Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin olmadığını düşünelim fakat bu defa durum çok daha iyi mi olurdu?
Kadınlar arasındaki kıskançlık yüzünden ayrışmalar ve bir birlerini çekememezlik yüzünden bu defa bir birlerine düşer kendi içlerinde savaş verirlerdi. Şu anda gelin kaynana arasında verilen kavgalar biterdi ama çok daha kötüsü başlardı 👍 erkeklerin olduğu yerde gelin kaynana çekişmesi var erkekler olmasa kadınlar arasında savaş çıkar. Tamam elbette erkekler tarafından öldürülen, tecavüze uğrayan çok kadın var fakat erkekler olarak kavga edince bir birimizide öldürüyoruz, hatta işkence ediyoruz. Yani uzun lafın kısası biz akıllı varlıklar olarak elde etmek istediğimiz şeyler uğruna dünya savaşı çıkaracak kadar aşağılık bir dereceye düşecek kadar büyük bir potansiyele sahip olduğumuz gibi iyilik yapmak istediğimiz zaman savaşları bitirecek kadar iyi oluyoruz. Bu mesele cinsiyet meselesi değil şahsiyet ve karakter meselesidir. En azılı katilleri ve tüm diğer suçluları bir kadın dünyaya getirip, emzirip, büyütüyor bu insanlardan bazıları barış, kardeşlik, eşitlik, demokrasi gibi insani olgular için uğraş verirken bazıları şan, şöhret için bazıları ise kişisel zevkleri peşinde koşuyor ve her türlü suça bulaşıyor. Yani uzun lafın kısası gerek annesi gerekse babası tarafından doğru düzgün eğitim verilmeyen çocuklar geleceğin suçluları olarak büyüyor.
Not: Erkekler olarak kendi adıma hiç var olmamış olmayı tercih ederdim 😎😎 çünkü dünya erkekler olmadan sadece kadınların yaşadığı bir yer olarak şimdikinden ne kadar kötü olacağını tahmin edebiliyorum. Kadınlar tuvaleti kadınlara özel erkekler kullanmıyor wc sorunları genelde kadınlar tuvaletinde çıkar çünkü ped gibi şeyleri tuvalete ata ata tıkarlar ve bir kadın beğenilmek için kendine boya badana yaparken etrafını batırır. Tüm meseleleri kendileri güzel görünsün etrafı b@k götürsede kadınlar için sorun değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Büyük ihtimalle olurduk.
%85 civarı aşırı tiksindirici bir kitlesi var çünkü. Siz kalan %15 iseniz üstünüze alınmayınız beyefendiler.
Size biraz bu erkeklere güdülen kinin de nedenini tüm kadınlar adına açıklamak istiyorum.
• Kadın cinsiyetini aşağıda görmeniz ve aşağıya çekmeye çalışmanız.
Evet biyolojik olarak bizden daha güçlüsünüz ve bir fiziksel kavgada üstünlük sizde olur. Ama bunu kullanarak kadınları ciddiye almaktan kaçınmanız, tehdit etmeniz ve ayrıca da hor görmeniz mide bulandırıcı. Bizi fiziksel konuda yenebilecek gücünüz olduğu için ezmeye çalışmanızdan nefret ediyoruz. Ayrıca bir erkekle fiziksel olarak yüz yüze gelmiş her kadın o anın ne kadar çaresizlik hissi verdiğini bilir. Bu konudan aslında bakarsanız her kadın payını maalesef alıyor. Baba, eş ve bazen sokaktaki rastgele bir adam tarafından bile.
Ayrıca bir kadının başardıkları bu kitleye fazlaca batar. Mesela zengin olan bir kadını gördüklerinde laf atacak yer ararlar. "Zengin koca mı dolandırdın?", "Kesin baba parası yiyiyor.", "Hayat kadınıyım demiyor da.". Bunlar gerçekten iğrenç ithamlar. Para kazanmak veya bir şey başarmak sandığınız kadar cinsiyete özel bir şey değil.
• Kadınların karar vermesi gereken şeylere burun sokmanız.
Buna tonla örnek verebilirim. Nasıl makyaj yaptığımız, mesleğimiz, yaşam stilimiz, giyim tarzımız ve kürtaj mevzusu. İnanın hiç bir kadın rastgele bir erkeğin onayı için bir şey yapmıyor. Yakınımızsanız fikir belirtebilirsiniz ama günün sonunda karar bizimdir. Kürtaj konusu hele de sizin asla girmemeniz gereken bir konudur. Kabul edin ki bebekte her zaman anne payı öndedir. Bedenlerini, saatlerini hatta kariyerlerini feda eder kadınlar bir bebek için. Bu yüzden bir kadının bunu istememesi kadar normal bir şey yoktur ve size de kendi işinize bakmak düşer.
• Haddiniz olmayan laflarda bulunmanız.
Herhangi bir red edildiğinizde kalkıp bize hakaretler etmeniz, beğenmediğiniz bir hareketimizde bizi aşağılamanız veya da sokaktan geçerken hiç yanlış anlayabileceğimizi düşünmeden yürümeniz. Kimse sizi beğenmek, size uymak veya da sizin edepsizliğinize izin vermek zorunda değil. Bu tarz basit şeylerde istediğinizi alamayınca hırçınlaşmayı kesin.
• Kadınların yaptıklarını aşağılamanız.
Kadınlar tarihte genel olarak çalışmalarını evde yapmışlardır. Çünkü aile kurumunda kadının rolü fazlasıyla büyük iken bir de işe gitmesi onu fazlasıyla yıpratır. O yüzden yemek yaptığımız veya temizlik yaptığımızı aşağılık bir şey yapıyormuşuz gibi söylemenizden bıkıyoruz. Şimdiki zamanda kadın da sizin gibi çalışabiliyor ama siz basit hayat ihtiyacı olan yemek yapmayı ve temizliği hala hor gördüğünüzden yapamadınız. Birisi sizin için bunları yapıyor ise size aşağılamak değil memnun olmak ve memnun etmek düşer.
• Bizi utanmadan orada burada cinselleştirmeniz.
Bunu mizah haline bile getirdiniz. Kapalı bir kadını bile bilmem ne rengini tahmin etmeye çalışarak cinselleştiriyorsunuz. Sonrasında kadınlar niye cinsellikten uzaklar ve çekiniyorlar diye düşünüyorsunuz. Bizim de dürtülerimiz var ve cinsellikten keyif alıyoruz ama sizin bu yaptığınız bizi tahrik etmiyor aksine soğutuyor.
Benim aklıma gelenler bunlardı. Daha eklemek istediklerinizi yanıt olarak yazın lütfen.
Biz erkeklerden nefret etmiyoruz, iğrenç kesim erkeklerden nefret ediyoruz.415 Yorumla- 1 yıl
Harika demissin. Tam da dedigine benzer bir yorum attim ve altinda %15lik kesim uredi🙂
- 1 yıl
Bu adamda anlama kitligi var, bildigini tekrar etmekten ve oldurmaya calismaktan baska bir halt yapmiyor ve sumuk gibi yapisiyor. Bence yorma kendini.
- 1 yıl
@Somebody123 katılıyorum vallaha, bahsettiğim kesimden olduğu için konuyu çevirmeye çalıştı galiba.
- 1 yıl
Kadin dusmani biri, laf anlamaz ve bozuk plak gibi tekrar edip duruyor. boş ver.
- 1 yıl
@Somebody123
Kadın düşmanı değilim. Sadece mevcut durumuma dertleniyorum. Ayrıca senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır. - 1 yıl
Sanrisal ya hala ayni seyi tekrar ediyor. Oldu abi inanmazsan inanma ruh hastasi mi nesin
- 1 yıl
15 çok oldu yüzde 1 diyelim şuna
Dünyada 2 cinsiyet olarak yaratıldıysak bunun bir sebebi var, ve bence birbirimizi tamamlıyoruz ve birbirimize karşılıklı olarak doğamız gereği ihtiyacımız var bu sağlıklı bir hayat için gerekli. Bazıları işte tecavüz falan filan yazmış ama onları ben zaten bırak erkeği insan statüsüne bile koymuyorum. Onları o hale getirende bir çok yaşadığı psikolojik sorunlar, yetiştirilme şekli vb. yani yine çevresi oluyor. Eğer biz insan gibi insan olup, güzel çocuklar yetiştirirsek böyle sorunlarda gün geçtikçe azalır. Bunun kadın ya da erkekle hiç bir ilgisi yok yani.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet ama eşeysiz üreyebilme imkanları mümkün değil. Nasıl olacak yani mutasyon mu geçirecek biyolojik yapısı birden. (Bence en mantıklısı tamamen insanlığın neslinin sonu gelmeli = 3. Dünya Savaşı) Uluslararası topluluklar bir şekilde eninde sonunda dünya harbini başlatmaları gerekiyor. Başlatmamaları en büyük insanlığa karşı işlenen ağır suçlardan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Büyük bir çoğunluğu kurban bile keserdi. Döveni olmayacak, söveni olmayacak, aldatanı olmayacak, namussuz namus bekçileri olmayacak, öldüreni olmayacak. Oh miss gibi dünya.
33 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç ağır işlerde çalışan kadın görmedim gitip inşaata çalışana ev yap bakalım görelim? Erkekler hormon olarak kadınlara ihtiyaç duyar bu dünya bu mantıkla yaratılmıştır bı araştır bakalım bekar erkek mi daha mutlu evli erkek mi? Tabii senin baban ve agebyim dayın amcan olmasa daha güzel olur zaten bir işe yaramiyorlardir yoksa kadınlar rahat etmez.
- 1 yıl
@_ΛqresiF_
Sen şöyle demek istedin herhalde; "Uzun boylu erkeklerin olmasını ama kısa boylu erkeklerin olmamasını isterdim herhalde" diye.
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. - 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten net şekilde olurduk yalnız 🤣
10 Yorumla
1 yılCinsiyetci, sapik ve gorgu yoksunu erkekler dunyada olmasaydi mutlu olurdum evet. Onun disinda kadinlara karsi nazik davranan, ince dusunceli, hayati cinsellikten ibaret olmayan, zekasini baska seylere kullanmayi tercih eden erkeklerin bana bir seyler katmasindan hosnutum, var olmamalarini istemezdim.
511 Yorumla- 1 yıl
@Somebody123
Sen şöyle demek istedin herhalde; "Uzun boylu erkeklerin olmasını ama kısa boylu erkeklerin olmamasını isterdim herhalde" diye.
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. - 1 yıl
Kadinlari genelleyeceksen dunya uzerindeki her kadinla bir deney falan yapip tez cikarman gerekiyor. Her soyleneni tersinden ve kotu tarafindan anlamak nasil bir sey acaba? Iyi soylenen bir seyi kotuye yormak yorucu olmali valla.
- 1 yıl
@Somebody123
Dünya üzerinde 1.80 den kısa erkekleri reddetmeyen kadın yoktur. - 1 yıl
Konuyla alakasi? Ya da dedigimle? Senin iliski travmalarinin derdini ustlenmek zorunda degilim. Ha illa cevap bekliyorsan, daha once 1.80den kisa flortum ve sevgilim oldu, asik oldugum tek kisi de 172 falandi. Komplekslerinle ilgilenmek zorunda degilim, yorumumla da ilgisi 0. Baybay, hosca kal.
- 1 yıl
@Somebody123
Tersine ilgisi 100 de 100. Ayrıca 1.80 den kısa erkeklerle sadece kanka olmuşsundur ama asla sevgili olmamışsındır. 1.72 de dahil. Ya da kendisi zengindi. - 1 yıl
Abi yalan borcum yok sana? Cinsiyetci kicini alip yorumumu terk et. Yarasi olan gocunur, herhalde yaptigim yorum bir tarafiniza dokundu. Sizin gibi tipler olmasa mutlu olurdum. O 172 boylu eski sevgilim benle nasil konusacagini bilen, bana deger veren, cok iyi biriydi ama anlasamadik bitti. Kendisine sevgim devam eder. Onun disinda saydigim kisma girmeyen erkek surususunuz herhalde su yazdigim yorumdan kotu niyet cikarabildiginize gore. Trajik vakalar.
- 1 yıl
O tiplere dusen biri degilim ve asla olmam. Gorunce yolumu degistirdigim tipler. Size bu cinsiyetci kafanizla hangi kadin bakar zaten? Iyi bir yorumdan bile art niyet cikaran, kendini eski iliski travmalarindan dolayi her kadinin ayni olduguna sartlamis cinsiyetci varliklarsiniz. Birbirinize yonelin, birbirinizle evlenin siz. Yarali kadin dusmanlari. O eski sevgilimin de isi bile yoktu, genctik. Zengin aramama gerek yok, ailemin parasi var. Her yedigin kazigi her kadindan aramayi kes bence, cok yorucu. Uzuluyorum size.
- 1 yıl
@Somebody123
Acaba 1.80 üzeri olsa anlaşamayacak olsan bile ayrılırmıydın. Ayrıca muhtemelen uzun boylu erkek bulamayınca onla sevgili olmuşsundur. Ayriyeten geçmişte bahsettiğin şekilde birisi olmadığım halde yazdığım her kızdan direkt red yedim. Eğer şu an boyum 1.80 üzeri olsaydı bu karakterle bile sevgilim olurdu.
Aslında erkekler olmasa değil, kötü erkekler olmasa yer yüzü hem kadınlar için hem de iyi erkekler için daha iyi olurdu.
Yani maalesef bazı erkekler gerek kendi hemcinsleri için gerek kadınlar ve çocuklar için tehlikeli, yer yüzünde savaş isteyen, öldürmek isteyen, ırz düşmanlığı yapan, şiddet uygulayan hep erkek (bazısı tabii)
Olmasa güzel olurdu hem adam olanlar için hem kadınlar için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer iki cinsiyetin de bir amacı var kadının erkeğe erkeğin de kadına ihtiyacı var lakin günümüzde çoğu kişi artık erkeklerin kıymetli olduğu kadar kadının da kıymetli olduğunu erkeğin nasıl diğer kadınlarda şansını deneme şansı varsa kadının da böyle bir şansı olduğunu unuttular ve artık bu şansını hatırlayan kadınlara hain hemen unuttu hiç sevmedi (olmayan) paramı yedi gibi laflarla düşürmeye çalıştılar ne kadın erkekler olmadan ne de erkekler kadın olmadan yaşayamaz sürdürülebilir bir hayat yaşayamazlar keşke herkes erkeğinin ve kadıninin kıymetini bilsele
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 idrak şekline saygılarımı sunuyorum dediğimin dediginizle uzaktan yakından alakası yok
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 böyle düşünmek istiyorsanız siz bilirsiniz size kendimi anlatmaya ugrasmicam iyi geceler
Gizli Üye(25-29)1 yılBir eşcinsel olarak bunu ben bile istemezdim, dünyada birçok pislik erkeklerin başının altından çıktığı gibi, dünyadaki birçok pisliği de erkekler önlüyor, kadınların yapamayacağı ya da yapmak istemeyeceği birçok şeyi erkekler yapıyor, bir erkekten ya da bi kadından şere. fsizlik görmüş herkes hemen o cinsiyeti b. klamaya çalışıyor, erkeksiz bir dünyada kıskançlık kavga alır başını giderdi, erkekler kötü de kadınlar melek mi sanki, kadınların birbirine yaptığı kötülüğü zalimliği bazen erkekler yapmıyor, sayısı az olsa da düzgün erkekler de var, bence bunu cinsiyete göre ayırmamak lazım, sadece kötüler yok olsun..
20 YorumlaKadınlar asla birbirleriyle anlaşamazlar, hiçbir zaman erkek ortamına sahip olamadılar olamazlar, kadınlarla olursa savaş daha çok artar çünkü kıskançlıkları bir duygudur ve duygularıyla hareket etmeye meyillidirler. Kadınların hiçbirinin bir yönetim pozisyonuna ben "şahsen" yakıştırmıyorum. Erkekler daha becerikli her konuda.
Kısaca, hiçbir şey yapamazlar kendi kendilerinin sonunu getirirlerdi 🤣🤣
21 Yorumla- 1 yıl
o dediğin erkeklerde oluyor erkekler birbirini öldürüyor
1 yılCidden kapatılması hc urememesi gereken erkekler var. Belk hc olmasalardı tecavüz taciz siddet olayları olmazdı ya da erkekler hepten kapatlsaydi boşanmak istedi dıe karşılık vermedi dıe öldürülen kadnlar olmazdı böyle düşününce cidden erkekler kapatlsn
032 Yorumla- 1 yıl
Bu ülkede çoğu kadn istedg icn dğl eşi istedg içn çocuk doğruyor. Ya da bu erkeklerin soy bağı icn özellikle doguda erkek çocuk sevdalisi varya hala aşiret falan ondan
- 1 yıl
İlk defa duydum desem bu kelimeyi
- 1 yıl
Seninde sonun demek bu
- 1 yıl
Kıyamet kopsa daha iyi
- 1 yıl
@kalpexoldu
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler.
Ayrıca bir çok kısa boylu erkek benim gibi gayet kadınlara karşı kibar ve nazik ken her defasında kızlardan red yiyorlar.
- 1 yıl
Farkindaysan bazi erkekler dedim sn kendini hang kategoriye koyuyorsan koy ucu açık yorumum 😄 ve biz kadnlar genelleme yapnca atarlanan erkeklerin genelleme yapması da ayrı komik
- 1 yıl
Ahahah sn sanrm tercih edilen kısımda dglsin ki hal yanion
- 1 yıl
Bunu isteyenleri gt darla beni dğl ki soruyla alakası yk biraz mantk
- 1 yıl
Erkeğiz diye neden kapatılıyomuşuz ben daha dünyayı gezip dolaşcam bir sürü kitap okuyup bir sürü yere gidicem. Dünya Allah'tan sizin gibilerin kafa yapısıyla işlemiyor da hayatımız kısıtlanmıyor Allah'tan.
- 1 yıl
Emirhan okuduğunu algilayamama problemin mi var
- 1 yıl
Erkekler hepten kapatılsın demeye getirmişsin.
- 1 yıl
Anlaşılıyor gayet net de senin ne dediğinin bir önemi yok. Kendi hayatımıza devam ediyoruz...
- 1 yıl
E o zaman neye atladn yorumuma
- 1 yıl
Senin fikirlerini mi önemseyecektik? Ben hayatta ne istediğime bakarım.
- 1 yıl
Emirhan slak misn yoksa bilerek mi yapiosun bunu
- 1 yıl
Bilerek yapıyom noldu? Sen kendi yazdığında ne demek istediğini bile bilmiyosun önce kendini anla.
- 1 yıl
benim yazdgm sy açık sn kendini soktuğun kategorinin rezilligni düşün, sonuçta yarası olan gocunur
- 1 yıl
Beni hiç alakadar etmiyor yaram falan da yok hiç alakam da yok zaten. Umrumda da değil.
- 1 yıl
Kurbağa gbı nıe atladn o vakt
- 1 yıl
Yorumunun saçmalığını yüzüne vurmak için
- 1 yıl
@EmirhanBey33 Felsefe yapma kral, Tanrıyı kızdırmaya gelmez. Sonra bi kitap daha yollayıp üreyin ulan demesin.
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Yarası olan gocunur sende atladgna gore var bsi bahane üretme boşuna emirhan
Dünyada kötüler olmasın.😑 Kadını erkeği yok. Savaş olmasın. Zenginle fakir arası uçurum olmasın. Tecavüzler cinayetler olmasın. Genelde bunları erkekler yapıyor ama genelleme yapmak yanlış olur. emektar babalarımızı, çöpleri toplayan, inşaatta , tarlada ailesini geçindirmek için çalışan, ekmek peşinde koşanlanları görmezden gelemeyiz.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. sanmıyorum, sadece lezb i aşk olurdu sıkıcı olurdu erkek rolü oynayan kadınlar ama hiç bilmeseler daha kötü olurdu . dünya daha yavaş gelişirdi buluşların çoğu erkek tarafından yapılmış elektrik internet çok geç ortaya çıkardı belkide çıkmazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler kadınları başka erkeklerden koruyorlar sonuçta kadınlar erkek hariç her şeyden bir şekilde korunuyorlar. Ama şöyle de bir gerçek var erkekler daha hırslı ve mantıklı. Yani dünya bugün bu kadar gelişmişse erkeklerin payı çok büyük. Kadınların dünyasında hala ormanlarda yaşıyor olurduk ve düzgün erkekler gerçekten kadınların hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyor hep. Kısaca düzgün olan erkeğin yaşamasında bir sorun yok sorun cinsiyette değil çünkü karakterde.
11 Yorumla- 1 yıl
Biz erkeklerin varlık amacı kadınlara kölelik etmek mi hep siz mutlu olun diye uğraşalım...
1 yılDiğer kadınları bilmem, ben kesinlikle çok mutlu olurum 😅
112 Yorumla- 1 yıl
Kanalizasyon borularını döşerdiniz kadın hakinizle, hiç mi kafa basmıyor? Bütün altyapı, amelelik işleri erkeklerde. Boş boş konuşma.
- 1 yıl
Asıl sen boş konuşma kadın haklı
- 1 yıl
"Bana göre" erkekler olmasaydı şahsen ben daha rahat olurdum istediğimi giyerdim en basitinden kadınlar hayvanlar ya da çocuklar tecavüze ugramazdi mesela
- 1 yıl
@yildiztadic kadınlarda tecavüz ediyor bunu biliyorsun değilmi 😐. Zoofili olaylarının %85'i kadın. sadece hayvanlar değil bunu insanlara yapanda var:
www.researchgate.net/.../305384459_The_Proportion_of_Sexual_Offenders_Who_Are_Female_Is_Higher_Than_Thought_A_Meta-Analysis
Sırf daha çok göz önünde olduğumuz için ve patrilineal bir toplumda yaşadığımız için dehumanize edilip misandrizme maruz kalmamız gerçekten üzücü - 1 yıl
Kral tavuğa bile tecavüz ediyorsunuz ondan sonra da şimdi senin yaptığın gibi ağlıyorsunuz bu ülkede kaç tane kadın tecavüz edildikten sonra öldürüldü haberin var mı senin bide utanmadan kadınlarda yapiyo diyorsun ya ben kadınlar yapmiyo mu dedim siz daha okuduğunuzu anlamiyosunuz
- 1 yıl
Karşındakine alt varlık diyerek ne mal olduğunuzu anlıyoruz zaten ayrıca ben ne zaman kadınlar melek dedim Allah aşkına düzgün oku şu yazdıklarımı
- 1 yıl
Kadınlarda tecavüz ediyor
Şimdi gelip çoğu kadın duygu sömürüsü yapıyor boş boş
Tecavüz edilip kaç kadın öldürüldü diye sadece türkiyede olmuyor Yurtdışında erkeklere tecavüz eden kadınlardan haberleri yok - 1 yıl
Senin argümanların kadar boş değil hiç olmazsa git bi okuma yazma öğren önce ben oklava diyorum sen baklava anliyosun
- 1 yıl
@yildiztadic helal olsun.
Gizli Üye(36-45)1 yılBiz olmasak zengin şatafatlı lüks hayatı nasıl yaşayacaklar Tem temennisi zengin bir işadamına kapak atmak olan bir cinsiyet yani o yüzden biz olmadan yaşayamazlar... kimiside yazmış dövene seveni öldüreni olmayacak bu yüzden kurban keserler diye dövene sövene öldürene gerçekler ortadayken aşık olup giden ve bu sonu hazırlayanlar gene kadınların kendileri
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıİnsanlar hayır sponsorun diyor
1 yılSanmam. Sen bakma boyle nefret ediyorum diyenlere hepsi ilgi bekliyor. Sanki kaya kovugundan ciktilar kendilerinin babasi, erkek kardesi, emmisi dayisi yok mu? Butun erkekler yok olsa baba kardes herkes yok olacak. Ne gerek var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılAslında hayır mutlu olmazlardı demek isterdim ama bunu kendi adıma söylemiş olurdum başka kadınlar aklıma geldiğinde ise erkekler tarafından şiddet gören tecavüze uğrayan satılan hırpalanan kadınlar için erkeksiz dünya çok daha güzel olurdu
01 Yorumla- 1 yıl
@Smilinggirll
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. Hatta kısa boylu erkek kibar ve iyi davransa bile reddedersiniz ama uzun boylu erkek kaba bile olsa sevgili olursunuz
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum ya o zaman le. biyenlik daha cok olurdu ve buda hoş olmazdı gerçekten karakterli erkekler de var ama nadir.
13 Yorumla
Soran1 yılKadın olsam kadından hoşlanıyordum
- 1 yıl
@bsrtpl
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. Sizin gözünüzde karakterli karaktersiz erkek yoktur. Uzun boylu kısa boylu erkek vardır.
- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılOlmazlardi hatta üzülürlerdi. Artık hayatın bir motivasyonu bile olmazdı onlar için
12 Yorumla- 1 yıl
kendinizi o kadar önemli sanmayın
- 1 yıl
Yorumu yapıp engellemek 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yıl🤔🙄
22 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄😄
- 1 yıl
Gerçekler ve haklılıklar asla ve katiyen inkar edilemez aydınlığa kavuşur 😄😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılDünyada erkekler olmasa kadınlar olmazdı. Aynı şekilde kadınlar olmasa da erkekler olmazdı. Doğmak için bile ikisine de muhtacız yani öyle bir ihtimal olamaz 😂
00 Yorumla
1 yılSorunun cevabı "Kadınlar Dünyada olmasa Erkekler daha mutlu mu olurdu" ile aynı tabiiki de hayır Yaratılış gereği iki taraf birbirini çeker ve arzular bu taraflardan birinin kaybolması kötü sonuçlar doğuracaktır. Ha birde iyi olurdu vs diyenler gerçekten aşkı yaşadım sanıp yaşamamışlardır veya kandırılıp bu adam beni seviyor ya ya gelmişlerdir. Veyahut hasarlıdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. erkek kadın değil insan denilen canlının olmaması gerekiyor "olmaması gereken canlı" bunun nedeni insan yaratıcısını ret etmiştir. farklı zihniyle ve bu bir "karardır"
00 Yorumla
1 yıl
Erkeklerin olmadığı bir dünya, mutluluğu garanti etmez; sorun cinsiyet değil, toplumsal eşitsizliklerdir.14 Yorumla- 1 yıl
"İnsanların tercihleri kişisel olabilir, ancak genelleme yapmak yanıltıcıdır. Herkesin sevgi ve ilişki anlayışı farklıdır, dış görünüşten çok daha fazlası önemlidir."
- 1 yıl
Senin gibiler evet
Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı. Evet daha mutlu olurlardı sınır stres duygusu olmaDı bızde😅
20 Yorumla
1 yılNeden? Mutluluğumuz bir başkasına bağlı değil ki? Erkekler var diye mutsuzuz, yok olunca her şey güllük gülistanlık mı olacak? Alakası yok
00 Yorumla
1 yılYani Anlamadım hangi kapıdan gidiyorsun erkeği bu kadar alçalttığına göre sen bir erkek olamazsın zaten
00 Yorumla
1 yılYine boş gereksiz çöp bir soru. Kadın erkek olmadan, erkek de kadın olmadan yapamaz. Cahilliğe, boş boş hareketlere boş boş sorulara gerek yok
00 Yorumla
1 yılErkekler olmasa kadinlar stresten tabak bardak kriyom diyor kocalari bir gün evde olmayanlar :)
00 Yorumla
1 yılhayır kadınlar tek başlarına iş yapamazdı erkekler olmasaydı savaşlar kazanılmazdı erkekler olmasaydı nüfüs çoğalmazdı
022 Yorumla- 1 yıl
erkek yoksa savaşta olmaz zaten ayrıca bilimle kadın artık tek başına da üreyebiliyor
- 1 yıl
çok iddialı konuşuyorsun erkekler olmasaydı kızların halı haraptı
- 1 yıl
ben gerçekleri söylerim yalnız başına yaşayan bir sürü kadın var ama erkekler yalnız yaşayamıyor öyle ki 40 yıldır kadınlardan uzak yaşayan erkeğe bile kadınlar yemek yapıp kapısının önüne koyuyor
- 1 yıl
mesele çalışmak değil ki üreyip Türkiyenin nüfusunu çoğaltmak
- 1 yıl
hee ayn su ve yemek kaynağını daha çabuk azaltıp dünyayı daha kolay yok etmek için mi ayrıca bilimle artık kadın kendi başına da çocuk yapabiliyor size hiç bi konuda ihtiyaç yok yani
- 1 yıl
emin misin bence o kadar emin konuşma çünkü siz kaybediyorsunuz bir savaş çıksa bize muhtaç olursunuz
- 1 yıl
savaş hep erkekler yüzünden çıkıyor yalnız ayrıca bilimsel olarak şiddette daha meyillisiniz ve kaldı ki savaş olsa bile insan gücüne ihtiyaç artık yok milattan önce falan mı yaşıyon sen
- 1 yıl
tabi ki siz öyle sanın bütün erkekler aynı değildir eğer her erkeği aynı sanıyorsan çok pişman olacaksın
- 1 yıl
bilimi de yalanladı tam oldu bak bakayım suç işleyenlere kaçı kız kaçı erkek en basitinden serikatiller
- 1 yıl
silahı bulanda atom bombasını bulanda erkekti siz olmasanız bunlarda olmazdı sonuç olarak
- 1 yıl
ha şu ama onları yapanlar sapıklar
- 1 yıl
ha onlar Siyonistler
- 1 yıl
ayn sizden biri kötü bişi yapınca onlar otomatikman ayrı tür oluyor dimi
- 1 yıl
bak anlamıyorsunuz size diyorum ki erkekleri kötüleyemezsiniz
- 1 yıl
biz erkeklerin de gururu var
- 1 yıl
siz kadınları kötülerken iyi ama onu önceden düşünücektiniz sizde gurur ne arar
- 1 yıl
öyle mi çok yanlış düşünüyorsunuz gururlu erkekler de var
- 1 yıl
@İstilacıTürrİİnsan Keşke bilim sana da bir çözüm bulsa. Bilimin çaresini buldu dediğin şey ile sadece kız çocuğu doğar. Y kromozomu sizde yok çünkü.
İnşaat, sanayi, maden, altyapı ve enerji sektörlerinde işçi olarak çalışabilecek gücünüz. Yeryüzünde erkekler olmasa bugün yediğin içtiğin giydiğin ürünlerin yüzde 90'una ulaşamazdınız. Yeryüzünde kıtlık olur, ölür gidersiniz. Tüm varoluşunuzu erkeklere borçlusunuz.
Seni engellemekten bıktım. Sen yeni yeni hesaplar açıp karşıma çıkmaktan bıkmadın. Seni yine engelleyip yedek hesaplarını da kapattıracam. - 1 yıl
konu zaten erkeklerin olmaması yani erkek çocukta yok demek oluyor bu
- 1 yıl
ben karşına çıkmıyorum sana da görüş yapmadım toz olup gitsen iyi olur senin saçma salk düşüncelerini görmek zorunda değilim ayrıca kadın olmadan siz değil yaşamak hayatta bile kalamazsınız
- 1 yıl
senin amacın ne istilacı Türlisan
- 1 yıl
mal mal konuşma yoksa sana gününü gösteririm beyinsiz mal asıl senin düşüncelerin canım ve saçma sapan
- Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar da soyunu devam ettiremezdi, mutlu da olamazlardı. Şu an bir çoğunun hayatında erkek yok, mutlular mı? Hayır.
09 Yorumla- 1 yıl
Hayatım da erkek yok ve çok mutluyum ayrıca biyoloji derslerinde uyuyor muydun? kadın çocuk yapmak için erkeğe ihtiyaç duymaz
- 1 yıl
Hayatında mutlusundur, erkek olmadığı için "mutsuz" demiyorum. Biyoloji dersinde uyuyan sensin, erkeksiz üreme daha gercekleşmedi, yalnızca teori. Doğacak çocuğun hayatta kalabilmesi için de erkeğe ihtiyaç var. Kıçındaki dondan elindeki telefona kadar üreten kişiler erkek. Erkekler olmasa bu teknoloji de olmayacaktı.
- 1 yıl
18 yaşında ergenin tekisin daha,30a gel de öyle konuş. Bu sitede 30a yaklaşıp ağlayan kadın soruları her gün çıkıyor.
- 1 yıl
Eskiden kadınların hakları vardı da sanki okuma yazma bilmiyorlardı ya hani doğal olarak üreten kişiler de erkek oldu ki buna rağmen tarihte başarısıyla ünlü bi çok kadın var
- 1 yıl
Tamam ergencim, haklısın.
- 1 yıl
18 degilim ki sanane benim yaşımdan
- 1 yıl
Haklıyım evet
- 1 yıl
Haklısın...
- 1 yıl
bilimsel olarak artık mümkün az araştırma yap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaşamadan bilinmez.
Bu sorunun aklınıza gelme sebebi var mıdır?
02 Yorumla
Soran1 yılVar kadınlar erkekleri çok sevmiyor
- 1 yıl
Ne olduğunda çok sevmiş sayılır sizin gözünüzde
Olmaz!! Erkekler mutlaka olmalı yoksa kiminle sekkss yapicaz
12 Yorumla- 1 yıl
işte helal olsun kız sana
- 1 yıl
bravo biz erkekleri anlayan bir kız
1 yılKesinlikle evet. Taciz ve tecavüz olayları biter. Huzur olur
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olmayan şeyleri düşünmemek lazım. İlk insan erkektir...10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkekler olmasa kadın diye bir şey olmaz bir kere. Babadan gelen X kromozomu lazim
12 Yorumla- 1 yıl
gerek yok bilim onu çözdü
- 1 yıl
@Onlygirl_
Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler.
1 yılEksik olurdu, çünkü her iki cinsiyet birbirini tamamlıyor
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYok mutlu olmazdılar. Erkekler olmasa kime suç atacaklar.
00 Yorumla
1 yılSanmam , 35 ine gelip koca avlamaya çalışan niceleri var
00 Yorumla
1 yılYok be. Ben olmazdım, her şeyin zıttı birbirini tamamlıyor.
03 Yorumla- 1 yıl
@cigkofte_candir
@türk5561 olum derdin ne benimle manyak misin jrjwjeejejek
- 1 yıl
@cigkofte_candir
Yooo değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılerkekler için yapılan tüm rekabet biteceği için gerçek huzur ve mutluluk olurdu, kadınların hırsı, paylaşamayacağı şey kalmazdı, herkes rahat olurdu mental olarak, yok kimin ilişkisi iyiymiş kim evlenmiş evlenememiş o adam kimi seçmiş derdi yok dkdkkd
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 ben egede yaşıyotum 170-180 arasında tüm sülalemdeki erkekler sade 19 yaşında olanı evli değil geri hepsi evli 180 altındalar :D türkiyede boy ortalaması zaten düşük ama ne alaka ki konu bu mu? erkekler de esmer kadın sevmiyor beyaz ten seviyor mesela ama ne alaka yani?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 yörükler çoğunluklla kısa boyludur. neyse en çirkin kıza 1000 tane erkeğin mesaj atması ve sadece penisini içine sokup boşalmak istemesi kızın hiçbir ihtiyacını karşılamıyor yani o kız da sevilmiyor :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBelki de. Gerçek 'kadınlar ülkesi' oluşurdu böylece.
07 Yorumla- 1 yıl
@Sühandan46
Hayatımda hiç erkekleri böyle bir sınıfa koymadım. Uzun ya da kısa diye. Yaptığım yorum da bir kitaba gönderme sadece. Kimseyi üzmek, kırmak amaçlı değildir.🙏
- 1 yıl
Yorumumdan kısa boy sonucu nasıl çıktı merak ettim?
- 1 yıl
Herkese aynı yorumu yapmışsınız?😌
- 1 yıl
@Sühandan46
Sizin için sadece kısa boylu erkekler olmamalıdır da o yüzden - 1 yıl
Saçma. Ne dediğimi anlamıyorsunuz demek ki.
- 1 yıl
@Sühandan46
Yoo gayet anlıyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır be kadın kadına aynı tadı vermiyor 😅😅😅
05 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 ne alaka şimdi 😅
- 1 yıl
@türk5561 benim cevabımdan böyle bir şey mi anlıyorsun ne alaka
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bana dokunmadiktan sonra kalabilirler ren katıyorlar..
05 Yorumla
1 yılHayır bence mutsuz olurlardı çünkü Allah erkeği kadın için kadını erkek için yaratmıştır
00 Yorumla
1 yılBence bir günlük, erkekler yok olsun. Görelim onca işi kadınların makyajı mi halledicek 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır tam tersi kadınlar kıskançlıktan birbirini yerdi. İyi ki erkekler var bence
04 Yorumla- 1 yıl
Çok mutlu oldum abla iyi ki kızlar da var
- 1 yıl
@mustafacan1321 bence de.
- 1 yıl
Abla bi duanı alabilir miyim
- 1 yıl
@Altinbasakk
1 yılYok be kadinlar daha fena birbirimizs girerdik erkekler kadinlardan daha iyi valla
015 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 He valla biz iyiyiz
- 1 yıl
Kral lafı nereye çekiyorsun ne güzel işte kız güzel yorum yapmış neden saçmalıyorsun
- 1 yıl
@mustafacan1321 kısa boylu erkekleri hiçbir kız sevmez.
- 1 yıl
Çok şükür kısa değilim kanka
- 1 yıl
@mustafacan1321 kısa olsan görürdük. Her defasında red yerdin. Sorduğun soruda kızların o şekilde gördükleri erkekler kısa boylu erkekler
- 1 yıl
Bilmeden konusma birader benim de sevgilim yok mesele uzun boylu olmak değil bu işler de nasip kısmet sana tavsiyem birini bul evlenmeye çalış
- 1 yıl
@mustafacan1321 kısmet arasan bulursun. Bende o kadar yazıyorum ama sonuç red.
- 1 yıl
Bazen arasan da bulamazsın vakti değildir belki de
- 1 yıl
@türk5561 şimdi konumuzla ne alakası var
- 1 yıl
@türk5561 boyun kaç
- 1 yıl
@türk5561 uzunsun valla
Biz varken bile mutlu olamıyorlar bizim yokluğumuzda nasıl mutlu olsunlar ;))
02 Yorumla- 1 yıl
Sizin olmanız mutlu olmamız için tek başına yeterli bir sebep mi?
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet mesela ben kötü şeyler yaşamazdım travmalar atlatmazdım
06 Yorumla- 1 yıl
Benim yaşadıklarım farklı siz ne diyorsunuz?
- 1 yıl
Sevgilim yok benim hiç olmadı
- 1 yıl
Kafadan atma
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler bu zihniyetten çıksa yeterli
Komple yok olmaları doğal dengeyi bozar bence... İyi erkekler de var çok şükür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa boylu erkekler olmasaydı daha mutlu olurlardı muhtemelen. Zira biz 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar reddediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır ya ne ilgisi var, olsunlar nasıl olsa onlari yaklaştirmak ya da yaklaştırmamak bizim elimizde
05 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂 doğru abla doğru öyle
- 1 yıl
Dostum sen iyi misin neden her yere aynı mesajı yazarsin
- 1 yıl
@mustafacan1321 evet gayet iyiyim
- 1 yıl
Dostum kızlara neden atar gider yapıyorsun bütün kızlar aynı değil ki
Gizli Üye(18-24)1 yılKadinlar ureyemez kadin diye bir sey de olmaz hatta tum isler durur vahsi hayvanlar sokaklara iner kadinlar durduramaz 1 2 aya hepsi olürdu
00 YorumlaAğır ve pis işleri kaktıracak başka Bi cins bulurlarsa evet daha mutlu olurlar.
00 Yorumlaben ıstedıgım gıbı genelde gıyınemıyorum ozellıkle amcalar okuz gıbı bakıyor ama bı cocuk var ıste bı o olsa sadece benım olsa kabul benlık sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle evet daha mutlu olurduk çok mutlu olurdukkk ahhhh nerde o günlerrrr
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki de ama üreme olmadığı için yasam biterdi
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBöyle bir şey demek istemedim
Cevap sahibi1 yılSen kafayı yemişsin. Benim öyle bir düşüncem yok. Herkes aynı şeyi düşünmez.
Gizli Üye(36-45)1 yılBence dünyada hiç kimse olmasaydı herkes daha mutlu olurdu
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 çok zekisiniz leb demeden leblebiyi anlamak bravo. Ama üzgünüm böyle demek istemedim
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 kısa boylusun sanırım kafana çok taktigina gore
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe mutlu olması, birbirlerini yemekten delirirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendi cevabın sorunun cevabını vermiş sevdim seni hdhshd
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle bişi demedim hiç olmasalar olur demek istedim. Ben boya takilmam ilk sevgilim 193 tü ama boyla ilgili değildi karakteri merhameti etkilemişti. 2. Sevgilim 176 idi onunda karakteri güzeldi. Benim için bu önemli. Yasa da takilmam Cok fark olmadığı sürece benden küçükte olabilir. Her kadın aynı değildir.
Cevap sahibi1 yılİlki 3.5 yıl platonigimdi ben açıldım. 2. Si bana açıldı kabul ettim bu arada inşaatta çalışan işçi durumları ortadan biraz daha kötüydü.
Cevap sahibi1 yılBence zorlama her kız bilgigin kızlardan degil
Cevap sahibi1 yılBiz sevgiliyle 3 bin falan alıyordu günlerce çalışmaya. Yorma istersen para için birlikte olmadığımı anlamis olman lazım
Cevap sahibi1 yılHer kız degil
Cevap sahibi1 yılSenin bu konuda yaran var anlaşıldı kardeşim sana da iyi geceler
Belki cinayet, tecavüz olmazdı ama kaos savaş eksik olmaz nefret, duygusallık, kıskançlık gibi duygular herkesi ele geçirirdi. Yönetim, siyaset filan ne olurdu ancak Allah bilir 😄😄
03 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat