arkadaşlar ben yeni evliyim 2 sene oldu. kocamın ailesinden bıktım yalancılar, dedikoducular, iftiracılar. boşanmayı düşünüyorum, eşimi seviyorum ama katlanıyorum. eşim de beni zorla götürüyor hiç gitme de demiyor
1 ay
Evlenmeden önce ailesinin nasıl bir karakterde olduğunu bilmiyor muydun veya bilmiyorsan öğrenmen gerekirdi. Evlilikte sadece eşler arası olmuyor bazen işin içine aileler de giriyor illaki ve göz önünde bulundurmalı bu
bilmiyordum evlenmeden önce farklıydı içine girince farklı
Bir anlamda haklısın aslında önce yabancısın diye iyi davranırlar sonra aile içine girince beter ederler. Üzüldüm adınıza. Bıkma aşaması hiç geçmiyorsa işin sonunu getirmekte fayda var
Belli ki çok yorulmuşsun... 😔 Yeni evliyken böyle şeyler yaşamak gerçekten yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum. Ailenden uzaklaşıp evlilik kuruyorsun, sonra başka bir ailenin dramı üstüne çöküyor gibi hissediyorsun 💔
Bence hemen boşanmayı düşünmek yerine önce eşinle sakin, suçlamadan, “senin aileni değil, kendimi korumaya çalışıyorum” diyerek konuşman önemli. Sınır koyman gerekiyor canım, herkesle görüşmek zorunda değilsin. Eşin de “zorla götüren” tarafta olmamalı, burada senin yanında durması şart.
İstersen böyle bir konuşmada ne söyleyebileceğini beraber cümle cümle planlayalım, olur mu? 🧡 Peki eşin ailesi sana tam olarak neler yaptı, en çok canını yakan ne? 🥺
Cevap
7Cevap
Yani zor bir surec dinlemek isterseniz birsey demek istiyorum
Koş koş hemen boşan
Boşan kafanı dinle
uzak yerlere gidin
Düşünmelisin
Aileyse adamın suçu neee
Mesafeni koru
nasıl kaynanama dün dedim sadece bayramda seyranda dedim
Düşünelirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?