1 ay
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
gitme şi, mdiki eşinle mutluysan dönme tekrardan tartışma olur
Gitmem ama intikam almak istiyorum yalan yok zamanında bıraktı gitti evlendim aradan aylar geçmiş tekrar geri gel diyor amaçı ne bilmiyorum ya geri dönersem beni tekrar bırakıp giderse ya da 2 mislim evde darp ederse korkularım var şimdiki eşim severim ama eski eşime de darbe vurmak isterim o benim grurumla oynadı bende onla oynakmak isterim
kıskandıracaksın sadece
Gerçekten sevdaydı engellemeye eli varmazdı bırak eskisini akıllı ol mantığını kullan manupule etmeye çalışıyor gerçekten sevseydi evlendiğini duyup kenara çekilirdi kabullenirdi şimdikine odaklan.
midenize ahlakınıza sokayım ben sizin anan baban müslüman değil mi bi senn mi cahilsin yoksa olmaz geri dönüş
Senin sordun sorulara bakınca bencede seninde dinin Müslümanlığın yok
Beni araştırdığına göre yağlı mı yağsız mı diye meerak ettin yağlıyım paranı veririm gel
hadi ordan git
kokuyondur sen vazgeçtim
Eski eşine dönersen yeni eşinden de olursun. Sakın yapma o hatayı.
Zaten her şey yolunda olsaydı zamanında boşanmazdın. İnsanlar değişmez. Şimdiki eşinin seviyorsan, eski bir eşini hayatından tamamen çıkar. Ve mutluluğuna bak.
Kendini hangisinin yanında daha mutlu hissediyorsan onunla ol
Sakın eski eşin için bundan boşanma eski eşinin niyeti senı boşattırıp öyle boş ortada koymak ınanma ask
Şu soruyu sorman bile yanlış kimin yanında mutluysan orada kal
Seni üzmekten mutsuz etmekten başka bir işe yaramayan adama mı döneyim diye soruyorsun sen mutlu olmayı değil mutsuz olmayı mı seçmeye çalışıyorsun aklını başına al
Kararsız olmanın sebepleri sen de gizli ilk eşin kıskançlığından bu şekilde davranıyor olabilir. Asıl iş sende, net olmalısın!.
Asla eskiye geri dönmeyin sizinle ilgilenmeyen saygı duymayan hatasını kabul etmeyen gönül almayı bilmeyen birini hayatiniza sakın almayın
Bence 3 gün bir ile 3 gün biri ile takıl, kalan 1 günde de üçlü takılın :D
Bu nasıl bir soru nasıl bir ilişki
Sakin simdiki evliliğini bozma. Firdevs yoreoglunun da dediği gibi, tutkuyla atılan yanlış adımlar felakete sürükler. Zamanında yapacakti
Sorman hata iyiyi kötüyü ayırt ediyon madem şimdi ki evliliğinde dur ama böyle de adamı kandırms oluyon
Sen bu soruyu kendine bile sormaman gerekiyor. Şu an evlisin zaten niye eski ilgisiz eşini düşünüyorsun ki?
Tövbe estağfurullah ya döndüm Bırak onu canın sıkılınca da ona dönersin öyle gelgitli bir ilişki olur işte
kocanla mutlu mutlu yaşa kızım exin adam değilmiş zaten bi kere bozulduysa tekrar bozulur o ilişki
Sorunun cevabını zaten vermişsin yeni eşimi seviyorum iyi anlaşıyorum bana ilgi gösteriyor vs vs kim tersini söylesin...
Şimdiki eşimi bırakıp eski eşime dönsem diye bir saçmalık mı olur aman allahım
Sizin gibileri görünce hiç evlenmediğim için şükrediyorum
Sen eşş*kmisin kovulduğun yerden geri çağrıldığında geliyorsun madem öylesin söyle sana öyle muamele yapılsın
boşanma. sonra ilgi göster o düzelir. sen belliki tam yerinde veya çok az ilgi gösterion
Sakın öyle bir hataya düşme, "Allah'ın seni kurtardığı şeye asla dönme"
Sevgi emektir. Asya İlyası seçse mutlu olur muydu ki İlyas bile hatasını kabul ediyordu.
eski eşden bi bok olunmuyor ben kaç defa döndüm kıymetimi bilemedi ayrıldım
Hangisi daha iyi seni heycanlandiriyor dyruyor
Mutluysan neden eskiye döneceksinki.. çok saçma
bu ne lan boyle bu ne
Yeni esini de birak senden kaliteli biriyle ciksin senin gibi ucuz karakterde birini hak etmiyor sen ki aklinda biri varken biriyle evlenebilecek kadar srtuksun eski kocana yapis birakma ikiniz de birbirinizi bulmussunuz umarim yeni esinden de ayrilmazsan esin seni aldatir anlattigin hikayeyi..
Sen ne kadad güzelsin kız
Ne anlatıyon ablacım sen ya
Keşke benimle evlensen yeminle cennet gibi bir hayat yasatrdm
Hadi lan ordan
eski eşin g4v4t mı ıyy
Bende aynısını diyorum evliyim nasıl kabul ediyorsun yeterki geri gel diyor kabul edemiyorum başkasının olmanı evli olman dedi
Kafsn yerinde mi?
Bu saatten sonra elinde ki senin
canım diye kime derler ki
Arada bi dön, bide böyle dene 😎😅
Kızım sen ne diyosun ya
İhanet ediyorsun zaten
İğrençsiniz tek kelime ile 🤮
Sen o eve geri dön bakalım ne oluyor her kavgada bunu yüzüne vuracak sana orsp muamelesi yapacak
Sen zaten şu an ihanet ediyorsun
Eski esinlede gorusmelisin
İkisini de boş ver, başka biriyle evlen!!!
Aklını başına topla engelle o adamı yeni eşine odaklan
Bildiğin soruları niye soruyorsun
Tabii ki dönmemelisin
Hepsinden ayrıl yeni biriyle birlikte ol
Eskiye donecektin madem neden evlendin?
Evliyken mi bunu düşünüyorsun
sen ne tamam farkında mısın?
Güzel hikayeymiş
İkisini de boşa bekar takıl
Donme ayni hata 2 kere yapilir mi?
Bence eski eşini de çağır tost yapın
Allahümme ecirna min şerrin nisa
Umarım yeni işin seni bırakıp eski eşine döner ya da eski sevgilisine ve sen dıpdizlak kalırsın oratada
Şuanki eşini sev ihanet etme
Dur biz bunu iyice bi düşünelim
Acil boşan eski kocana geri dön sen akıllanmazsın
3. yolu ac kendine :d
Siz daha iyisini bilirsiniz
Koru önüne bak
Gezememişsin, sakın geri dönme.