• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler dünyada olmasa kadınlar daha mutlu mu olurdu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
93
Yapay Zekaya Sor

Bence daha mutlu olurlardı

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin olmadığını düşünelim fakat bu defa durum çok daha iyi mi olurdu?

Kadınlar arasındaki kıskançlık yüzünden ayrışmalar ve bir birlerini çekememezlik yüzünden bu defa bir birlerine düşer kendi içlerinde savaş verirlerdi. Şu anda gelin kaynana arasında verilen kavgalar biterdi ama çok daha kötüsü başlardı 👍 erkeklerin olduğu yerde gelin kaynana çekişmesi var erkekler olmasa kadınlar arasında savaş çıkar. Tamam elbette erkekler tarafından öldürülen, tecavüze uğrayan çok kadın var fakat erkekler olarak kavga edince bir birimizide öldürüyoruz, hatta işkence ediyoruz. Yani uzun lafın kısası biz akıllı varlıklar olarak elde etmek istediğimiz şeyler uğruna dünya savaşı çıkaracak kadar aşağılık bir dereceye düşecek kadar büyük bir potansiyele sahip olduğumuz gibi iyilik yapmak istediğimiz zaman savaşları bitirecek kadar iyi oluyoruz. Bu mesele cinsiyet meselesi değil şahsiyet ve karakter meselesidir. En azılı katilleri ve tüm diğer suçluları bir kadın dünyaya getirip, emzirip, büyütüyor bu insanlardan bazıları barış, kardeşlik, eşitlik, demokrasi gibi insani olgular için uğraş verirken bazıları şan, şöhret için bazıları ise kişisel zevkleri peşinde koşuyor ve her türlü suça bulaşıyor. Yani uzun lafın kısası gerek annesi gerekse babası tarafından doğru düzgün eğitim verilmeyen çocuklar geleceğin suçluları olarak büyüyor.

Not: Erkekler olarak kendi adıma hiç var olmamış olmayı tercih ederdim 😎😎 çünkü dünya erkekler olmadan sadece kadınların yaşadığı bir yer olarak şimdikinden ne kadar kötü olacağını tahmin edebiliyorum. Kadınlar tuvaleti kadınlara özel erkekler kullanmıyor wc sorunları genelde kadınlar tuvaletinde çıkar çünkü ped gibi şeyleri tuvalete ata ata tıkarlar ve bir kadın beğenilmek için kendine boya badana yaparken etrafını batırır. Tüm meseleleri kendileri güzel görünsün etrafı b@k götürsede kadınlar için sorun değil.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Büyük ihtimalle olurduk.

%85 civarı aşırı tiksindirici bir kitlesi var çünkü. Siz kalan %15 iseniz üstünüze alınmayınız beyefendiler.

Size biraz bu erkeklere güdülen kinin de nedenini tüm kadınlar adına açıklamak istiyorum.

• Kadın cinsiyetini aşağıda görmeniz ve aşağıya çekmeye çalışmanız.

Evet biyolojik olarak bizden daha güçlüsünüz ve bir fiziksel kavgada üstünlük sizde olur. Ama bunu kullanarak kadınları ciddiye almaktan kaçınmanız, tehdit etmeniz ve ayrıca da hor görmeniz mide bulandırıcı. Bizi fiziksel konuda yenebilecek gücünüz olduğu için ezmeye çalışmanızdan nefret ediyoruz. Ayrıca bir erkekle fiziksel olarak yüz yüze gelmiş her kadın o anın ne kadar çaresizlik hissi verdiğini bilir. Bu konudan aslında bakarsanız her kadın payını maalesef alıyor. Baba, eş ve bazen sokaktaki rastgele bir adam tarafından bile.

Ayrıca bir kadının başardıkları bu kitleye fazlaca batar. Mesela zengin olan bir kadını gördüklerinde laf atacak yer ararlar. "Zengin koca mı dolandırdın?", "Kesin baba parası yiyiyor.", "Hayat kadınıyım demiyor da.". Bunlar gerçekten iğrenç ithamlar. Para kazanmak veya bir şey başarmak sandığınız kadar cinsiyete özel bir şey değil.

• Kadınların karar vermesi gereken şeylere burun sokmanız.

Buna tonla örnek verebilirim. Nasıl makyaj yaptığımız, mesleğimiz, yaşam stilimiz, giyim tarzımız ve kürtaj mevzusu. İnanın hiç bir kadın rastgele bir erkeğin onayı için bir şey yapmıyor. Yakınımızsanız fikir belirtebilirsiniz ama günün sonunda karar bizimdir. Kürtaj konusu hele de sizin asla girmemeniz gereken bir konudur. Kabul edin ki bebekte her zaman anne payı öndedir. Bedenlerini, saatlerini hatta kariyerlerini feda eder kadınlar bir bebek için. Bu yüzden bir kadının bunu istememesi kadar normal bir şey yoktur ve size de kendi işinize bakmak düşer.

• Haddiniz olmayan laflarda bulunmanız.

Herhangi bir red edildiğinizde kalkıp bize hakaretler etmeniz, beğenmediğiniz bir hareketimizde bizi aşağılamanız veya da sokaktan geçerken hiç yanlış anlayabileceğimizi düşünmeden yürümeniz. Kimse sizi beğenmek, size uymak veya da sizin edepsizliğinize izin vermek zorunda değil. Bu tarz basit şeylerde istediğinizi alamayınca hırçınlaşmayı kesin.

• Kadınların yaptıklarını aşağılamanız.

Kadınlar tarihte genel olarak çalışmalarını evde yapmışlardır. Çünkü aile kurumunda kadının rolü fazlasıyla büyük iken bir de işe gitmesi onu fazlasıyla yıpratır. O yüzden yemek yaptığımız veya temizlik yaptığımızı aşağılık bir şey yapıyormuşuz gibi söylemenizden bıkıyoruz. Şimdiki zamanda kadın da sizin gibi çalışabiliyor ama siz basit hayat ihtiyacı olan yemek yapmayı ve temizliği hala hor gördüğünüzden yapamadınız. Birisi sizin için bunları yapıyor ise size aşağılamak değil memnun olmak ve memnun etmek düşer.

• Bizi utanmadan orada burada cinselleştirmeniz.

Bunu mizah haline bile getirdiniz. Kapalı bir kadını bile bilmem ne rengini tahmin etmeye çalışarak cinselleştiriyorsunuz. Sonrasında kadınlar niye cinsellikten uzaklar ve çekiniyorlar diye düşünüyorsunuz. Bizim de dürtülerimiz var ve cinsellikten keyif alıyoruz ama sizin bu yaptığınız bizi tahrik etmiyor aksine soğutuyor.

Benim aklıma gelenler bunlardı. Daha eklemek istediklerinizi yanıt olarak yazın lütfen.

Biz erkeklerden nefret etmiyoruz, iğrenç kesim erkeklerden nefret ediyoruz.

4
    15 Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Harika demissin. Tam da dedigine benzer bir yorum attim ve altinda %15lik kesim uredi🙂

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

Teşekkürler. Konumuzun cinsiyet değil hareketleri olduklarını ve geneli de iğrenç hareketler sergilediklerinden dolayı çıkan kinimizi garipsememeliler.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@eflinw05
      Sen şöyle demek istedin herhalde; "Uzun boylu erkeklerin olmasını ama kısa boylu erkeklerin olmamasını isterdim herhalde" diye.
      Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler.

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

@türk5561 sana çok kötü bir haberim var. 5 eximden 4'ü 1.65-1.70 boylarındaydı.

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

Ayrıca ben hiç bir yerde boydan falan bahsetmedim üstünde durduğum tek şey davranış oldu. 😄

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@eflinw05
      Demek ki o 4 ü zengin di.

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

@türk5561 aynen o kadar zengindiler ki her zaman alman usülü ödeme yapıyorduk. zengin veya uzun olmayan erkeklerin fıstık gibi kızlarla çıkabilmesi sizi niye bu kadar delirtiyor?

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Bu adamda anlama kitligi var, bildigini tekrar etmekten ve oldurmaya calismaktan baska bir halt yapmiyor ve sumuk gibi yapisiyor. Bence yorma kendini.

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

@Somebody123 katılıyorum vallaha, bahsettiğim kesimden olduğu için konuyu çevirmeye çalıştı galiba.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Kadin dusmani biri, laf anlamaz ve bozuk plak gibi tekrar edip duruyor. boş ver.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@eflinw05
      Niye delirtsin. Tersine umutlandırırdı. Ama gel görki zengin olmayan ve kısa boylu erkekler bırak fıstık gibi kızları hiçbir kızla çıkamıyorlar. Çıkarlarsa da kız uzun boylu erkek bulamadığı için onlarla çıkıyor.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      Kadın düşmanı değilim. Sadece mevcut durumuma dertleniyorum. Ayrıca senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.

Yorumla
    • eflinw05
      eflinw05
      1 yıl

@türk5561 kadınlar senden kaçtığı için bahane üretmeye devam et sen bakalım, olana kadar at bişeyler 😄

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Sanrisal ya hala ayni seyi tekrar ediyor. Oldu abi inanmazsan inanma ruh hastasi mi nesin

Yorumla
    • İstilacıİnsanlar
      İstilacıİnsanlar
      1 yıl

15 çok oldu yüzde 1 diyelim şuna

Yorumla
  • zui777
    zui777 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Dünyada 2 cinsiyet olarak yaratıldıysak bunun bir sebebi var, ve bence birbirimizi tamamlıyoruz ve birbirimize karşılıklı olarak doğamız gereği ihtiyacımız var bu sağlıklı bir hayat için gerekli. Bazıları işte tecavüz falan filan yazmış ama onları ben zaten bırak erkeği insan statüsüne bile koymuyorum. Onları o hale getirende bir çok yaşadığı psikolojik sorunlar, yetiştirilme şekli vb. yani yine çevresi oluyor. Eğer biz insan gibi insan olup, güzel çocuklar yetiştirirsek böyle sorunlarda gün geçtikçe azalır. Bunun kadın ya da erkekle hiç bir ilgisi yok yani.

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evet ama eşeysiz üreyebilme imkanları mümkün değil. Nasıl olacak yani mutasyon mu geçirecek biyolojik yapısı birden. (Bence en mantıklısı tamamen insanlığın neslinin sonu gelmeli = 3. Dünya Savaşı) Uluslararası topluluklar bir şekilde eninde sonunda dünya harbini başlatmaları gerekiyor. Başlatmamaları en büyük insanlığa karşı işlenen ağır suçlardan.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

45

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.

Büyük bir çoğunluğu kurban bile keserdi. Döveni olmayacak, söveni olmayacak, aldatanı olmayacak, namussuz namus bekçileri olmayacak, öldüreni olmayacak. Oh miss gibi dünya.

3
    3 Yorumla
    • Hürkan13
      Hürkan13
      1 yıl

Ben hiç ağır işlerde çalışan kadın görmedim gitip inşaata çalışana ev yap bakalım görelim? Erkekler hormon olarak kadınlara ihtiyaç duyar bu dünya bu mantıkla yaratılmıştır bı araştır bakalım bekar erkek mi daha mutlu evli erkek mi? Tabii senin baban ve agebyim dayın amcan olmasa daha güzel olur zaten bir işe yaramiyorlardir yoksa kadınlar rahat etmez.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@_ΛqresiF_
      Sen şöyle demek istedin herhalde; "Uzun boylu erkeklerin olmasını ama kısa boylu erkeklerin olmamasını isterdim herhalde" diye.
      Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler.

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

@Hürkan13 Aynen öyle dostum

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.

Gerçekten net şekilde olurduk yalnız 🤣

1
    0 Yorumla
  • Somebody123
    Somebody123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Cinsiyetci, sapik ve gorgu yoksunu erkekler dunyada olmasaydi mutlu olurdum evet. Onun disinda kadinlara karsi nazik davranan, ince dusunceli, hayati cinsellikten ibaret olmayan, zekasini baska seylere kullanmayi tercih eden erkeklerin bana bir seyler katmasindan hosnutum, var olmamalarini istemezdim.

5
    11 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Kadinlari genelleyeceksen dunya uzerindeki her kadinla bir deney falan yapip tez cikarman gerekiyor. Her soyleneni tersinden ve kotu tarafindan anlamak nasil bir sey acaba? Iyi soylenen bir seyi kotuye yormak yorucu olmali valla.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      Dünya üzerinde 1.80 den kısa erkekleri reddetmeyen kadın yoktur.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Konuyla alakasi? Ya da dedigimle? Senin iliski travmalarinin derdini ustlenmek zorunda degilim. Ha illa cevap bekliyorsan, daha once 1.80den kisa flortum ve sevgilim oldu, asik oldugum tek kisi de 172 falandi. Komplekslerinle ilgilenmek zorunda degilim, yorumumla da ilgisi 0. Baybay, hosca kal.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      Tersine ilgisi 100 de 100. Ayrıca 1.80 den kısa erkeklerle sadece kanka olmuşsundur ama asla sevgili olmamışsındır. 1.72 de dahil. Ya da kendisi zengindi.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

emretti prenses kompleksli aciz dişi alt tür

Yorumla
    • Brejsj34
      Brejsj34
      1 yıl

O tiplere düşen sizlersiniz kullanıılıp atıldığında geri buraya gelip ağlama

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Abi yalan borcum yok sana? Cinsiyetci kicini alip yorumumu terk et. Yarasi olan gocunur, herhalde yaptigim yorum bir tarafiniza dokundu. Sizin gibi tipler olmasa mutlu olurdum. O 172 boylu eski sevgilim benle nasil konusacagini bilen, bana deger veren, cok iyi biriydi ama anlasamadik bitti. Kendisine sevgim devam eder. Onun disinda saydigim kisma girmeyen erkek surususunuz herhalde su yazdigim yorumdan kotu niyet cikarabildiginize gore. Trajik vakalar.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

O tiplere dusen biri degilim ve asla olmam. Gorunce yolumu degistirdigim tipler. Size bu cinsiyetci kafanizla hangi kadin bakar zaten? Iyi bir yorumdan bile art niyet cikaran, kendini eski iliski travmalarindan dolayi her kadinin ayni olduguna sartlamis cinsiyetci varliklarsiniz. Birbirinize yonelin, birbirinizle evlenin siz. Yarali kadin dusmanlari. O eski sevgilimin de isi bile yoktu, genctik. Zengin aramama gerek yok, ailemin parasi var. Her yedigin kazigi her kadindan aramayi kes bence, cok yorucu. Uzuluyorum size.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      Acaba 1.80 üzeri olsa anlaşamayacak olsan bile ayrılırmıydın. Ayrıca muhtemelen uzun boylu erkek bulamayınca onla sevgili olmuşsundur. Ayriyeten geçmişte bahsettiğin şekilde birisi olmadığım halde yazdığım her kızdan direkt red yedim. Eğer şu an boyum 1.80 üzeri olsaydı bu karakterle bile sevgilim olurdu.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

And from the plains of royal meath! strong men came hurrying through!

Yorumla
  • hiç37
    hiç37 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Aslında erkekler olmasa değil, kötü erkekler olmasa yer yüzü hem kadınlar için hem de iyi erkekler için daha iyi olurdu.

Yani maalesef bazı erkekler gerek kendi hemcinsleri için gerek kadınlar ve çocuklar için tehlikeli, yer yüzünde savaş isteyen, öldürmek isteyen, ırz düşmanlığı yapan, şiddet uygulayan hep erkek (bazısı tabii)

Olmasa güzel olurdu hem adam olanlar için hem kadınlar için.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her iki cinsiyetin de bir amacı var kadının erkeğe erkeğin de kadına ihtiyacı var lakin günümüzde çoğu kişi artık erkeklerin kıymetli olduğu kadar kadının da kıymetli olduğunu erkeğin nasıl diğer kadınlarda şansını deneme şansı varsa kadının da böyle bir şansı olduğunu unuttular ve artık bu şansını hatırlayan kadınlara hain hemen unuttu hiç sevmedi (olmayan) paramı yedi gibi laflarla düşürmeye çalıştılar ne kadın erkekler olmadan ne de erkekler kadın olmadan yaşayamaz sürdürülebilir bir hayat yaşayamazlar keşke herkes erkeğinin ve kadıninin kıymetini bilsele

1
    6 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 idrak şekline saygılarımı sunuyorum dediğimin dediginizle uzaktan yakından alakası yok

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Siz sadece uzun boylu erkeklerle hayatınızı sürdürmek istersiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 böyle düşünmek istiyorsanız siz bilirsiniz size kendimi anlatmaya ugrasmicam iyi geceler

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Anlatmaya gerek yok çünkü biliyoruz.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yani siz kızları biliyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bir eşcinsel olarak bunu ben bile istemezdim, dünyada birçok pislik erkeklerin başının altından çıktığı gibi, dünyadaki birçok pisliği de erkekler önlüyor, kadınların yapamayacağı ya da yapmak istemeyeceği birçok şeyi erkekler yapıyor, bir erkekten ya da bi kadından şere. fsizlik görmüş herkes hemen o cinsiyeti b. klamaya çalışıyor, erkeksiz bir dünyada kıskançlık kavga alır başını giderdi, erkekler kötü de kadınlar melek mi sanki, kadınların birbirine yaptığı kötülüğü zalimliği bazen erkekler yapmıyor, sayısı az olsa da düzgün erkekler de var, bence bunu cinsiyete göre ayırmamak lazım, sadece kötüler yok olsun..

2
    0 Yorumla
  • unilim
    unilim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar asla birbirleriyle anlaşamazlar, hiçbir zaman erkek ortamına sahip olamadılar olamazlar, kadınlarla olursa savaş daha çok artar çünkü kıskançlıkları bir duygudur ve duygularıyla hareket etmeye meyillidirler. Kadınların hiçbirinin bir yönetim pozisyonuna ben "şahsen" yakıştırmıyorum. Erkekler daha becerikli her konuda.

Kısaca, hiçbir şey yapamazlar kendi kendilerinin sonunu getirirlerdi 🤣🤣

2
    1 Yorumla
    • İstilacıİnsanlar
      İstilacıİnsanlar
      1 yıl

o dediğin erkeklerde oluyor erkekler birbirini öldürüyor

Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Cidden kapatılması hc urememesi gereken erkekler var. Belk hc olmasalardı tecavüz taciz siddet olayları olmazdı ya da erkekler hepten kapatlsaydi boşanmak istedi dıe karşılık vermedi dıe öldürülen kadnlar olmazdı böyle düşününce cidden erkekler kapatlsn

0
    32 Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

Aslında tamamen dünyada insanlığın nesli ürememek için Güçlü Antinatalist olması gerekiyor. Kesinlikle dediğim bu söz mantıklı. Böylece dünyada imtihan derdi bile kalmaz. Birçok kadın neden anne olmaya çabalıyor inanılır gibi değil.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Bu ülkede çoğu kadn istedg icn dğl eşi istedg içn çocuk doğruyor. Ya da bu erkeklerin soy bağı icn özellikle doguda erkek çocuk sevdalisi varya hala aşiret falan ondan

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

Aslında yeni nesil yani çağ kronoloji ilerletmek kadar ben dünyada embesil milyarlarca insan. Zaten Güçlü Antinatalist olmayan yani üreyen insanlar aynı zamanda Dünyanın en Hayırsız İlim tipler İnsanlara faydası olmayanları ölüden say gitsin.

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

@kalpexoldu Benim gibi bu dünyada milyarlarca insan arasında Antinatalist olanların sayısı azınlık

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

@kalpexoldu Peki sende benim gibi Güçlü Antinatalist ideoloji'yi benimsiyor musunuz?

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

İlk defa duydum desem bu kelimeyi

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

@kalpexoldu Demek istediğim Antinatalist doğum karşıtı demektir. Zayıf Antinatalist belli miktar orantıda nüfusu dengeleyen Güçlü Antinatalist ise tamamen İnsanlığın Nesli'nin sonu gelmeli felsefi görüşünde

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Seninde sonun demek bu

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

@kalpexoldu Biz insanoğlu olarak Adem ile Havva'dan geldik. Evet ya ne bekliyordun Ey insanoğlu. Sonumuzun gelmesi gerekiyordu. Yeni mi farkettiniz Ey yurdum alemi

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Kıyamet kopsa daha iyi

Yorumla
    • Dearhead
      Dearhead
      1 yıl

@kalpexoldu Kıyamet evet eninde sonunda insanlığın nesli ile olacağı kesin bir gerçek. (Mahşerin Dört Atlısı ; Kıtlık Salgın Savaş ve İsa Mesih gelişi
      Tahminler böyle genellikle bir şekilde bu 4 olay gerçekleşeceği gerçeği

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kalpexoldu
      Ayrıca bir çok kısa boylu erkek benim gibi gayet kadınlara karşı kibar ve nazik ken her defasında kızlardan red yiyorlar.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Farkindaysan bazi erkekler dedim sn kendini hang kategoriye koyuyorsan koy ucu açık yorumum 😄 ve biz kadnlar genelleme yapnca atarlanan erkeklerin genelleme yapması da ayrı komik

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kalpexoldu
      Siz erkekleri iki kategoriye ayırırsınız; bunlar uzun boylu erkek ve kısa boylu erkektir. Başka kategoriniz yoktur.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Ahahah sn sanrm tercih edilen kısımda dglsin ki hal yanion

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kalpexoldu
      Boyum kısa olduğu için ve siz kadınlar kısa boylu erkeklerin yok olmasını bile istersiniz.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Bunu isteyenleri gt darla beni dğl ki soruyla alakası yk biraz mantk

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Erkeğiz diye neden kapatılıyomuşuz ben daha dünyayı gezip dolaşcam bir sürü kitap okuyup bir sürü yere gidicem. Dünya Allah'tan sizin gibilerin kafa yapısıyla işlemiyor da hayatımız kısıtlanmıyor Allah'tan.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Emirhan okuduğunu algilayamama problemin mi var

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Erkekler hepten kapatılsın demeye getirmişsin.

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Anlaşılıyor gayet net de senin ne dediğinin bir önemi yok. Kendi hayatımıza devam ediyoruz...

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

E o zaman neye atladn yorumuma

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Senin fikirlerini mi önemseyecektik? Ben hayatta ne istediğime bakarım.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Emirhan slak misn yoksa bilerek mi yapiosun bunu

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Bilerek yapıyom noldu? Sen kendi yazdığında ne demek istediğini bile bilmiyosun önce kendini anla.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

benim yazdgm sy açık sn kendini soktuğun kategorinin rezilligni düşün, sonuçta yarası olan gocunur

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Beni hiç alakadar etmiyor yaram falan da yok hiç alakam da yok zaten. Umrumda da değil.

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Kurbağa gbı nıe atladn o vakt

Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Yorumunun saçmalığını yüzüne vurmak için

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

@EmirhanBey33 Felsefe yapma kral, Tanrıyı kızdırmaya gelmez. Sonra bi kitap daha yollayıp üreyin ulan demesin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bencede

Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

Yarası olan gocunur sende atladgna gore var bsi bahane üretme boşuna emirhan

Yorumla
  • Bakıcaz
    Bakıcaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Dünyada kötüler olmasın.😑 Kadını erkeği yok. Savaş olmasın. Zenginle fakir arası uçurum olmasın. Tecavüzler cinayetler olmasın. Genelde bunları erkekler yapıyor ama genelleme yapmak yanlış olur. emektar babalarımızı, çöpleri toplayan, inşaatta , tarlada ailesini geçindirmek için çalışan, ekmek peşinde koşanlanları görmezden gelemeyiz.

0
    1 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@bakicazcaz

Yorumla
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı.

sanmıyorum, sadece lezb i aşk olurdu sıkıcı olurdu erkek rolü oynayan kadınlar ama hiç bilmeseler daha kötü olurdu . dünya daha yavaş gelişirdi buluşların çoğu erkek tarafından yapılmış elektrik internet çok geç ortaya çıkardı belkide çıkmazdı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkekler kadınları başka erkeklerden koruyorlar sonuçta kadınlar erkek hariç her şeyden bir şekilde korunuyorlar. Ama şöyle de bir gerçek var erkekler daha hırslı ve mantıklı. Yani dünya bugün bu kadar gelişmişse erkeklerin payı çok büyük. Kadınların dünyasında hala ormanlarda yaşıyor olurduk ve düzgün erkekler gerçekten kadınların hayatını kolaylaştırmak için uğraşıyor hep. Kısaca düzgün olan erkeğin yaşamasında bir sorun yok sorun cinsiyette değil çünkü karakterde.

1
    1 Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Biz erkeklerin varlık amacı kadınlara kölelik etmek mi hep siz mutlu olun diye uğraşalım...

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    1 yıl

Diğer kadınları bilmem, ben kesinlikle çok mutlu olurum 😅

1
    12 Yorumla
    • sofarsogood
      sofarsogood
      1 yıl

Kanalizasyon borularını döşerdiniz kadın hakinizle, hiç mi kafa basmıyor? Bütün altyapı, amelelik işleri erkeklerde. Boş boş konuşma.

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Asıl sen boş konuşma kadın haklı

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@yildiztadic neden haklı mesela? :)

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

"Bana göre" erkekler olmasaydı şahsen ben daha rahat olurdum istediğimi giyerdim en basitinden kadınlar hayvanlar ya da çocuklar tecavüze ugramazdi mesela

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@yildiztadic kadınlarda tecavüz ediyor bunu biliyorsun değilmi 😐. Zoofili olaylarının %85'i kadın. sadece hayvanlar değil bunu insanlara yapanda var:
      www.researchgate.net/.../305384459_The_Proportion_of_Sexual_Offenders_Who_Are_Female_Is_Higher_Than_Thought_A_Meta-Analysis
      Sırf daha çok göz önünde olduğumuz için ve patrilineal bir toplumda yaşadığımız için dehumanize edilip misandrizme maruz kalmamız gerçekten üzücü

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Kral tavuğa bile tecavüz ediyorsunuz ondan sonra da şimdi senin yaptığın gibi ağlıyorsunuz bu ülkede kaç tane kadın tecavüz edildikten sonra öldürüldü haberin var mı senin bide utanmadan kadınlarda yapiyo diyorsun ya ben kadınlar yapmiyo mu dedim siz daha okuduğunuzu anlamiyosunuz

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@yildiztadic kral bende diyorumki aynını kadınalrda yapıyor ve bir farkı yok diyorum. ve evet yapıyorlar, kendinizi melekten sanıyorsunuz aq. hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? olmuyor işte. senin gibi alt varlıklar uğraşmak gerçekten zor.

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Karşındakine alt varlık diyerek ne mal olduğunuzu anlıyoruz zaten ayrıca ben ne zaman kadınlar melek dedim Allah aşkına düzgün oku şu yazdıklarımı

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@yildiztadic tartışmaya değer değilsiniz. argümanlarınız sıkıcı, tekrarcı ve dayanaksız. beni engelleyin.

Yorumla
    • sentinustmofficial
      sentinustmofficial
      1 yıl

Kadınlarda tecavüz ediyor
      Şimdi gelip çoğu kadın duygu sömürüsü yapıyor boş boş

Tecavüz edilip kaç kadın öldürüldü diye sadece türkiyede olmuyor Yurtdışında erkeklere tecavüz eden kadınlardan haberleri yok

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Senin argümanların kadar boş değil hiç olmazsa git bi okuma yazma öğren önce ben oklava diyorum sen baklava anliyosun

Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      1 yıl

@yildiztadic helal olsun.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Biz olmasak zengin şatafatlı lüks hayatı nasıl yaşayacaklar Tem temennisi zengin bir işadamına kapak atmak olan bir cinsiyet yani o yüzden biz olmadan yaşayamazlar... kimiside yazmış dövene seveni öldüreni olmayacak bu yüzden kurban keserler diye dövene sövene öldürene gerçekler ortadayken aşık olup giden ve bu sonu hazırlayanlar gene kadınların kendileri

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@İstilacıİnsanlar hayır sponsorun diyor

Yorumla
  • Heecanimhee
    Heecanimhee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Sanmam. Sen bakma boyle nefret ediyorum diyenlere hepsi ilgi bekliyor. Sanki kaya kovugundan ciktilar kendilerinin babasi, erkek kardesi, emmisi dayisi yok mu? Butun erkekler yok olsa baba kardes herkes yok olacak. Ne gerek var

0
    0 Yorumla
  • Smilinggirll
    Smilinggirll Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı.

Aslında hayır mutlu olmazlardı demek isterdim ama bunu kendi adıma söylemiş olurdum başka kadınlar aklıma geldiğinde ise erkekler tarafından şiddet gören tecavüze uğrayan satılan hırpalanan kadınlar için erkeksiz dünya çok daha güzel olurdu

0
    1 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Smilinggirll
      Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. Hatta kısa boylu erkek kibar ve iyi davransa bile reddedersiniz ama uzun boylu erkek kaba bile olsa sevgili olursunuz

Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Sanmıyorum ya o zaman le. biyenlik daha cok olurdu ve buda hoş olmazdı gerçekten karakterli erkekler de var ama nadir.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kadın olsam kadından hoşlanıyordum

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@bsrtpl
      Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler. Sizin gözünüzde karakterli karaktersiz erkek yoktur. Uzun boylu kısa boylu erkek vardır.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@hic37

Yorumla
  • Rich_Sanchezs
    Rich_Sanchezs Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.

Olmazlardi hatta üzülürlerdi. Artık hayatın bir motivasyonu bile olmazdı onlar için

1
    2 Yorumla
    • İstilacıİnsanlar
      İstilacıİnsanlar
      1 yıl

kendinizi o kadar önemli sanmayın

Yorumla
    • Rich_Sanchezs
      Rich_Sanchezs
      1 yıl

Yorumu yapıp engellemek 😂

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.

🤔🙄

2
    2 Yorumla
    • kalpexoldu
      kalpexoldu
      1 yıl

😄😄😄😄

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      1 yıl

Gerçekler ve haklılıklar asla ve katiyen inkar edilemez aydınlığa kavuşur 😄😂

Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Dünyada erkekler olmasa kadınlar olmazdı. Aynı şekilde kadınlar olmasa da erkekler olmazdı. Doğmak için bile ikisine de muhtacız yani öyle bir ihtimal olamaz 😂

0
    0 Yorumla
  • Supradiynallday
    Supradiynallday Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Sorunun cevabı "Kadınlar Dünyada olmasa Erkekler daha mutlu mu olurdu" ile aynı tabiiki de hayır Yaratılış gereği iki taraf birbirini çeker ve arzular bu taraflardan birinin kaybolması kötü sonuçlar doğuracaktır. Ha birde iyi olurdu vs diyenler gerçekten aşkı yaşadım sanıp yaşamamışlardır veya kandırılıp bu adam beni seviyor ya ya gelmişlerdir. Veyahut hasarlıdır

0
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı.

erkek kadın değil insan denilen canlının olmaması gerekiyor "olmaması gereken canlı" bunun nedeni insan yaratıcısını ret etmiştir. farklı zihniyle ve bu bir "karardır"

0
    0 Yorumla
  • yürüyürümodabebeğim
    yürüyürümodabebeğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin olmadığı bir dünya, mutluluğu garanti etmez; sorun cinsiyet değil, toplumsal eşitsizliklerdir.

1
    4 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@yuruyurumodabebegim

Yorumla
    • yürüyürümodabebeğim
      yürüyürümodabebeğim
      1 yıl

"İnsanların tercihleri kişisel olabilir, ancak genelleme yapmak yanıltıcıdır. Herkesin sevgi ve ilişki anlayışı farklıdır, dış görünüşten çok daha fazlası önemlidir."

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@yürüyürümodabebeğim
      O kadınlar için geçerli. Erkekler için her şey dış görünüş.

Yorumla
    • yürüyürümodabebeğim
      yürüyürümodabebeğim
      1 yıl

Senin gibiler evet

Yorumla
  • Tatlı_nur
    Tatlı_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı.

Evet daha mutlu olurlardı sınır stres duygusu olmaDı bızde😅

2
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Neden? Mutluluğumuz bir başkasına bağlı değil ki? Erkekler var diye mutsuzuz, yok olunca her şey güllük gülistanlık mı olacak? Alakası yok

0
    0 Yorumla
  • SanaNeDerGibi
    SanaNeDerGibi Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl

Yani Anlamadım hangi kapıdan gidiyorsun erkeği bu kadar alçalttığına göre sen bir erkek olamazsın zaten

0
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Yine boş gereksiz çöp bir soru. Kadın erkek olmadan, erkek de kadın olmadan yapamaz. Cahilliğe, boş boş hareketlere boş boş sorulara gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Hasmakıneĺı
    Hasmakıneĺı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 101%
    1 yıl

Erkekler olmasa kadinlar stresten tabak bardak kriyom diyor kocalari bir gün evde olmayanlar :)

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

hayır kadınlar tek başlarına iş yapamazdı erkekler olmasaydı savaşlar kazanılmazdı erkekler olmasaydı nüfüs çoğalmazdı

0
    22 Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

erkek yoksa savaşta olmaz zaten ayrıca bilimle kadın artık tek başına da üreyebiliyor

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

çok iddialı konuşuyorsun erkekler olmasaydı kızların halı haraptı

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

ben gerçekleri söylerim yalnız başına yaşayan bir sürü kadın var ama erkekler yalnız yaşayamıyor öyle ki 40 yıldır kadınlardan uzak yaşayan erkeğe bile kadınlar yemek yapıp kapısının önüne koyuyor

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

mesele çalışmak değil ki üreyip Türkiyenin nüfusunu çoğaltmak

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

hee ayn su ve yemek kaynağını daha çabuk azaltıp dünyayı daha kolay yok etmek için mi ayrıca bilimle artık kadın kendi başına da çocuk yapabiliyor size hiç bi konuda ihtiyaç yok yani

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

emin misin bence o kadar emin konuşma çünkü siz kaybediyorsunuz bir savaş çıksa bize muhtaç olursunuz

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

savaş hep erkekler yüzünden çıkıyor yalnız ayrıca bilimsel olarak şiddette daha meyillisiniz ve kaldı ki savaş olsa bile insan gücüne ihtiyaç artık yok milattan önce falan mı yaşıyon sen

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

tabi ki siz öyle sanın bütün erkekler aynı değildir eğer her erkeği aynı sanıyorsan çok pişman olacaksın

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

bilimi de yalanladı tam oldu bak bakayım suç işleyenlere kaçı kız kaçı erkek en basitinden serikatiller

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

silahı bulanda atom bombasını bulanda erkekti siz olmasanız bunlarda olmazdı sonuç olarak

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

ha şu ama onları yapanlar sapıklar

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

ha onlar Siyonistler

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

ayn sizden biri kötü bişi yapınca onlar otomatikman ayrı tür oluyor dimi

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

bak anlamıyorsunuz size diyorum ki erkekleri kötüleyemezsiniz

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

biz erkeklerin de gururu var

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

siz kadınları kötülerken iyi ama onu önceden düşünücektiniz sizde gurur ne arar

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

öyle mi çok yanlış düşünüyorsunuz gururlu erkekler de var

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@İstilacıTürrİİnsan Keşke bilim sana da bir çözüm bulsa. Bilimin çaresini buldu dediğin şey ile sadece kız çocuğu doğar. Y kromozomu sizde yok çünkü.

İnşaat, sanayi, maden, altyapı ve enerji sektörlerinde işçi olarak çalışabilecek gücünüz. Yeryüzünde erkekler olmasa bugün yediğin içtiğin giydiğin ürünlerin yüzde 90'una ulaşamazdınız. Yeryüzünde kıtlık olur, ölür gidersiniz. Tüm varoluşunuzu erkeklere borçlusunuz.

Seni engellemekten bıktım. Sen yeni yeni hesaplar açıp karşıma çıkmaktan bıkmadın. Seni yine engelleyip yedek hesaplarını da kapattıracam.

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

konu zaten erkeklerin olmaması yani erkek çocukta yok demek oluyor bu

Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

ben karşına çıkmıyorum sana da görüş yapmadım toz olup gitsen iyi olur senin saçma salk düşüncelerini görmek zorunda değilim ayrıca kadın olmadan siz değil yaşamak hayatta bile kalamazsınız

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

senin amacın ne istilacı Türlisan

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

mal mal konuşma yoksa sana gününü gösteririm beyinsiz mal asıl senin düşüncelerin canım ve saçma sapan

Yorumla
  • -Brahmann-
    -Brahmann- Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.

Kadınlar da soyunu devam ettiremezdi, mutlu da olamazlardı. Şu an bir çoğunun hayatında erkek yok, mutlular mı? Hayır.

0
    9 Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Hayatım da erkek yok ve çok mutluyum ayrıca biyoloji derslerinde uyuyor muydun? kadın çocuk yapmak için erkeğe ihtiyaç duymaz

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      1 yıl

Hayatında mutlusundur, erkek olmadığı için "mutsuz" demiyorum. Biyoloji dersinde uyuyan sensin, erkeksiz üreme daha gercekleşmedi, yalnızca teori. Doğacak çocuğun hayatta kalabilmesi için de erkeğe ihtiyaç var. Kıçındaki dondan elindeki telefona kadar üreten kişiler erkek. Erkekler olmasa bu teknoloji de olmayacaktı.

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      1 yıl

18 yaşında ergenin tekisin daha,30a gel de öyle konuş. Bu sitede 30a yaklaşıp ağlayan kadın soruları her gün çıkıyor.

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Eskiden kadınların hakları vardı da sanki okuma yazma bilmiyorlardı ya hani doğal olarak üreten kişiler de erkek oldu ki buna rağmen tarihte başarısıyla ünlü bi çok kadın var

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      1 yıl

Tamam ergencim, haklısın.

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

18 degilim ki sanane benim yaşımdan

Yorumla
    • yildiztadic
      yildiztadic
      1 yıl

Haklıyım evet

Yorumla
    • -Brahmann-
      -Brahmann-
      1 yıl

Haklısın...

Yorumla
    • İstilacıİnsanlar
      İstilacıİnsanlar
      1 yıl

bilimsel olarak artık mümkün az araştırma yap

Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yaşamadan bilinmez.

Bu sorunun aklınıza gelme sebebi var mıdır?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Var kadınlar erkekleri çok sevmiyor

• düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      1 yıl

Ne olduğunda çok sevmiş sayılır sizin gözünüzde

• SadeceMia
    SadeceMia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz!! Erkekler mutlaka olmalı yoksa kiminle sekkss yapicaz

1
    2 Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

işte helal olsun kız sana

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

bravo biz erkekleri anlayan bir kız

Yorumla
  • Sjsjskakaka
    Sjsjskakaka Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle evet. Taciz ve tecavüz olayları biter. Huzur olur

1
    1 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@sjsjskakaka

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Olmayan şeyleri düşünmemek lazım. İlk insan erkektir...

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkekler olmasa kadın diye bir şey olmaz bir kere. Babadan gelen X kromozomu lazim

1
    2 Yorumla
    • İstilacıTürrİİnsan
      İstilacıTürrİİnsan
      1 yıl

gerek yok bilim onu çözdü

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Onlygirl_

Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Eksik olurdu, çünkü her iki cinsiyet birbirini tamamlıyor

1
    1 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@pembeboyaliodam
      Malum kadınlar kısa boylu erkeklerden nefret ederler ve asla sevgili olmazlar. Sadece uzun boylu erkekleri severler

Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Yok mutlu olmazdılar. Erkekler olmasa kime suç atacaklar.

0
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    1 yıl

Sanmam , 35 ine gelip koca avlamaya çalışan niceleri var

0
    0 Yorumla
  • cigkofte_candir
    cigkofte_candir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 92%
    1 yıl

Yok be. Ben olmazdım, her şeyin zıttı birbirini tamamlıyor.

0
    3 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@cigkofte_candir

Yorumla
    • cigkofte_candir
      cigkofte_candir
      1 yıl

@türk5561 olum derdin ne benimle manyak misin jrjwjeejejek

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@cigkofte_candir
      Yooo değilim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

erkekler için yapılan tüm rekabet biteceği için gerçek huzur ve mutluluk olurdu, kadınların hırsı, paylaşamayacağı şey kalmazdı, herkes rahat olurdu mental olarak, yok kimin ilişkisi iyiymiş kim evlenmiş evlenememiş o adam kimi seçmiş derdi yok dkdkkd

0
    4 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 ben egede yaşıyotum 170-180 arasında tüm sülalemdeki erkekler sade 19 yaşında olanı evli değil geri hepsi evli 180 altındalar :D türkiyede boy ortalaması zaten düşük ama ne alaka ki konu bu mu? erkekler de esmer kadın sevmiyor beyaz ten seviyor mesela ama ne alaka yani?

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor. Ayrıca egede 1.80 den kısa erkek anca yüzden 10 dur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 yörükler çoğunluklla kısa boyludur. neyse en çirkin kıza 1000 tane erkeğin mesaj atması ve sadece penisini içine sokup boşalmak istemesi kızın hiçbir ihtiyacını karşılamıyor yani o kız da sevilmiyor :)

Yorumla
  • Sühandan46
    Sühandan46 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Belki de. Gerçek 'kadınlar ülkesi' oluşurdu böylece.

0
    7 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Sühandan46

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      1 yıl

Hayatımda hiç erkekleri böyle bir sınıfa koymadım. Uzun ya da kısa diye. Yaptığım yorum da bir kitaba gönderme sadece. Kimseyi üzmek, kırmak amaçlı değildir.🙏

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      1 yıl

Yorumumdan kısa boy sonucu nasıl çıktı merak ettim?

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      1 yıl

Herkese aynı yorumu yapmışsınız?😌

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Sühandan46
      Sizin için sadece kısa boylu erkekler olmamalıdır da o yüzden

Yorumla
    • Sühandan46
      Sühandan46
      1 yıl

Saçma. Ne dediğimi anlamıyorsunuz demek ki.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Sühandan46
      Yoo gayet anlıyorum.

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Hayır be kadın kadına aynı tadı vermiyor 😅😅😅

0
    5 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@scorpiongirl429

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

@türk5561 ne alaka şimdi 😅

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@scorpiongirl429
      Çok alaka. Sizin için sadece kısa boylu erkekler olmamalıdır da o yüzden.

Yorumla
    • scorpiongirl429
      scorpiongirl429
      1 yıl

@türk5561 benim cevabımdan böyle bir şey mi anlıyorsun ne alaka

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@scorpiongirl429
      Çok alaka. Hiçbir kız kısa boylu erkek istemez.

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Bana dokunmadiktan sonra kalabilirler ren katıyorlar..

0
    5 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Rose83

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      1 yıl

@türk5561 hayır kötü niyetli, insana değer vermeyen erkekler olmasa iyiydi mesela boyun önemi yok

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Rose83
      Niyeyse öyle olup boyu uzun olan erkeğin sevgilileri olurken, boyu kısa olup iyi niyetli ve insana değer veren erkekler (benim gibi) her defasında kızlardan red yiyorlar

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      1 yıl

@türk5561 Boya takılmayan kız bulacaksin. sende

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Rose83
      Öyle kız var mı ki

Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır bence mutsuz olurlardı çünkü Allah erkeği kadın için kadını erkek için yaratmıştır

0
    0 Yorumla
  • yusufYdz123
    yusufYdz123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bence bir günlük, erkekler yok olsun. Görelim onca işi kadınların makyajı mi halledicek 😂

0
    0 Yorumla
  • Altinbasakk
    Altinbasakk Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hayır tam tersi kadınlar kıskançlıktan birbirini yerdi. İyi ki erkekler var bence

0
    4 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Çok mutlu oldum abla iyi ki kızlar da var

Yorumla
    • Altinbasakk
      Altinbasakk
      1 yıl

@mustafacan1321 bence de.

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Abla bi duanı alabilir miyim

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Altinbasakk

Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Yok be kadinlar daha fena birbirimizs girerdik erkekler kadinlardan daha iyi valla

0
    15 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

😂😂😂 He valla biz iyiyiz

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kırmızırujlukızzzz

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Kral lafı nereye çekiyorsun ne güzel işte kız güzel yorum yapmış neden saçmalıyorsun

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@mustafacan1321 kısa boylu erkekleri hiçbir kız sevmez.

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Çok şükür kısa değilim kanka

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@mustafacan1321 kısa olsan görürdük. Her defasında red yerdin. Sorduğun soruda kızların o şekilde gördükleri erkekler kısa boylu erkekler

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Bilmeden konusma birader benim de sevgilim yok mesele uzun boylu olmak değil bu işler de nasip kısmet sana tavsiyem birini bul evlenmeye çalış

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@mustafacan1321 kısmet arasan bulursun. Bende o kadar yazıyorum ama sonuç red.

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Bazen arasan da bulamazsın vakti değildir belki de

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

@türk5561 şimdi konumuzla ne alakası var

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kırmızırujlukızzzz
      Çok alakası var

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

@türk5561 boyun kaç

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kırmızırujlukızzzz
      1.76,5 yani 1.77

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

@türk5561 uzunsun valla

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@kırmızırujlukızzzz
      Sizin için sadece 1.80 üzeri uzundur altı kısadır.

Yorumla
  • k1r1y
    k1r1y Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Biz varken bile mutlu olamıyorlar bizim yokluğumuzda nasıl mutlu olsunlar ;))

0
    2 Yorumla
    • EmirhanBey33
      EmirhanBey33
      1 yıl

Sizin olmanız mutlu olmamız için tek başına yeterli bir sebep mi?

Yorumla
    • k1r1y
      k1r1y
      1 yıl

@EmirhanBey33 baştan tane tane yazayım. Biz erkekler bu kadar uğraşıp kadınları mutlu edemezken; bizim yokluğumuzda nasıl mutlu olacaklar? (Sıradan erkekleri varlık olarak bile görmüyorum)

Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Evet mesela ben kötü şeyler yaşamazdım travmalar atlatmazdım

0
    6 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@bayrakmerve27

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      1 yıl

Benim yaşadıklarım farklı siz ne diyorsunuz?

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@bayrakmerve27
      Her kıza aynısını söyluyorum. Ayrıca bu olayları yaşadığın sevgilin uzun boylu idi değil mi. Ama kısa boylu olup düzgün olan bir çok erkeğide reddetmişsindir.

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      1 yıl

Sevgilim yok benim hiç olmadı

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      1 yıl

Kafadan atma

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@bayrakmerve27
      1.80 üzeri erkek bulamadığın için olmamıştır.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkekler bu zihniyetten çıksa yeterli

Komple yok olmaları doğal dengeyi bozar bence... İyi erkekler de var çok şükür.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kısa boylu erkekler olmasaydı daha mutlu olurlardı muhtemelen. Zira biz 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar reddediyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayır ya ne ilgisi var, olsunlar nasıl olsa onlari yaklaştirmak ya da yaklaştırmamak bizim elimizde

0
    5 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

😂😂😂😂 doğru abla doğru öyle

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Dostum sen iyi misin neden her yere aynı mesajı yazarsin

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@mustafacan1321 evet gayet iyiyim

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Dostum kızlara neden atar gider yapıyorsun bütün kızlar aynı değil ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadinlar ureyemez kadin diye bir sey de olmaz hatta tum isler durur vahsi hayvanlar sokaklara iner kadinlar durduramaz 1 2 aya hepsi olürdu

0
    0 Yorumla
  • Ppolatt
    Ppolatt Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl

Ağır ve pis işleri kaktıracak başka Bi cins bulurlarsa evet daha mutlu olurlar.

0
    0 Yorumla
  • vaestia
    vaestia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

ben ıstedıgım gıbı genelde gıyınemıyorum ozellıkle amcalar okuz gıbı bakıyor ama bı cocuk var ıste bı o olsa sadece benım olsa kabul benlık sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kesinlikle evet daha mutlu olurduk çok mutlu olurdukkk ahhhh nerde o günlerrrr

0
    1 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Belki de ama üreme olmadığı için yasam biterdi

0
    5 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Böyle bir şey demek istemedim

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Öyle diyorsundur öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen kafayı yemişsin. Benim öyle bir düşüncem yok. Herkes aynı şeyi düşünmez.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Tabi canım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bence dünyada hiç kimse olmasaydı herkes daha mutlu olurdu

0
    5 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 çok zekisiniz leb demeden leblebiyi anlamak bravo. Ama üzgünüm böyle demek istemedim

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Öyle diyorsundur öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@türk5561 kısa boylusun sanırım kafana çok taktigina gore

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Orta boyluyum ama kızlar için 1.80 den kısa her erkek kısadır.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ne mutlu olması, birbirlerini yemekten delirirler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kendi cevabın sorunun cevabını vermiş sevdim seni hdhshd

0
    10 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle bişi demedim hiç olmasalar olur demek istedim. Ben boya takilmam ilk sevgilim 193 tü ama boyla ilgili değildi karakteri merhameti etkilemişti. 2. Sevgilim 176 idi onunda karakteri güzeldi. Benim için bu önemli. Yasa da takilmam Cok fark olmadığı sürece benden küçükte olabilir. Her kadın aynı değildir.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

İlki ile gerçekten aşık olarak sevgili olmuşsundur ama ikincisi ile sadece kanka olmuşsundur ya da zengin olduğu için sevgili olmuşsundur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlki 3.5 yıl platonigimdi ben açıldım. 2. Si bana açıldı kabul ettim bu arada inşaatta çalışan işçi durumları ortadan biraz daha kötüydü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence zorlama her kız bilgigin kızlardan degil

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Her kız 1.80 den kısa erkeği reddeder. Ayrıca inşaat işçilerinin maaşı günlük 8000 TL falan bile oluyor bazı yerlerde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biz sevgiliyle 3 bin falan alıyordu günlerce çalışmaya. Yorma istersen para için birlikte olmadığımı anlamis olman lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Her kız degil

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Demek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Senin bu konuda yaran var anlaşıldı kardeşim sana da iyi geceler

Yorumla
  • Kztbkz
    Kztbkz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Belki cinayet, tecavüz olmazdı ama kaos savaş eksik olmaz nefret, duygusallık, kıskançlık gibi duygular herkesi ele geçirirdi. Yönetim, siyaset filan ne olurdu ancak Allah bilir 😄😄

0
    3 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Kztbkz

Yorumla
    • Kztbkz
      Kztbkz
      1 yıl

@türk5561 yazdığımdan bunu anlamanız çok tuhaf ya da yanlış yere yazdınız

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Kztbkz
      Yooo gayet mantıklı bir tahmin

Yorumla
  • Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler dünyada olmasa kadınlar daha mutlu mu olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dünyada erkekler olmasaydı kadınlar daha çok mutlu olur muydu sizce? 36 cevap verildi
Kadınlar olmasaydı erkekler daha mı mutlu olurdu? 26 cevap verildi
Kadınlar olmasaydı erkekler mutlu olur muydu? 43 cevap verildi
Erkekler hiç olmasa, kadınlar mutlu olur mu? 2 cevap verildi
Erkekler olmasa dünya daha güzel olur mu? 7 cevap verildi
Tüm kadınlar yok olsa erkekler rahatlar mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨