Arkadaşlar selam yeri geldi hem sevdim sevildim ama bazen de sevince hor görüldüm, kullanıldım. Artık anlıyorum ki erkekler kadınlardan çok daha fazla şey bekliyorlar. Güzel olmasını, bakımlı olmasını, çok makyaj yapmadan da güzelliğini ortaya çıkarmasını, giyinmesini bilmesini ama açık giyinmemesini, çamaşır, bulaşık ve bilumum bütün ev işlerini yapmasını, çocuklar doğunca çocuklara 7/24 hiç destek almadan (temizlikçi, dadı hatta bazen kreş) bakmasını, kendi ailesi huzursuzsa ve karısına saldırıyorsa karısının bunu sineye çekmesini, (çünkü kendisi karısını korumak istemiyor/beceremiyor/işine gelmiyor) çalışıp para kazanmasını, bazıları parasını tamamen kendisine vermesini bile isteyebiliyor ve böylelikle kendi parasını istediği gibi kullanan erkekler var hatta bunlar çoğunlukta ve bazıları da kadının statü sahibi olmasını istiyor tüm bunların yanında da. Çok haksızlık etmeyeyim, kadının statüsü/parası olduğu zaman istedikleri kadar borularını öttüremiyorlar (kadını sevdiklerinden değil dötlerine tekme yemekten korktuklarından (bir de kadın onları bırakıp başkasıyla evlenirse diye)
Açıkçası bunlar benim gözlemlerim. Kimse katılmayadabilir ama en sonuncu ilişkimde kullanılmaya çalıştıktan sonra artık bazı erkeklere şans vermemem gerektiğini, erkeklerin çoğunun bu konularda çok acımasız/kendisini yükseklerde görüp karşısındakini (kadını) aşağılar tarzda baktıklarını, küçümsediklerini fark ettim.
Bu yüzden şapkamı koydum önüme, bende neler var baktım. Öncelikle ben tek çocuğum, ailemden kalacak olan mal varlığım var (ev, yazlık, dükkan, araba) daha da alırlarsa 1-2 tane daha mal varlığım olacak. Okudum, kültürlüyüm diyebilirim kendi çapımda. Sessiz sakin, yakınlarına neşeli bir insanım. Düşünceli, çok ince düşünceli biriyim. Bir sorun olduğunda kaçan tarafta değilim bekleyebiliyorum. İnsanlara değer vermeyi biliyorum (çoğunlukla üzülsem bile) Sadece şu an atanmak için ders çalışıyorum ve haliyle çalışmıyorum. Durum böyle, sonuçta herkesin olduğu yerin bir değeri var. Ben de artık kendi kriterlerimi bilerek hareket ediyorum. Erkeklerin saçma davranışlarını çekmiyorum. Ergen ergen davranan erkekleri, iyi durumda olsalar bile eliyorum. İnsanın kalbi güzel olunca seçim yapmakta zor oluyor zaten. Bakınca görmek zormuş, bugünlerde daha iyi anlıyorum.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer