız için yapıyor olabilir boşandığında evlenmeyebilir seninle sadece başka biriyle olmanı kaldıramıyor bu senin için büyük bir risk önüne bak geçmişi unut
Bence aklında daha farklı bir şey var ama olması imkansız
Anal biriyke vajinal biriyle üçüncü birini bul obunkada oral takulirsin
Aklı pipisine vermiş adamın
Soruyu sormuş olmak için mi sordun? İyi olsa boşamazdın ne işin olur
İyi değilsin bence sen kocanın kıymetini bil eskiyi salla
Allah için boşan, avukat paranı ben vereyim. Senin gibi bir karaktersizden kurtulsun şimdiki eşin.