Kadınlar da duyguları rafa kaldırıp ‘çok da takma’ moduna geçse, o meşhur rahatlık gelince huzur mu olur, kaos mu?

Kadınlar da duyguları rafa kaldırıp ‘çok da takma’ moduna geçse, o meşhur rahatlık gelince huzur mu olur, kaos mu?

Kadınlar, erkeklerin birçoğunun yaşadığı hayatı yaşasa eminim dünyaya geldiğinde tevbe eder. Erkeklerin yaşamı dışarıdan birçoğuna öyle cafcaflı, rahat gibi geliyor ama o gerçekte öyle değil yani bir erkek serseri, aylak değilse hayatında zaten ciddi zorluklar ve baskılar vardır. Erkekler bırakın kendi dertlerini, ülkedeki siyasetteki, tarihteki başka dertlerle dahi dertlenen varlıklardır.
Mesela bir yorum gördüm erkekler futbol vs dışında konu konuşmuyorlar demiş eğer ki erkeklerin kendi aralarında konuştuğu konuları duysaydı eminim biz kızlar hiçbir şey konuşmuyormuşuz, tek konuştuğumuz aşk meşk, burç ve giyim kuşammış diyecektir. Bizde güncel konulardan tut, antik çağlardaki konulara kadar olan şeylerin sohbeti döner, felsefesi yapılır, o konular irdelenir yani konuların ucu bucağı yoktur. Muhtemelen o arkadaş ya boş beleş bir erkek grubu tanıdı ya da sadece önyargılı birisi.
Erkeklerin üzerindeki aile baskısı, eş dost baskısı, sevgilisi olsa sevgili baskısı, iş baskısı, maddi baskılar gibi şeylerin haddi hesabı yok ama erkek yapı itibariyle dışarıya karşı bunları pek göstermez, dışarıdaki kişilerle bunları pek paylaşmaz tabi dışarıdan gören de hiçbir şey umrunda değil zanneder. Erkek mesela sevgilisi veya eşiyle haklı olduğu konuda dahi ciddi tartışmaya girmez neden çünkü zaten bir sürü zorluk ve sıkıntıyla problemle baş ederken yeni bir problemle daha uğraşmak istemez yani olayın özü budur.
Kesinlikle ya. Erkeklerin rahatlığını istiyorum. Biraz o rahatlık var zaten bence bende. Evlilik sonrası özellikle istiyorum çünkü evi b*k götürüyor mesela adamın umrunda değil yatıyor. Ben de öyle olmak istiyorum. Ama Amerikan filmlerinde annesi babası uyuşturucu bağımlısı olan gençlerin evleri aklıma geliyor 😅 öyle de olmak istemem ama eşime şunu yap bunu yap da demek istemem. Her şeyi ben yapıp yorgunluktan helak olmak da istemem..
😅🤌
Erkekler o kadar umursamaz kı.
Bazıları dünya yansa bana ne modundalar. Bazen düşünuyorum hiçbir seye üzulmemek nasil bir duygu. Biz hata yapıyoruz belkide. Onlar kadar rahat olmak lazım. Ama ben konu sevdiklerimse rahat ve umursamaz olamıyorum. Adamlar aşk acısı çekmiyor😀
Ya hepsi öyle değil lafım öyle olanlara.
Hassas erkek candir❤
Gamsızlar bunlar ya 😒
Biz de olacaz
Sanmıyorum ben kendi adıma keyif almam. Askerlik ve futbo fırında muhabbetleri yok. Sıkıcı olur. Ya çok kıskançlar ya da umursamaz yok canım ben almiyayim.
Biz kadınlar daha iyiyiz böyle...
Bizim kıskançlığımız mı daha kötü onlarınki mi djdj
Bizim kiskanclik kaliteli oluyor😂
Yine haklısın 😅
Haklı olmak ruhumda benim 😂
Maşallah😂
😂😂
Bu “çok da takma” modunun dışarıdan gözüktüğü kadar rahat olduğuna zerre inanmıyorum 😂 Erkeklerin çoğu duyguyu rafa kaldırmıyor, bastırıyor; sonra içten içe yanıyor. Kadınlar öyle yapınca huzur değil, içsel kaos olur bence 😅 En tatlısı: duygu var, sınır var, seçici takmaca var. Sen şu an kendi hayatında hangi moddasın, takan tarafta mısın, salmış tarafta mı? 💬☕
Saldık çayıra mevlam kayıra djd
Ayyy tam salmış mod 😂☕ Peki bu rahatlık gerçekten iyi geliyor mu içten içe sence canım? 💭✨
Evet çok iyi
Cevap
30Cevap
Evet mutluluğu yakalarlar duygular bir kadının en büyük zayıflığı
Evet 😒
2 kelime ile yaşıycaz bakarız hallederiz bitti
Çözdün sen bu işi sjdj
Bence her insan farklıdır bunu cinsiyetten bağımsız söylüyorum. kimi insan takmadan daha mutlu olur boş verir. kimisi de sorunların üzerine giderek mutlu olur. önemli olan kadın ve erkek birbirini anlamak için çaba harcamaları kestirip atmamalı.
Hayır sanmıyorum, evet düşününce onlar gibi umursamaz olmak güzel olabilir ya da detaylara takılmamak vs vs o zaman ortalığı çekip çeviren biri olmayacak bir genişlik yani konya ovası kxbnzms
Biz de salalım jdfj
İmkanı yok bende kxnd
Bi kereden bir şey olmaz djds
Yaa olursa kckd
Olmaz bir fırt çek djfj
Kjsjjsa
Yapabilsek kesinlike huzur olur. Ama bizim için aslında bu fırtına öncesi sessizlik oluyor sanırım :)
Olsun bir kere de fırtınayı biz koparak
Erkekler sadece çalışmayı iyi bilir biz kadınları örnek alsak tamam o iş jzjzjz
Doğru djf
Özel günleri napcaz 😅 o günlerde takma modunda olabilecek misiniz
Olamıyoruz djdj
Aksine, Bence kadınlar daha gamsız laz kızı 🙄 😄
Yok değiliz jdd
Duyguları rafa kaldırma nasıl yani @Sosyetic_SheqiiL
🤦🏼♀️
Bahsettiğin soğukkanlılık mı
Mesela
Umursamazlık duyarsızlık?
He lan he
Sen hangisisin
Zekice manipülasyon yapan kadın her zaman mutlu olur.😄
Onlar daha beter
bunu yapan çözer mutluluğun sırrını asdfasdf
Mutlu musunuz eh erkek milleti
Kesinlikle gamsızlıkta erkekler getir götürümüzü yapardı hsjdsjjsjs
Gamsız mıyız biz djfj
Belki de. Ama asıl huzur, kadının kadın, erkeğin de erkek gibi davrandığı zaman gelir.
İfade yelpazesi geniş ama net olarak ne dediğimi anladığınızı ummuyorum, direkt biliyorum.
Bilinenin aksine kendini, ve hayatı bilen bir adam sorumluluklarını bilir kaçmaz mücadele eder, cünkü hayatı boş yaşamazlar, burada erkeklerden degil dikkatini çekerim adamlardan bahsediyorum
Erkekler gamsız görünmeye mecbur. İçine atmak güzel bir şey değil. Erkekler mutlu gibi gözüküyor olsa da toplumda yalnız oluyorsun.
Duyguları bir kenara bırakıp ‘çok da takma’ moduna geçmek bazen içsel boşluk yaratabilir; gerçek huzur, duygusal dengeyi koruyarak gelir.
Duyguları rafa kaldırmak huzur getirsede empatisiz bir dünya oldukça soğuk bir yere dönüşür asıl keyif her ikisinin dengesini kurabilmekte saklı.
Kadınlardan beklentimiz yok kendileri olsun yeterli
Sizin beklentilerinizi sormadık ki
Sizi aydınlatmak icin yazmadıgımızdandır o
Yoo ne alakaydı
Konunun kahramanı sizsiniz söleyinde bizde bilelim alakayı.
Ne
Kaos ihtimali her zaman vardır. Huzur ihtimali ise şahsidir. Yani demem o ki rahatda olsan huzurluda olsan o kaos her halükarda çıkar
1 kere üzülürsün tam oalrak, 2. kez eskisi gibi olman imkansız.
Kaos olur. Biz onlar gibi yasasak adimiz cikar
Kaos başlıyor demektir.
Bu aleme iki erkek çok.
Karşılıklı anlayış olursa her şey güzel olur
Aslında erkeklerin ilişkide beklentisi duygusal değil çoğunlukla başka şey bu en çok onların işine gelir.
Dimi ile bitirmişsin burada bir itiraz ya da istek var hangisi ağır basmış acaba...
İkisi de
Kadinlar daha umursamaz daha ozguvenli ve daha mutlu disarda gorduklerim bunlar
Sanmıyorum ya
Niçin
Tamam biz de sinir bozalım 😂
Ne zaman deniyoruz djf
Bayram dkfk
Ben o sığırlar gibi olmak istemem jkf
Niye biz de sığırlık yapaaak
Ben yapamam🥹
Yaparız sus kdjf
Eve gitmek istiyorum ben jkff
Dur şurada :D
Tadelle alırsan bağdaş bile kurarım jkf
Komple Tadelleyi mi 😂
Hepisinii
Köpeeeğn olsun :D
🤭🥳
Bugünler de modum bu 🤪.
Artık benim de ksdj
Erkekler için üzülmeye değmez 🤪.
İcat çıkarmayın başımıza.. 😕
Çıkarma dedin ya, çıkarıyoruz 😅
Evet alacağız :D siz alıyor musunuz
Dışarıdan bakınca hayat size güzelmiş gibi geliyor :D
Ne derdiniz var allasen 😒 şovcular sizi
Şimdi o başka bu başka mesele 😒
Senin meselen benim meselem :D
Olmasın mıı?
Yok olmasın.
Yani o kafaya girmeyi deneyebilirsiniz ama biyolojik olarak size daha zor gelir
Kadinlar kafayi yer oyle durumda
Fark etmez bence
O hissi ben de isterdim. 😅
İki taraf ta olduğu gibi daha iyi
Herkes kendine düşen rolü oynamalidir
İmkansız
Ee ozamanda kim kime dum duma hesabı olmasın
Saygi duysalar alırlar tabiki
İntihar ederiz be
Kadınları düşmanı gibi s…mekten hdhdhhd
Kadınlar huzur kaçıracak bir şey bulur.
Sevdiğimin beni sevdiğini Nasıl anlarım
Hissettirir bunu..
Zaten şu an öyle. Kaos yakındır.
Hayir almaz
Evet öyle
alamazlar di sorumluluk kabul etmez çoğu kadin
Muhtemelen kaos
Evet alır
Erkeklerin kafaya takmadığını düşünmek.. yazık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?